Találatok a következő kifejezésre: Az orvosok nem javasolják a 90 (1 db)

Az orvosok miért nem javasolják a 90 napos diétát?

Azt mondják nem jo ha minden negyedik napon kap a szervezet egyfajtát ,pl:szénhidrátot vagy fehérjét. Azt mondják minden nap mindenb?l csak ,keveset.

Legjobb válasz: Az orvosoknak minden fogyókúráról megvan a pozitív és negatív véleménye is.A legtöbb fogyókúrát támadják. Ha nem keverjük az élelmiszer tipusokat,akkor jobb lesz az emésztés,mivel az emésztõrendszernek könnyebb a dolga.A szervezet így is megkap mindent,amire szüksége van. Több ezren vagyunk már,akik ezzel a módszerrel sikeresen fogytunk,mellékhatások nélkül.Szerintem ez a legjobb biztosíték arra,hogy egészséges a választott diétánk!

Az orvosoknak minden fogyókúráról megvan a pozitív és negatív véleménye is.A legtöbb fogyókúrát támadják. Ha nem keverjük az élelmiszer tipusokat, akkor jobb lesz az emésztés, mivel az emésztõrendszernek könnyebb a dolga.A szervezet így is megkap mindent, amire szüksége van. Több ezren vagyunk már, akik ezzel a módszerrel sikeresen fogytunk, mellékhatások nélkül.Szerintem ez a legjobb biztosíték arra, hogy egészséges a választott diétánk!
Nem tudom milyen orvossal beszéltél, nekem kifejezetten ezt a diétát ajánlották, úgy, hogy nyombélfekélyem van. Nagyon egészséges a diéta rengeteg gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz, ami savtalanítja a szervezeted!
Ja, és a "híres" fehérjediéta köszvényhez, és májkárosodáshoz vezet! Nem beszélve a kokszról amitõl olyan "szépek" vagytok! :D
Te barom!!!!!! Ezt a 90 napos diétát sportorvosok kíérletezték ki!
Itt egy jó válasz volt, a sportoló sárcé, veled vagyok haver! :DDD Tényleg hülyeség, azért nem ajánlják az orvosok mert van egy kis maradék eszük, és tanultak biológiát, ami az ide látogatók 99.99999 % áról nem mondható el sajna. Bocs mindenki de ez van. Nem kell megsértõdni ezen. NEm bántásból írom. Amúgy meg szerintem mindenki csinálja csak ezt a sz*rt, jólt tönkreteszi magát vele, de sebaj, jól fog kaszáálni a biztosító meg a TB :DDDDD Sok sikert mindenkinek az egészségkárosodáshoz /90 napossal ;-))))/
Mi a baj a kommunikációs készségemmel? Valamit nem értettél? Sokan nem szeretik az õszinte beszédet, mert nem szeretnék tudomásul venni a tényeket. Õk azok akik nem hiszik el az orvosnak, hogy az extrém diéták károsak és az álltaluk elérhetõ eredmény nem áll arányban az egészségügyi kockázattal. Nehogy azt hidd, hogy én nem próbáltam sok baromságot ki, és engem is elküldtek melegebb éghajlatra (edzõ, orvos) amikor például az elõbb említett vízhajtót használtam. Pedig egy 2-3 napos vízhajtás egészségügyi hatása össze sem mérhetõ egy 90 napig tartó öngyilkos diétával. Bizony néha keményen kell beszélni, hogy egyesek rádöbbenjenek a hibáikra. A kérdezõnek nyilván az orvosa szépen elmagyarázta, hogy miért nem helyes amit csínál, aztán mit ért vele? Semmit. Ha esetleg valakinek megbántotam volna kicsi galamb lelkétt.... Szarok rá!
Kedves SPORTOLÓK GYÖNGYE, gratulálok a kiváló kommunikációs készségedhez, magadról és az elhájasodott seggedrõl meg küldj már egy fotót ha abbahagytad a sportolást, vagy szültél egy gyereket.... okoska... pffff
Tudom a 90 os pénztárca kímélõ, de az összes hozzázólást elolvasva feldobom a témát. Anyukám egy év alatt több mint 40 kilót adott le. Sima akupunktúrával ahol az éhségpontokat kiiktatták a fülében, és mellette kalóriákat számolt. A szalonban ahol szúrták, kétnaponta kapott jobbnál jobb tippeket, és mivel csoportosak a kezelések sok titkot megosztottak egymással a fõzésrõl és diétázásról. Kalóriatáblázatot is adtak, hogy jobban tudjon számolni. Csoportosan mégiscsak könnyebben megy. A versenyszellem az ember lényegében van.! a vifon levesek ajánlottak, és a sima zsemle kefirrel. a sima felvágottak, de nem a szalámik. Nézzetek utána a banán mennyi vitamint tartalmaz, és sok fogyókúra mégis tiltja....
