Találatok a következő kifejezésre: Az orvos az EDA beadasat (1 db)

Az orvos megtagadhatja az EDA beadasat?

Ha olyan helyen szulok, ahol lehetoseg van kerni, mert mindig van, aki beadja; ha a "parameterek" megfelelnek a tankonyvinek, azaz 2 ujjnyi tagulas, messze meg a kitolasi szak; ha kerem, es elore is szolok, h igenybe szeretnem venni, amennyiben minden adott ra, mert pszichesen nehezen tudom feldolgozni a fajdalmat es ez tapasztalat, nem csak nyafogas (panikzavaros es szorongo vagyok, alltam emiatt gyogyszeres kezeles alatt, ami a terhesseg miatt van megszakitva; van joga az orvosnak ahhoz, h szemelyes meggyozodese miatt ne adja be?

Legjobb válasz: Nem, nincs,sõt a te esetedben azt hiszem indokolt is,és remélem errõl a pánikzavaros dologról tájékoztattad a dokid is.Ha nincs választott orvosod ezzel kezd az ügyeletenek,amikor szülni mész.

Nem, nincs, sõt a te esetedben azt hiszem indokolt is, és remélem errõl a pánikzavaros dologról tájékoztattad a dokid is.Ha nincs választott orvosod ezzel kezd az ügyeletenek, amikor szülni mész.
Ha úgy látja, hogy nem érdemes, mert rosszabbul járhatsz (elhúzódhat a szülés), javasolhatja, hogy ne kérd. Szerintem hallgass rá! Én is akrtam, de azt tanácsolta, hogy ne legyen. Kaptam injekciót, ami a méhszájat puhítjs, gyorsítja a tágulást. 5 óra alatt meglett a baba (elsõ) és kibírtam! Nem akart rosszat nekem, sõt!
Megtagadni nem tagadhatja meg szerintem. Ha a feltételek adottak, és kéred, akkor be kell adni, még olyan áron is, hogy be kell hívni az anesztest. Ne engedd lerázni magad, a lényeg, hogy ha eldöntötted, már akkor szólj, amikor bementek, hogy fel tudjanak készülni. És nem kell magyarázkodnod, hogy miért szeretnéd, jogod van hozzá, hogy kérd!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Termeszetesen a doki tudja, ismeri a kortortenetem, de egyenlore nem beszeltunk meg ezekrol a dolgokrol (EDA stb) Elotte egy kicsit tajekozodni szerettem volna ebben a kerdesben, h mi az , amit jogosan kerhetek. Koszonom meg egyszer!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nagy baj ha rettenetesen félek a szüléstől? De már rémálmom is volt hogy vajúdtam sírtam és kétségbe voltam esve az ágyon vergődve. és ha eljön ez a nap nem tudom hogy viselem vagy mit kell tennem? !

8

5 hetes gáthegetek érzékeny volt még?

A hüvelybementemnél van egy kis kör alakú érzékeny csomó, ez lehet, hogy az elvarrt belső varrat csomója? Mikorra szívódik fel? Ez az egy pontja érzékeny még, igaz csak pár napja lett az, a többi rendben van.

12

Dr. Magyar Attila mennyit szokott kérni a szülésért?

2

Hányan várjuk a hidegfrontot? és kinek jön be?

én még csak 38+2 napos vagyok , uh szerint előrébb járunk egy héttel. hátha segít rajtam... ti hogy vagytok vele? csináljunk statisztikát hányunkon segít majd a holnapi front?

22

Szülés előtt álló kismamik, hogy bírjátok?

A hőség, az éjszakai nem alvás, medencefájdalom, jóslók, lábdagadás, kézzsibbadás? Ki küzd még ezekkel mostanság? Hogy élitek meg az utolsó napokat?

16

Szülés után feltétlenül löttyedt, ráncos marad a has?

Létezik olyan, hogy valakinek a szülés előtti formára áll vissza a hasa? Főleg a bőrre gondolok.

14

Mikor érdemes telefonálni az apukának, hogy helyzet van? Mikor kell indulni?

Fél órája arra keltem, hogy a derekamból elindul a fájdalom a hasamhoz, egészen lentre.
Még nem mondanám, hogy fáj, inkább csak kellemetlen. 12 percenként érzem ezt a fájdalom szerű valamit. Magzatvíz még nem folyt el. Az igazság az, hogy a héten már volt pár téves riasztás, nem szeretnék még egyet elkövetni.
Honnan tudhatom, hogy ez már "az"?
38 hkm.

6

Második szülésnél ha fájásokkal kezdődik akkor hány perceseknél érdemes elindulni a kórházba?

Van egy lányom vele fájásokkal kezdődött a szülés és 5-6 percesekkel mentem be. Kitágultam viszont császár lett a vége. Most vagyok utolsó idős terhes. Én 5 perces fájásokra gondoltam, hogy akkor indulok el 10 percre van tőlünk a kórház. Elég lesz így?

9

Akit első szülés után a varrásnál tágabbra hagyott a doki, a második szülésnél volt gátmetszésetek?

2

Rendes szules utan felszivodo varrattal mikor lehet rendesen zuhanyozni? Kadba ulni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!