Találatok a következő kifejezésre: Az orgazmus máskor is (25 db)

A szülés óta sokkal intenzívebben élem meg az orgazmust. Más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy vagyok ezzel, bár nekem a terhességem alatt kezdõdött, olyan volt mint még soha, remélem ez a szoptatás végeztével is igy marad. Pedig ez a második szülésem volt, hát az elsõ után kellett pár év, mire helyrerázódtam.

Szia! Én is igy vagyok ezzel, bár nekem a terhességem alatt kezdõdött, olyan volt mint még soha, remélem ez a szoptatás végeztével is igy marad. Pedig ez a második szülésem volt, hát az elsõ után kellett pár év, mire helyrerázódtam.
oh, de jó neked. Nekem még a szex is nehezen megy.
A kérdező hozzászólása: hát a szex maga nehezen megy, kevés nedvesedés, fáradtság, gyerek a szobában. de ha végre összejön az nagyságrendekkel jobb, mint elõtte volt.
Sokan számolnak be ilyesmikrõl:-) Nekem is hatalmas orgazmusaim vannak:-) (bár elõtte is voltak:-)
05:40-es vagyok. Nekem nemcsak nehezen megy, (pl: száraztásg miatt), de fáj is. Pedig császárral szültem.

Okozhat gondot ha az orgazmus után fáj és feszül az alhasam? Más is van így? 19hkm

Legjobb válasz: Bár orgazmus után a méh valóban összehúzódik, és ez az érzés ijesztõ lehet, nem jelzi a vajúdás kezdetét, és nem sürgeti a baba világra jöttét. Épp ellenkezõleg. A tanulmányok szerint azoknál a pároknál, akik aktív nemi életet élnek a terhesség alatt, kisebb százalékban fordul elõ koraszülés. Normál terhesség alatt nem tiltanak a szerelmeskedésrõl, csak a pózokat kell úgy megválasztani, hogy ne nyomják a hasadat.

Bár orgazmus után a méh valóban összehúzódik, és ez az érzés ijesztõ lehet, nem jelzi a vajúdás kezdetét, és nem sürgeti a baba világra jöttét. Épp ellenkezõleg. A tanulmányok szerint azoknál a pároknál, akik aktív nemi életet élnek a terhesség alatt, kisebb százalékban fordul elõ koraszülés. Normál terhesség alatt nem tiltanak a szerelmeskedésrõl, csak a pózokat kell úgy megválasztani, hogy ne nyomják a hasadat.
Nem szabadna fájnia, feszülnie a hasadnak. Ez sosem jelent jót. Az orvosodnak említsd meg mindenképp.
Én is inkább jelezném az orvosnak. Normál terhességnél nem okoz bajt az együttlét, de ha utána ilyen tünetek vannak, lehet, hogy nem kellene félvállról venni. Vetélni 20 hetesen is lehet, nem csak az elsõ trimeszterben. Jobb félni, mint megijedni.

Miért van az, ha együtt vagyok a párommal és csiklói orgazmusom van (G-pontos ingerléssel), nem tudok még egyszer elmenni? Más is így van ezzel?

A 2. menetnél már jelentkezik a pisilési inger is (pedig szex el?tt mindig elmegyek WC-re) és nem tudom/merem elengedni magam, pedig tudom, hogy nem pisilnék be. Mégis annyira zavaró ez az inger, hogy képtelen vagyok még 1x elmenni.

Legjobb válasz: Hát van itt pár keveredés: Van csikló orgazmus, hüvelyi orgazmus és g-pontos orgazmus. Az utóbbi kettõ között van némi hasonlóság, de amit te írsz, hogy csiklói orgazmus g-pontos ingerléssel, na olyan nincs. :) Elválasztva mindentõl: a g-pont ingerlése pisilési ingert vált ki, ez normális. Nem fogsz bepisilni, de lehet, hogy ejakulálsz, vagyis kifolyik belõled egy kevés folyadék. Ez azonban nem pisi. Ez egy természetes folyamat, semmi más megoldás nincs rá, minthogy elengeded magad és próbálod élvezni. Beszéld ezt meg a pároddal. Legyetek bátrak, csináljátok tovább. Elõfordulhat, hogy csorog belõled pár csepp, de ezen nincs semmi szégyelni való. A hüvely izomzat szorítása szex közben normális és ne akarj vele semmit se kezdeni. A férfinak kifejezetten örömforrás, ha a partnere szûk, erõs hüvellyel rendelkezik. Ha kidörzsölõdik, akkor használjatok jó sok sikosítót.