Sziasztok!Én a következõt tapasztaltam.Elsõ nekifutásra 6 hét után 4 kg minusz.Második nekifutásra megint 6 hét és 4 kg minusz.Harmadik nekifutásra 3hó diéta+3 hó gyümi reggeli 18 kg minusz.Eredmény: 26 kg minusz 1 év alatt, a bélrendszer teljes elsavasodása és a bélflóra egyensúly teljes összeomlása. Csinos lettem, elégedett magammal, de most az emésztõrendszerem kell helyrehozni.Valamit valamiért.
Kedves Élsportoló! Sokakkal ellentétben, biztos neked megadatott az a tulajdonság, hogy testalkatod, testsúlyod könnyen kontrolálod. De úgy tûnik - ismét sokakkal ellentétben - a verbális képességeidet kevésbé tudod kontrolálni. Ez még nem is baj, csak amikrõl beszélsz azok nem kontkrét dolgok, pusztán máskoba való belekötés. Véletlen én is voltam versenysportoló, mai napig rendszeresen sportolok, tehát feltételezem, hogy tudok a táplálkozásról körülbelûl annyit, mint te, de mégsem törlöm bele mindenkibe a lábam, aki valamiben hisz és próbál tenni a jobb közérzetéért. Ha jobban elolvasod ennek a diétának a lényegét, az az, hogy semmit sem vonsz meg a szervezetedtõl, csak valamibõl veszel magadhoz sokat egy nap, a többit minimalizálod (1 szelet kenyér mehet a fehérjenapon, gyümölcs minden reggelire, saláta, stb), akkor nem mondanád azt hogy tönkrecseszik a szerevezetüket az itt érdeklõdõk. Ezek tartalmaznak megfelelõ asványi anyagokat, vitaminokat a szervezet mindennapos mûködéséhez. Senki sem írta itt azt, hogy egyél fényt! Lehet hogy káros, de sportolói körökben alkalmazott egyéb technikák is lehetnek ugyanannyira károsak - gondolom, mint sportoló, hallottál ezekrõl te is (vízhajtás, különbözõ "vitaminkészítmények" szedése, fájadlomcsillapítók, stb) Egyik sem irreverzibilis folyamat! De ha mégis, akkor gondolom ezzel is összefüggésben van az, hogy viszonylag sok versenysportolónak "csúszik el" a súlya az aktív sport abbahagyása után, nem is kicsit, amikor már nem foglalkozásszerûen, napi 6-8 óra edzés tölti ki az idejét. Nekik mit ajánlanál? (..és itt nem magamról írtam)
A másodikként válaszoló rendkívûl okos sportoló, legyen olyan szives és válogassa meg a szavait! Ha nem tud normálisan írni, akkor ne tegye!Csak tudnám, hogy minek látogat el erre az oldalra, ha Õ olyan tökéletes szellemileg és testileg is egyaránt!Arra nincs semmi szükség, hogy sértegesse a túlsúlyos embereket!A tanácsai nélkül, köszönjük, de valahogy csak megleszünk!!!
Mindenki olyan diétát csinál, ami neki jó és jól is érzi magát.Csak saját tapasztalat alapján tudom ajánlani a 90 naposat.Évekkel ezelõtt csináltam végig, úgy hogy a 90 napos után 90 napig a reggeli gyümölcs megmaradt.Ezalatt a 180 nap alatt /igazából eddig tart a diéta/ 19 kg-t adtam le.Eleinte voltak problémák a gyümölcsnapokkal, de ha arra gondolsz, hogy éhen nem lehet halni 1 nap alatt és még gyümölcsöt is ehetsz, annyit ihatsz amennyi beléd fér, akkor igazán kibírható.Néhány 4 nap után már várni fogod a gyüminapot, mert sokkal jobb lesz a közérzeted.Ne tántorítson el néhány ellenzõ, õk csak olyanok, akiknek nem kellett túlsúllyal küzdeniük, vagy nem volt elég akaraterejük végig csinálni.Egyébként mindent megkap a szervezet amire szüksége van, 4 nap alatt nem ürül ki a készlet.Sok sikert ha belekezdesz, most indult újra a 90 napos.
Barátnõm végigcsinálta a diétát, és leadott úgy 20 kilót...57 kg lett...igaz, hogy a mensibe jól belezavart, de fél évig tartotta a súlyát..aztán beütött a pánik...Nem nassolt, naponta rendesen étkezett, mégis elkezdett hízni, iszonyatos mértékban..2-3 hónap alatt vagy 30 kiló visszament rá..Már orvoshoz fordult, hogy mi baja lehet...Gondoltak pajzsmirigy zavarra is...de minden negatív lett...Így állhatott neki megint fogyózni..cirka 7-8 hónap alatt, fokozatosan visszafogyot...Most tartja a súlyát...de hallani sem akar megint errõl a diétáról..
Talán azért, mert nem olyan idióták mint te. Én sportoló vagyok, gyakran vagyok diétán, de az ilyen barmoknak én 25 folyadéknapot írnék elõ, hogy éhendögöljön, vagy rájöjjön mekkora baromságot csinál. Szánalmasan tudatlanok vagytok (és közben dagadt disznók persze) és még az orvosokkal is leállnál vitatkozni ? Ez vicc.
:D :D :D :D koppp....


