Találatok a következő kifejezésre: Az origo-ról egy (4 db)

Szeretnék rendelni az origo gsm-ről egy psp de nem tudom hogy megbízható mi a tapasztalatotok erről a webáruházról?

Legjobb válasz: rendelj a konzolstudio..hu-rol én több konzolt is rendeltem innen és nagyon jó kis hely, megbízható, jó árakkal

rendelj a konzolstudio..hu-rol én több konzolt is rendeltem innen és nagyon jó kis hely, megbízható, jó árakkal
*konzolstudio.hu
A kérdező hozzászólása: Igen csak szerintem ott szar minõségüek a memória kártyák legalábbis szerintem http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt..
jók azok...nekem van kínai hamisítvány memory stick-em is és ugyanolyan jó gamelni rajta, mint az eredetin

Az egyik ismerősöm az "Origo-freemail"-ről jelenlét visszaigazolást kért tőlem. Ezáltal milyen lehetőségek lesznek a kommunikációra?

Legjobb válasz: Elfogadtam a kérést, visszaigazolást megkaptam,hogy az ismerõsöm partnerlitájában szereplek, de nem egészem értem, õ honnan tudja, hogy én on-line vagyok, ha bejelentkezem freemailre, illetve hogyan tud velem kapcsolatba lépni. Olyanok írjanak, akik maguk is igénybe vették már ezt a szolgáltatást. Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Elfogadtam a kérést, visszaigazolást megkaptam, hogy az ismerõsöm partnerlitájában szereplek, de nem egészem értem, õ honnan tudja, hogy én on-line vagyok, ha bejelentkezem freemailre, illetve hogyan tud velem kapcsolatba lépni. Olyanok írjanak, akik maguk is igénybe vették már ezt a szolgáltatást. Köszönöm.


Origó nyelvvizsgánál a hallás utáni szövegértést hányszor lehet meghallgatni? Egyben az egészet? Valami tapasztalat róla?

Legjobb válasz: Úgy emlékszem kétszer lehetett, és egyben az egészet. Ez felsõfok volt, nem tudom, melyikre készülsz. Ha felmész a honlapjukra, ott tuti megvan. Amit viszont ajánlani tudok, hogy ne hallgasd meg egyszerre az egészet, és aztán jegyzetelj, ahogy õk ajánlják, mert nagy hülyén én is azt csináltam, hanem amit megértesz, rögtön jegyzeteld. Én jóval többet megértettem, mint amit lejegyzeteltem, mert egy csomó minden kiesett közben, míg globálisan hallgattam. Azt hittem meg se lesz, de szerencsére sikerült.

Úgy emlékszem kétszer lehetett, és egyben az egészet. Ez felsõfok volt, nem tudom, melyikre készülsz. Ha felmész a honlapjukra, ott tuti megvan. Amit viszont ajánlani tudok, hogy ne hallgasd meg egyszerre az egészet, és aztán jegyzetelj, ahogy õk ajánlják, mert nagy hülyén én is azt csináltam, hanem amit megértesz, rögtön jegyzeteld. Én jóval többet megértettem, mint amit lejegyzeteltem, mert egy csomó minden kiesett közben, míg globálisan hallgattam. Azt hittem meg se lesz, de szerencsére sikerült.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!