Találatok a következő kifejezésre: Az orvosom 10 db (4 db)

Epeműtétem után 10 db véralvadásgátló injekciót írt fel az orvos, kiderült hogy allergiás vagyok rá. Elmentem még egy orvoshoz íratni másikat, az sem volt sokkal jobb.8 napig használtam, tovább mát nem bírtam. Kaptatok még ezek után trombózist?

Legjobb válasz: Ezeket nem szabad a saját fejed szerint abbahagyni, nem véletlenül kapsz tízet! Allergiás tünetekkel mindig vissza kell menni a KEZELÕ orvoshodhoz. Tudjon róla!

Ezeket nem szabad a saját fejed szerint abbahagyni, nem véletlenül kapsz tízet! Allergiás tünetekkel mindig vissza kell menni a KEZELÕ orvoshodhoz. Tudjon róla!

Az orvosom Clion (10 db) hüvelytablettát írt fel, azt mondta hogy ezt azért írja, hogy ne kapjak el semmi bacit. Ez igy van?

Még csak egyet használtam el bel?le, ami azt illeti elég kellemetlen volt utána.Hány hetes terhességig lehet ezt használni? Vagy egyáltalán muszáj ezt használni?

Legjobb válasz: Szia. Ugyanezt a hüveytabit kaptam én is. Mondjuk nekem volt valami bacim és azért írta. Mi volt neked kellemetlen utána? 30hetes kismama

Szia. Ugyanezt a hüveytabit kaptam én is. Mondjuk nekem volt valami bacim és azért írta. Mi volt neked kellemetlen utána? 30hetes kismama
Szia! nekem is volt egy minimális fertõzés, ezért kaptam ezt a kúpot, de nagyon utáltam... Ráadásul elõtte nem volt folyásom, 5 tabletta elhasználása után viszont sárgás bõ folyást kaptam, szóval nem érte meg... Végül elhasználtam mind a 10et, a folyásom is abba maradt, de többet nem engedném a dokinak, kérnék valami mást. Szerintem te is tedd ez, biztos tud mást felírni, ha ezzel kellemetlenséged van! 34 hetes kismama
szia. nekem is ezt szokta felirni ha nem túl jó a kenet eredményem. clion d100 a neve. elõször kellemetlen, mert kitisztít utána már nem, valószínû összeszedtél valamit. csak vizezd be a kúpot ha használod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!