Találatok a következő kifejezésre: Az orvos mondta (903 db)

Tavaly nyáron 40. héten méhen belül meghalt a kisbabánk. Az orvos mondta, hogy már próbálkozzunk, most megint babát várok. Nagyon félek. Ugye nem lesz semmi baj?

Legjobb válasz: Atyaég.... Részvétem... :( Mikor missed ab. mûtét után ismét terhes lettem én is rettegtem, hogy nehogy megint baj legyen. Azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy a villám kétszer nagyon ritkán csap ugyanarra a helyre. Nyilván egy 9. hetes terhességet nem nagyon lehet összehasonlítani egy 40. hetes terhességgel. Én mikor túl voltam az elsõ három hónapon, azért "fellélegezhettem", de bele se merek gondolni, hogy egy ilyen élmény után hogyan telne el 9 hónap. Gondolom az orvos azért mondta, hogy mi volt a probléma és mennyi az esély, hogy újra bekövetkezzen ilyen katasztrófa? Nagyon sok erõt kívánok nektek, hidd el, nem lesz semmi baj!!! Csak arra próbálj meg koncentrálni, hogy újra nem történhet ilyen és egy gyönyörû, egészséges kisbabád fog születni. Õrá már egy igazi angyal is vigyáz!!!!

Atyaég.... Részvétem... :( Mikor missed ab. mûtét után ismét terhes lettem én is rettegtem, hogy nehogy megint baj legyen. Azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy a villám kétszer nagyon ritkán csap ugyanarra a helyre. Nyilván egy 9. hetes terhességet nem nagyon lehet összehasonlítani egy 40. hetes terhességgel. Én mikor túl voltam az elsõ három hónapon, azért "fellélegezhettem", de bele se merek gondolni, hogy egy ilyen élmény után hogyan telne el 9 hónap. Gondolom az orvos azért mondta, hogy mi volt a probléma és mennyi az esély, hogy újra bekövetkezzen ilyen katasztrófa? Nagyon sok erõt kívánok nektek, hidd el, nem lesz semmi baj!!! Csak arra próbálj meg koncentrálni, hogy újra nem történhet ilyen és egy gyönyörû, egészséges kisbabád fog születni. Õrá már egy igazi angyal is vigyáz!!!!
Úgy kell hozzáállnod, hogy minden rendben lesz. Ez biztos nagyon nehéz lesz. Lehet tudni, hogy mi okozta a babád halálát? Borzasztó lehetett, hogy tudtad túlélni?
Nem lesz baj, nehogy így indulj neki! Az egy másik eset volt, egy másik terhesség, hidd el, most az élet kárpótol majd érte, és születik egy gyönyörû és egészséges kisbabád! Részévtem az elõzõ piciért, és minden jót, csupa pozitív gondolatot most!!!
Szia! Nekem egyik barátnõm járt pont így 5 éve és a következõ terhessége teljesen problémamentes volt, most már van egy 3 és fél éves gyönyörû és egészséges kisfia! Neked is hasonló jókat kívánok a jövõben! Azt nem mondom, h ne izgulj, mert nyilván annyira benne van az emberben a múlt, de tényleg arra kell gondolnod, hogy ez egy teljesen másik kisember... nincs két egyforma baba, úgyhogy minden rendben lesz! MInden jót!
Sajnos én is jártam igy mint te. Rettegtem a következõ terhességtõl. Rengeteget izgultam. De az segitett, hogy találtam egy kitûnõ magándokit, akit bármikor hivhattam, ez azért megnyugvást adott. Problémás terhességeim voltak, de azóta 3 egészséges gyerekem született. Tudom hogy nehéz, de valóban pozitivan kell gondolkodni. Nyugodtan irhatsz privibe ha esetleg kérdésed lenne, szivesen válaszolok. Minden jót! :)

Aki érezte (vagy az orvos mondta neki) hogy nyílik a méhszája, mit érzett?

Sok keményedés, esetleg görcsök, vagy szurkálások?

