Találatok a következő kifejezésre: Az orvosok csinált (153 db)

Decemberben műtöttek méhen kívüli terhesség miatt. Az orvos csinált eü kaparást is műtét közben. Azóta néha szúrkál a méhem tájékán. Előtte nem éreztem ilyent. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szerintem ez természetes, még regenerálódik a méhfal és a nyálkahártya. De ha így marad, inkább menj el egy ultrahangra!

Szerintem ez természetes, még regenerálódik a méhfal és a nyálkahártya. De ha így marad, inkább menj el egy ultrahangra!
nekem is méhen kívüli óta szurkál a méhem, de nekem ki is vették a petevezetéket, hogy ne legyen többet ilyen. Az egyik petevezetékem megmaradt, és lett is baba belõle:) ) de mégis a szülés elõtt és után is szurkál. Elõtte soha. Elsõ terhesség után sem szúrt. Én annak tudom be, hogy ott valami hiányzik:) és azért szúr nekem. Fõleg peteéréskor tud eléggé fájni. de a másik oldalam nem fáj.
A kérdező hozzászólása: Nekem is kivették a petevezetékem :(
Lehet azért érzed Te is. Gond soha nem volt belõle. Szerintem az lehet, hogy érezzük a helyét, vagy nem tudom.

Már két napja vízszerű folyásom van, és én azt hiszem magzatvíz.39 hetes vagyok. Az orvosom csinált páfránylevél tesztet. Ha az kimutatja, hogy magzatvíz akkor befektet és megindítja a szülést?

És ha csak valami féle fert?zés akkor mi a tend?? Akkor is befektet?

Legjobb válasz: Szülés elõtt sokkal hígabb a folyás, ez természetes, ne ilyedj meg. Ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy ez magaztvíz, de nem az szokott lenni:-)) Nyugi, szerintem semmi okod az aggodalomra:.)

Szülés elõtt sokkal hígabb a folyás, ez természetes, ne ilyedj meg. Ilyenkor mindenki azt hiszi, hogy ez magaztvíz, de nem az szokott lenni:-)) Nyugi, szerintem semmi okod az aggodalomra:.)
Nekem is volt nagyon hig folyásom.Semmit nem csináltak vele.Dokim szerint valakinek ilyen a terhesség végén.Ne aggodj, nincs semmi gond.
Nekem minden reggel felkelés után vízszerû a folyásom! Ma pl végigcsurgott a combomon, de aztán másnap reggelig semmi...ez így van már a terhességem eleje óta! Szóval sztem ez nem lehet magzatvíz, sem szivárgás, mert akkor többször jönne, na és gondolom az nem szagtalan :) Ilyenkor mindenkinek több lesz a folyasa! Üdv: 35hetes pocakos
Ha a magzatvized szivárog, biztos, hogy befektet. Ha valami fertõzés, annak viszont van szaga! Utolsó hozzászólónak üzenem, hogy a magzatvíz is szagtalan :)
A kérdező hozzászólása: Magzatvíz! Megyünk szülni!
Szia! Tegnap is Te írtál, ugye? Könnyû, gyors szülést Neked! Drukkolok! Üdv.
Akkor nagyon ügyes légy :D Sok boldogságot!
Jaj de jó, írigyellek:) Könnyû és gyors szülést!

A 12. heti uh. , nyaki redő mérés hüvelyi uh-al lesz? Ezt az orvosom csinálja, vagy a szonográfus? Lesz még itt más vizsgálat is?

Legjobb válasz: Nekem szonográfus csinálta,hüvelyi UH-val,de ez változó. Sok boldogságot! 30 hetes kismami

Nekem szonográfus csinálta, hüvelyi UH-val, de ez változó. Sok boldogságot! 30 hetes kismami
Nekem hasi uh volt, de itt olvastam, hogy van akinek hüvelyit csináltak, úgy látszik kórházfüggõ.
Nekem az orovosom csinálta, hüvelyi UH-n. más itt nem volt.
Nekem a dokim csinálta, mindkettõ volt, de már hasin is nagyon jól ki lehetett venni a bébit. 19. hetes kismami.
Ez teljesen orvosfüggõ. Hogyha van fogadott dokid, akkor õ fogja megcsinálni az ultrahangot. Nálam úgy volt hogy a dokim megmondta melyik nap csinálja õ az ultrahangot és akkor mentem.Hogyha késett akkor elõszõr azokat hívták be akiknek nem volt fogadott dokijuk és nekik a szonográfus csinálta. Csak ultrahangot csinálnak.
Szia. nekem szonográfus csinálta és elõször hasi utána meg hüvelyi uh is volt.
nekem a fogadott orvosom csinálta és hasi UH volt. Mondjuk nekem még egyszer sem volt hüvelyi. 34 hetes kismama

