Találatok a következő kifejezésre: Az orvos tudja legkorábban (2 db)

Az orvos mikor tudja legkorábban megállapítani a terhességet?

Tudom, hogy ultrahangal már elég korán látható, de engem az érdekel, hogy az orvos vizsgálattal mikor tudja megállapítani a terhességet? És mib?l azon kívül, hogy zárt a méhszáj? Tudom hülyeség csak úgy érdekel.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, kb 5-6 hetesen már kézzel ki tudja tapintani az orvos. A méhszáj állapotát is kézzel tudja vizsgálni. 5-6 hetesen a babóca már tapintható az orvos számára,és a méh növekedésébõl. Én kb 3 hetes lehettem, mikor orvosnál voltam, még nem tudtam, hogy babát várok, de a méhem már nagyobb volt, a méhszáj pedig zárt, a babámat még nem érezte.

Szia! Én úgy tudom, kb 5-6 hetesen már kézzel ki tudja tapintani az orvos. A méhszáj állapotát is kézzel tudja vizsgálni. 5-6 hetesen a babóca már tapintható az orvos számára, és a méh növekedésébõl. Én kb 3 hetes lehettem, mikor orvosnál voltam, még nem tudtam, hogy babát várok, de a méhem már nagyobb volt, a méhszáj pedig zárt, a babámat még nem érezte.
a kimaradt menstruacio napjan valamint utana a vervizsgalat mar kimutatja

Mikor tudja az orvos legkorábban megállapítani UH. -val a terhességet?

Legjobb válasz: A terhességet nekem már az ötödik héten megmondta, de csak a hetedik hét körül van szívhang.7-9 között a legérdemesebb elmenni a dokihoz.

A terhességet nekem már az ötödik héten megmondta, de csak a hetedik hét körül van szívhang.7-9 között a legérdemesebb elmenni a dokihoz.
Elméletileg már 4 hetesen is láthat petezsákot, de nem törvényszerû.
4-5 hetesen csak azt lehet látni, hogy van- méhen belül beágyazódott petezsák. 6. héten azt is látni, hogy nem üres. Szívdobogást csak a 7. héttõl lehet látni.
A kérdező hozzászólása: Na a dolog úgy néz ki, hogy PCOS vagyok így nem tudom mikor kellene megjönni-e azért mentem orvoshoz mert Okt.4-én volt meg utoljára Hétfõn voltam orvosnál ezt írta a papíromra Kp. vag. portio folytatásában rendesnél nagyobb puhább gravid jellegû uterus, szabad környezet és kismedence. Zárt méhszáj UH. 16mm endometrium gestacios gyûrû sejthetõ. 2 hét múlva vissza kell mennem. De akkor mért negatív a teszt??????
Meg kellett volna már jönnie a vérzésednek, vagy még elõtte vagy?? Érdemes az elmaradt menstruáció után pár nappal csinálni a tesztet!
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem mert voltam orvosnál és azt irta a papirra, hogy gestacios gyûrû sejthetõ de a terhességi teszt (gabriel) negatív. Most nem tudom mivan:((((
Én elõször a 4.-5. héten voltam dokinál, de azt mondta, hogy ilyenkor még nem csinál UH-ot. Megvizsgált és annyit mondott, hogy valószínû terhesség, mert a méhem nagyobb és fel van puhulva. 2 hét múlva mentem vissza - akkor már volt UH, és szívhang! :)
hát max azt fogja ráírni a papírra h terhesség gyanúja/megvastagodott nyálkahártya de nem fogja tudni neked 100% ra mondani h az vagy.....és vissza fog rendelni 2 hét múlva....uh nem érdemes korán menni ....és nem jó ha sokat ultrahangoz az elején...attól is alakulhat ki vérzés
A kérdező hozzászólása: Tehát ezek szerint ha 4 hetes a terhesség már lát valamit?
nekem 5 hetesen egy fekete folt volt látható, a petezsák, és nagyobb volt a méhem, két hét múlva kellett visszamenni uh-ra akkor már volt szívhang.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!