Legjobb válasz: Elsõnél nem éreztem semmit, doki mondta. Miután megtudtam, utána kezdtem el keményedni. De ez a 21. héten volt, tehát elég korán. A másodiknál a 8. héten volt 2 db görcsöcském, akkor kinyíltam 1110 re. Utána semmi tünet, se görcs, se keményedés, se semmi. Azt nem lehet érezni, hogy nyílik a méhszáj. A görcsök, keményedések sem okoznak minden esetben nyílást. Csupán orvos tudja megállapítani, már amelyik vizsgál manuálisan is.

Elsõnél nem éreztem semmit, doki mondta. Miután megtudtam, utána kezdtem el keményedni. De ez a 21. héten volt, tehát elég korán. A másodiknál a 8. héten volt 2 db görcsöcském, akkor kinyíltam 1110 re. Utána semmi tünet, se görcs, se keményedés, se semmi. Azt nem lehet érezni, hogy nyílik a méhszáj. A görcsök, keményedések sem okoznak minden esetben nyílást. Csupán orvos tudja megállapítani, már amelyik vizsgál manuálisan is.
Én sem éreztem semmit. Az ég-világon semmi bajom nem volt, csak a doki mondta a vizsgálatkor. Amúgy nekem elég hamar voltak keményedéseim, szurkált a hüvelyemnél, de ekkor mégsem nyíltam ki, aztán amikor épp nem volt semmi bajom, akkor mondta a doki, hogy elkezdtem nyílni...

Olvastam pár kérdésben, h L-Thyroxintól híztak. Nekem az orvos mondta, hogy segít a fogyásban. Hogy is van ez akkor?

Mondtam neki, hogy nagyon lassú az anyagcserém, alig eszem és nem fogyok, erre ? mondta, hogy a gyógyszer majd segít a fogyásban.Hisz pajzsmirigy-alulm?ködés tünete a hízás,mivel lelassul az anyagcsere, akkor, ha pótoljuk a hormont, akkor megjavul az anyagcsere, ami ugye valamilyen úton-módon a fogyást segíti. De most kicsit megijedtem, h sokan azt írták, hogy híztak.

Legjobb válasz: Nekem is az l-thiroxid-ot kell szednem és sajnos én is híztam de ezt a gyógyszert ajánlotta nekem is az orvos és azt mondta egy pár hónap kell ahoz hogy vissza álljon a szervezetem a régi kerékvágásba utánna beindul a fogyás is de diéta is kell hozzá.

Nekem is az l-thiroxid-ot kell szednem és sajnos én is híztam de ezt a gyógyszert ajánlotta nekem is az orvos és azt mondta egy pár hónap kell ahoz hogy vissza álljon a szervezetem a régi kerékvágásba utánna beindul a fogyás is de diéta is kell hozzá.
Én is ezt szedem, de nekem azt mondta az orvos, ne számítsak ettõl fogyásra. Most próbálok fogyni! Kevesebbet eszem. Fõleg kenyérbõl, és tésztából.
A kérdező hozzászólása: nekem lassu az anyagcserém, ami az alulmûködéstõl van, amúgy nem eszem sokat. és elvileg a gyógyszer megszünteti az alulmûködést, és eddig emiatt nem fogytam, vagyis, ha az anyagcserém jobb lesz...
Akkor úgy látszik én vagyok a kivétel :) Az én orvosom azt mondta, hogy ez a gyógyszer felpörgeti az anyagcserét, többször lehetek éhes egy nap, tehát többször is fogok enni. Nem a gyógyszer okoz hízást, hanem a gyors anyagcsere miatt többet kívánsz enni, és ezért nagyon kell figyelni, hogy MIT eszel. Nekem is felgyorsult kicsit az anyagcserém, 3-4 kilót híztam az elsõ hónapban, de utána már odafigyeltem, hogy mit egyek és így egyáltalán nem híztam többet.

A cicám fertőző hashártyagyulladásban szenved. Az orvos mondta, hogy menthetetlen. Kinek volt már dolga ilyen betegséggel, tényleg nincs mód arra, hogy felépüljön? Nagyon reménykedek, hogy hátha meg tudom menteni!

Itatom gyógyteával, ami gyulladás csökkent?. Ma jó étvággyal evett. Tud piszkítani is. A hasa is lement kicsit.

