Találatok a következő kifejezésre: Az orromon a fekete (15 db)

Lövettem orrpiercinget az orromban lett egy pukli eleinte piros volt és fájt, most fekete nem fáj és olyan mintha száradna le? Nem bírja az orrom a piercinget? Kivegyem?

ogyós volt és köré n?tt b?r belül és mellette pukli utána beraktam csavartat

Legjobb válasz: Azonnal vedd ki! Vagy nem bírja a piercing anyagát (kivéve ha orvosi fém) vagy nagyon rossz helyre szúrták. A lényeg h vedd ki és menj el orvoshoz h adjon rá valamit! Addig ne is lövesd újra míg meg nem gyógyult!

Azonnal vedd ki! Vagy nem bírja a piercing anyagát (kivéve ha orvosi fém) vagy nagyon rossz helyre szúrták. A lényeg h vedd ki és menj el orvoshoz h adjon rá valamit! Addig ne is lövesd újra míg meg nem gyógyult!
én csak azt szeretném kérdezni h muszálj h orvosi fém legyen amikor az elsõt szúrják be?vagy jó az ezüst is?

Az orromon sok a fekete mitesszer. Tudom, hogy nem lehet eltüntetni őket, mert örökre ott maradnak, de túl feltünő az orromon ez a sok fekete "pötty". Mit tegyek?

Próbáltam már mindent, és minden nap tisztítom rendszeresen. De ugyanolyan feketék maradtak. Mit tegyek?

Legjobb válasz: szia, nekem is ez a bajom,de lehet rajta enyhíteni:elkell menni kozmetikushoz 2havonta (vagy ahogy szükséges) aki alaposan kitisztítja és utánna mitesszer eltávolító tonik. Nekem is azt mindta a kozmetikus, hogy olyan a bõröm hogy sajna mindíg kifog jönni foglalkozni kell vele

szia, nekem is ez a bajom, de lehet rajta enyhíteni:elkell menni kozmetikushoz 2havonta (vagy ahogy szükséges) aki alaposan kitisztítja és utánna mitesszer eltávolító tonik. Nekem is azt mindta a kozmetikus, hogy olyan a bõröm hogy sajna mindíg kifog jönni foglalkozni kell vele
Egy idõben lehetett kapni olyan ragasztós porus-tisztítót. 10 percre rátetted a nedves papírt az orrodra, lehúztad és leszedte a fekete pöttyeket.
Nekem bevált, és a pórustapasznál olcsóbb a bõrradir, vagy a lehúzható maszk. Hetente egyszer-kétszer használom.
nekem is ez a bajom és semmi nem jó rá!!! nekem az arcradír sem vált be :( multkor nagy küzdelem árán kinyomkodtam néhányat de semmi értelme nem volt mert utánna elég sokat váladékozott meg hámlott meg minden baja volt. valahol régebben láttam egy kezelést direkt ilyen problémára egy újságban de sajna akkor elkallódott az újság és azóta sem találtam rá a neten
Aknesol lemosó-gyógyszertár Tuti
és most már nem 8000-ért lehet kapni, végre lejjebb nyomták az árát a vaterán.
aknesol télleg jó! csak azzal vigyázz, mert egy idõ után nagyon kiszárítja a bõröd. De amúgy a patikat szépen eltüntenti :)
Egyszerûbb megoldást tudok: egy zsebkendõ.... egy tükör... és a zeked :) Erõfeszítés nélkül, még törölközõvel is, a legkisebb nyomásra kijön mind, nekem is ez a bajom. 10 percért ne kérj a kozmetikustól kezelést. Ezt hetente egyszer megteszed és jó midnen. És ne jöjjenek nekem olyan dumával, hogy nem higénikus, mert a kozmetikus is ezt teszi és baktérium se kerül sehova, mert hozzá sem érsz közvetlen.

Arcon, pontosabban az orr környékén azokat a fekete pontokat (amik valójában valami tüsik) mivel tudom leszedni?

Egyszer kaptam ilyen agyagszerű cuccot a gyógyszertárból, jó volt, csak keveset szedett le felkenéskor.

Legjobb válasz: Én mézet össze szoktam keverni kristálycukorral, majd átdörzsölöm vele az orrom környékén és minden nem kívánatos dolgot onnan leszed :)

Én mézet össze szoktam keverni kristálycukorral, majd átdörzsölöm vele az orrom környékén és minden nem kívánatos dolgot onnan leszed :)
tej meg egy kis zselatin. melegítsd meg míg kissé folyós nem lesz, kend az orrodra, várd, meg míg megszárad és húzd le. Csináld fürdés után, mikor a meleg gõz és pára felpuhította a bõröd. Vagy egy jó arcradír is megfelelõ. Azok egyébként mitesszerek.


