Találatok a következő kifejezésre: Az orális tényleg (18 db)

Az orális szex tényleg megváltoztatja a hüvely kémhatását? Így nehezebb teherbeesni?

Legjobb válasz: Az orális szex a szádban zajlik. Nem értem miért zavarná ez a hüvelyed kémhatását. Inkább az nehezíthet, hogy ilyenkor ugye a lehetõ legtöbb spermiumot kellene a hüvelybe juttatni. Ezért ajánlják a 2 naponta szexet, hogy legyen ideje a párodnak sejteket termelni. A termékeny héten hanyagolhatnátok az orális szexet, cserébe a másik 3 héten extra kényeztetést kaphatna :D

Az orális szex a szádban zajlik. Nem értem miért zavarná ez a hüvelyed kémhatását. Inkább az nehezíthet, hogy ilyenkor ugye a lehetõ legtöbb spermiumot kellene a hüvelybe juttatni. Ezért ajánlják a 2 naponta szexet, hogy legyen ideje a párodnak sejteket termelni. A termékeny héten hanyagolhatnátok az orális szexet, cserébe a másik 3 héten extra kényeztetést kaphatna :D
Igen. Egyes kutatások szerint a nyál megváltoztatja a hüvely kémhatását, és az nem túl jó. Mások szerint meg hülyeség.
Ha az orális szex nehezíti a teherbeesést, akkor elméletileg az a 24 hetes csöppség nem lenne a pocimban. Szerintem nem kell az ördögöt a falra festeni!Mivel ha azon görcsölsz, hogy most ettõl aztán nem lesz, vagy lesz baba, akkor úgysem fog sikerülni.De ha felszabadultan szexelsz a pároddal, és élvezitek egymást, akkor sokkal hamarabb jön a baba, mintha görcsösen akarod, hogy nah most itt az ideje és gyere.
Így van! nem a kutatásokra kell hivatkozni nanem olyan anyukát kell keresni aki csinálta már és a megszült gyereknek nem lett semmibaja mint az elõttem írónak! Rád aztán tényleg büszke lehet a párod! :) Tényleg egy fantasztikus nõ vagy! :)

Tényleg ekkora elvárás már az orális szexben, hogy menjen a mėlytorok?

Eddig már több barátom is bepróbálkozott ezzel (köztük a mostani pasim is), de én rögtön öklendezni kezdtem. Persze miután ezt észrevették nem erõltették, de furcsa, hogy ennyire természetesnek veszik ezt. Fiúk, lányok! Ti mit gondoltok errõl?

Legjobb válasz: Nálam nem természetes (már csak méretbõl adódóan sem) de valahogy mindig szóbakerült. Vagy volt enyhe próbálkozás. Persze nem egyoldalú vágyból adódóan. De aztán nem ment, és el is lett felejtve mindig