Legjobb válasz: Az én Westie-m hasnyálmirigygyulladásban halt meg 2008. máj. 13-án kedden. pünkösd szombattján lett rosszul, bármitõl megkaphatta. 3 nap múlva meghalt, de elõször nekünk is ezeket mutatta. Aztán a szomszédomék Yorki-ja kapott hashártyagyulladást, de rá is azt mondták hogy menthetetlen, és télleg csodák- csodájára, de felgyógyult!!!nagyon sok orosz-teát itattak vele, egész éjjel 2 nap is fenvoltak. Igazából az anyjától örökölt olyan antitesteket, lement a láza, minden.persze folyamatosan kapta a gyógyszereket, az orvosi kezelést is. Télleg átérzem és sok szerencsét kívánok a tiedhez. Kérlek értesíts ezen az oldalon kommentbe ha valami van vele! Minden nap meg fogom nézni!!! =(

Az én Westie-m hasnyálmirigygyulladásban halt meg 2008. máj. 13-án kedden. pünkösd szombattján lett rosszul, bármitõl megkaphatta. 3 nap múlva meghalt, de elõször nekünk is ezeket mutatta. Aztán a szomszédomék Yorki-ja kapott hashártyagyulladást, de rá is azt mondták hogy menthetetlen, és télleg csodák- csodájára, de felgyógyult!!!nagyon sok orosz-teát itattak vele, egész éjjel 2 nap is fenvoltak. Igazából az anyjától örökölt olyan antitesteket, lement a láza, minden.persze folyamatosan kapta a gyógyszereket, az orvosi kezelést is. Télleg átérzem és sok szerencsét kívánok a tiedhez. Kérlek értesíts ezen az oldalon kommentbe ha valami van vele! Minden nap meg fogom nézni!!! =(
Az én Maine coon - keverék kiskandúrom, kb. 4-5 hónapos volt, mikor hirtelen nagy lett a hasa. Azonnal vittük orvoshoz, õ megszúrta éa folyt belõle a "víz". Mondta, hogy hashártya-gyulladás, nem fogja túlélni. Nem engedtük elaltatni, itthon egész éjjel virrasztottam mellette, õ csak aludt. Reggel kimentem 5 percre, mire visszeértem, már nem élt.:(
Én azért megmutatnám egy másik állatorvosnak is, és próbálkoznék én is a Béres cseppel, vagy bármilyen általános roboráló szerrel. Remélem meggyógyul, ha már ilyen szerencsés, hogy ilyen jó gazdija van. Írj majd, hogy mi lett vele!
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok! Elfelejtettem mondani, tényleg koplaltatni kéne, rizsst adni neki, egy kis fehérhússal, mint pl: fõtt csirkemell kis mértékben, meg persze az orosz tea hashajtó, ez is egy jó oldala.
Sziassztok Az én cicám ugyanebben a betegségben szenved, már 16 éves. 4 napja beteg, már felállni sem tud, félek, hogy el kell altatni
Elõzõ vagyok: lehet egy kicsit inkább koplaltani kellene, hogy ne terheld a gyomrát. A gyógytea meg hadd hasson jobban.
A kérdező hozzászólása: Csak ezt kapott meg lázcsillapítót injekcióba. Most voltam állatpatikában, nem adnak recept nélkül lázcsillapítót. Rendes patikában is voltam, ott azt mondták, h a baby panadol szirupból 1 mili jó. Háát, nem tudom:/ Nem merném neki beadni.
