Találatok a következő kifejezésre: Az orgazmus hány (24 db)

Jó hogy számok határozzák meg az életünket? Hány centi, hány kiló, hányadik randi, hány éves, hány perc, hány orgazmus.

Ahogy észreveszem, sokan hiszik, hogy ezek számítanak valamit, de szerintem ez annyira helyzett?l és embert?l függ... Az én gondolkodásom hibás?

Legjobb válasz: Nem számitanak semmit. Legalábbis szerintem nem. Én egész nap számokkal dolgozom, 13 jegyû számokat jegyzek meg egy pillantással és azon kívül ami tényleg muszáj, igyekszem kizárni a számokat az életembõl.

Nem számitanak semmit. Legalábbis szerintem nem. Én egész nap számokkal dolgozom, 13 jegyû számokat jegyzek meg egy pillantással és azon kívül ami tényleg muszáj, igyekszem kizárni a számokat az életembõl.
Szia! Ezen már én is sokszor gondolkoztam, nekem egyáltalán nem számít! Utálom a számokat, utálom azt a kérdést is például, hogy "Hány óra van?" vagy "Hány éves vagy?". Szerintem ez nem sokat számít, sot semmi értelme! Errol ennyit :)
Nem a te gondolkodásod hibás. Õszinte érzésû embereknél (akár párkapcsolati, akár baráti, akár sima kapcsolati téren) nem kellene, hogy számítson semmilyen szám. Ezek tények, amiken nem lenne szabad gondolkozni, hogy elfogadjuk-e õket. Így van és kész. Nem kell tenni érte, hogy több/kevesebb legyen, az élet hozza ezeket a "számokat". Amik mindig valamilyen tulajdonságot, jellemzõt hordoznak magukban. És azokon van a hangsúly legtöbbször, nem a számokon.

Nőknél kb. hány másodpercig tart az orgazmus? A többi lent.

1.ha önkielégiti magát egy n? az hány másodperc?

Legjobb válasz: Az "utórengések" akár percekig is eltarthatnak - exem legalábbis nem egyszer remegett még percekkel az utolsó orgazmusa után is a legkisebb érintésem hatására akár. 21F

Az "utórengések" akár percekig is eltarthatnak - exem legalábbis nem egyszer remegett még percekkel az utolsó orgazmusa után is a legkisebb érintésem hatására akár. 21F
Az elsõ hosszabb, olyan 15-20 mp, utánna a többi 5-10 mp.
Csak magamról tudok nyilatkozni. Ha magamnak csinálom kb 6mp. Ha pasival, akkor 10-12mp.
attól függ... csikló álltal, vagy hüvely(g-pont) által megy el a nõ... ha a csikló, akkor a leírtak, de ha a g-pont-tól, akkor sokkal tovább tart... és amint az elõzõ nemtomki leírt, ogy még voltak utórengések, az a g-pont számlájára írható... elv, k*rvajó :D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat :) és miért van az hogy ha lefekszem a barátommal , szex kozben nemnagyon érzem hogy bennem van..csak már akkor amikor elélvezek ..és az is csak 3 másodpercig tart ...mi lehet a baj?? léégyszi segitsetek...sresszelek hogy velem van a baj.. :D
Veled van a baj, remélem segítettem, a parod meg vagy nem tud szexelni vagy mikropenisze van

Lanyok kozul kinek nem sikerult meg az orgazmus? S hany evesek vagyok. S ha sikerult is milyen korulmenyek kozt stb,

Legjobb válasz: 29.lány Másfél éve szexelek, és még nem sikerült elmennem, de sehogy, és magamnak sem. Az engem is érdekelne, kinek mennyi idõ után ment az orgazmus elérése!

