Találatok a következő kifejezésre: Az orvos arcomra a (32 db)

Ez milyen betegség tünete lehet? Van skizofréniának olyan tipusa, amibe ez beleillik? Az orvosnak elmondtam a tüneteket, láttam az arcán az aggódást, és mondta, hogy lehet, hogy nem antidepresszáns kell, hanem vmi más gyógyszer.

Furcsa, álomszerü érzés, másképp érzékelem a külvilágot, a hangokat érzékenyebben, hangosabban hallom, érdekesen látok. Emelett érdekes gondolataim vannak, irreális gondolatok.

Legjobb válasz: Ezek kényszerképzetek.Vegyes problémád van, amelyben beletartozhat a depresszió, a pánik is.

Ezek kényszerképzetek.Vegyes problémád van, amelyben beletartozhat a depresszió, a pánik is.
A kérdező hozzászólása: ja és mindenképp megírom a diagnózist, ha kiderítik egyáltalán, lehet csak kapom a gyógyszert, jól vagyok és ennyi. De nagyon kiváncsi vagyok mitõl lehet.
A kérdező hozzászólása: :(((((( remélem, hogy mégse, és vmi egészen más oka lehet a dolognak, el is megyek vérvételre, hátha vmi vitaminhiány, mert nem eszek húst, nagy állatvédõ vagyok. Azért majd írok, ha van vmi, ha kiváncsi rá vki :)
A kérdező hozzászólása: Én is úgy látom, hogy elég vegyes, vannak pánikrohamaim is, régen voltam pánikbeteg, most nem vagyok az, tudok tömegközlekedni stb. Az antidepi amit elkezdtem szedni jó a kényszerbetegségre is, remélem hatni fog.
Szerintem az orvos arcán az aggódást is beleképzelted. Annyira nem vagy speciális eset, és ha az lennél, se mutathatná. Amúgy paranoia, skizofrénia szerintem. De majd a doki megmondja. :D Én meg kezdek aggódni, mert én a nap felében úgy gondolom, hogy biztos csak képzelem a helyzetet és a többi ember bolodnak néz (lehet az vagyok tényleg XD), a másik felében meg alszok... :S De szerintem ne hagyd, hogy leszedáljanak, több a kár, mint a haszon legtöbbször és így legalább különleges vagy. :D Amúgy valami hasonló lehetek akkor én is, majd írd le légyszi a diagnózisod. :D Én még nem éreztem szükségét orvoshoz fordulni. :D
A kérdező hozzászólása: Valóban így vagyunk különlegesek, van smi stiklink, de ha már elviselhetetlen akkor kell az orvos, nekem sajnos kell, öngyilkossági gondolataim is vannak...De tényleg amikor jól vagyok, szinte kinevetem magam, hogy miket képzelek, lehet, hogy ki kéne élvezni, nekem nem kell beszívnom, hogy hülyeségeket gondoljak :D Csak az a baj, hogy oylan mintha vmi nagyon rossz anyagot használtam volna, amúgy sose próbáltam még semmit. De a "müvész lélek" megmarad a gyógyszer mellett is, csak elviselhetõ lesz az élet :) Ma pl emeltem a nyugtatón, hát nagyon jó érzés volt, most elkezdtem az antidepit, de a nyugtató emelése illetve kezdése kissé olyan állapotba hoz, mintha megittam volna egy sört :) Néha kell az ilyen is, de nem akarok drogozni, elég az alkohol néha. :)
skizotíp vagy

Kifehéredik a foga? Az orvosunk felírta a Tetránt a 2 éves kislányom arcára, mert volt 2 elkapart (szerinte nagyon gyulladásban van) pont.

Kb. 2 napig kentem, aztán hagytam, mert fogsárgulást írt mellékhatásként + papír szerint 8 év alatt nem adható.

Másfél éves kislányomat véletlenül fellökte a testvére az udvaron, arcra, orra, homlokra esett, hatalmasat csattant a feje a betonon, vigyem orvoshoz?

Nagyon sírt,a homlokán horzsolás,az orra a levészesebb,tiszta eleven,a felső ajka is bedagadt neki. Eszméletét nem veszítette el,már megnyugodott.

Legjobb válasz: Semmiképp se szeretném elbagatellizálni a kérdést, de ha arcra esett, akkor kisebb a baj, mint ha hátul ütötte volna meg a fejét (tesóm mentõápoló, tõle tudom hasonló szitu révén). Szerintem nyugodtabb leszel, ha látja orvos, de ha nagyon nem juttok el odáig, akkor figyeld, ne hányjon, ne csináljon semmi szokatlant, ne legyen túl bágyadt. Ha bevinnéd sztem ott tartanák agyrázkódás gyanúja miatt megfigyelésre. Már csak a protokoll miatt is.