Tiszta szívembõl együtt érzek veled, ne haragudj tanácsot adni viszont nem tudok. Mennyi idõs a cicód? Mi tavaly nyáron döntöttünk a cicóm altatása mellett, õ már 11 éves volt. 2 nap alatt leépült, kapott egy tüdõembóliát, teljesen víz borította a tüdejét (röntgen kimutatta), és mivel a szívizma is el volt sorvadva (ezt ultrahanggal nézték meg) menthetetlen volt. Szegény nagyon szenvedett, nagyon látványos volt. Nem kapott levegõt, fulladt. Iszonyat érzés volt, és még mindig nagyon nehéz rá gondolni, hisz õ családtag volt. Velem aludt majd 11 évig (azért majd, mert az utolsó egy évben már nem laktam otthon, cicu viszont otthon maradt apáékkal, mert neki a klíma és helyváltozás nem tett volna jót, mivel a cicók a helyükhöz kötõdnek, de ezt biztos tudod). Még mindig nagyon nehéz, de tudom, ha lehetett volna segít neki a doki. Kegyetlen volt az elvesztése, és a mai napig hamar sírva fakadok, ha rá gondolok. Nem tudok tanácsot adni, de ha szenved a cica, akkor neki és neked is ez lesz a legjobb. Gyógyszert nem kapott? A gyógytea egyébként nagyon-nagyon jó ötlet. Csalán is nagyon hatásos zsurlófõzettel. Drukkolok nektek! Kitartást és sok erõt kívánok. Üdv: egy volt cicagazdi
Hát így láthatalanul nem tudjuk felülbírálni azt, amit az orvos mond. Ha akarsz várj még, vesztenivalód nincs. Esetleg kérd ki más orvos véleményét is, hátha mást mond.
hogy van a cica?
Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni, tapasztalatom ugyan nincs ezzel kapcsolatban, csak az én cicám orvosának ezzel a betegséggel kapcsolatos leírását tudom mellékelni, ami nem túl bíztató. Ennek ellenére próbáljunk meg reménykedni! http://www.macsek.hu/betegsegek/fip.htm
Elõzõ: mármint nem az orvos tudása nem jó, hogy szteroidot adott, mert ilyen esetekben ezt szoktak adni, csak az a baj, ha kap akkor egyre nagyobb és nagyobb adagra van szükség belõle.
Az nem jó, ha szteroidot kapott. Nagyon erõs. Otthoni lázcsillapítást nem ajánlok. Esetleg egy kis vízhajtót nem adott neki?
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönjük a biztatást! A cica majdnem 8 hónapos. A cica béres csepp nagyon jó ötlet! Orvosi-székfû virágzat és mezei-zsurlófû teát adok neki. Az egyedüli kaja, amit jó étvággyal megeszik az a csirkemáj.Nem adok neki sokat, igyekszem nem leterhelni a gyomrát. Nem tudom, h azt a folyadékot a hasából kiviszik-e a gyógyteák. A pisiléssel vannak inkább gondok. Az orvos adott neki lázcsillapítót, meg szteroidot még tegnap. Semmilyen gyógyszert nem írt fel, mert biztosra veszi, h meghal szegény. Milyen lázcsillapítót ajánlanátok?Mennyi teát adjak neki egy nap?Sajnos pipettával tudom neki csak beadni.
Helyesebben az elõzõ elõzõ voltam a volt cicagazdi.
Sziasztok! Nagyon érdekelne, hogy mi lett a cicáddal? Mert az enyémnek is lehet, hogy ez a baja, csak jövõhéten derül ki de nagyon félek. Kérlek írj!