Ha elmegyek nőgyógyászhoz, az orvos hozzáér a nemiszervemhez? Mivel? A kezével hozzámnyul? Vagy mit csinál velem? Gondolom fel kell ülnöm egy székre, szét kell nyitnom a lábamat, utánna mit csinál? 16/L

Legjobb válasz: Az orvos megkér, hogy vetkõzz le alulról, felfekszel a vizsgálóasztalra, szétteszed a lábad, a sarkad belerakod a lábtartóba. teljesen lecsúszol az sztal végébe, lefekszel. Az orvos kesztyût húz és kézzel megvizsgál. Valószínû, hogy leveszi a rákszûrést is. Ehhez elõször egy fém kacsa nevû mûszerrel kitáhítja a hüveledet és egy mûanag lapkával megkaargatja a méhnyakat. Szerintem ultrahangot is csinál.

Az orvos megkér, hogy vetkõzz le alulról, felfekszel a vizsgálóasztalra, szétteszed a lábad, a sarkad belerakod a lábtartóba. teljesen lecsúszol az sztal végébe, lefekszel. Az orvos kesztyût húz és kézzel megvizsgál. Valószínû, hogy leveszi a rákszûrést is. Ehhez elõször egy fém kacsa nevû mûszerrel kitáhítja a hüveledet és egy mûanag lapkával megkaargatja a méhnyakat. Szerintem ultrahangot is csinál.
Szûz lányokat 2 módón vizsgálhatnak meg, az egyik hogy a végbelen keresztük, de ez nagyon ritka, kislányoknál használják, a másik hogy hüvelyi úton.Itt alul levetkõzöl és felülsz a székre, a lábaidat a tartokra helyezed, elõszõr kézzel 1 vagy két újjal a szemérem ajkakat szokta megnézni, szétnyitni, majd 2 úját a hüvelyedbe teszi, és pálcikával mintát vesz, van hogy használnak kacsát is, amit ilyen fémeszköz elég hideg és a kacsaszájára hasonlít, innen a név, ezt behelyezni a hüvelybe és mintát vesz pálcikával.Ha szûz vagy közöld vele és a kacsát sem biztos hogy használni fogja, ja és ha mégis végbelen keresztül akarnak vizsgálni szólj, hogy inkább hüvelyi úton szeretnéd.Általában a nõgyõgyászati szobán belül van egy függönnyel elválasztott vizsgáló rész, és ott kell alul levetkõzni, szoknyában v. hosszú felsõben menj az takar valamennyire.Van hogy külön vetkõzõ van kialakítva, de ez ritka, ha ilyen lenne, akkor is nyugodtan menj be alsónemûben és ráérsz majd az asztalra fekvés elõtt levetnni a bugyit és mégsem meztelen altesttel kell bemenned az orvoshoz és az asszisztenséhez, mert az midnig szokott lenni, sõt valamikor ápolónõ is, én kérni szoktam hogy a vizsgálat alatt ne legyen bennt más, mert engem zavarna, ha csak ott ilyen ciki s helyzetben bámulna valaki.De többnyire csak orvos szokott bennt lenni.Anyukád v. barátnõd is bemehet veled, és a függöny másik oldalán várhat rád, ha téged ez megnyugtat. Majd másolok be ide neked linket, ezzel kapcsolatban.És a goggle-ba ha beíród hogy nõgyógszászati vizsgálat videoval, akkor a rákszûrûsrõl látsz videot, de a fémeszközt csak azért használják ott mert rákszûréés van, de láthatod hogyan nézik meg az sz.ajkakat.Majd küldöm a linket.
Persze, hogy hozzáér, de nem azért mert élvezi, hogy a puncidat fogdoshatja, csak segíteni akar és csak úgy tud, ha megvizsgál. Ehhez pedig hozzá tartozik a kézzel történõ vizsgálat is.