Hát van itt pár keveredés: Van csikló orgazmus, hüvelyi orgazmus és g-pontos orgazmus. Az utóbbi kettõ között van némi hasonlóság, de amit te írsz, hogy csiklói orgazmus g-pontos ingerléssel, na olyan nincs. :) Elválasztva mindentõl: a g-pont ingerlése pisilési ingert vált ki, ez normális. Nem fogsz bepisilni, de lehet, hogy ejakulálsz, vagyis kifolyik belõled egy kevés folyadék. Ez azonban nem pisi. Ez egy természetes folyamat, semmi más megoldás nincs rá, minthogy elengeded magad és próbálod élvezni. Beszéld ezt meg a pároddal. Legyetek bátrak, csináljátok tovább. Elõfordulhat, hogy csorog belõled pár csepp, de ezen nincs semmi szégyelni való. A hüvely izomzat szorítása szex közben normális és ne akarj vele semmit se kezdeni. A férfinak kifejezetten örömforrás, ha a partnere szûk, erõs hüvellyel rendelkezik. Ha kidörzsölõdik, akkor használjatok jó sok sikosítót.

Bocsi lányok, tudatlan vagyok, ezért kérdezlek benneteket, a csikló orgazmus és a hüvely orgazmus ugyan az, csak a létrehozási hely a más, vagy másban is különbözik?

Legjobb válasz: Értelmes válaszok... A hüvelyi orgazmus egészen más érzés, abba valahogy jobban beleremegsz, talán intenzívebb is mint a csikló, bár jóval nehezebb elõhozni is :)

Értelmes válaszok... A hüvelyi orgazmus egészen más érzés, abba valahogy jobban beleremegsz, talán intenzívebb is mint a csikló, bár jóval nehezebb elõhozni is :)
Igen! Mindegyik a Secundaer biliaris cirrhosis alfaja!
A kérdező hozzászólása: köszi
Miezmáez wow???
A kérdező hozzászólása: akkor mégsem ugyan az?? és akkor szex közben a hüvely orgazmus jelentkezik??
Utolsó vagyok. Szex közben jelentkezhet bármelyik, ha volt már csikló orgazmusod akkor meg tudod különböztetni a hüvelyitõl. Ahhoz ügyes és tapasztalt pár kell, aki megtalálja azt a bizonyos G pontot ;)

Másoknak is van próblémaja az orgazmussal, vagy nincs?

azok is irjanak akiknek késöbb volt orgazmusa pár alkalom után csak h mit tegyünk!!Jó a barátom meg minden,meg érzem h pisilnem kell meg felizgat de mondta a barátom h ez még nem teljes orgazmus

Legjobb válasz: mindenki máshogy éli át ! valakinek egész életében nincs teljes orgazmusa! hát amikor én elõször lefeküdtem a barátommal akkor nekem nem volt az elõ pár alkalommal ! mondd neki h sex elött hosszebb legyen a pettink és akkor jobban fogod élvezni is és akkor nagyobb az esély az orgazmusodra! vagy sex közben izgassa a csiklódat!