Nálam nem természetes (már csak méretbõl adódóan sem) de valahogy mindig szóbakerült. Vagy volt enyhe próbálkozás. Persze nem egyoldalú vágyból adódóan. De aztán nem ment, és el is lett felejtve mindig
nem az
nem az
Õszintén engem a mélytorok nem hoz lázba, sose érdekelt annyira, bár eggy-eggy barátnõm próbálkozott vele kisebb nagyobb sikerrel de sose került még így szóba h én most kiakarom próbálni vagy hasonló... 19f
5# vagyok 19/F vagyok mielott vmelyik perverz felreertelmezi es telenyomja a postaladam :) a kerdezonek uzenem rossz pasikat valaszt es ha ilyen sznoob swag korcsokat akkor ne is csodalkozz . az ilyeneknek a "tisztelet" nem jatszik...
Ez is a pornó miatt van.
Nem az.
Valoban a melytorok elvezetes es jo, de en is csatlakozom az elottem szolohoz nekem sem alap a melytorok.nekem az oralnal is ha nekem csinaljak akkor a parom is elvezze.Szval akibe szorult meg vmi tisztelet a nok irant annak nem alap. ui: bocs az ekezetekert de telorol irtam!
nálam ez amolyan reflex, ha a csaj jól csinálja és nincs amivel lefoglaljam a kezem (ágykeret, háttámla, stb). ettõl függetlenül nem várom el és elnézést is kérek a próbálkozásért.
alap
Az a minimum, hogy megkérdezem (persze valamennyi idõ után és nem azonnal, elsõ alkalommal), hogy próbálta-e már ill. ha igen, nekem is megmutathatná mit tud, nem pedig tövig nyomom a farkam a szájába. Kommunikáció gyerekek, kommunikáció!
Mivel a pornón nõttek fel, azt hiszik ez természetes.
Egyáltalán nem a mélytorok a lényeg, hanem a technika , amivel csinálod. Amelyik pasi erõlteti, az szánalmas és én nem tudnék együtt lenni vele az biztos. A párom imádja, ha orálisan kényeztetem, ha olyan kedvem van, leengedem mélyebbre, persze élvezi, de mélytorkozni nem tudok (elég nagy mérete is van ráadásul) és nem is szeretnék. Így is tökéletesen ki tudom elégíteni õt. Szerintem az a lényeg, hogy a szexet mindkét fél élvezze, ami szerintem nem nagyon menne nekem legalábbis, ha a gyomorszájamig lemenne a párom farka. 27L
Szerintem ez a kb 25 év alattiakra érvényes. Persze van kivétel. Az a felettiek nem kérnek ilyet a párjuktól. Csak mostanában a csapból is ez a mélytorok dolog folyik és ki akarják próbálni. Én harmincat töltöttem, de eszembe sem jutna ilyet kérni a páromtól. Aki ilyet akar az elõtte próbálja meg milyen és dugjon le a torkán egy kígyó uborkát. Ha élvezte, akkor kérheti a barátnõjétõl addig nem.
Eléggé csodálkozok a válaszokon. Elsõnek is szerintem sem alap. Azonban az a kijelentés, hogy aki tiszteli a barátnõjét... ez mégis miért rossz? Szerintem ha egy pár szerelmes, nem tudsz olyan dolgot mondani, ami megalázó lenne. Mondok jobban - bár még ilyen nem volt - de még a prosztatamasszázs se lenne megalázó a férfi számára - szerintem - ha két fél tényleg imádja egymást. Ugyanezt mondják sokan a sima orálról, a seggnyalásról, a talpnyalásról stb... ezek mind elfogadottak csak érzelem nélkül se nem müködnek se nem izgatóak. Én az anált és a mélytorkot is beprobálom és eddig mindig sikerült rávenni a partneremet - kompromisszumokkal - de utólag õ is mondta, hogy egy élményt hagyott volna ki, ha nem gyõzködöm :)
Ez nem elvárás ez csak kiváncsiság. Ha a lány is belemegy, benne van akkor nincs ezzel semmi. Rá kell kérdezni az ilyen dolgokra ettõl még nem lesz tiszteletlen senki. Ha nem érdekel a dolog akkor más tészta, de ne az legyen már bunkó aki ki szeretne próbálni valamit. Aki erõszakosan lenyomja a lány torkán elõzetes megbeszélés nélkül az már tényleg gáz, de gyanítom nem errõl van szó.
Nem elvárás, érdekes is lenne ha az lenne, 10-bõl talán 1 lány tudja megcsinálni egy átlagos mérettel, nagyobbal meg még annyi sem. De aki tudja annak hihetetlen nagy elõny, nekem volt már részem benne, felejthetetlen.
Nem az, én ezt férfiként is kifejezetten undorítónak tartom.

Tényleg az orális szex nem ér fel egy műpuncival?

A barátommal távol lakunk egymástol,hónaponta pár napra itt alszik.Szexeltűnk is és petting is van mindig.A távolság miatt műpuncit vett,eddig imàdta amikor leszoptam de most amiota kiprobálta a műpuncit,azota azt mondja hogy nem szerette ha leszoptam,csak a látvány volt jo...Szóval egy oràlis kényeztetés nem ér fel egy műpuncival?? Csak NORMÀLIS vàlaszokat!!

Legjobb válasz: Lehet nem csináltad jól, próbáld meg legközelebb másképpen. Amúgy ha elment a végén akkor valami biztos jó volt. Meg azért gondolj csak bele, akkor õ irányít és nem te. Te is hamarabb el tudsz menni ha magadnak csinálod.

