Találatok a következő kifejezésre: Az orvos ki igazolás (6 db)

Az orvos adthat ki igazolás arról, hogy már két és fél hete itthon vagyok beteg állományban?

De még nem írt ki?Mert ma kaptam a munkáltatomtól egy levelet amiben azt írtta,hogy április 21-e óta nem jelentkeztem be a munkára,holott én beszólttam telefonon,hogy nagyon beteg vok.És a levél kézhezvételét?l számított 24óra múlva nem jelentkezek vagy nem mutatok fel egy hivatalos papírt,hogy ténylegesen táppénzen vagyok akkor azonnali hatállyal felmond.De menni nem nagyok tudok,szerintetek el kell fogadnia úgy hogy feladom neki postán,már ha ad az orvosom ilyen papírt.

Legjobb válasz: Hetente kell az orvosoknak leadni a táppénzesek névsorát a TBfelé.Nevelõapám házi orvos,így járts vagyok a témában.Tehát hivatalosan képtelenség,hogy visszamenõleg lejelentsen.Hogy fû alatt lehet-e intézni. Ha viszont õ felvett táppénzre már a betegség elején akkor az más.Akkor hívd fel a munkáltatót,és mondd meg neki,a dokitól kérj egy igazolást,és elsõbbségivel ajánlva add fel. A munkáltatódnak meg azért ilyen sürgõs,mert évente az elsõ 15 nap táppénzt nekik kell kifizetni,és nem az állambácsi mondja.Mivel ez eléggé súlyos indok,így azonnali hatállyal felmondhatnak,aminek a következménye,hogy csütörtöktõl nincs munkád. Tanulság:A szó elszáll az írás megmarad.Legközelebb nem csak szóban jelented le a problémát,hanem írásban is.

Hetente kell az orvosoknak leadni a táppénzesek névsorát a TBfelé.Nevelõapám házi orvos, így járts vagyok a témában.Tehát hivatalosan képtelenség, hogy visszamenõleg lejelentsen.Hogy fû alatt lehet-e intézni. Ha viszont õ felvett táppénzre már a betegség elején akkor az más.Akkor hívd fel a munkáltatót, és mondd meg neki, a dokitól kérj egy igazolást, és elsõbbségivel ajánlva add fel. A munkáltatódnak meg azért ilyen sürgõs, mert évente az elsõ 15 nap táppénzt nekik kell kifizetni, és nem az állambácsi mondja.Mivel ez eléggé súlyos indok, így azonnali hatállyal felmondhatnak, aminek a következménye, hogy csütörtöktõl nincs munkád. Tanulság:A szó elszáll az írás megmarad.Legközelebb nem csak szóban jelented le a problémát, hanem írásban is.
A háziorvos sztem adhat ki igazolást.De én a helyedben beszélnék a fõnökkel.Amúgy meg ha terhes vagy én úgy tudom nem is rúghat ki.Valószínüleg nem tud róla miért is vagy táppénzen.A háziorvoshoz meg menjél, mert 2 hetente ad papírt
Azonnal hívd fel a háziorvosod, hogy menjen ki hozzád mert nekik is le kell adni hetente , hogy kit írt ki és utólag nem nagyon tud mahinálni.Ne játszál ezzel, nem most kellene, hogy kirúgjanak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:Most értem haza a dokitól és adott ilyen táppénzes igazolást, amit még ma be kell hogy vigyek a gyárba, mert a könyvelõnek is le kell adni ezeket.Mondták hogy semmi baj nincs, nem rugnak ki, csak nekik ez kell.
ha az orvos nem adja ki, akkor nem jár. Lebuksz, mert visszajelentik
A kérdező hozzászólása: Hogy értve visszajelentik? Az orvos hova jelenti vissza?
A tb-neklesz jelentve és azt látja az orvos is. Online rendszer van
A kérdező hozzászólása: Nade ezért sem a beteg sem az orvos nem kap pénzt! Ha valaki pénzt kap az az alapítvány aki nyújtja a házi segítségnyújtást. Az ilyen esetekben is kibukik a hamis igazolás? Mert a beteg nem kap ezután pénzt, és tudtommal aminél nem jár pénz a betegnek ott nem is online a rendszer. Mint pl az iskolai hiányzásos igazolásoknál, ott sem bukik aki hamis orvosival próbálkozik. Tehát én úgy tudtam hogy amíg az alapítvány vagy az iskola stb fel nem hívja az orvost hogy valós-e a jogosultság akkor nincs bukás sem. De mivelhogy a rászorultság valós így ez az orvost felhívjuk verzió esélytelen ergó sosem buknék le. Csak akkor hogyha online a rendszer és az alapítvány netalántán szintén igényel valami normatívát...

Mikor ad ki a legkorábban az orvos igazolást arról, hogy babát várok? Csak akkor, ha már an szívhang? - félek, elküld a munkáltatóm.

Legjobb válasz: Már elõtte is papírt kell kiadnia, gyakorlatilag a baba már akkor baba amikor csak petezsák van. Kiskönyvet állítják akkor ki ált. ha már van szívhang.

Már elõtte is papírt kell kiadnia, gyakorlatilag a baba már akkor baba amikor csak petezsák van. Kiskönyvet állítják akkor ki ált. ha már van szívhang.
Ha nagyon szenya a melóhely a kiskönyvhöz ragaszkodnak. De ezt meg bármikor ki lehet állíttatni, miután az van az uh-s papírodon, h terhesség: bizonyított, nem kell a 12-13. hétig várni. Én az elsõnél a 9. héten, a másodiknál már a 8. héten megkaptam a kiskönyvemet
Nekem 14 hetesen adták ki
13 hetesen adták ki. Akkor csinálták meg a kiskönyvet is. Szükséges a kiskönyv ahhoz, hogy ne rúgjanak ki, egy sima orvosi papír nem elég.


Sos, ha visszamegyek az orvoshoz h még mindig megy a hasam (hétfõn írt ki) ad igazolást?

De nincs semmi bajom,és szept.-ben is voltam(akk beteg voltam)meg okt.-ban is.(akk nem)

Legjobb válasz: Nem kéne ennyit lógni!

Nem kéne ennyit lógni!
A kérdező hozzászólása: Mármint szerintetek? Eddig mindig adott.Olyanokat ne írjatok h nem kéne lógni stb
Persze hogy ad! Az ember nem jókedvéböl beteg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

A házi orvos milyen színű papírra írja ki az igazolást?

Tegnap voltam fogadóórán, és a tanár azt mondta a gyerek hamis igazolást és nem hamisat is vitt be.

Legjobb válasz: Nálunk a dokinak kb. 5 féle igazolása van.

Nálunk a dokinak kb. 5 féle igazolása van.
ha rajta van a doki eredeti pecsétje, akkor sztem nem hamis.
én csak rózsaszínt láttam még
tucatnyi orvos hamis igazolása tölthetõ le a netrõl, nézd meg ezt a cikket: http://www.szombathely.hu/hu/2+programsavaria/62+hirek/353+h..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát a feketén is meg a rózsaszínen is ott volt a pecsét aláírás minden. A tanárnõ azt mondta, és mutatta, hogy a rózsaszínen be van ixelve hogy egészségügyi ellátás miatt ekkortól eddig kiírja. A feketén viszont nem volt beixelve, és azt mondta hogy ezt gyakran elfelejtik a diákok, és itt buknak le. Hát nem tom.

Foglalkozás egészségügyi orvosi igazolást a háziorvos vagy az üzemorvos írhatja ki nekem?

Tanfolyamra jelentkezés miatt van rá szükségem.

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék..

Erre én is kíváncsi lennék..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!