Találatok a következő kifejezésre: Az orvos arcomra a pattanásokra irt (2 db)

Az orvos az arcomra a pattanásokra irt ki nekem fogamzás gátlót, ezt a gyogyszert fel tudom igy használni a védekezésre is?

Legjobb válasz: Biztos fel lehet! Mit írt? De szerintem nincs külön fogamzásgátló csak pattikra:) A lényeg, hogy a hormonszabályozás miatt írta fel, és a tabletta fõ funkciója, hogy védjen a nem kívánt terhesség ellen és pozitív mellékhatásai, hogy szebb lesz a bõr, beáll, és enyhébb féjdalmakkal és vérzéssel jár a ciklus.

Biztos fel lehet! Mit írt? De szerintem nincs külön fogamzásgátló csak pattikra:) A lényeg, hogy a hormonszabályozás miatt írta fel, és a tabletta fõ funkciója, hogy védjen a nem kívánt terhesség ellen és pozitív mellékhatásai, hogy szebb lesz a bõr, beáll, és enyhébb féjdalmakkal és vérzéssel jár a ciklus.
Azért tabit írt fel a patikra, met a terhességi hormonok megszüntethetik a pattanásokat.Természetesen ugyanúgy véd a nemkívánt baba ellen, mint a patik ellen.
Csak nem Diane35?
A kérdező hozzászólása: de igen
Többet dugjáL!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan kérdeztem ! Nem ilyen barom válaszokat akarok
JÓ kozmetikus. akkor is, ha fiú vagy. nekem is volt ilyen keverékem, nem volt rossz, de büdi is volt és kellemetlen fényes felületet hagyott maga után. nem nagyon szerettem. most kozmetikus tanuló vagyok, és arra jövök rá egyre inkább, hogy az emberek bõrgyógyász után jönnek hozzánk. és nem bánják meg..
A kérdező hozzászólása: Már voltam kozmetikusnál nagyon fájt ! 1 hét múlva megint megjelentek a patik és a mitesszerek az arcomon! F/12
másik kozmetikus.. nagyon nagyon nehéz tényleg jó kozmetikust találni. a jó kozmetikus igazodik hozzád, elõre szól, h addig csinálja amíg te bírod. ráadásul aki jól nyomkodja nem annyira fáj. legalábbis a mitesszrek. ami gyulladt, az nyilván jobban, de a legtöbb gyulladtat nem is szabad bántani..
A kérdező hozzászólása: és még tûvel meg bökte elõtte a gyulladtat is ! szóval nem tom ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!