Semmiképp se szeretném elbagatellizálni a kérdést, de ha arcra esett, akkor kisebb a baj, mint ha hátul ütötte volna meg a fejét (tesóm mentõápoló, tõle tudom hasonló szitu révén). Szerintem nyugodtabb leszel, ha látja orvos, de ha nagyon nem juttok el odáig, akkor figyeld, ne hányjon, ne csináljon semmi szokatlant, ne legyen túl bágyadt. Ha bevinnéd sztem ott tartanák agyrázkódás gyanúja miatt megfigyelésre. Már csak a protokoll miatt is.
èn igazából a sebek miatt vinném ha ilyen durva, hogy megfelelöen lekezeljék és ne fertözödjön el. Ahogy az elsö írta, arcra esés talán az agynak kevésbé rossz mint a tarko beütése. Nekem a lányom ráesett az éjeliszekrényre, szeme alatt lett egy kisebb lila folt és ütödés, majd felhívtam a dokit. Ö azt kérdezte, hogy magánál volt-e mindig? Mennyire vérzik, mély a seb (épp hogy volt egy aprócska), és figyeljem a mozgását, hány-e vagy más furcs dolgot csinál-e. ezt 3 napig. ha valamelyik fellépne rögtön hozzá vagy ügyeletre. De te gyereked te döntésed, ebbe senki nem tud legjobbat ajánlani, én pl ha védönö lennék ajánlanám a dokit föleg a böre miatt.
Vidd be az ambulanciára! Ird meg mi volt, szoritok értetek, h semmi komoly ne legyen.
Ugyanígy járt a kislányom is, csak neki még a foga is letört elõl. Fogorvosnál voltunk még aznap, máshol nem. A csúnya horzsolások, több hét múlva, de tökéletesen, nyomtalanul gyógyultak. A szája miatt viszont nehezen ment az evés-ivás napokig. Gyors gyógyulást nektek! Én a helyedben felhívnám a védõnõt, tõle kérnék tanácsot, illetve nagyon figyelném a picit, és holnap ügyelet, ha bármi gyanúsat észlelek. Mindenesetre fennáll a lehetõsége, hogy ha másnap viszed ügyeletre, akkor megkérdezik, miért nem akkor jött, amikor elesett...
Bocsánat, hogy megkérdezem, de ugyan miért kellett az elsõ választ így lehúzni ???? Egyébként hogy van a kicsi, írd meg légyszi!
Hogy van a kislányod?
A kérdező hozzászólása: Voltunk sebészeten, szerencsére csonttörést nem találtak. Azt mondták, hogy azért ennyire duzzadt és szabálytalan az orra, mert ez ilyen szokott lenni, és holnapra pedig számítsak a szeme alatt nagy bevérzésre, ne ijedjek meg tõle. A horzsolás miatt tiszta seb is, amit Neogranormonnal és hideg kamillateás öblítéssel szabad kezelni. Húúú nagyon megkönnyebbültem, hogy nem törött el neki, mert olyan szép kislány egyébként(mindenkinek a sajátja ugye :-) ) . Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Örülök, h viszonylag simán megúszta a kislányod. Mielõbbi gyógyulást!
Én csak most olvasom a kérdést-válaszokat. Igen, én mindig vinni fogom a kisfiamat ilyen és ettõl kisebb esetekben is orvoshoz. Nem azért mer paranoiás vagy hippohonder vagyok, de érdemes ilyenkor megvizsgáltatni, mert egy kisebb-nagyobb koppanásnak is lehetnek szövõdményei.
Többet dugjáL!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan kérdeztem ! Nem ilyen barom válaszokat akarok
JÓ kozmetikus. akkor is, ha fiú vagy. nekem is volt ilyen keverékem, nem volt rossz, de büdi is volt és kellemetlen fényes felületet hagyott maga után. nem nagyon szerettem. most kozmetikus tanuló vagyok, és arra jövök rá egyre inkább, hogy az emberek bõrgyógyász után jönnek hozzánk. és nem bánják meg..
A kérdező hozzászólása: Már voltam kozmetikusnál nagyon fájt ! 1 hét múlva megint megjelentek a patik és a mitesszerek az arcomon! F/12
másik kozmetikus.. nagyon nagyon nehéz tényleg jó kozmetikust találni. a jó kozmetikus igazodik hozzád, elõre szól, h addig csinálja amíg te bírod. ráadásul aki jól nyomkodja nem annyira fáj. legalábbis a mitesszrek. ami gyulladt, az nyilván jobban, de a legtöbb gyulladtat nem is szabad bántani..
A kérdező hozzászólása: és még tûvel meg bökte elõtte a gyulladtat is ! szóval nem tom ...

