Találatok a következő kifejezésre: Az orgazmus máskor (49 db)

A szülés óta sokkal intenzívebben élem meg az orgazmust. Más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy vagyok ezzel, bár nekem a terhességem alatt kezdõdött, olyan volt mint még soha, remélem ez a szoptatás végeztével is igy marad. Pedig ez a második szülésem volt, hát az elsõ után kellett pár év, mire helyrerázódtam.

Szia! Én is igy vagyok ezzel, bár nekem a terhességem alatt kezdõdött, olyan volt mint még soha, remélem ez a szoptatás végeztével is igy marad. Pedig ez a második szülésem volt, hát az elsõ után kellett pár év, mire helyrerázódtam.
oh, de jó neked. Nekem még a szex is nehezen megy.
A kérdező hozzászólása: hát a szex maga nehezen megy, kevés nedvesedés, fáradtság, gyerek a szobában. de ha végre összejön az nagyságrendekkel jobb, mint elõtte volt.
Sokan számolnak be ilyesmikrõl:-) Nekem is hatalmas orgazmusaim vannak:-) (bár elõtte is voltak:-)
05:40-es vagyok. Nekem nemcsak nehezen megy, (pl: száraztásg miatt), de fáj is. Pedig császárral szültem.

Más és ha igen, miben más az orgazmus érzeted 8-9. hónapban?

Legjobb válasz: Nekem nem volt más. Habár mi nem csináltunk durr bele bummost, mert féltünk, de orgazmusom volt és nem volt más.