mindenki máshogy éli át ! valakinek egész életében nincs teljes orgazmusa! hát amikor én elõször lefeküdtem a barátommal akkor nekem nem volt az elõ pár alkalommal ! mondd neki h sex elött hosszebb legyen a pettink és akkor jobban fogod élvezni is és akkor nagyobb az esély az orgazmusodra! vagy sex közben izgassa a csiklódat!
nekem eddig kb 3-4 alakalom volt... és egyre jobb de úgy még nállam sem volt teljes orgazmus... remélem majd azért lesz
Nekem sem volt a jelenlegivel az elsõ pár alkalommal, össze kellett szokni. Csináljátok hátulról, és izgassa közben a csiklódat, meg próbáljátok ki lassan is ;) Ne vezesse be egybõl a péniszét a hüvelyedbe, hanem játsszon egy kicsit veled, izgassa a pénisze végével a csiklódat.
Szia..te esetleg nem izgulsz?mennyi idõsök vagytok?
Korodat figyelembevéve, feltételezem, hogy nem most veszítetted el a szüzességedet, és nem õ az elsõ a pasi az életedben. Ha ez így igaz, akkor orvos. Kérdés korábban is volt ilyen? Vagy csak mellette? Mással sikerült korábban? Viszont ha elsõ párod, akkor lehet nem vagytok egymásra hangolódva és nem tudsz kellõ szintre felizgulni. Ez esetben nem tudom mi lenne a jó. Könnyû lenne azt mondani, hogy foglalkozzon veled többet ismerje meg a testedet és te is a magadét, de ettõl még lehet, hogy van gond a libidóddal. Akár testi akár pszichés eredetû.
valószínûleg mindekettõtök "hibája" egy kicsit masztizásnál csiklóorgazmusod sincs? oráltól, ujjazástól, több féle póztól sincs? próbáljatok ki több dolgot, lehet hogy már túlságosan rágörcsölsz, oldani kell a feszültséget kétszeresen...erre nagyon jó lehet egy szextársas (több is van, nekünk a hancúrpárbaj van, az nagyon jó) de beszerezhettek vibráló péniszgyûrût is akár, nézhetnétek együtt valami igényes pornót olvass utána a témának...ha beírod, googleba, hogy orgazmus, vagy orgazmusprobléma, rengeteg cikket ki fog dobni Szóval, hajrá, ne add fel, sok sikert!:)
igen, ez fõként a te "hibád", te taníthatnád meg a barátod rá, hogyan vigyen el. szexuálpszichológus tud segíteni. remélem sikerül egyszer! :)
a nõgyógyász mit kezdjen ezzel? szexuálpszichológushoz menj, én nem értem, ha így lennék, addig próbálnék bármit, bárhogyan, amíg nem jön össze, volt, hogy két órán át nyaltam, mire összejött, vagy ha vibrátorral kell, akkor vegyetek nyeles masszírozót, a kis mûfütyi vibri elég gyenge. próbáljátok végig a káma szutrát, pózok, technikák, ne csak a farkát használja, a két kezét is, finoman simogasson közben, keresd meg azt a testhelyzetet, ahol a legjobb, és ahogy itt írták, ha rágörcsölsz, hogy akkor most miért nem sikerül, meg hogy úgysem fog, akkor nem is fog, feszítsd meg az izmaidat, medencédet, hüvelyedet, esetleg tornáztathatod is
Az is okozhat azért gondot, hogy túl rágörcsölsz arra, hogy legyen orgazmusod. Az sem jó. Csak add át magad a gyönyörnek és kész.
nem tudok már mit mondani..rezgõ vibrátor..ha ennél nem lesz orgazmusod akkor menj orvoshoz:s
Szerintem, menj el nõgyógyászhoz. Ha magadnak sem tudod elérni az orgazmust, ott gondok lehetnek :(
A kérdező hozzászólása: segítsetek!! akkor ti szerintetek is nem a barátom a hibás? ugye?
A kérdező hozzászólása: Magamnak se sikerült. Én már teljesen úgy vagyok, hogy sosem fog nekem sikerülni.
Ha te masztizol neked sikerül?mert ha nem akkor ott nem egyszerû gond van:s
A kérdező hozzászólása: Magamnak se sikerült. Én már teljesen úgy vagyok, hogy sosem fog nekem sikerülni.
A kérdező hozzászólása: Nem megcsalni akarom, mert nem errõl van szó, õ teljesen le van taglózva, hogy nem sikerül nekem, mindig csak neki.
Nekem a 3.nál sem siketült. Ezért ne dobd el. -.- Szerintem olvass utána a neten, hogy rengeteg nõnek nincs hüvelyi orgazmusa, és õk mit tettek ezért, sikerült, vagy nem, és hogyan....
magadnak el tudod érni, ha maszturbálsz?
A kérdező hozzászólása: én: 24 a barátom 26
asszem néhány férfi be fog próbálkozni nálad itt -.-
Szerintünk lelki okok vezethettek ide, a fejedben kéne elõször rendet rakni, és azt elérni hogy magadnak sikerüljön.A barátod meg nyugodjon meg, ez nem az õ hibája.Elõször tanuld meg hogy magadnak hogy jó, utána jöhet a kettes.

Sajnos még egy férfivel sem sikerült elérnem sem hüvelyi, sem csiklós orgazmust. Ha maszturbálok akkor el tudok élvezni. Nagyon gáz, ha mindig megjátszom az orgazmust? Gondolom más is csinált már ilyet.

Legjobb válasz: Megjátszhatod, de ezzel elveszed magadtól a lehetõséget, hogy egyszer majd legyen. A fiúnak tudnia kéne, hogy próbálkozhassatok. Igy azt hiszi, hogy minden oké, ha tudna róla, akkor sok gyakorlás, próbálkozás után lehet, hogy neked is sikerülne.