29.lány Másfél éve szexelek, és még nem sikerült elmennem, de sehogy, és magamnak sem. Az engem is érdekelne, kinek mennyi idõ után ment az orgazmus elérése!
Most 20 vagyok, 5 éve élek szexuális életet. 4 éve van orgazmusom, hüvelyi is és csikló orgazmusom is. Pontosabban 4 éve élek párkapcsolatban, elõtte egy évvel vesztettel el a szüzességem, és az azutániaknál jó volt, de az nem minõsült orgazmusnak.
Csak ha egyedül csinálom akkor megy a csiklós, a pasiaimmal sose mentem el, hiába dolgoztunk rajta mind a ketten. 22/L
15/L vok, szûz, magamnak eddig mindig sikerült, és ezt kb. 2 éve csinálom
Én sajnos hiába csinálom magamnak sem megy a csiklói sem...:-(
19/L Egy éve élek nemi életet, csak csiklós sikerült.
Na jó, ti még fiatalok vagytok, idõsebben könnyebben elkeseredik az ember lánya, hogy nem megy.
nekem se sikerült még. 16 vagyok. és am szüz. de hiába csinálom magamnak semmi..:(
15/l szûz vagyok, magamnak még nem ment.
Utolsó vagyok, 20/L
22/L 7 hónapja vagyunk együtt a párommal és nem volt sehogy orgazmusom semmien modon és picit már idegesit
lányok ez elszomorító :o(
Nekem se sikerült még csak egyedül. Akárhányszor akárkivel lefeküdtem senkivel se sikerült :( 15/L
EJJJJ Lányok .... szomorú vagyok... valami baj van a mai pasikkal... velem nincs baj.... (ez a reklám helye volt)
De elkapnék innen néhány lányt megmutatni mi az az orgazmus! 27/F
Én is! Én is! Én is!
jah 16:20 as vok... 16/L
áhh :D azt hiszem tartom a lécet :D én 5 éves koromban csináltam magamnak és azóta van orgazmusom...:) fiúval még sosem sikerül ... sajnos. de egyszer az is fog majd :)
15 éves lány vagyok és nekem sikerült már a hüvelyi, spriccelõs is meg a csiklós orgazmus is. Majdnem 2 éve vagyunk együtt a barátommal és nekünk is kellett gyakorolni hogy menjen minden tökéletesen. És szerintem az is közrejátszik hogy nagyon szeretjük egymást.
19/lány, szûz, pár hónapja skerült elõször magamnak.
magamnak eddig MINDIg sikerült szûz vagyok és nagyon fiatal
25/L hüvelyi orgazmusom sosem volt, de nem is érdekel, bõven elég nekem a csiklós. 14, 5 évesen volt az elsõ, természetesen magamnak csináltam, mert csak 21 évesen vesztettem el a szüzességem. és kb. 7-8 hónapot "gyúrtam rá", mire összejött.
20 éves lány vagyok!4 éve van párkapcsolatom és 3 éve van csikló orgazmusom!Ha magamnak csinálom még ez sem sikerül!Hüvelyi orgazmusom még sosem volt!
Én 20 éves lány vagyok.7 éve éllek szexuális életet és kb 3 éve van orgazmusom, de csak hüvelyi...!
meséld be másnak, hogy 5 évesen orgazmusod volt. LOL még a 8-9 éveseknél is kizárt, hogy sikerüljön.

Amikor verem, hány perc után kell jönni az orgazmusnak?

Legjobb válasz: Eddig csak hülyeségeket írtak. Szerintem te eléggé fiatal lehetsz. :) Figyi. Ez nem úgy mûködik, hogy vered és jön az orgazmus. Ez elsõsorban nem testi dolog. Attól függ, hogy mire gondolsz közben. Ha megy a fantáziálás akkor oké, de ha nem akkor vegyél magad elé valamit ami izgat. A lényeg, hogy vágyakozz valami után (lehetõleg egy csaj után :) ). Ha a merevedés megvan akkor gondolom valami csini csaj jár az eszedben :) Egyszerûen csak gondolj a lányra, gondolj arra, hogy mit csinálnál vele szívesen. Ez lehet akár egy csókolózás is. Sok sikert. (mindíg így köszönök el, de ez itt furcs kicsit. :S)

Eddig csak hülyeségeket írtak. Szerintem te eléggé fiatal lehetsz. :) Figyi. Ez nem úgy mûködik, hogy vered és jön az orgazmus. Ez elsõsorban nem testi dolog. Attól függ, hogy mire gondolsz közben. Ha megy a fantáziálás akkor oké, de ha nem akkor vegyél magad elé valamit ami izgat. A lényeg, hogy vágyakozz valami után (lehetõleg egy csaj után :) ). Ha a merevedés megvan akkor gondolom valami csini csaj jár az eszedben :) Egyszerûen csak gondolj a lányra, gondolj arra, hogy mit csinálnál vele szívesen. Ez lehet akár egy csókolózás is. Sok sikert. (mindíg így köszönök el, de ez itt furcs kicsit. :S)
Amikor eléred azt az ingerszintet és attól függ hogy hogyan csinálod. Lehetséges hogy 1 perc után lehetséges hogy negyed óra után
:D aranyos vagy! mindenkinél más! függ attól, hogy f/l vagy-e! attól, hogy milyen gyorsan vered, milyen környezeti tényezõk zavarnak be, milyen a lelkiállapotod, stb..... nekem, ha minden ok 2 perc kb.
2 perc az elég rövid, legalább legyen meg 10 perc. Nem vicc, ha túl gyorsan mész el, késõbb könnyen "gyors tüzérré" válhatsz, és annak a lányok nem nagyon örülnek.
nem kell elsietni nem aza célod, hogy korai magömlésed legyen tehát szép komótosan, találj ki mindenféléket, figyeld meg, hogyan változik a tested, mi történik, amikor orgazmus közelébe érsz, játsz a golyóiddal ne csak a farkaddal, stb. tudsz angolul? akkor figyelmedbe ajánlom a http://www.jackinworld.com -ot

Az orgazmus után hány nappal lehet tesztet venni? Mert a teszten az van hogy aktus után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Ez igaz? Mikor érdemes venni?