Császáros anyukák mennyi idő után jött a második baba? Az orvos mondta hogy mennyi idő teljen el, és betartottátok?

Legjobb válasz: nekem minimum 1évet mondtak!!Be is tartottuk....:) kereken 2év van a kicsik között!:) De nagy volt a para mert így is elkezdett vékonyodni a heg a terhesség alatt így sajnos a 37.héten meg kellett császározni!!A doki azt mondta ha szeretnénk 3.babát akkor minimum 2évet várjunk

nekem minimum 1évet mondtak!!Be is tartottuk....:) kereken 2év van a kicsik között!:) De nagy volt a para mert így is elkezdett vékonyodni a heg a terhesség alatt így sajnos a 37.héten meg kellett császározni!!A doki azt mondta ha szeretnénk 3.babát akkor minimum 2évet várjunk
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök hogy jól vagytok! Jó egészséget nektek!
Kétoldali tüdõgyulladással mentem szülni, persze nem tudtam róla, csak egyik napról a másikra belázasodtam, és nem tudtam levinni a lázamat. Kisfiam is lázasan született, 3 napig antibiotikumot kapott, azóta jól van. Én az intenzívre kerültem, 1 hétig nem láthattam õt. Azóta jól vagyunk, már egy hete itthon vagyunk, kislányom is remekül viselkedik, szereti az öcsit. :) Túléltük, jól vagyunk, ez a lényeg. A hegemrõl nem beszéltek, de a méhem tele volt összenövésekkel, azt mondták, az elõzõ császárom nem sikerült túl jól (fogadott orvosom volt, mégis elrontották). Mondjuk így utólag belátom, hogy valami tényleg nem lehetett O.K., mert a lányommal hetekig sírtam éjjelente, úgy fájt a sebem, most meg két nap után egészen jól viselkedett a seb/heg, azóta eltelt két hét, és ugyan érzem, de nem fáj túlzottan, csak kicsit érzékeny. A legjobb poén az egészben, hogy most nem fogadtam dokit, mégis jobban összeraktak, mint elõzõleg. Ráadásul utólag sem tartották a markukat. Székesfehérváron szültem amúgy, és nagyon elégedett vagyok, megtettek mindent, amit lehetett. Gyorsan, szakszerûen.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babádhoz! Milyen komplikáció lépett fel? A hegeddel mi újság volt?
6. válaszoló vagyok. Nem bírtuk ki a két hetet, 22-én megszültem. Komplikációk miatt ismét császárral, szóval nem tudom, hogy egyébként mi lett volna.
Mindkét lányom császáral született. 2, 5 év van köztük.
Nekem a császáros szülés után 2 évet mondott a dokim a 2 szülés közti idõre. 2 év 8 hónap lesz a gyerekek között.
Nekem is 1 évet mondtott a dokim. Nos, 17 hónap lesz köztük! De eddig minden rendben, ugyan úgy emelgetem a nagyot (most 15 hónapos múlt), persze most már kicsit kevesebbet. Eddig minden rendben. Sõt a dokim szerint ha befordul akkor megpróbálhatjuk a természetes szülést. Üdv. 35 hetes kismama
10 hónapos volt a lányom, mikor szabad utat kaptunk a kistesóra, de kivártuk az egy évet. Most 21 hónapos a lányom, és tegnap kellett volna szülnöm, ha hétvégéig nem indul meg, akkor hétfõn õ is császárral születik majd.
Nekem is két évet mondott a doki a két szülés között! Két év 7hónap lesz a gyerekek között. Üdv. 31 h km
2 évet mondtak. 2 év és 3 hónap lesz a gyerekek között, ha kibírjuk még együtt ezt a két hetet. Aztán majd meglátjuk, hogy császár lesz-e a második is. A hegemmel nem sokat foglalkoztak eddig.
védõnõk 2 évet mondták mûtéttõl számítva a doki azt mondta fél év-1 év is elég szokott lenni.... Annyit nem akarok várni márciusban meglesz az 1 év és nyáron indul a babaprojekt.
Elsõ császár után 2 évet mondtak, második után is, de most voltam a dokinál és aztmondta h azért mondanak 2 évet hogy a méh bírja ki az esetleges szülést. Mivel hogy nekem errõl a harmadiknál szó sem lehet így azt mondta hogy 1 év is elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. A harmadiktól kérdezném, hogy neked miért mondott 3évet a doki konkrétan? Mert nekem is annyit mondott.
Szia!Én is császárral szültem.Nekem azt mondta a doki h legalább 3 évet várjak, hogy normálisan be tudjon forrni a vágás mielõtt megint terhes szeretnék lenni.
Nekem is minimum egy évet mondtak, de ez nagyban függ a hegtõl! Másfél éves a kisfiam, pár hónapja próbálkozunk a kistesón!
Köszönjük! :)

Utoljára 5 hetesen voltam ultrahangon. Az orvos mondta, h élő embrioról van szo, de szívhang még nem volt, és mondta h jöjjek a 12 hetesi ultrahangra! Ha valami baj lenne a babocával (ha nem lenne szívverés, nem növekedne) megérezném?

Lenénnek tünetek v még az sem?Most nagyon félek h valami baj van!Görcsök se vérzésem nincs!Tüneteim amik voltak idáig még mindig vannak:érzékenyebb mellek,szúrkálások,hányinger(de nem mindig)...