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

90 napos diéta. Vélemények? Ki mennyi idő alatt adta le a kívánt súlyt és mennyi volt az az annyi?

4

Izmomból vagy zsírból fogok fogyni ha mindennap futok?

minden nap futok kb 2 km-ert de néha többet! és egészségesen táplálkozok! de még szoktam korizni és ugrálókötelezni! ez hatásos?

11

Ma kezdem a 90 napos diétát. Ha nem reggeliztem az baj?

mert már nincs id?m rá, hogy vegyek gyümölcsöt, de minden más van (ebédre csináltam húsos kajcsit). de holnaptól reggelizek csak ma nem tudok. nagy baj így elkezdni? vagy annyira nem számít még az els? nap? de ma mindenképp elakarom kezdeni....

4

Keveset eszek. Egy nap 30-40 percet tornázok és mégis hízok. Mit csináltam rosszul?

Hat után nem eszek semmit sem.

11

A rakott krumpli hizlal?

11

Drasztikusan mennyi idő alatt mehet le 5-6 kilo még?

Tudom, hogy nagyon sok az ilyen krdés, én fogyókúrázok már 3 hónaplja le is ment szépen 5 kilo, de úgy h mozogtam meg egészségesen élek, nagyon figyelke h mit eszek

7

Mennyi gyümölcsöt szabad enni a 90 napos diéta gyümölcsnapján?

4

Hol találok gyorsan letölthető kardio edzés videot? Fontoos lenne *. *

3

Szerintetek így le tudnék fogyni? és ha igen mennyi idő alatt? (bővebben lennt)

13 éves vagyok és 52 kiló én 45kg szeretnék lenni és most ezt csinálom: reggelire eszek egy szömlét, ebédre rendes kaját de csak a normális adag felét és ha napközben megéhezek akor eszek egy narancsot vagy egy banánt és vacsorára is csak egy gyümölcsöt és csak vizet iszok és egy héten 3x megyek táncra ami nagyon fárasztó és megizzasztó.. ez így jó?

16

Van testepito? Valaszolna nekem?

szoval egy haverom evek ota edz,eszi a csirke-rizs kombinaciot egy kis zbab kiegeszitesevel.soha egy gyumolcs vagy mas kaja.mindig attol fuggoen valtogatja a rizs mennyiseget h eppen tomegel vagy eppen szalkasit.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!