Nekem nem volt más. Habár mi nem csináltunk durr bele bummost, mert féltünk, de orgazmusom volt és nem volt más.
Nem az a kellemes átható, borzongató érzés, mindinkább egy szervi reakció (összehúzódások sorozata)... amit viszont egy kicsit az agy is gátol, miszerint önkéntelenül is az orgazmus folyamata közben azt figyeli az ember, hogy a baba körül minden rendben van-e. Ne haragudj, ha butaságot írok, de ahhoz hasonlítanám, ha iszol kávét, jobban esik ha üres a has, mintha dugig jól laktál volna elõtte.
Nekem sem más... Utána a keményedés - na az más!
Nekem sem más, csak abban, hogy utána kõkemény lesz a hasam, ez zavar csak nagyon. De én még csak a 20.hétben járok, nem tudom, hogy változhat-e még a végéig.
Nekem tök más az elejétõl. Az orgazmus elõtti pár másodperc (ami szerintem a legjobb az egészben)elhúzódik, közben a méhem jól bekeményedik, és az orgazmus utána rövidebb, és nem is jó, a keményedés miatt. Sajna, emiatt már nem okoz nagy örömöt a szex, valójában elég egyoldalúak vagyunk az utóbbi idõben. :(
Szia..te esetleg nem izgulsz?mennyi idõsök vagytok?
Korodat figyelembevéve, feltételezem, hogy nem most veszítetted el a szüzességedet, és nem õ az elsõ a pasi az életedben. Ha ez így igaz, akkor orvos. Kérdés korábban is volt ilyen? Vagy csak mellette? Mással sikerült korábban? Viszont ha elsõ párod, akkor lehet nem vagytok egymásra hangolódva és nem tudsz kellõ szintre felizgulni. Ez esetben nem tudom mi lenne a jó. Könnyû lenne azt mondani, hogy foglalkozzon veled többet ismerje meg a testedet és te is a magadét, de ettõl még lehet, hogy van gond a libidóddal. Akár testi akár pszichés eredetû.
valószínûleg mindekettõtök "hibája" egy kicsit masztizásnál csiklóorgazmusod sincs? oráltól, ujjazástól, több féle póztól sincs? próbáljatok ki több dolgot, lehet hogy már túlságosan rágörcsölsz, oldani kell a feszültséget kétszeresen...erre nagyon jó lehet egy szextársas (több is van, nekünk a hancúrpárbaj van, az nagyon jó) de beszerezhettek vibráló péniszgyûrût is akár, nézhetnétek együtt valami igényes pornót olvass utána a témának...ha beírod, googleba, hogy orgazmus, vagy orgazmusprobléma, rengeteg cikket ki fog dobni Szóval, hajrá, ne add fel, sok sikert!:)
igen, ez fõként a te "hibád", te taníthatnád meg a barátod rá, hogyan vigyen el. szexuálpszichológus tud segíteni. remélem sikerül egyszer! :)
a nõgyógyász mit kezdjen ezzel? szexuálpszichológushoz menj, én nem értem, ha így lennék, addig próbálnék bármit, bárhogyan, amíg nem jön össze, volt, hogy két órán át nyaltam, mire összejött, vagy ha vibrátorral kell, akkor vegyetek nyeles masszírozót, a kis mûfütyi vibri elég gyenge. próbáljátok végig a káma szutrát, pózok, technikák, ne csak a farkát használja, a két kezét is, finoman simogasson közben, keresd meg azt a testhelyzetet, ahol a legjobb, és ahogy itt írták, ha rágörcsölsz, hogy akkor most miért nem sikerül, meg hogy úgysem fog, akkor nem is fog, feszítsd meg az izmaidat, medencédet, hüvelyedet, esetleg tornáztathatod is
Az is okozhat azért gondot, hogy túl rágörcsölsz arra, hogy legyen orgazmusod. Az sem jó. Csak add át magad a gyönyörnek és kész.
nem tudok már mit mondani..rezgõ vibrátor..ha ennél nem lesz orgazmusod akkor menj orvoshoz:s
Szerintem, menj el nõgyógyászhoz. Ha magadnak sem tudod elérni az orgazmust, ott gondok lehetnek :(
A kérdező hozzászólása: segítsetek!! akkor ti szerintetek is nem a barátom a hibás? ugye?
A kérdező hozzászólása: Magamnak se sikerült. Én már teljesen úgy vagyok, hogy sosem fog nekem sikerülni.
Ha te masztizol neked sikerül?mert ha nem akkor ott nem egyszerû gond van:s
A kérdező hozzászólása: Magamnak se sikerült. Én már teljesen úgy vagyok, hogy sosem fog nekem sikerülni.
A kérdező hozzászólása: Nem megcsalni akarom, mert nem errõl van szó, õ teljesen le van taglózva, hogy nem sikerül nekem, mindig csak neki.
Nekem a 3.nál sem siketült. Ezért ne dobd el. -.- Szerintem olvass utána a neten, hogy rengeteg nõnek nincs hüvelyi orgazmusa, és õk mit tettek ezért, sikerült, vagy nem, és hogyan....
magadnak el tudod érni, ha maszturbálsz?
A kérdező hozzászólása: én: 24 a barátom 26
asszem néhány férfi be fog próbálkozni nálad itt -.-
Szerintünk lelki okok vezethettek ide, a fejedben kéne elõször rendet rakni, és azt elérni hogy magadnak sikerüljön.A barátod meg nyugodjon meg, ez nem az õ hibája.Elõször tanuld meg hogy magadnak hogy jó, utána jöhet a kettes.
Szia! Ezzel a nõk nagyon nagy százaléka így van, mint te, de hidd el rengeteg nõnek sehogyan sem sikerül az orgazmus.
Mert lehet h csak lovagló pózban tudja ingerelni azt a pontot amitõl neked orgazmusod lesz.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem vagyok "elégedetlen", mert egyáltalán örülök, hogy van orgazmusom /csiklói meg általában van orális szextõl/, csak érthetõen, szeretném átélni nem csak ugyanabban a pozícióban..., bár én is arra gondolok, hogy ebben a pozícióban talán a G-pontom ingerli.
mekkora a párod farka?
A kérdező hozzászólása: Hogy õszinte legyek, nem mértem még le..., de saját "bevallása" szerint 18 cm. Szóval, szerintem ez teljesen normális... De ez miért fontos az orgazmus szempontjából? Szerintem mindegy a méret, ha nem jó valakivel - egyébként meg fantasztikus vele a szex, nem errõl van szó - csak érdekes, hogy legtöbbször ez a pozíció amiben a legjobb.
lehetséges hogy tul nagy a párod farka a vaginád méretéhez képest 18cm az nagyon nagy
az tövig bemegy??
18cm? :O karóba akarod húzatni magad?
A kérdező hozzászólása: Ha jól tudom, az átlag méret az 13-14-15 cm, a 18 cm, az valamivel átlag feletti esetleg..., az extrém az a 20-22 stb. - na, az már valóban kellemetlen lehet. De egyébként talán nem "megy be tövig", de nem is mondható fájdalmasnak. Egyébként is, a hüvely tágulékony szerv /ha egy gyermek kifér ugye/.