Azt ne irjátok h mensi kimaradáskor....stb.(azt tudom). Csak hamarabb nem lehet?

Legjobb válasz: biztos h orgazmust akartál irni??:-)))

biztos h orgazmust akartál irni??:-)))
milyen orgazmus? mirõl beszélsz?semmi köze hozzá.a dobozon sem olvashatsz ilyet, hogy aktus után 3 nappal. max olyat, hogy már a három napos terhességet is kimutatja. egy aktus során, különben sem biztos, hogy egybõl összejön. erre van az, hogy figyelni kell a ciklusodat. és tényleg az a biztos, ha kimarad a menstruáció, max 1-2 nappal elõtte egy teszt, de semmi kép az aktus után.
Az aktus után 3 nappal biztos, hogy nem mutatja ki. És orgazmus? hát ezt egyáltalán nem értem. Orgazmus nélkül is teherbe lehet is, de ha védekeztek, akkor az orgzmustól nem lehet teherbe esni. Leírhatnád, hogy mire is gondolsz pontosan! Vannak olyan tesztek, amik mensi elõtt kimutatják a terhességet már akár egy héttel is, de az még nem száz százalék.
A kérdező hozzászólása: bocs nem orgazmus:S elnézést:)
Hiába írják, hogy mensi elõtt egy héttel vagy hasonlókat. Nagyon ritka akinek kimutatja.
A teszt beágyazódás utáni 3.napot ír, ez azt jelenti, hogy mindössze pár nappal a nem várt mensid elõtt lehet próbálkozni teszteléssel, kb 2-3 nappal elõtte, 4 max. De ekkor még korai lehet, megeshet hogy nem mutatja ki... tényleg jobb, ha megvárod, hogy tényleg késsen, a napján már sokkal jobbak az esélyek, hogy kimutatja!

Ha egy csajnak hirtelen nagyon erős nemi vágya támad, akkor kb. hány orgazmus után múlik el véglegesen, anélkül, hogy még igényelné az orgazmust? Mitől függ?

eredetileg azt akartam volna írni hogy "betüzel", de akkor mentegethettem volna magam, mert nem úgy értem...

Legjobb válasz: Hormonok, hormonok és hormonok. Ha aktívak, akkor kitarthat a vágy nagyon sokáig, évekig, évtizedekig, ameddig a hormonjai aktívak.

Hormonok, hormonok és hormonok. Ha aktívak, akkor kitarthat a vágy nagyon sokáig, évekig, évtizedekig, ameddig a hormonjai aktívak.
A kérdező hozzászólása: nem úgy értettem rövidtávra gondoltam de azért köszi
Akkor is azok okozzák és szerintem akár egy két kiadós orgazmus is megoldás lehet. Ez komoly!
A kérdező hozzászólása: értem köszi a választ még egyszer
amig ki nem farad kellokeppen fizikailag. egy ido utan mar tul faradt lesz es inkabb elaludna a szunetben semhogy folytassa. max kesobb megebred es kezdene elolrol. amugy ez nem epp igy mukodik es nem fugg annyira az utolso szex idopontjatol. ha 1 vagy tobb orgazmus utan nem eri tobb izgato inger, nem fogja kivanni a kovetkezo menetet, viszont ha ujra felizgatjak, valoszinuleg ujra akcioehes.
Nyilván azért támad erõs szexuális vágya mert kíván téged, egyébként ha kellõ képpen felizgatod, nem 5 perc alatt, és elélvez, szerintem nem fog megint rád rontani, ha valami miatt mégis próbáld meg ne 10 perc alatt elintézni a dolgot, ne siess, mert lehet hogy a szexuális együttlétek rövidsége miatt akar újra meg újra.
Hát max fizikailag fog lefáradni... mivel nõk orgazmuskor olyan hormont termelnek, ami felpörgeti õket. míg a férfiak olyat ami lefárasztja , álmosítja õket... szóval ha elindul a nõ akkor csak akkor fog leállni ha elfárad :D
attól függ mennyit bírsz saját tapasztalat: 3hétig nem szexeltünk , utána barátnõm rámmászott, 8menet után mondtam hogy bocsi de már fáj. õ még bírta volna. amúgy meg emberenként változik sztem 17/F

Férfiak, nektek hány másodpercig tart az orgazmus? L20

A női,tapasztalataim szerint 30-40 mp,ennél több vagy kevesebb?

