Találatok a következő kifejezésre: Az orgazmus tilos, (7 db)

Szülés útán 6hétig tilos a sex azt tudom! De csak a behatolás tilos? ! Az orgazmus az lehet? Pl:orálisan lehetne?

Legjobb válasz: Igen, az a lényeg, hogy behatolás ne történjen, fertõzésveszély miatt, minden mást szabad, ami csak jólesik.

Igen, az a lényeg, hogy behatolás ne történjen, fertõzésveszély miatt, minden mást szabad, ami csak jólesik.
Elvileg igen, bár ha még vérzel, nem tudom párodnak mennyire van kedve az orálishoz... (Legalábbis én azt nem akarnám)
Hát pedig pont az orgazmus nem ajánlott, szóval bírd ki legalább 4 hétig a magad kedvéért.
Mi a baj az orgazmussal? Méhösszehúzódást okoz, az direkt jó.Ha szoptat, akkor ez naponta sokszor megtörténik, oxitocin szabadul fel.
Nagyot fogtok nézni, én németben szültem, mindennel megvoltam elégedve. Mikor hazaengedtek, felvilágositott nögyogyász, mivel nem vágtak és nem szakadtam, azt mondta a nögyogyász, ha szeretkezni akarok az elsö 6 hétben azt fokozottabb figyelmességgel tegyem a higéniára valo tekintetben és kizárolag csak gumival! Igyhát én már a 3. héten probálkoztam. Semmit nem mondott, hogy orgazmus igy vagy ugy.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Igen, ha már nem vérzek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, neked is kedves "utolsó"!
Ugy sem lesz rá idõd müdüd...
Nem tilos az orgazmus!:) Sokan nem várják ki a 6 hetet, mi kivártuk!Nem szeretkeztünk de azért elrendeztük egymást másképp!
A közösülés tilos, a szex többi formája nem. :-) Lehet simizni, csómolózni, pettingelni, önbielégíteni, ami tetszik, de a hüvely tabu. Szüléskor leválik a méhfslról a méhlepény, a helyén pedig nagy, nyílt, vérzõ seb marad. Ennek be kell gyógyulnia, és nem szabad elfertõzõdnie. Ezért amíg folyásod van, nem szabad közösülni. Gumiban sem. Nekem már a szülés után két nappal is volt orgazmusom, és cak három hetet vártunk az elsõ szeretkezésig. (Közösülés nélkül, csak kézzel.) Az elsõ közösülésünk szülés után 8 héttel volt. Elsõnek igaza van: nem lesz rá túl sok idõd. :-)
Elõzõvel egyetértek!Nekem a második picur, 3 hónapos, de úgy érzem még most sem a igazi, császáros vagyok sajna a hasam érzéketlen, a mellembõl ömlik a tej, mire egyik gyerek alszik, kel a másik, nem egyszerû, hál égnek azért megoldjuk, de nem az igazi, majd idõvel!Különben megszültél már?Szülés elõtt én is ilyeneken gonolkodtam, de utána eszembe se jutott!
Lehet orgazmusod, az nem veszélyes fertõzés szempontjából, csak a behatolás, bár az orális szexet is kerülném nõi oldalról (már ha valakinek ez egyáltalán eszébe jut az elsõ 6 hétben :D )
Hogy regenerálódjanak a dolgok odalent. Szerintem egyáltalán nem hosszú idõ, én el nem tudom képzelni hogy valaki szülés után rögtön szexelni akarjon.....szerintem nekem az lesz az utolsó ami majd eszembe /és idõmbe/ jut hogy kufircoljak egyet...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)

A szextől való eltiltás mit jelent pontosan? Az orgazmus és a behatolás tilos - ezt tudom. Egy pici kényeztetés azért belefér, vagy az sem?

Legjobb válasz: Az orgazmus méhösszehúzódásokat idézhet vagy idéz elõ.Biztos megvan az oka miért mondta a doki.Nekem is kerülnöm kellett az elején,kb. hét birtuk...óvatósan de szerelmeskedünk.De tartsd be ,amit mond a doki.Legközelebb kérdezz rá meddig kell tûrtõztetnetek magatokat.

Az orgazmus méhösszehúzódásokat idézhet vagy idéz elõ.Biztos megvan az oka miért mondta a doki.Nekem is kerülnöm kellett az elején, kb. hét birtuk...óvatósan de szerelmeskedünk.De tartsd be , amit mond a doki.Legközelebb kérdezz rá meddig kell tûrtõztetnetek magatokat.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy tilos az orgazmus és a behatolás. De akkor egy kis kényeztetés nem tilos? Vagy az is árthat, ha a nõ eléggé fel van izgulva? Elsõsorban hasonló helyzetben levõ kismamik/ anyukák válaszait és tapasztalatait várom! Nagyon köszönöm! :)
Megint én:) Kényeztetni az szabad...:) :) de nagyon:)
Szia! Ha te fel vagy izgulva, de nincs orgazmus az legfeljebb neked árt, a babádnak biztos nem! :) az orgzmus a méhösszehúzódások miatt tilos, kényeztetni biztosan szabad! 16 hetes + 18 hós
nekem azt mondta a doki, hogy ne éljek nemi életet hüvelyi úton. Értelemszerûen akkor az anális és az orális belefér, és minden más, amitõl nincs orgazmusod, vagy nem dugtok be semmit a hüvelybe. Én épp az álomkóros periódusomat élem, úgyhogy este egy perc alatt húzom a lóbõrt, amint leteszem a fejem, a párom meg úgy leégett, hogy mindene fáj. Szóval még elvagyunk nélküle. 7 hetes kismami

A gyermekágyas időszakban tilos a szex. De az orgazmus is? Az elméletileg méhösszehúzódásokat okoz, és ez ilyenkor jó, nem?