Sokszor voltam már öngyilkos. Sosem gondoltam komolyan. De most egyre inkább. sőt mindennaposak az efféle gondolataim. Mert az orvosnak nem merem elmondani, hogy gyógyszerre iszom. Vajon belehalhatok ebbe? Úgy érzem, szándékosan csinálom.

37 éves n? vagyok...15 éve élek antidepresszánsokon../xanax,Zoloft/Naponta iszom....van hogy kihagyok 1-2 napot...de akkor is!!Alkesz vagyok?

Legjobb válasz: En nagyon szivesen segitenek neked, es elkisernelek az orvoshoz is, mert nem jo amit magaddal teszel...igy tonkre fog menni a majad,elkell mondani az orvosnak anyukam is volt ,hogy ivott antidepresszansra 2honapig,es raszedte magat elmondta az orvosnak, es lass csodat mar nem csinalja 4eve,enis antidepresszanst szedek,mert muszaj kulonben nem birnek folallni sem a fajdalomtol...en 1honapja szedem.ha otthon lennek akkor elkisernelek az biztos(angliaban lakok),mar ezis egy jo dolog,hogy itt elmondtad nekunk,mert ez azt jelenti erzed,hogy ez nem jo amit teszel. 21/L

En nagyon szivesen segitenek neked, es elkisernelek az orvoshoz is, mert nem jo amit magaddal teszel...igy tonkre fog menni a majad, elkell mondani az orvosnak anyukam is volt , hogy ivott antidepresszansra 2honapig, es raszedte magat elmondta az orvosnak, es lass csodat mar nem csinalja 4eve, enis antidepresszanst szedek, mert muszaj kulonben nem birnek folallni sem a fajdalomtol...en 1honapja szedem.ha otthon lennek akkor elkisernelek az biztos(angliaban lakok), mar ezis egy jo dolog, hogy itt elmondtad nekunk, mert ez azt jelenti erzed, hogy ez nem jo amit teszel. 21/L
én is baromi sokat iszom, varjazom a xanaxot is, de sose vágnám haza magam. minek? úgyis meghalunk, fõleg ezzel az életvitellel. :) nem kell siettetni semmit, a mai magyar helyzetben sztem az szorulna kezelésre, aki nem így reagál. de ha zavar amiket csinálsz, akkor beszélj az orvossal, vagy új gyógyszer kell, vagy új gyógyszer, és pszichoterápia. ha abba akarod hagyni a piát, akkor be kell feküdni elvonóra. mindenre van megoldás, amit áll a tb., persze amit nem, az felejtõs, amíg nem nyerünk a lottón.
Segitségre szorulsz.Már csak azt kell eldöntened-belátod e, hogy beteg vagy? Meg akarsz gyógyulni, vagy vegetálni akarsz amig bele nem halsz a gyógyszer és alkohol függõségbe. Hogyha az elõbbi, akkor van esélyed az életre, ha beszélsz az orvosoddal.Ha az utóbbi..akkor folytatod igy tovább (kérdéses, hogy meddig). ja és javaslom keress magadnak egy másik orvost, aki nem tömi beléd az antidepresszánsokat 15 éven keresztül, hanem segit meggyogyulni.!
Mennyit iszol? Ha nem sokat (a sok relatív). Mondjuk ha napi egy üveg bort (az még nem vészes, annyitól nem rúg be szerintem senki), akkor még talán valahogy belefér. Ha ki tudsz hagyni ivás nélkül egy hetet, akkor jó, akkor szerintem nem vagy alkesz. De úgy kell kibírnod, hogy legyen otthon pia. Ha van és mégis kibírod, hogy ne idd meg, akkor megnyugodhatsz legalább ezen a téren. Hisze az alkeszek legfõbb jellemzõje tudomásom szerint, hogy nem bírják ki, ha alkoholt látnak, de ha nem látnak, akkor se. Még egy hétig se.
A kérdező hozzászólása: Napi 5-6 sört iszom, vagy annyit, hogy elájuljak..és ne tudjak a világról!
Elsõ válaszoló vagyok: Napi 5-6 sör az önmagában nem lenne sok, ha nem gyógyszerre innád. Így viszont nem tudom mennyi idõ amíg a szervezeted nem bírja tovább. Ez így nagyon veszélyes! És napi 5-6 sörtõl se lesz az ember alkesz, hacsak nem gyógyszerekre issza.
napi 5-6 sörtõl simán alkesz az ember, ha minden nap issza. meg ahogy mondtad, ha lenne itthon még valami, nem hagynám meg holnapra. 1-2 napokat én is ki szoktam hagyni, szándékosan, de bõven alkesz vagyok. valakinek ilyennek is kell lenni. :)
A kérdező hozzászólása: Legalább nem vagyok egyedül....ez is valami...Thank's!!
Ha gondolod, írj privit, bõven van tapasztalatom a témában.. Itt legyen elég annyi, hogy a csodával egyenlõ, hogy én még itt irkálok neked..