Másoknak is van próblémaja az orgazmussal, vagy nincs?

azok is irjanak akiknek késöbb volt orgazmusa pár alkalom után csak h mit tegyünk!!Jó a barátom meg minden,meg érzem h pisilnem kell meg felizgat de mondta a barátom h ez még nem teljes orgazmus

Legjobb válasz: mindenki máshogy éli át ! valakinek egész életében nincs teljes orgazmusa! hát amikor én elõször lefeküdtem a barátommal akkor nekem nem volt az elõ pár alkalommal ! mondd neki h sex elött hosszebb legyen a pettink és akkor jobban fogod élvezni is és akkor nagyobb az esély az orgazmusodra! vagy sex közben izgassa a csiklódat!

mindenki máshogy éli át ! valakinek egész életében nincs teljes orgazmusa! hát amikor én elõször lefeküdtem a barátommal akkor nekem nem volt az elõ pár alkalommal ! mondd neki h sex elött hosszebb legyen a pettink és akkor jobban fogod élvezni is és akkor nagyobb az esély az orgazmusodra! vagy sex közben izgassa a csiklódat!
nekem eddig kb 3-4 alakalom volt... és egyre jobb de úgy még nállam sem volt teljes orgazmus... remélem majd azért lesz
Nekem sem volt a jelenlegivel az elsõ pár alkalommal, össze kellett szokni. Csináljátok hátulról, és izgassa közben a csiklódat, meg próbáljátok ki lassan is ;) Ne vezesse be egybõl a péniszét a hüvelyedbe, hanem játsszon egy kicsit veled, izgassa a pénisze végével a csiklódat.

Lefeküdjek mással, hogy megtapasztaljam milyen az orgazmus?

A barátommal els?k vagyunk egymásnak, nagyon szeretem de nem élvezem vele a szexet. Ti kipróbálnátok mással, hogy megbizonyosodjatok arról hogy esetleg nem bennetek van a hiba? De elhagyni soha nem hagynám el a párom, meg megcsalni sem, csak érdekelne hogy lehet e nekem is orgazmusom.

Legjobb válasz: Nem akarod megcsalni a párod, de lefeküdnél mással, csak azért hogy megtudd benned van-e a hiba, hogy az elsõ szexnél nem volt orgazmusod?! :O