SOS! Most kezdtük el a hozzátáplálást almával és kiütéses lett az arca a kézfeje és a lábfeje feldagadt. Másnál is volt ilyen? Hívjam ki az orvost? 4 hós

Legjobb válasz: Én biztos vinném orvoshoz. Szerintem kell neki calciumusc, de jó lenne ha látná az orvos, fõleg hogy van ami feldagadt, szegényke:(

Én biztos vinném orvoshoz. Szerintem kell neki calciumusc, de jó lenne ha látná az orvos, fõleg hogy van ami feldagadt, szegényke:(
Méghozzá sürgõsen!!!!!!Ha feldagadt az nem jó:(
pöttyökkel nem kell foglalkozni de ha dagad akkor azonnal orvos!!! nem akarlak megijeszteni de akár a torka is bedagadhat, szóval minél elõbb kapjátok magatokat és irány az orvos!
igen, azonnal orvos, szerintem adnak neki egy kalcium injekciót. amint írták, ha dagad az nagy baj, tényleg rámehet a torkára is. írd majd meg mi volt.
Hívd fel mindenképp! És ne kezd 4 hósan a hozzátáplálást!
orvos és várj a hozzátáplálással
Igen, azonnal orvos! Miért ne kezdhetne hozzátáplálni 4 hónaposan? Fõleg, ha tápszeres?
majd ha megjártátok a dokit írj, hogy mi lett, hogy van? amúgy ez 2 kiskanál almától lett? :O
Az almától az én kisfiam arca is kiütéses lett.
A kérdező hozzászólása: Calciumusc-ot kaptunk meg Fenistil cseppet. Azt mondta az orvos, hogy ha holnapra nem múlik el vagy rosszabb lesz, akkor menjünk vissza. Amúgy csak pár falat almát kapott épp hogy csak megkóstolta, csak azért érdekes az egész, mert már szombaton is kapott, akkor még sem lett semmi baja.
Valószínû lehet, hogy vegyszerrel kezelt volt az alma, még ha lehámozod is baja lehet tõle. Egy ismerõsöm, ár felnõtt korában a kalifor niai paprikától járt így.
mindenképp menny vissza az orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: Üdv. Ez elég karcsú válasz. Felléphet esetleg valami szövõdmény? Vagy mi a szösz?
Nekem is ilyen érzés, olyan mintha érezném az arcomon ahogy dobog a szívem. Szerintem nincs semmi bajod.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszod:)
Ez teljesen normalis.

Az arcomban a mirigyek csomósak és be vannak duzzadva, lüktet és nagyon fáj, már a fülem is szurkál, ezt mi okozhatja és melyik orvoshoz forduljak vele?

A házi doki írhat csak beutalót máshová? Fogorvos megröntgenezte és UH n is nézte, de nem mnodta h gennyes lenne, annyit mnodott h krónikus gyulladás, lehet a fogam okozta húzás el?tt, de az már meggyógyult, rossz fogam nincs, amalgámot kicseréltettem. Nem értem mi a baja. És már kiterjed a nyakamra is a fájdalom, a fejem is ett?l fájdul meg. A meleg volt neki jó nem is a hideg. De az antibiotikum sem használ, csak ideiglenesen. Munkatársaim szerint lehet mikor fogdoki beadta az injekciót az csomósodhatott be, mert egy ideget érhetett. Lehet gyulladástól magas a vérnyomás? Fájdalomcsillapítók sem segítenek. Nem tudom már hogyan gyógyíthatnám meg. Nem tudok aludni t?le, munkámra koncentrálni. Néha lecsitul és megint újrakezdi. Járok endokrinológiára az agyalapi mirigy daganatommal meg PCO mal, de nem tudom h ? foglalkozna e az arcomban a mirigyekkel. Lehet tényleg csak valami er?s fert?tlenít? kéne, vagy esetleg ezüst kolloid? Kolloidot tartalmaz az antibiottikumom is, meg diklofenakot meg kolloidot mai értágító és leviszi vérnyomást h ne lüktessen. eleinte hatott, de már rövid id?re csak, pedig nem használtam bel?le sokat. Mentol is van benn.

Legjobb válasz: Úgy tudom az arcban nincsenek mirigyek! Neked homloküreg gyulladásod lehet, ami rámehetett a középfülre is. Igen a meleg azért volt jó neki, sõt kammillás gõzölést is végezhetel. Jó még rá az infralámpa is.

Úgy tudom az arcban nincsenek mirigyek! Neked homloküreg gyulladásod lehet, ami rámehetett a középfülre is. Igen a meleg azért volt jó neki, sõt kammillás gõzölést is végezhetel. Jó még rá az infralámpa is.
Elõzõ voltam: Homlok és arcüreg gyulladásod lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!