Lehet nem csináltad jól, próbáld meg legközelebb másképpen. Amúgy ha elment a végén akkor valami biztos jó volt. Meg azért gondolj csak bele, akkor õ irányít és nem te. Te is hamarabb el tudsz menni ha magadnak csinálod.
fingom sincs!!!! XD
Nem lehet jobb.Bár én mûcuccokat nem dugok.:) Hagyd õt a gumipuncijával és gyere hozzám!:)
Kérdezd meg tõle, hogy mit nem szeretett benne. Valószínûleg a technikán kellene csiszolni valamit. Egy mûpunci – ha csak nincs valamilyen defektje az illetõnek – nem helyettesítheti igazi aktust – orálisat se -, ahogy egy vibrátor sem egy igazi férfit. És az elõttem szólónak igaza van. Ha elélvezett, akkor azért olyan rossz sem lehetett neki….
A kérdező hozzászólása: Elélvezett, azt mondta hogy 10/10-es ahogyan orálisan kényeztetem+volt hogy kérte is hogy csináljam neki!!Nagyin imádta EDDIG!Amíg ezt a szarságot meg nem vette :( :@ Bezzeg én sem veszek vibrátort -.-" én csak az ujjaimat használom -.-" :(
Pedig lehet, ezt kéne csinálnod... vagy legalábbis elhinteni neki, hogy vettem egy szuper vibrátort, bocs, már nem érdekel a veled való szex... akkor sztem kicsit magába nézne...
Ez baromság! Nincs az a mû dolog ami jobb mint az igazi!!! Szerintem nem szopsz elég jól, csak a barátod nem akarta mondani. 28F
Geronazzo Maria te vagy az?
nem vastag a szám, de még ebbõl nem volt gond N
Az attól függ ki a gazdája annak a vastag vagy vékony szájnak. Nekem tök mindegy milyen a szája, ha amúgy tetszik a csaj.
mert szívesebben teszem a farkam két puha párna közé, mint két kaszakõ közé...
Az enyémet mindig Angelina Joliehoz hasonlítják... :D Egyébként az elsõ válaszoló mondd valamit ;) 24L
Hát persze, hogy nem, ki az a hülye, aki visszautasítja a pipát vékony ajkakra hivatkozva??? Természetesen jobb a vastag, de ha leesik egy vékonyajkas pipa az égbõl, az ember nem dobja el ;)
Pont úgy, ahogy a melleknél is, egy adott szintig vonzóbb és izgatóbb, ha nagyobb, de azért ne legyen irreálisan nagy meg mû. A miértet meg nem hiszem, hogy lehetne vagy kéne indokolni. Ezek a dolgok egyszerûen õsidõk óta bennünk élnek, meg lehet figyelni már az évtízezredekkel korábbi emberábrázolásokat is. A férfi attól lesz igazán férfias, ha magas, izmos, nagy a farka, stb., a nõ meg attól nõies, ha formás, széles a csípõje, nagy a melle, stb.

Azt mondta a pasim hogy az orális szexet eddig én csináltam a legjobban. Ezt most azét mondja mert tényleg így van vagy csak hízelegni akar?

Legjobb válasz: Hát, ez gáz..-.- Miért vannak úgy emberek együtt, h nem hiszinek egymésnak, ergo nem ismerik egymást teljesen...addig meg minek kutatjátok fel a kapcsolat legmélyebb dolgait..nem casoa h enyni a szakítás...

Hát, ez gáz..-.- Miért vannak úgy emberek együtt, h nem hiszinek egymésnak, ergo nem ismerik egymást teljesen...addig meg minek kutatjátok fel a kapcsolat legmélyebb dolgait..nem casoa h enyni a szakítás...
mi honnan tudjuk? nézz bele a szemébe amikor mondja
csoda*
hasonló problémákkal küzdök én is. nekem meg azt mondta az enyém, hogy eddig én fõztem a legjobb tökfõzeléket. szerinted azért mondja, mert tényleg így van vagy csak hízelegni akar?
Azt áruld el mi és miben lesz más az elsõ illetve második esetben. Attól hogy jó vagy nem kell kipróbálnod magad az iparban, vagy mire gondoltál?

Tényleg fontos ez az orális szexnél?

Olvastam egy szöveget amit egy n?gyógyász írt, és azt írta benne, hogy az orális szexnél fontos, hogy a partnerünknek ne legyen rossz foga, mert hogy abból baj is lehet.

Legjobb válasz: baromság

baromság
Mondjuk én olyannak nem tenném be, akinek rosszak a fogai... Lényeg, hogy ne fogazzon!
A rossz fogban cuki bacik laknak ám! Kinek jó az?

A telt ajkúbb nők, tényleg jobb élvezetet tudnak nyújtani az orális szexnél?

és ha igen, az miért jobb?

Legjobb válasz: szerintem a technika a lényeg, nem az ajak vastagsága

szerintem a technika a lényeg, nem az ajak vastagsága
mert anyád szõrös
Nem. Konkrétan semmi köze az ajkak teltségéhez.
Ha ügyesen használja talán igen, de nem lényeges, csak a látvány szempontjából

Tényleg van olyan suli, ahol a Lányok szinte sportot űznek az orális szexből?