A kérdező hozzászólása: Ilyen tényleg van?:) ))
Lehet kapni Rossmannban miteszer eltávolító tapaszt. Csodás találmány. Feltapasztod, rásimítod, lehúzod. És minden csúnyaság a tapaszon marad.
Mi a pontos neve? engem is érdekelne :)
Van több féle. Van orra, állra is. Arctisztítók, radírok környéken kell keresni az üzletben (vagy megkérdezni). 1200ft körül van egy 5db-os doboz. Tényleg tök jó, mert mikor lehúzod látni a kis fehér "kukacokat" a tapaszon.
Én is Rossmann-ban vettem, nekem 3db-os kiszerelés volt 450Ft. Bár azért közel sem szedi ki az összeset, utána azonban könnyen kinyomkodhatók, mivel nagyon felpuhítja a bõrt és a pórusokat. Utána nyugtató krém rá és nem is marad piros. Most már több, mint egy hete tiszta az orrom, remélem azért még hosszabb ideig is kibírja :)
Kozmetikus, arctisztító kezelés.
A tapasz orron a legjobb, érdemesebb lenne tisztítani kozmetikusnál.
Slash
A kérdező hozzászólása: nem mer ez énekes akire én gondolok:) de azért köszi:D
Lenny Krevitz?
A kérdező hozzászólása: az az köszi:D

Sok apró miteszer van az arcomon, föleg az orromon és a homlokomon. Némelyik halvány fekete is. Nehéz öket kinyomkodni, némelyiket nem is tudom. Menjek kozmetikushoz? Vagy valamilyen házi praktika?

az orromon a pórusokból sürü ság

Legjobb válasz: Gõzöld nyomkodás elõtt hogy kitáguljanak a pórusok. Használhatnál mitesszer tapaszt is, házit, tej+zselatin.

Gõzöld nyomkodás elõtt hogy kitáguljanak a pórusok. Használhatnál mitesszer tapaszt is, házit, tej+zselatin.
Menj el kozmetikushoz, õ szakszerûen kitisztítja az arcodat. Szánj rá néhány órát és pénzt. Te csak össze vissza fogod törni a bõrödet, ami akár örökre is megmaradhat.
Menj el kozmetikushoz, utána szépen össze is húzza a pórusokat.

Hogy tudnám eltüntetni azokat a fekete pattanásokat az orromon amikhez nem lehet hozzá férni rendesen, hogy kinyomhassam?

Legjobb válasz: Menj kozmetikushoz. Neki megvannak a megfelelõ eszközök ehhez.

Menj kozmetikushoz. Neki megvannak a megfelelõ eszközök ehhez.
Kozmetikus szépen ki tudja tisztítani.
Azok mitesszerek. Kozmetikus szépen kitisztítja. Otthon is próbálkozhatsz úgy, hogy elõtte kamillavirágos gõzölést csinálsz, majd utána nyomkodod. Így könnyebben kijönnek.
Uborka pakolást.
nekem is.:S nekem a tejes vattás pakolást ajánlották (legyen rajta 30 percig), vagy krumplit reszelni és rajta hagyni, majd kipróbálom, de amúgy vashiány is okozhatja.

Ezek a kis, fekete pontok az orromon és a homlokomon miteszerek? Hogy tudom őket eltűntetni?

Legjobb válasz: Biztos azok. Menj kozmetikushoz, õ kitisztítja az arcod!

Biztos azok. Menj kozmetikushoz, õ kitisztítja az arcod!
Én elmentem kozmetikushoz, arcmasszázst is magába foglalt a kezelés, fel nem tudnám sorolni hány krémet kent rám a 'néni', és nagyon kellemes volt az egész. Amikor kinyomja a kis pöttyöket, az kicsit fájdalmas, vagyis mintha csípne, de addigra már ellazul az arcod :) Igaz, utána homályosan láttam a krémektõl :) ) De nagyon jó, gyönyörû lesz utána az arcod! Megéri!
Ha nincs sok akkor magadnak is ki tudod nyomkodni. Mondjuk célszerûbb a kozmetikus. Ha otthon csinálod, akkor jól mosd meg a kezed és az arcod, és ha kinyomtad akkor kend be tonikkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!