Legjobb válasz: Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))

Ne félj, ez a természetes menete a dolgoknak. Én is 5 hetesen voltam, és utána csak 12 hetesen. De közben van 7 hetesen egy vérvétel is. Én is akaratlanul sokat gondoltam arra, hogy lehet, nem is él a babám, de nem szabad ilyenen gondolkodni!!.-)Minden rendben lesz. A vetélés általában görcsökkel és vérzéssel jár, de van kivétel is. De mint mondtam, ne gondolj erre. Nagy öröm lesz a 12 heti uh, hidd el, elröpül az idõ!4.-))
A kérdező hozzászólása: Külföldi vagyok és csak magánrendelõbe tudok járni mert itt nincs egészség.bíztosításom!Ebbe a magánrendelõbe meg sajna nincs ultrah!Azt a vizsgálatott otthon végeztem de olyan sûrûn nem tudok hazautazni!Jellenleg pécsen éllek!
Ha nem vérzel és nincsenek erõs görcseid, akkor biztos rendben van minden a babáddal! Ne aggódj!
Szia! Ha jelenleg pécsen élsz és nincs biztosításod és ennyire aggódsz akkor elmehetsz a Citrom utcába ultrahangra. Hozzáteszem 15.000 Ft! Ha nincsenek görcseid sem vézrésed akkor nincs min aggódni. ha lenne valami gond vele akkor azt úgyis megéreznéd, észrevennéd. Mondjuk elég érdekes hogy csak a 12.-ik heti ultrahangra hivott vissza és nem 2 hét múlva. Kihez jársz orvoshoz? Üdv: 22 hetes pécsi kismama

Szinte minden nap görcsöl a hasam. Az orvosomnak mondtam, de nem mondta, hogy baj lenne. Különben is mikor múlik el ez a mindjárt megjön érzés?

Sokat idegeskedek a görcsölés miatt, pedig tudom, hogy nem szabad, de egyszer?en nem tudom magam lenyugtani. Alapból is nagyon parás vagyok :-)

Legjobb válasz: Szia Nem irtad hany hetes vagy,de Rn 9 hetes es meg mindig van,h begorcsol a hasam,de mar kozel sem ennyit es ugy mint az elejen. Azt mondjak,h ez elofordul vegig a 9 honapig,de orulnek En is ha elmulna.Ne izgulj,azt mondjak,h a meh no,es beul atalakul minden a baba kenyelmere. Probalj meg ne idegeskedni,tudom konnyu mondani,de hidd el semmi baj nincsen. 9 hetes kismama

Szia Nem irtad hany hetes vagy, de Rn 9 hetes es meg mindig van, h begorcsol a hasam, de mar kozel sem ennyit es ugy mint az elejen. Azt mondjak, h ez elofordul vegig a 9 honapig, de orulnek En is ha elmulna.Ne izgulj, azt mondjak, h a meh no, es beul atalakul minden a baba kenyelmere. Probalj meg ne idegeskedni, tudom konnyu mondani, de hidd el semmi baj nincsen. 9 hetes kismama
Figyelj nem tudom, h.hanyadikhéten vagy, de kb a 12hétig elõfordul a hasad alján, hogy görcsölget fáj, addig amíg nem vérzel vagy nem elviselhetetlen az érzés nincs semmi gond, ne aggódj.Egyszerüen a te szervezeted nehezebben kezeli azt , hogy nõ a méhed és az azt tartó szalagok nyúlnak .Ez mindenkinek megvan csak kinek jobban , kinek rosszabban.Ha ideges vagy és feszült vagy azzal csak ártassz a babádnak, ha az elsõ trimeszterben vagy akkor tudod, nagyon érzékeny még a kicsi és ugye azt te sem akarhatod, hogy az ideg menjen rá a babára és emiatt veszítsd el.nyugodj le és ha már elviselhetetlen a fájdalom akkor hívd a dokit és vizsgáltasd meg magad, ha csak mensi szerû görcsök vannak, sajnos ez vele jár, de természetes dolog.Hidd el nem lesz semmi gond és gratula a babához:) egy 16hetes lismama
A kérdező hozzászólása: Bocs, elfelejtettem írni, hogy 6 hetes vagyok. Nem elviselhetetlenek a görcsök, eddig inkább enyhék voltak, de szinte minden nap egyszer-kétszer elõfordult. Köszi, hogy megnyugtattatok! Megpróbálok nem idegeskedni.
Nekem is elõfordúlt néha hogy görcsöltem, de nem szabad idegeskedned szerintem ez mindenkinél természetes mivel a méh növekedig ez sajnos elég sokáig elõfordulhat. De ez temészetes. A görcs csillapítására nagyon jó a MagneB6 én is ezt szedem.
Szia, en meg nagyon az elejen vagyok, de nekem is gorcsol a hasam. Nem olyan elesen, mint menzesz elott, de szinte egesz nap erzem, tompa fajdalomszeru, de nekem is mindig olyan erzesem van, hogy mindjart megjon...:) . A tobbiek valasza eddig megnyugtatott, nem izgulok emiatt.

