Találatok a következő kifejezésre: Az orgazmus a babának (24 db)

Egy korai terhességnél, tehát a 12. hétig lehet veszélyes az orgazmus a babára?

Merthogy ez egy méhösszehúzódással jár. Nem tud ilyenkor nehezebben beágyazódni, megtapadni, netán leválni, vagy nem lesz egyéb baja?

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz. Egy egészséges terhességnél amíg bent van megengedett a sex :)

Semmi baja nem lesz. Egy egészséges terhességnél amíg bent van megengedett a sex :)
Én annyira kívántam a sexet elsõ perctõl hogy egy héten legalább 6alkalommal volt orgazmusom, ebbõl többnyire "magamnak" oldottam meg......! Egészséges babám született a 39 héten.
Elvileg egészséges terhességnél nem okoz problémát. Ennek ellenére az én dokim tiltja az elsõ 12 hétben a szexet, függetlenül attól, hogy fennáll-e bármilyen veszély. Így mi nem is voltunk együtt, csak úgy, hogy a páromnak legyen jó :)

Ha a nőnek van orgazmusa szex közben, akkor nagyobb az esély a babára?

Legjobb válasz: Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.

Kicsivel igen, de a kettö közt nincs egyenes összefüggés. Orgazmus nélkül is teherbe lehet esni és az orgoazmus sem garantálja, hogy sikerül. Az egyetlen, amennyivel növekszik az esély, hogy ha a nö nagy érzelmi "vihart" él át az aktus során (Ez lehet pozitiv: elsö szex, nagyon intenziv orgazmus, de negativ is: megeröszakolás), akkor elöfordulhat spontán tüszörepedés, ezért van éppen megtermékenyithetö petesejt.
igen, ha egyszerre, vagy késõbb van, mint a férfinak. növeli, de nem nagy mértékben az esélyeket
Hát sajnos ez sem vált be nálunk!Pedig volt pár orgazmusom 3 év alatt!:(
sajnos nekem nem volt orgazmusom mégis babaás vagyok és amikor az elsö babát vártam se volt orgazmusom

21 hetes terhes vagyok. az orvosom nem tiltott el teljesen a sextől, de azt mondta, ha lehet, inkább ne. Heti 1 alkalommal árthatok a babának? Az orgazmus a baj vagy a behatolás?

Legjobb válasz: A behatolás, ha túl mély vagy erõs, elérheti a méhszájat. Az orgazmus tulajdonképpen méhösszehúzódás, panaszmentes terhességnél nem okoz gondot. A babának nem maga a szex árt, hanem annak esetleges következményei, amire jó lenne, ha rákérdeznél az orvosnál. Jó lenne megtudnod, miért nem javasolja az orvos pl elöl fekvõ lepény, nyitott méhszáj, stb. Ha már csináljátok, legyetek nagyon óvatosak, csak addig, amíg jólesik! Pánikolni azért nem kell... akkor tiltotta volna...

A behatolás, ha túl mély vagy erõs, elérheti a méhszájat. Az orgazmus tulajdonképpen méhösszehúzódás, panaszmentes terhességnél nem okoz gondot. A babának nem maga a szex árt, hanem annak esetleges következményei, amire jó lenne, ha rákérdeznél az orvosnál. Jó lenne megtudnod, miért nem javasolja az orvos pl elöl fekvõ lepény, nyitott méhszáj, stb. Ha már csináljátok, legyetek nagyon óvatosak, csak addig, amíg jólesik! Pánikolni azért nem kell... akkor tiltotta volna...
Én biztosan nem csinálnám, amíg a doki nem változtat az álláspontján. Legalábbis amelyik behatolással jár, mert vsz. erre gondolt. Biztosan feltaláljátok magatokat, elég sok variáció van még az örömszerzésre. A párommal mi is inkább ezeket "gyakoroljuk", pedig nekem semmi ilyet nem mondott a doki.
Egy orvos szájából ez a mondat egész máshogy hangzik, mint bárki máséból. "Ha lehet, inkább ne" szvsz azt jelenti, hogy maga tudja, kedveském, de én nem vállalok felelõsséget ha baj lesz. Tehát én tutira nem csinálnám, biztos nem ezt akartad hallani, de ez van.
Az orgazmus nem mérvadó, azt tudom :)
Népi babona, hogy a hátrahajló méh miatt kisebb az esély a terhességre. Orvosilag nem indokolt, ez csak a méh pozícióját jelöli a testben. Nekem két sikeres, kihordott terhességem volt, hátrahajló méhhel. Az orgazmus pedig nem kell a terhességhez.
Nekem is hátrahajló méhszájam van, semmiféle gondot nem okozott abban, hogy várandós legyek, most várom a 2. babánkat. Elég, ha a párodnak lesz orgazmusa... :)
Nekem is hátrahajló, s mindkét terhesség azonnal összejött, ahogy akartuk:) A másodiknál volt orgazmusom is:) ))))) Szerencsére a férjemnek is, így terhes is lettem:) )))))
A hátrahajló méh-el is teherbe lehet esni ugyanolyan esélyekkel, van néhány jó kis trükk rá: legjobb pó a hátúlról é a kutya póz! Aktus után maradj hason fekve min.20 percet! Az orgazmus nem muszáj a nönek is legyen elég ha a párodnak van, de az bizonyitott tény hogy ha a nönek is van orgazmusa aktus közben akkor a kiskatonák jobban és gyorsabban bejuthatnak ahová kell mert orgazmus során a a hüvelyed izmai mozogni kezdenek igy segítik a spermiumok mozgását + még lehet spontán peteérésed is amit egy nagyobb orgazmus válthat ki! De mindezek hiánya esetén is simán teherbe lehet esni! sok sikert!