Nem akarod megcsalni a párod, de lefeküdnél mással, csak azért hogy megtudd benned van-e a hiba, hogy az elsõ szexnél nem volt orgazmusod?! :O
Szia! Teljesen megértelek, két és fél év után, (most már a férjem lett a párom, ) de még mindig nincs orgazmusom, semmilyen, és nekem is eszembe jutott, és nem igaz, hogy másnak több év után, ha nincs a párjától orgazmusa nem jut az eszébe. hogy ugyan "milyen lenne más pasival, mással lenne-e orgazmusom." csak hát ez nagy dilemma, mert persze szeretjük a párunkat, de a kielégítetlenség felõrli az embert, ki ne vágyna arra, hogy kielégüljön???? Sõt , én is, m i is át szeretnénk élni azt, ami a szex tetõpontja, csúcspontja, nemcsak ott "kullogni"... Igenis én is szeretnék már egyszer elélvezni, és ez tök jogos, amit írtál!!!!
Már egy éve voltunk együtt, mikor - részegen - bevallottam neki, hogy nem élvezem a szexet. Akkor nagyon nagyot beszélgettünk. Aztán kísérletezni kezdtünk. Az elsõ orgazmusom után két hétig a kilincs mellé nyúlkáltam. Azóta nincs gond, nem volt olyan menet, hogy el ne menjek én is. Már tudjuk, hogy mi a jó.
Figyi! 24éves vagyok, összesen 4pasival voltam. Az elsõ hárommal nem élveztem a szexet. A 4.(férjem)egyszerûen tökéletes és képes vagyok szex közben elmenni, ami elõtte nem ment. Ennyi a hozzáfûznivalóm.
De mi az hogy õ nem is tudja? Talán megjátszottad az orgazmust? Mert ha igen, akkor ez a kapcsolat több sebbõl is vérzik. Megtanultam egy örök igazságot: a saját orgazmusodért csak te vagy a felelõs. Ne a pasitól várd hogy csak úgy kitalálja hogy mi a jó neked. Fontos hogy segíts neki, hogy elmond mi a jó neked. Esetleg ha nem megy, akkor te is besegíthetsz neki. Nekem is nagyon nehezen jött össze az orgazmus, és igazából csak úgy tudom átélni, ha miközben bennem van, én simogatom a csiklómat. És akkor mi van? Legalább jó a szexuális életünk és egyikünknek sem kell hazudnia. Neked is a kezedbe kellene venni az irányítást. A megcsalást semmiképp nem javaslom, semmire nem mennél vele, egy idegennel holtbiztos hogy még annyira se menne mint a barátoddal. Mindenképp beszéld meg a barátoddal, ez az egyetlen megoldás, ahogy a mondás is van: néma gyereknek...
A kérdező hozzászólása: Még nincsenek konkrét terveim hogy megcsaljam , nemis hinném hogy képes lennék rá, csak nagyon nagyon szeretném ha nekem is jó lenne. ennyi és nem kell mindenkinek azzal jönni, hogy milyen vagyok
Még véletlenül se csald meg! Mi az hogy nem beszéltél vele errõl? Mond neki, mert csak akkor juthattok elõbbre. De én ha a barátod lennék és ezt olvasnám, abban a pillanatban kidobnálak, mert nem szólalsz meg, hanem helyette megcsaláson töröd a fejed. Egyébként vannak nõk akiknek nehezen van orgazmusuk vaginális szexnél, orálisan vagy csikló kézzel izgatásával viszont könnyebben eljutnak oda, na erre kérd a barátodat. Amúgy is, férfi részérõl befejezetlen a munka, ha õ elment, te meg még nem voltál a csúcson, ezért utána elvárható, hogy nyaljon.
Figyelj, ha a pasid nem tud elvinni a csúcsra, akkor benne van (lehet) a hiba. Vagy beszélj vele, mert fõ az õszinteség!!!! Mondd meg neki, hogy nem tudsz kielégülni és szeretnéd te is élvezni a szexet. Kezdjétek az alapoktól, izgasson fel totálisan, simogasson, ujjazzon, nyaljon, csókolgassa az erogén zónáidat. :) Másrészrõl, mással is kipróbálhatod, de azt a legnagyobb titokban, keress valami jófej srácot, aki akár a haverod is és tud neked falazni, beszéld meg vele. Tapasztalatból mondom, hogy egy haver lehet rohadt jó az ágyban, mert jobban ismer, ráadásul még jóban is vagytok. Egyébként meg a Te életed, a Te döntéseid, ezt soha ne felejtsd el! :) Bár néha lehet kicsit önzõ az ember, fõleg, ha a gyönyörre törekszik. :) Remélem, tudtam segíteni valamennyit! Aztán majd íej a fejleményekrõl! :)
A kérdező hozzászólása: Õ megkérdezte már hogy jó e nekem, és én nem árultam el hogy nem. Nem tudom nem akartam ezzel megbántani, bár tudom ez nagy butaság
Nekem legalább egy évbe tartott, míg sikerült elmenni. És ne hidd azt, hogy mással sikerül. Sokkal nagyobb esélyed van rá egy olyan partnerrel, aki szeret és ismer és tudja mi neked a jó. Ha meg még nem tudja, az azt jelenti, hogy még gyakorolni kell. Az nem megoldás, hogy mással próbálid ki, csak takargatod a problémát. Beszéltetek róla, hogy neked nem jó? Õt zavarja? Próbáltok tenni valamit azért, hogy jó legyen? Mert akkor már jó úton haladtok. Hajrá és ne aggódj, elõbb-utóbb sikerüéni fog, csak ne keseredj el. 22/l
A kérdező hozzászólása: nem tervezem hogy megcsalom, csak szeretném én is élvezni a szexet
Ha akarod, én elviszlek a csúcsra;) Irj privit.
Ha már ezen filózol, akkor nyugodtan szétteheted a lábad más elõtt is.
Én az elsõ barátommal több, mint 3 évig voltam együtt, és nem túl gyakran volt orgazmusom vele. De az egyszer sem jutott eszembe, hogy mással is próbálkozzak, mert õt szerettem. Ha már azon jár a fejed, hogy mással is megpróbálod, akkor hagyd ott a pasidat, mert nem is szereteg igazán. Ha pedig megcsalod, akkor eléggé jellemtelen vagy. 23/n
A kérdező hozzászólása: nem az elsõ szex után.... csak nem voltam még mással. szeretem és nem akarom megcsalni, csak nagyon rossz az hogy soha nem élvezem a dolgot, õ meg mindig elmegy és ez egy idõ után elég rossz, fõleg hogy már minden normális pózt kipróbáltunk
Ha lefekszel valaki mással, akkor megcsalod.. És nem.. nem próbálnám ki mással, ha szeretem a párom!
Félrekefélsz , ergo megcsalod.Csináld csak nyugodtan , de aztán ne csodálkozz ha le r!bancoz és otthagy.
Szerintem ez egy baromság.. és ha a másik csávóval se lesz orgazmusod? Akkor addig mész, míg meg nem találod a 20. embert, akivel végre megtapasztalhatod?
A kérdező hozzászólása: Végre valaki érti :)

