Találatok a következő kifejezésre: Az orromon a fekete mitesszer (3 db)

Az orromon sok a fekete mitesszer. Tudom, hogy nem lehet eltüntetni őket, mert örökre ott maradnak, de túl feltünő az orromon ez a sok fekete "pötty". Mit tegyek?

Próbáltam már mindent, és minden nap tisztítom rendszeresen. De ugyanolyan feketék maradtak. Mit tegyek?

Legjobb válasz: szia, nekem is ez a bajom,de lehet rajta enyhíteni:elkell menni kozmetikushoz 2havonta (vagy ahogy szükséges) aki alaposan kitisztítja és utánna mitesszer eltávolító tonik. Nekem is azt mindta a kozmetikus, hogy olyan a bõröm hogy sajna mindíg kifog jönni foglalkozni kell vele

szia, nekem is ez a bajom, de lehet rajta enyhíteni:elkell menni kozmetikushoz 2havonta (vagy ahogy szükséges) aki alaposan kitisztítja és utánna mitesszer eltávolító tonik. Nekem is azt mindta a kozmetikus, hogy olyan a bõröm hogy sajna mindíg kifog jönni foglalkozni kell vele
Egy idõben lehetett kapni olyan ragasztós porus-tisztítót. 10 percre rátetted a nedves papírt az orrodra, lehúztad és leszedte a fekete pöttyeket.
Nekem bevált, és a pórustapasznál olcsóbb a bõrradir, vagy a lehúzható maszk. Hetente egyszer-kétszer használom.
nekem is ez a bajom és semmi nem jó rá!!! nekem az arcradír sem vált be :( multkor nagy küzdelem árán kinyomkodtam néhányat de semmi értelme nem volt mert utánna elég sokat váladékozott meg hámlott meg minden baja volt. valahol régebben láttam egy kezelést direkt ilyen problémára egy újságban de sajna akkor elkallódott az újság és azóta sem találtam rá a neten
Aknesol lemosó-gyógyszertár Tuti
és most már nem 8000-ért lehet kapni, végre lejjebb nyomták az árát a vaterán.
aknesol télleg jó! csak azzal vigyázz, mert egy idõ után nagyon kiszárítja a bõröd. De amúgy a patikat szépen eltüntenti :)
Egyszerûbb megoldást tudok: egy zsebkendõ.... egy tükör... és a zeked :) Erõfeszítés nélkül, még törölközõvel is, a legkisebb nyomásra kijön mind, nekem is ez a bajom. 10 percért ne kérj a kozmetikustól kezelést. Ezt hetente egyszer megteszed és jó midnen. És ne jöjjenek nekem olyan dumával, hogy nem higénikus, mert a kozmetikus is ezt teszi és baktérium se kerül sehova, mert hozzá sem érsz közvetlen.
Kozmetikus, arctisztító kezelés.
A tapasz orron a legjobb, érdemesebb lenne tisztítani kozmetikusnál.
A kérdező hozzászólása: Ilyen tényleg van?:) ))
Lehet kapni Rossmannban miteszer eltávolító tapaszt. Csodás találmány. Feltapasztod, rásimítod, lehúzod. És minden csúnyaság a tapaszon marad.
Mi a pontos neve? engem is érdekelne :)
Van több féle. Van orra, állra is. Arctisztítók, radírok környéken kell keresni az üzletben (vagy megkérdezni). 1200ft körül van egy 5db-os doboz. Tényleg tök jó, mert mikor lehúzod látni a kis fehér "kukacokat" a tapaszon.
Én is Rossmann-ban vettem, nekem 3db-os kiszerelés volt 450Ft. Bár azért közel sem szedi ki az összeset, utána azonban könnyen kinyomkodhatók, mivel nagyon felpuhítja a bõrt és a pórusokat. Utána nyugtató krém rá és nem is marad piros. Most már több, mint egy hete tiszta az orrom, remélem azért még hosszabb ideig is kibírja :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!