Ha naponta 1-2 orgazmusom van az árthat a babának?

Azt olvastam valahol hogy beindithatja a szülést is!Igaz ez?

Legjobb válasz: Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!

Az senkinek sem árt! A szülést csak akkor indítja be ha amúgy is itt az ideje, azt is az ondóban található anyag! Én etért csak irigykedni tudok!!!
Mivel már 36 hetes vagy így már nem számítana koraszülöttnek ha jönne a pici.Beindíthatja a szülést, de csak akkor ha amúgy sem sok lenne hátra.Szerintem mindent bele, ne vond meg magadtól!Szülés után valószínû pár hétig úgysem fog hiányozni, amíg helyre nem állnak odabent a dolgok.Engem 1 hétre tiltott el a doki a 28. héten.Nem volt könnyû kibírni, álmaimban mindig du..am.:)
elõször is én a 4.válaszolónak üzenem hogy én veszélyeztetett terhes vagyok és nekem se lehet szeretkezni a terhesség alatt nekem október végéig kell kihuzni ugyhogy kitartást kivánok neked nagyon nehéz megállni de megéri a piciért! a terhesség vége feletti szexrõl nekem megoszlik a véleményem az egyik ismerõsünknek a szex inditotta be a szülést a 35.héten a méh összehúzódás miatt!egybõl kórházba fektették és mindent megtettek hogy a pici még bent maradjon egy pár hétig! ez az én véleményem de ha neked semmi panaszod akkor hajrá!boldog babavárást egy 12 hetes kismami!
mindenkinek irom:D:DD: hogy a kéRdezö azt kérdezte ärt e a babänak az orgazmus..nem az hogy a szex....tehät valoszinüséggel a kismama nem szexel éri el az orgazmust szépen mondva:D.egyértelmü hogy nem szeretkezik napi 2 szer:D.
De szeretném én is!!
Mindenkivel egyet értek! :)
Én meg azt olvastam, hogy az orgazmus "edzi" a méhet, úgyhogy mindent bele csajok!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!Szerintem ez tipus függõ ki mennyire kivánja a szexet!Én az elsõ 3 hónapban nem igazán kivántam:(!Az utolsó válaszolonak üzenem hogy mindkettõ:) !
Nem csak a sperma, maga az orgazmus közbeni méhösszehúzódás is megindíthatja a szülést, fõleg ha gond van. ha nincs gond, akkor lehet szeretkezni, de óvatosan azért, a dokik is ezt mondják. És neked párod segít ebben, vagy magad oldod meg a napi 1-2-t? Irigyellek, szó se róla... Engem sajna koraszülés veszélyével eltiltottak, tehát augusztusig nuki szex:-(
Én is olvastam, pl. azt hogy a spermiumban van egy olyan anyag, ami beindítja és javasolják is a szülés elõtt a szexet, ha nincs semmi probléma a terhességeddel. Én túlhordtam a lányomat, benn feküdtem már pár napja a kórházban és szombaton hazaengedtek hétvégére.11-kor megvizsgált a doki, azt mondta, hogy mehetek haza, itt semmi esély a szülésre, hétfõn jöjjek vissza. Ne is mondjam, ahogy hazaértünk nekiestem apukának :-), 3-kor már mentünk vissza a kórházba mert szex után pár órával elment a magzatvíz. Ekkor már én mondjuk 41.hetes voltam. A másik amit olvastam, hogy az orgazmus után(közben) méhösszehúzódások vannak, ami szintén beindíthatja a szülést. Ettõl függetlenül szerintem ne fogd vissza magad :-)) 28hetes ikres kismama
szia. Hú de jó neked.Èn a terhesse´gem utolsó 4 hónapjában elfelejthettem.A babának nem ártasz vele.Az utolsó 2-3 hétben lehet kicsit óvatosabban, esetleg óvszert használni, mert a spermiumban van olyan anyag, ami beindi´thatja a szülést.igaz, a me´h összehu´zóda´sok is. Az orgazmustól szerintem nem fogsz megszülni elöbb.
36 hetes már nem is számít koraszülésnek...akkor mi itt a gond???

