Találatok a következő kifejezésre: Az orvos hogy a tüszőrepedés (4 db)

Az orvos látja hogy a tüszőrepedés is be fog következni az ultrahanggal, vagy csak azt, hogy megérett a petesejt?

Mert ugye el?fordulhat hogy nem tud kifakadni...

Legjobb válasz: Elvileg nem látja. Nekem egymást követõ héten kellet mennem. Egyik héten megnézte a peteérést. A másik héten azt látta, hogy az érett pete más nincs a petefészekben. Ebbõl tudott következtetni.

Elvileg nem látja. Nekem egymást követõ héten kellet mennem. Egyik héten megnézte a peteérést. A másik héten azt látta, hogy az érett pete más nincs a petefészekben. Ebbõl tudott következtetni.
Azt, nem tudja megmondani, hogy a tüszõrepedés be fog-e következni. Bár, ha átjárható vagy, akkor nagy valószínûsggel bekövetkezik.
Azt nem látja, hogy lesz-e tüszõrepedés, de azt nézi, hogy mekkora a tüszõ. Ha 18 mm felett van, akkor ad egy inekciót / nem emlékszem a nevére / és 24 órán belül biztosan megreped. Akkor kell együtt lenni a pároddal. Én így lettem terhes. Egy 4 hónapos kislány anyukája.
Én vérzés zavar miatt szedtem...Tüszõ repedésre mást szoktak szerintem adni.
Szerintem sem jó tüszõrepedésre. Progeszteronnal megegyezõ vegyület a gyógyszer, tehát nem lehet túl sok köze a tüszõrepedéshez. Én akkor szedtem, amikor nem jött meg, és ettõl lett megvonásos vérzésem. De végül is õ az orvos!

Ha orvoshoz megyek és megkérem, hogy rendszeresen 2-3 naponta nézze meg, hogy a peteérésem hogyan alakul, mikor lesz tüszőrepedésem, megteszi? SZTK-ra gondolok, nem magándokira. Így nagyobb az esélyünk a babára?

Legjobb válasz: Jól seggbe is rugnák, ha megtenné. Nem tudná elszámolni, mert az OEP tuti beleköt. (És kétlem, hoyg ilyen görcsölés, 2 napi ultrahang mellett teherbe tudnál esni.)

Jól seggbe is rugnák, ha megtenné. Nem tudná elszámolni, mert az OEP tuti beleköt. (És kétlem, hoyg ilyen görcsölés, 2 napi ultrahang mellett teherbe tudnál esni.)
Én így estem teherbe, nem görcsöltünk rá és hasznos volt, mert addig minden jel arra mutatott, hogy nincs is peteérésem... Egyáltalán nem hülyeség, de sztk-ban nem hiszem, hogy megteszik.
Ezerszer egyszerûbb (és olcsóbb is), ha ovutesztet használsz.
Ezt szerintem SZTK-ba nem fogják vállalni. Csak magánba, esetleg valami klinikán.

Létezhet olyan, hogy az orvos nem látja a tüszőrepedés nyomát? Vagy a Closti volt hatástalan?

18. cn-en voltam UH-h, akkor sok pici petét láttunk, de a legnagyobb is csak 13 mm volt. Elképzelhet?, hogy volt PÉ-m már sokkal el?bb, de a doki nem vette észre?

Legjobb válasz: Én inkább arra gyanakszom hogy késõbb lesz a peteérésed mint gondoltad. Ha túl vagy a peteérésen azt elvileg látni kell. Itt vannak képek: http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml

Én inkább arra gyanakszom hogy késõbb lesz a peteérésed mint gondoltad. Ha túl vagy a peteérésen azt elvileg látni kell. Itt vannak képek: http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!