Legjobb válasz: az orgazmus valóban még jó is, nem kell csak a behatolástól és az egyéb a hüvelyt érintõ dolgoktól távol tartani magatokat. A fertõzések miatt, mert a még nyitott méhszájon át feljuthatnak a méhbe.

az orgazmus valóban még jó is, nem kell csak a behatolástól és az egyéb a hüvelyt érintõ dolgoktól távol tartani magatokat. A fertõzések miatt, mert a még nyitott méhszájon át feljuthatnak a méhbe.
Én egyetértenék veled, hisz én is így gondolom. De igazán egy orvost kéne errõl megkérdezni. Fõleg, ha nem vágtak, akkor nem látom okát az orgazmusnak, de azt is inkább csak orálisan, mert hát a fizikális ingerlés biztos nem tesz jót a hüvelynek (kivéve ha császárral szültél) Bár gondolom a fertõzésveszélyre fel fogják hívni a figyelmed. Sok barátnõm nem várta ki a 6 hetet, és nem lett semmi bajuk.

Az orgazmus is tilos, vagy csak a behatolás veszélyes?

18 hetes kismama vagyok és veszélyeztetett terhes. 14 hetesen kerültem kórházba vérzéssel és megállapították, hogy a méhszájat megközelíti a placenta, ezért érzékenyebb az átlagnál ás tilos a szex. Akkor azt mondtam, egy évig eszembe sem fog jutni, csak a babának ne legyen semmi baja!! Ezt most is így gondolom, de egyre nehezebb. Már semmi panaszom nincs, csak egy kis símogatásra vágynék:( Ne ítéljetek el légyszives emiatt!!!

Legjobb válasz: Orgazmuskor összehúzódik belül az izom, úgyhogy szerintem az is veszélyes.

Orgazmuskor összehúzódik belül az izom, úgyhogy szerintem az is veszélyes.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lesz könnyû, de a kisbabánk a legfontosabb! Egyébként a vérzés nem emiatt volt, hanem állítólag túl hosszú ideig ültem egy elõadáson, ahol meleg volt és fülledt levegõ. A meleg miatt kitágultak az erek. Sajnos már a terhességem elejétõl nincs semmi szex, pedig akkor még nem volt panasz, csak féltettem a babát. Aztán meg már nem is lehetett. Tehát már 4 hónapja semmi. Az álmaimat pedig sajnos nem tudom kordában tartani. :(( Olyan gonosznak érzem magam.
Az elõzõ terhességemnél én is így voltam.Ilyenkor a behatolás, és az orgazmus is tilos, neked meg fõleg tilos, ha már vérzésed is volt ez végett.Nekem is volt, de inkább nem is részletezném miket tud ez okozni....
szia! én is veszélyeztetett terhes vagyok(volt már vetélésem) azért nem lehet szexelnünk a férjemmel ! itt igazából nekem azt mondta a doki hogy az orgazmus okoz gondot mert erõs méhösszehúzódással járhat amit utánna erõs vérzés kisérhet! ilyenkor mindig átértékelem a dolgokat hogy mi a fontosabb a babócám vagy a szex! tudom nehéz megállni de hát ha muszáj akkor muszáj!kitartást kivánok neked és boldog babavárást!egy 11 hetes kismami!
Minden egyes vizsgálatkor kérdezz rá , mert magától nem biztos hogy mondja, és ha feljebb húzódott akkor már biztos lehet.Sajnos az orgazmus semjó ilyenkor, de ha álmodsz egyszer-egyszer nem lesz baj-vigyázz magatokra, szia. 26 hetes kismama
Beszélj az orvosoddal, mert a terhesség elõrehaladtával a placenta is feljebb kerül messzebb a méhszájtól. Hátha már kicsit odébb van. :)
A kérdező hozzászólása: ettõl....tartottam... én is -bocsi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ettõl én is. Az a baj, hogy sokszor már álmomban is szerelmeskedünk és olyankor szabályos orgazmusom van és ijedtemben felriadok. Mit csináljak? Pedig soha sem volta szexmániás!!
Nem itellek el, megertelek, h vagysz ra, hat nem vagyunk kobol. Szeritnem kerdezzd meg az orvosodat, mert csak O tud neked ebben tenyleg megfelelo valaszt adni. De szerintem amig nem beszelsz vele probald megallni, nehogy emiatt baja legyen a babanak. En nem vagyok veszelyeztetett terhes, de az elejen amikor orgazmusom volt olyan szinten elkezdett fajni a pocakom, es bekemenyedett, h hetekig nem is mertem ujra egyutt lenni a parommal.Azota mar nincs ilyen, de a hasam alja nagyon bekemenyedik az orgazmustol. Szerintem tenyleg beszelj az orvossal, es ha O azt mondja semmi gond nem lehet akkor hajra..En ezt kivanom nektek!! Boldog babavarast kivanok
Igen, én is úgy tudom, hogy ilyenkor az orgazmus is tilos. :-(
Szerintem e miatt ne hibáztasd magad! Természetesen a baba a legfontosabb, és bizony ezért nagyon sok áldozatot kényszerülünk hozni (már akinek sikerül teherbe esni!!), de a szex iránti vágyad teljesen normális. Csak tudd kordában tartani, ha muszáj. Lehet, hogy már lehet csinálni, az orvost kell megkérdezni. De a lényeg, hogy magadat ne okold a vágyaid és a tested vágya miatt!! Boldog babavárást és egészséget kívánok!