Ha terhes valaki es egyutt van a parjaval hogy hat a babara az orgazmus. Nem rossz az neki?

Hisz a meh osszehuzodik.

Legjobb válasz: A méh összehúzódik, az igaz. Ugyanakkor benned az orgazmus során endorfinok szabadulnak fel, ami eljut természetesen a babához is. Tehát minden bizonnyal õ is nagyon jól érzi magát!:-)

A méh összehúzódik, az igaz. Ugyanakkor benned az orgazmus során endorfinok szabadulnak fel, ami eljut természetesen a babához is. Tehát minden bizonnyal õ is nagyon jól érzi magát!:-)
Én is úgy tudom, hogy ami a mamának jó, az a picinek is jó. Egy egészséges terhességnek nem árthat az orgi.
Ha nincs semmi bajod a terhesség alatt nem árt az orgazmus.Én nemrégen tapasztaltam , hogy orgazmus után a bébi is mocorogni kezdett biztos jó érezte magát. 19 hetes kismami

Mit jelent pontosan óvatosan szexelni (ezt mondta a dokim)? Az orgazmus mennyire árt a babának a 34. héten?

Legjobb válasz: Az orgazmus ha problémamentes volt az egész terhességed egyátalán nem árt a babának. Az óvatos szex a behatolásra utal, hogy azt kell már ebben az idõszakban lágyan csinálni, és nem túl mélyre hatolni.

Az orgazmus ha problémamentes volt az egész terhességed egyátalán nem árt a babának. Az óvatos szex a behatolásra utal, hogy azt kell már ebben az idõszakban lágyan csinálni, és nem túl mélyre hatolni.
Igen, az óvatos szex valóban arra utal, hogy ne mélyen és durván hatoljon be a párod, mert sértheti a méhszájat. Az orgazmus méhösszehúzódásokat vált ki, de problémamentes terhesség esetén nem jelent gondot. És javasolt az óvszer használata a fertõzések elkerülése érdekében! További szép várandósságot! :o)
Szeirntem az óvatos szex arra utal, hogy ne durván és ne túl mélyre hatoljon be a párod. Egészséges terhességnél azt mondják, nem árthat. Az én babám nem tudom, hogy nagyon szereti, vagy nagyon utálja, ha szeretkezünk, de minden szeretkezés után hatalmas rugdosódásba kezd odabent. A védõnõm szerint nem kellemetlen neki, úgy érezheti, ringatják, valószínûleg csak be akar szállni a buliba.:-) 22 hetes kismama

Naponta hány orgazmus nem veszélyezteti a babát, egyáltalán ha többször van orgazmus egy nap az árthat valamilyen módon?

Nem vagyok eltiltva a sext?l, de a behatolást mi kihagyjuk, inkább másképen oldjuk meg, csak azt nem tudom, hogy maga az orgazmus, ami méhösszehúzódással jár árthat-e?