Megjátszhatod, de ezzel elveszed magadtól a lehetõséget, hogy egyszer majd legyen. A fiúnak tudnia kéne, hogy próbálkozhassatok. Igy azt hiszi, hogy minden oké, ha tudna róla, akkor sok gyakorlás, próbálkozás után lehet, hogy neked is sikerülne.
Ha túl nagy az a szám amikor megjátszottad az gáz(számadatot nemtudok de 2 még sztem nem de 15 már igen) És egyébként miért nem jutsz el az orgazmusig? a fiúk nem birják elég ideig vagy egyszerûen nem élvezed?
Szerintem is azzal van a baj, hogy sok pasid volt és egyik sem ismert ki.Kalandjaim nekem is voltak és ott elõfordult, hogy én is megjátszottam az orgazmust mert éreztem , hogy a közelébe sem vagyok.Aztán találtam valakit aki nem csak a saját élvezetét hajtotta hanem akarta, hogy nekem is jó legyen.Az elején vele is megjátszottam párszor magam és olyan is volt, hogy õszintén megmondtam, hogy nekem még nem sikerült elmenni. Aztán egyszer észrevette, hogy szex közben leginkább arra figyelek, hogy neki jó legyen és emiatt nem engedem el magam eléggé és ezért nincs orgazmusom.Innentõl változtak meg a dolgok.Mondta, hogy ne vele törödjek hanem magammal.Legyek kicsit önzõ.Engedjem el magam mint maszti közben és csak az élvezetre koncentráljak.Második alkalommal sikerült is és azóta mindig megy.Utána persze Õ a figyelmem központja:)
A kérdező hozzászólása: Volt 4 és 3 éves kapcsolat is ezek között, hatalmas lángoló szerelemmel, és akkor sem ment.
És szex közben maszturbáltál-e esetleg? Mármint, az én feleségem gyakran megcsinálja, hogy rajatm (a farkamon) ül velem szemben és csinálja magának, mert tudja, hogy nekem nagyon tetszik. Gyakorlatilag, ha olyan hangulatban van, bármikor magához nyúl elõttem, mert tudja, hogy nem kell szégyenlõsködnie elõttem. Nagyon erõseket bír élvezni... Sok sikert a próbálkozáshoz.
sajna én is megjátszottam elég sokszor az orgazmust és csak maszturbálással mentem el.De amikor a párom elkezdett izgatni, megmutattam neki, hogy hogyan csinálja, én hogyan szoktam.Nem kell szégyelni, hogy tanitod:) akkor sikerült elmennem.
Már meg ne haragudj, de lehet, hogy a számadattal van a baj: görcsösen élvezni akarod a dolgot, ezért gyakran cserélgeted a pasikat, esélye sincs egyiknek sem, hogy megtapasztalja, neked mi lenne a jó. Kezdj egy olyannal, akin látod, nem csak a maga örömére megyen és szex közben vezesd rá, hogy neked mi a jó. Nem kell minden szeretkezésnek orgazmussal végzõdni, jó az akkor is, ha csak egy kis összebújás. Ha nem leszel ilyen görcsös bizti menni fog.
A kérdező hozzászólása: Minden alkalommal megjátszom, nem tudok elélvezni. Nem hiszem hogy a fiukkal lenne baj, mert a két kezem kevés hogy megszámoljam hány fiúval voltam eddig. 30 éves lány vagyok.
Igen, nagyon gáz színlelni!!! Te vagy a béna már bocs...Ha egyedül megy az orgazmus, akkor a párodnak kell átadnod a tudásod. Tanítsd meg a technikád. Onnantól közösen is menni fog. Ha esetleg hüvelyi orgazmushoz nem is tud juttatni, csiklóihoz mindenképpen. Rajtad múlik, mennyire vagy jó oktató...

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz, mert a párom mindig is gyorsabban elégült ki. A tanácsát szeretném kérni, nekem gyorsítani, a páromnak lassítani. Ha ez sikerülne, nem lenne annyi feszültségem. Köszönöm, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Reménykedve várom válaszát. Szilvike

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz, mert a párom mindig is gyorsabban elégült ki. A tanácsát szeretném kérni, nekem gyorsítani, a páromnak lassítani. Ha ez sikerülne, nem lenne annyi feszültségem. Köszönöm, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Reménykedve várom válaszát. Szilvike

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az orgazmus esetén máskor is előfordulhat a peteérés nem csak a várt időben. Kinek az orgazmusa közben: a lánynak vagy a fiúnak?

Legjobb válasz: Ez elég buta kérdés, természetesen a lányé közben, a fiúé nem képes hatni a lány szervezetére.

Ez elég buta kérdés, természetesen a lányé közben, a fiúé nem képes hatni a lány szervezetére.
A LÁNYRÓL van szó! :-))))))
Ehh, hát a pasi orgazmusa nem nagyon van ránk hatással.Olyan értelemben, hogy nem igen okoz peteérést, ha neki jó volt.Ha igy lenne, már kicsi lenne nekünk a Föld:-DDb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!