Akinél nem javasolt a szex terhesség idején, annál csak a szex tilos, vagy az orgazmus is?

Azért kérdezem, mert az orgazmus ugyebár méhösszehúzódásokat okoz, volt már korábban kisebb méhszáj-beavatkozásom, és a gyógyulás alatt volt csikló-orgazmusom, ami újabb vérzést eredményezett... tehát szabad az orális tevékenység vagy sem? Ti hogy tudjátok?

Legjobb válasz: Ha ilyen a helyzet, akkor szerintem is a dokiddal beszéld meg. Mi el voltunk tiltva a 12. hétig és az utolsó 3 hónapban vérezgetések miatt, és én ugyan nem kérdeztem meg, de nem is csináltam semmi ilyesmit, nem lettem volna nyugodt... Úgyhogy a 6 hetes kontrollt és a tilalom feloldását úgy vártam, mint a messiást :)

Ha ilyen a helyzet, akkor szerintem is a dokiddal beszéld meg. Mi el voltunk tiltva a 12. hétig és az utolsó 3 hónapban vérezgetések miatt, és én ugyan nem kérdeztem meg, de nem is csináltam semmi ilyesmit, nem lettem volna nyugodt... Úgyhogy a 6 hetes kontrollt és a tilalom feloldását úgy vártam, mint a messiást :)
Én úgy tudom, h meg kell kérdezni a nõgyógyászodat.
Nekünk se lehetett. Nem is csináltunk semmit és nem is kérdeztem meg mert ugy voltam vele biztos az is bele tartozik. De lehet neked lehet.
Én azt olvastam valamelyik nap a neten, hogy "az orgazmus során oxitocin hormon termelõdik ami érett méhszájnál beindíthatja a szülést". De inkább belinkelem: http://www.terhesseg-hetrol-hetre.hu/szules/tudnivalok-az-ox..

Szülés után 6hétig csak a házas élet tilos vagy az orgazmus is?

Legjobb válasz: mi szülés után 3 héttel már szexeltünk, persze csak gumiban. és nem is volt rossz:)

mi szülés után 3 héttel már szexeltünk, persze csak gumiban. és nem is volt rossz:)
Az orgazmus lehet, miért ne! Én már 1 héttel a szülés után megsimogattam:-)
Persze, orgazmus lehet. Egyébként szerintem ha a feltételek adottak, tehát már nincs gyermekágyi vérzés, egyéb fájdalom, gátseb, illetve ti is felkészültnek érzitek rá magatokat, akkor szex is lehet korábban. Legalábbis nem mindenhol van ez a hat hetes szabály, én külföldön élek és itt szó sincs ilyesmirõl. Az elõbb felsorolt dolgokhoz kötik azt, hogy mikor lehet ismét házaséletet élni. Márpedig gondolom a nõk szervezete nem az országhatárok szerint változik, tehát ami itt igaz, annak ott is igaznak kell lennie...
Orgazmus lehet, mert a 6 hetes szüneteltetés csak a fertõzések elkerülésére miatt ajánlott.
igazából a házasélet lenne tilos, egy esetleges fertõzés elkerülés miatt javasolják.De én megmondom õszintén nekem a doki azt mondta nyugodtan lehet.Mivel én terhesség alatt nem élhettem nemi életet, orgazmus miatt, így a végére szó szerint sexuális tartalmú álmaim voltak.Nagyon kívántam a sexet.A doki kérdezte miért nem kaptam el az embert?mondtam a 6 hét miatt!Hát az a gyászidõ....Errõl ennyit :-))
Én semmiképp nem javasolnám a behatolást, mert komoly fertõzést lehet tõle kapni. A legtöbb nõnek fáj is. Nekem nem 6 hétig, hanem 6 hónapig volt kellemetlen! (Igaz, én nagyon szétszakadtam, nagy volt a baba, 8 hétig véreztem.) Orgazmus lehet egyéb módon, sokkal jobban fogod magad érezni.
Én 4 hete lettem mûtve, mi pont tegnap voltunk együtt, persze csak oràlisan, nem hatolt be. Jò volt nagyon, de féltem nagyon:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!