Okozhat gondot ha az orgazmus után fáj és feszül az alhasam? Más is van így? 19hkm

Legjobb válasz: Bár orgazmus után a méh valóban összehúzódik, és ez az érzés ijesztõ lehet, nem jelzi a vajúdás kezdetét, és nem sürgeti a baba világra jöttét. Épp ellenkezõleg. A tanulmányok szerint azoknál a pároknál, akik aktív nemi életet élnek a terhesség alatt, kisebb százalékban fordul elõ koraszülés. Normál terhesség alatt nem tiltanak a szerelmeskedésrõl, csak a pózokat kell úgy megválasztani, hogy ne nyomják a hasadat.

Bár orgazmus után a méh valóban összehúzódik, és ez az érzés ijesztõ lehet, nem jelzi a vajúdás kezdetét, és nem sürgeti a baba világra jöttét. Épp ellenkezõleg. A tanulmányok szerint azoknál a pároknál, akik aktív nemi életet élnek a terhesség alatt, kisebb százalékban fordul elõ koraszülés. Normál terhesség alatt nem tiltanak a szerelmeskedésrõl, csak a pózokat kell úgy megválasztani, hogy ne nyomják a hasadat.
Nem szabadna fájnia, feszülnie a hasadnak. Ez sosem jelent jót. Az orvosodnak említsd meg mindenképp.
Én is inkább jelezném az orvosnak. Normál terhességnél nem okoz bajt az együttlét, de ha utána ilyen tünetek vannak, lehet, hogy nem kellene félvállról venni. Vetélni 20 hetesen is lehet, nem csak az elsõ trimeszterben. Jobb félni, mint megijedni.