Legjobb válasz: Hát, van hogy hamarabb elfogy a sör, mint 40mp:/

Hát, van hogy hamarabb elfogy a sör, mint 40mp:/
5-10mp
Nekem olyan 4-6 másodperc szokott lenni. Viszont ha jól szop a lány és sokat játszadozik közben, akkor akár 10 másodpercig is kitolódik.
Miért kérdezõ, neked hány másodpercig szokott tartani(hüvelyi?, klitorális?, valami más?), és milyen gyakran élvezel el? Láncorgazmusod volt már?
6, 4567895mp de van úgy néha hogy eltart 6, 4567896mp-ig
Mostanában van hogy szerintem fél perc múlva is az élmény hatása alatt vagyok, de maga az orgazmus úgy 10-15mp
6-8.
Bakker, én már nem is élvezem..
5-6 másodperc szokott lenni nekem nektek lehet, hogy nehezebb elérni, de sokoldalúbb, élvezetesebb és hosszan tartóbb is az orgazmusotok
max 5.012
7 max
Nem szoktam számolgatni... De meg szokott lenni a 25-30mp
Jóval kevesebb. 5 mp legfeljebb.
még egyszer sem mértem le stopperrel F25
Gyere ide ...leteszteljük
Jóval kevesebb.
Nekem 5-10 mp.
6. voltam. Kicsit sokat mondtam az elõbb, max. 5 mp, de inkább kevesebb..
7 max
Az attól függ hogyan ès milyen tempóban kènyezteted az illetõt:)
miután valaki belesétál a gombámba (teemo) és addig szokott tartani amíg le nem pentázok :)

A nők kb. hány százaléka tudja a csikló izgatása nélkül, csak hüvelyből elérni az orgazmust?

CSAK NORMÁLIS válaszokat írjatok, idióta válaszok nem érdekelnek!

Legjobb válasz: 18,72434 %-a ha jól számoltam! de ez csak becslés szintjén!

18, 72434 %-a ha jól számoltam! de ez csak becslés szintjén!
100%, bár még nem dugtam meg az összes nõt, szóval lehet hogy ez a szám idõvel változni fog
pl én :D

Egy csaj aki nemrég vesztette el mikor megy el sex közben? Hány alkalom után? Mert a barátnőmmel már egy párszor lefeküdtünk de még nem ért el az orgazmusig

orgazmus

Legjobb válasz: Kedves elsõ válaszoló te aztán hatalmas észkombájn vagy ha 16 évesen osztod itt az észt olyan témáról amihez fogalmad sincs mert a válaszodból tisztán lejön hogy tényleg fogalmad sincs a témáról !

Kedves elsõ válaszoló te aztán hatalmas észkombájn vagy ha 16 évesen osztod itt az észt olyan témáról amihez fogalmad sincs mert a válaszodból tisztán lejön hogy tényleg fogalmad sincs a témáról !
Ember!? hány évesek vagytok? Nem attól fog függeni, hogy hányszor szeretkeztetek/dugtatok, hanem, hogy képes-e hüvelyi orgazmusra, vagy csak csikló orgazmusra... esetleg kényeztethetnéd addig, hogy eljusson a csúcsra!? F/16
OFF: Én igazat adok az elsö válaszolónak, mikor megláttam hogy mégcsak 16éves, megdöbbentem hogy ennyit tud ^^ Válasz: Szóval igaza van az elsö válaszolónak, mert én már 2hónapja élek szexuális életet(minden nap), s még nem jutottam el az orgazmusig, de az nem is olyan fontos, mármint nekem nem, hisz élvezem vele a szexet, s szeretem öt, nekem ez a legfontosabb :) 18/L
18/L-nak írom, ha megtudod mi az orgazmus , csakis oda akarsz eljutni minden egyes sex közben, mert azt is tudni kell, hogy vannak csajok akik többször mennek a csúcsra :P
Visszafelé reagálva a válaszolóknak: Én hat év és sok orgazmus után sem azt tartom a legfõbb célnak. Két hónap nem is olyan sok, de sokat kell még gyakorolni. Egy 16 évesnek is lehet több esze, elméleti tudása, sõt, gyakorlati tapasztalata is, mint egy idõsebbnek. Jelen esetben még igaza is van nagyjából, aki nem képes hüvelyi orgazmusra, vagy csak nagyon nehezen, az egy gyakorlatlan partnerrel szex közben nem igazán fog élvezni, mert a gyakorlatlan partner nem izgatja közben a csiklóját, meg nem úgy mozog, meg ilyenek. A kérdezõnek: Fontold meg, amit az elsõ válaszoló írt. Izgasd fel rendesen a csajt, ha nem megy el szex közben, intézd el máshogy.
Annyi alkalom után, amennyi után ki tudod elégíteni.
Hát szerintem ezt senki nem szokta mérni, meg amúgy is változó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!