Nem úgy van hogy a 12 hétig hüvelyi ultrahangot csinálnak? Akkor nekem miért csak hasi uh-ot csinált az orvos? És akkor ez most mit jelent? A Többi lent!

Sziasztok! Ha tud valaki segíteni az jó lenne!Ma voltam ultrahangon és ott ezt az eredményt kaptam: Mater hólyag kp.telt,ép szerkezetű.FS:13mm.Grav.s.6.Szívműködéskontroll jav. 1 hét múlva hívott vissza az orvos megint uh-ra

Legjobb válasz: 13 mm-es petezsák, hat hetes terhesség, és egy hét múlva a szívmûködést fogja nézni. Nem mindenhol van hüvelyi, nekem sosem csináltak, és nem is akartam, plusz a párom sem engedte volna (õ orvos), mert voltak rossz tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Még mielõtt lepontoznak: nem minden hüvelyi uh okoz gondot, de okozhat, és ki akartuk küszöbölni mi is, meg az orvos is, ezért õ is csak nagyon ritkán használ hüvelyi vizsgálófejet. Gratulálok Neked! :) 25 hkm

13 mm-es petezsák, hat hetes terhesség, és egy hét múlva a szívmûködést fogja nézni. Nem mindenhol van hüvelyi, nekem sosem csináltak, és nem is akartam, plusz a párom sem engedte volna (õ orvos), mert voltak rossz tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Még mielõtt lepontoznak: nem minden hüvelyi uh okoz gondot, de okozhat, és ki akartuk küszöbölni mi is, meg az orvos is, ezért õ is csak nagyon ritkán használ hüvelyi vizsgálófejet. Gratulálok Neked! :) 25 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi! csak nem értem mert 3 hónapja járok a nõgyógyászatra mert novemberben már valószínûleg elment egy babó és azóta folyamatosan csak belsõ uh-om volt és most sajnos olyan orvost fogtam ki akit ismerek (rossz tapasztalat)és õ csinált nekem külsõt? Azon gondolkozom hogy ha belsõt csinált volna akkor most már látta volna a szívet nem ahogy ver?
Lehetséges, hogy úgy jobban látta volna, ez tény. Ha aggaszt téged, akkor esetleg nézesd meg másik orvossal is! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Ne aggódj, nekem pl csak 6+4 naposan lehetett látni, hogy pulzálnak a szívtelepek, pedig hüvelyivel csinálta, szerintem a dokid csak óvatos volt veled, van akinél elõfordul hüvelyi uh.után barnás pecsételõ vérzés , lehet inkább csak óvatos volt.Meg amúgy is, ha nem vastag a hasfal akkor ott is ugyanúgy látja amit kell.

Fitymafék szakadásom volt, ami begyógyult, majd egy piros ponttal újrakezdődött, majd újra bekövetkezett. Orvosnál mit csinálnak ezzel? Gyógyítható az orvos beavatkozása nélkül? Használom a szerszámom.

Nem az egész fitymafék szakadt fel, csak a mentén egy 1mm-es vonalban, azon viszont lassan csepegett a vér. 3. alkalommal szakadt fel, már 2szer teljesen begyógyítottam neugragormonnal. Teljesen meg tudom e gyógyítani? max 2 hétig kenegettem. Az orvostól félek, ezt bevallom, nem akarom, hogy injekciót szúrjon bele, meg szikével vagdossa, varrja. Nincs valami más megoldás? Mit tehetek?

Legjobb válasz: Nem akarsz orvoshoz menni? Minek is, nem tudja az mit csinál... Szórj rá varázsfüveket, mormolj igéket, és áldozz fel egy kecskét... Ha ennyire hü.lye vagy, úgyis megvárod, amíg nem lesz vmi olyan bajod, amivel már az orvos sem tud mitkezdeni....