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz, mert a párom mindig is gyorsabban elégült ki. A tanácsát szeretném kérni, nekem gyorsítani, a páromnak lassítani. Ha ez sikerülne, nem lenne annyi feszültségem. Köszönöm, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Reménykedve várom válaszát. Szilvike

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz

Kedves Doktor úr! Menopauza jeleit tapasztalom, 50 éves vagyok. Ami nagyon zavar, az a hőhullámok gyakorisága óránként. Többféle tablettát kipróbáltam, nem használtak. Mit tudna ajánlani. A másik probléma, az orgazmushoz lassabban jutok el. Azért is nehéz, mert a párom mindig is gyorsabban elégült ki. A tanácsát szeretném kérni, nekem gyorsítani, a páromnak lassítani. Ha ez sikerülne, nem lenne annyi feszültségem. Köszönöm, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Reménykedve várom válaszát. Szilvike

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hormonokat nem tartalmazó készítmények közül a RemifeminPlus tablettáról igazolták a legnagyobb hatékonyságot, ezért mindenekelőtt ezt javaslom a hőhullámok erősségének csökkentésére. Az orgazmussal kapcsolatos problémák miatt szexuálpszichológussal való konzultációt javaslok, mert ez nem kifejezetten nőgyógyászati feladat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Milyen érzés az orgazmus terhesség alatt? Miben más?

Sajnos veszélyeztett terhes vagyok és el voltunk tiltva a sext?l, de már alig birom, olyan jól esne egy orgazmus, ha aktus nem lenne még akkor is!!! 26 hetes vagyok mire számítsak, lehet buta kérdés, de nem akarok másra fdigyelni, és tudni szeretném mit érzek a pocimnál..

Legjobb válasz: Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD

Érzékenyebben reagál az ember, így hamarabb eljut az orgazmusig.Nekem a pocimban semmi érzés nem volt közbe.Lábat nem tudsz emelni, szerintem nem befolyásol semmit.Érezzétek jól egymást...:oD
Sokkal jobb érzés, intenzívebben éled meg az orgazmust. Ha már az orvos engedélyezte, szerintem nyugodtan szexelhettek. Én a hasamnál semmit nem szoktam érezni, szeretkezés után aktívabb a babóca is. Õ is kellemesnek éli meg a szülei örömét, legalábbis ezt , mondta az orvos is, meg errõl olvastam a neten is.Esetleg a pozícióval lehet gond, mert egy idõ után a nagy pocaktól már nem lehet akárhogy egymáshoz férni:) Jó mulatást:)
Szia! Nekem megkeményedik utána a hasam egy fél perc erejéig, de nincs semmi bajom utána. Én a helyedben inkább az orvossal beszélnék, hogy egy orgazmus okozhat-e gondot a te esetedben. Ha igen, akkor felesleges kockáztatni! Sok sikert!
Szia..nekem is bekemenyedik a pocakom orgazmus utan..de keves ideig olyan....kokemeny:-) 24 hetes kismama:-)
Nekem is nagyon bekeményedik a pocakom utána. Mintha beton lenne a helyén. De nem érzek kellemetlenséget, hamar el is múlik. Utána az én picurom is katívabb odabenn - gyakorlatilag megpróbálja a hasfalamon keresztül kidugni a lábacskáját.:-) Az orgazmus amúgy sokkal intenzívebb és gyorsabban megvan, mint terhesség elõtt. Szerintem mindenképp a dokidra hallgass ezügyben. Rossz, ha mellõzni kell a szexet, de a kisbaba megér ennyit.
Ha a doki engedi, szabad. Rendesen is. Ha nem engedi, akkor az orgazmust is mellõzni kell minden formában, mert hormonokat szabadít fel, ami beindíthatja a szülést.
Szia! Olyan érdekes, keményedik a poci, de nem szabad neki sokáig, és ne járjon erõs görccsel.Én is hasonlóan voltam, a 20. héttõl mertük(lehetett volna korábban is), de nekem nem volt szerencsém, egyszerûen nem tudom elengedni magam, folyton féltem a méhszájamat, és nem is tudok ellazulni.Remélem neked szerencséd lesz, és sikered, én lehet feladom, és szülés után folyt. köv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!