Találatok a következő kifejezésre: Az orvos arcomra a pattanásokra (3 db)

Az orvos az arcomra a pattanásokra irt ki nekem fogamzás gátlót, ezt a gyogyszert fel tudom igy használni a védekezésre is?

Legjobb válasz: Biztos fel lehet! Mit írt? De szerintem nincs külön fogamzásgátló csak pattikra:) A lényeg, hogy a hormonszabályozás miatt írta fel, és a tabletta fõ funkciója, hogy védjen a nem kívánt terhesség ellen és pozitív mellékhatásai, hogy szebb lesz a bõr, beáll, és enyhébb féjdalmakkal és vérzéssel jár a ciklus.

Biztos fel lehet! Mit írt? De szerintem nincs külön fogamzásgátló csak pattikra:) A lényeg, hogy a hormonszabályozás miatt írta fel, és a tabletta fõ funkciója, hogy védjen a nem kívánt terhesség ellen és pozitív mellékhatásai, hogy szebb lesz a bõr, beáll, és enyhébb féjdalmakkal és vérzéssel jár a ciklus.
Azért tabit írt fel a patikra, met a terhességi hormonok megszüntethetik a pattanásokat.Természetesen ugyanúgy véd a nemkívánt baba ellen, mint a patik ellen.
Csak nem Diane35?
A kérdező hozzászólása: de igen
Többet dugjáL!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan kérdeztem ! Nem ilyen barom válaszokat akarok
JÓ kozmetikus. akkor is, ha fiú vagy. nekem is volt ilyen keverékem, nem volt rossz, de büdi is volt és kellemetlen fényes felületet hagyott maga után. nem nagyon szerettem. most kozmetikus tanuló vagyok, és arra jövök rá egyre inkább, hogy az emberek bõrgyógyász után jönnek hozzánk. és nem bánják meg..
A kérdező hozzászólása: Már voltam kozmetikusnál nagyon fájt ! 1 hét múlva megint megjelentek a patik és a mitesszerek az arcomon! F/12
másik kozmetikus.. nagyon nagyon nehéz tényleg jó kozmetikust találni. a jó kozmetikus igazodik hozzád, elõre szól, h addig csinálja amíg te bírod. ráadásul aki jól nyomkodja nem annyira fáj. legalábbis a mitesszrek. ami gyulladt, az nyilván jobban, de a legtöbb gyulladtat nem is szabad bántani..
A kérdező hozzászólása: és még tûvel meg bökte elõtte a gyulladtat is ! szóval nem tom ...

Harmonet fog-gátlót szedtem, de elkezdtem tőle hízni és igazából a pattanásaimra szerettem volna feliratni gyógyszert. Többen a cypromixet mondták. Az tényleg arra van inkább? Orvos nekem nem is mondta. (utána néztem és sokan azt szedik az arcukra. )

Feliratom ugyanúgy szednem kell? Vagy hogy van, ha egy tabiról a másikra tér át az ember?(Mert ez els? szemet ugye a mnestruáció els? napján kell bevenni. Nekem ma volt az utolsó Harmonet és 2 nap múlva fog megjönni magyarul akkor kezdthetem is el szedni a cypromixet? Nem fog ez bezavarni, hogy kétnappal kés?bb más bogyót szedek?)

Legjobb válasz: Ha megtartod a 7 napos szünetet, nem fog bezavarni, de azért kérdezz rá a dokinál is, mikor felíratod az új tabit.

Ha megtartod a 7 napos szünetet, nem fog bezavarni, de azért kérdezz rá a dokinál is, mikor felíratod az új tabit.
A kérdező hozzászólása: Milyen 7 napos szünet?:D Az elsõ szemet nem az mentruáció elsõ napján kell bevenni?
A kérdező hozzászólása: Két variációt hallottam, hogy 8.napon kell bevenni az új tabit vagy szünet nélkül egybõl. A gyógyszerpapírja leírja melyiket kell alkalmazni?Erre lennék kíváncsi:)
a betegtájékoztató így írja: - Ha más, kombinált fogamzásgátlóról tér át a Cypromix alkalmazására: Az elõzõleg használt készítmény utolsó tablettájának bevételét követõ napon elkezdheti a Cypromix szedését (ne tartson gyógyszerszünetet). azaz, ha ma volt az uccsó harmoneted, akkor holnap már bekell venned az elsõ cypromix-et
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!