Legjobb válasz: NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDÕN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT ,GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)

NEM ÁRT, HA NEM VAGY ELTÍLTVA NEM LESZ SEMMI BAJ.uGYE ILYENKOR MEGKEMÉNYEDIK A HAS, DE HA EZ ELMÚLIK EGY RÖVID IDÕN BELÜL, NEM ÉRZEL FÁJDALMAT , GÖRCSÖT, AKKOR NINCS SEMMI BAJ.nYUGODTAN, A BABÁNAK IS JÓ, HA NEKED ÖRÖMÉRZETED VAN:-)
Az orgazmus eleve méhösszehúzódásokkal jár, de ha nem vagy veszélyeztetett terhes és a dokid nem tiltott el a szextõl, akkor annyiszor lehet orgazmusod, ahányszor csak jólesik! Akár többször is egymás után. Ami jó neked, az jó a Babának is. A felszabaduló boldogsághormonok átjutnak a méhlepényen :) A szülést csak abban az esetben indíthatja meg, ha az egyébként már nemsokára magától is beindulna. Mi is megoldjuk "behatolás" nélkül, és volt, hogy hét orgazmusom is volt egy nap alatt (33 hetes kismama vagyok). Csak mosolygósabb lettem tõle :) Jó szórakozást :)

Miota megtudtam hogy babát várok nem merek szeretkezni a férjemmel nehogy a babának valami baja legyen, ez nem normális ugye? Nem árthat a magzatnak az orgazmus?

Legjobb válasz: Ha problémamentes a terhesség, akkor semmit nem árthat, sõt, csak jót tehet neki az orgazmus, olyan hormonok szabadulnak fel közben. Baj nem lesz belõle. Ha meg problémás a terhesség, az orvos úgyis figyelmeztetni fog, hogy nem szabad, de az a probléma (ne legyen) nem ettõl lesz, az biztos!

Ha problémamentes a terhesség, akkor semmit nem árthat, sõt, csak jót tehet neki az orgazmus, olyan hormonok szabadulnak fel közben. Baj nem lesz belõle. Ha meg problémás a terhesség, az orvos úgyis figyelmeztetni fog, hogy nem szabad, de az a probléma (ne legyen) nem ettõl lesz, az biztos!
Én se mertem a 12. hétig, pedig az elsõ terhességem is, és a mostani is probléma menetes volt. Aztán csináltuk párszor, utána meg már a férjem nem merte.
En se merek. meg oszinten allandoan az jut eszembe hogy ott a baba - vhogy nem erzem komfortosnak. Majd utana bepotoljuk :) . 28h km
Ezzel a 12. hétig én is így voltam. De mint késõbb rájöttem, hülyeség az egész. 32 hetes vagyok most, és ha ciki ha nem, muszáj voltam ma örömet szerezni magamnak, mert a férjemmel nem szexelünk már nem tudom mióta. Õ szerintem jobban félti a babát. Én viszont már tapasztalatból tudom, hogy az orgazmus abszólut nem árt, sem nekem sem a babának, úgyhogy én ezt nem vonom meg magamtól. :) Úgyis lesz a szülés után pár hét amig regenerálódni kell. Nem is tudom, hogyan fogom kibírni. :D Úgyhogy egyébként azt tudom mondani, hogyha eddig rendben volt minden a terhességeddel, akkor bátran engedj utat az érzéseknek. Nem lesz bajotok. Aprópó, orgazmusnál nagyon sokszor befeszül a poci pár másodpercre, de aztán elmúlik. Így kerekebb a világ. Boldog, boldogságos perceket neked és a férjednek.
Nem árthat, de az aggodalom szerintem teljesen megérthetõ. Nálunk inkább fordított a helyzet. Bár nem szeretkeztünk már a 4. hónap óta, azért megoldottuk. Azonban mióta beléptem a 7. hónapba, a férjem annyira óv, hogy inkább õ se akarja, csak hogy én se akarjam. Mindig mondja, hogy a baba miatt, és már alig várja, hogy 6 hetes legyen a picilány. 30 hkm
Én mertem volna szexelni, csak a férjem nem akart, pedig eléggé megnõtt a terhesség alatt a szexuális étvágyam. Volt, hogy napi 3-4x segítettem magamon, persze, hogy nem árt a babának.
Nyugodj meg, nem lesz baja. Én is mindig keményedtem orgazmus után.
Én 9 hetes vagyok, de nekem is jól megfájdul utána egy idõre! Sok helyen olvastam, h mindenki ezt érzi ilyenkor! Én szoktam bevenni magnéziumot utána, akkor gyorsabban ellazul.
Nem lesz baj! Nekem is elõfordult az elsõ terhességemnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!