Járt valaki úgy, hogy a spirál levétele után nem esett teherbe? Januárba vették le nekem, abszolút nem éreztem semmi kellemetlenséget, az orvos mondta, hogy kész és öltözhetek. Valaki tud v. mi tippet, hogy sikerüljön?

spirál, terhesség

Legjobb válasz: Láttad, hogy tényleg levette? Tudom, furcsa kérdés, de egy nõgyógyász mesélte, hogy egyszer járt nála egy nõ, aki már évek óta nem esett teherbe, elõtte spirált használt. Hát kiderült, hogy az elõzõ orvos mégsem szedte le....

Láttad, hogy tényleg levette? Tudom, furcsa kérdés, de egy nõgyógyász mesélte, hogy egyszer járt nála egy nõ, aki már évek óta nem esett teherbe, elõtte spirált használt. Hát kiderült, hogy az elõzõ orvos mégsem szedte le....
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem semmi! Nem nem láttam, hogy levette, de nem is akartam nézelõdni. Azt hiszem azért elmegyek egy másik orvoshoz, hogy megnézzen, hogy minden rendben van-e!
Szia! Nem tudom, még aktuális -e a kérdésed, de azért hozzászólok. Én se estem teberbe több mint fél évig a spirál után, pedig az elõzõ 2 terhességemnél nagyon könnyen. Aztán végre pozitív lett a teszt. Kiderült, hogy méhen kívüli.:( Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is gond van, de én mindenképp megnézetném magam egy jó orvossal, esetleg milyen a nyálkahártya stb. Minden jót kívánok neked!!

Syasztok! 4napja volt egy abortuszom nem akartam elvetetni de meghalt a babám. és ugye az orvos mondta h 6hétig nem élhetek sexuális életet. Viszont nagyon nehéz igy nekünk a párommal. Lehet valami nagy baj ha 6hét elött sexelünk?

Legjobb válasz: igen, lehetséges hogy mivel frissen lett kivéve a baba és ha most belekezdetek akkor lehet a petefészeknek sérülése és van rá esély hogy soha többet nem lesz gyereked :S ha pontosított megfogalmazásokat akarsz erre kérdezz orvost, de lényegében ez a helyzet. nem 100% hogy ez történik de én nem kockáztatnám meg a helyetekben :/

igen, lehetséges hogy mivel frissen lett kivéve a baba és ha most belekezdetek akkor lehet a petefészeknek sérülése és van rá esély hogy soha többet nem lesz gyereked :S ha pontosított megfogalmazásokat akarsz erre kérdezz orvost, de lényegében ez a helyzet. nem 100% hogy ez történik de én nem kockáztatnám meg a helyetekben :/
Igen!! Fertõzés , hogy arról koldulsz.Legalább 5 hetet bírjatok ki.És találjatok ki mást a dugás helyett, hisz nem állatok vagytok, hogy tüzeltek.
Szerintem is kamu a kérdés. De ha mégse akkor nagyon sajnálom a kisbabát. Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni. :(
Meghalt a gyereketek, és az a legnagyobb bajotok, hogy 6 hétig nem dughattok? Úristen... de legalább magyarul tanulnál meg...
Ki fogad velem, hogy kamu? A tét 1 zöldkéz.
Osztom Kovacsolas véleményét.
Ez most komoly?Inkább dugni akartok, azt le se szarjátok a meghalt babátokat.. Magkockáztatom azt ha kamu kérdés hanem azt mondom jó is hogy meghalt, mert szegény gyerekna szar élete lett volna ilyen szülõk mellett...
Attól ne tarts, az orvos, azért van, hogy segítsen! Nyugodjj meg, nem lessz semmi baj! Grtaulálok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!