Nem akarsz orvoshoz menni? Minek is, nem tudja az mit csinál... Szórj rá varázsfüveket, mormolj igéket, és áldozz fel egy kecskét... Ha ennyire hü.lye vagy, úgyis megvárod, amíg nem lesz vmi olyan bajod, amivel már az orvos sem tud mitkezdeni....
Ha van pénzed (40k, ha minden igaz), akkor egy specialista lézerrel megoldja. Nincs szike meg ilyen csúnyaságok, és nagyon gyorsan gyógyul. Google bácsi segít megtalálni, ha érdekel.
szerintem ha nem muszáj elmenni ha nagyon nem akarsz akkor saját magadnak megoldhatod a problémát ajánlom a bárdot baltát szamurájkardot machetét másfél kezes pallost vagy láncfürészt a végeredmény ugyan az csak igy gyorsabb XDXDXD

Pozitív teszt után, ha elmegyek orvoshoz milyen vizsgálatot csinál az orvos? (ha ultrahangot még nem csinál. )

Legjobb válasz: Szia! gratula! 6 hét elõtt ne menj, mert csak izgulni fogsz, hogy miért nem látott szívhangot stb..Nálam 7 héten láttak szívhangot. 5 héten csak petezsákot.

Szia! gratula! 6 hét elõtt ne menj, mert csak izgulni fogsz, hogy miért nem látott szívhangot stb..Nálam 7 héten láttak szívhangot. 5 héten csak petezsákot.
A kérdező hozzászólása: holnapra adott idõpontot az orvos
3 hét mulva menj akkor Hüvely Uh megnézi mekkora terhesség lehet akkor már petsezsék lesz + babu aztan védönö aztán orvos
UI: Gratu a manóhoz!!!
A kérdező hozzászólása: köszi :) holnap leszek hetes, akkor megyek orvoshoz, csak nem tudom milyen vizsgálatot csinál...
Sima kézi vizsgálat lesz. Nem tart semeddig.

Mit csinál az orvos a nőgyógyászati vizsgálaton, ha úgy megyek el, hogy késik a menstruációm?

Legjobb válasz: Orvosa válogatja. Nálam kézzel megvizsgált, kért egy labort és csinált egy hüvelyi uh-t. Megtett mindent, hogy kiderítse, miért késik a mensim. Akár baba, akár betegség okozza.

Orvosa válogatja. Nálam kézzel megvizsgált, kért egy labort és csinált egy hüvelyi uh-t. Megtett mindent, hogy kiderítse, miért késik a mensim. Akár baba, akár betegség okozza.
Nekem is késett, de csinált hüvelyi UH-t, és biztosan kizárt a a terhesség lehetõségét. Kért egy vérvételt, annak az eredményétõl függ mi lesz késõbb.
Nekem , ez így volt: Bementem, mondtam késik a menstruációm, elsõ kérdés, mikor volt utoljára, mondtam, második kérdés tesztet csiánlt?eredmény..UH megnézett, kenetet vett.Fogamzásgátlót írt fel, hogy rendszerezze a menzeszemet.Aztán valamikor meg a leletek után elmentem..
Sajnálom kedves utolsó, hogy a te orvosod is fogamzásgátlóval kezeli a rendszertelen menstruációt, és nem fektet energiát a valódi okok kutatásába. A fogamzásgátló által generált megvonásos vérzés minden, csak nem menstruáció. Remélem, nem évek múlva jössz rá, hogy idõben orvost kellett volna váltani és az okokat kutatni. Én késõn jöttem rá, négy évet szúrtam el az életembõl, mialatt kezelhetett volna rendesen is! Pedig csak egy részletesebb labor hiányzott, meg egy kis akaraterõ a részérõl. Légy körültekintõbb!
Köszönöm a jó tanácsokat, de valójában már rengeteg nõgyógyász látott és tényleg csak a szokásos rendszertelen menzesz, semmi más.Ez sem zavarna annyira, csak nagyon kiszámíthatatlan és mindig olyankor jön mikor a legkevésbé számítok rá.Most legutoljára meg jól jött a fog.gátló, mert már nem akartam a régi erõset szedni (3 évig nem szedtem, közben szültem is), így egy alacsonyabb hormontartalmút kaptam, ugyanolyan hatékonyat.
egyetértek az utolsó hozzászólóval!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!