Legjobb válasz: Ismerek pár ilyen iskolát, de ott kollektívan mindenki szopik :D

Ismerek pár ilyen iskolát, de ott kollektívan mindenki szopik :D
a mérnöki szakunkon rengetegen szopunk a vizsgaidõszakban:S
Álmodban! :P
nem hiszem. max a vallásos iskolákban. normális helyeken a szexbõl ûznek sportot.
nem hallottam még róla, de nálunk is lehetne :D Eltudnám viselni (=
A kérdező hozzászólása: Köszi a valóban értelmes választ. Egy ismerõsöm mesélte, hogy náluk a suliban elég sok lány csinálja, amit nem akartam elhinni, ezért is tettem fel a kérdést, hogy tényleg létezik ilyen?
Még egy darabik csak recskázni fogsz! Ilyen suli nincs.
Igen, van. A jogi kar, ott mindent be kell vetni az elõremenetelben...
Minden suliba szopnak a szerencsétlen diákok...

Lányok! Ti mit élveztek az orális sexben? Mi olyan jó benne? Tényleg el tudtok menni közben ha annyira élvezitek?

Arra gondoltam amit ti csináltok nekünk...

Legjobb válasz: elmenni én sem tudok tõle, de felizgulni nagyon is! sztem az lehet a dologban ,h izgató az ahogy a pasi reagál, és h neki jó, és liheg...

elmenni én sem tudok tõle, de felizgulni nagyon is! sztem az lehet a dologban , h izgató az ahogy a pasi reagál, és h neki jó, és liheg...
Én is szeretem csinálni, nem találom megalázónak.El nem megyek tõle, max ha közben masztizok, viszont annál inkább felizgat maga a tudat, az ahogy a párom liheg és megfeszülnek az izmai. :D 18L
elmenni én biztos nem tudnék tõle, de azt észrevettem én is, h nagyon benedvesedek közben. de igazából fogalmam sincs h miért jó
Tehát lehet-e orgazmusom attól, hogy lesz.pok valakit? Nem, attól nem valószínû, viszont teljesen beindít és felizgat.
A kérdező hozzászólása: Hú de jó hogy anyám nem lánynak szült... Dehát nekünk ettõl szép az élet...
Miért, kedves Kérdezõ, Te mit élvezel abban, ha orálisan kényeztetsz egy nõt?
A kérdező hozzászólása: Hát ha fiú vagy akkor szerintem te is tudod, ha lány, akkor tegyél fel egy ilyen kérdést ide a gyikra, szerintem én is válaszolni fogok rá;) Csak nem tudom felfogni mi jó van a nõknek benne... A búzákra már nem is vagyok kiváncsi! öá
Lány vagyok, és igazából nem azért kérdeztem, hogy válaszolj is... Csak válaszold meg magadnak; na kb. ugyanazt élvezzük benne mi is :)

Mit lehet tenni azokkal a Nőkkel akik nem hajlandóak az orális sexre, viszont elvárják, hogy a kényeztessék őket? Egyes Nők számára tényleg ennyire undorító és visszataszító az a dolog?

Legjobb válasz: nem is az undor a legjobb szó rá =) inkább rossz beidegzõdés, önbizalom hiány egyik megnyilvánulása, esetleg a nem teljes biztonságérzet is okozhatja =) sok oka lehet, lánytól és kapcsolattól függõen. az ilyesmit a párnak értelmesen meg kell szerintem beszélnie és nem a másik háta mögött puffogni, hiszen ezért van két ember kapcsolatban, hogy még ilyenekrõl is tudjanak beszélni, nemde? =) ezek a dolgok is segítenek a bizalom kiépítéséhez és egy tartós kiegyensúlyozott kapcsolat kialakításához.

nem is az undor a legjobb szó rá =) inkább rossz beidegzõdés, önbizalom hiány egyik megnyilvánulása, esetleg a nem teljes biztonságérzet is okozhatja =) sok oka lehet, lánytól és kapcsolattól függõen. az ilyesmit a párnak értelmesen meg kell szerintem beszélnie és nem a másik háta mögött puffogni, hiszen ezért van két ember kapcsolatban, hogy még ilyenekrõl is tudjanak beszélni, nemde? =) ezek a dolgok is segítenek a bizalom kiépítéséhez és egy tartós kiegyensúlyozott kapcsolat kialakításához.
én sem szeretek orálisan pasit kényeztetni, de ennek ellenére volt egy srác, akinek megtettem mindenféle undor nélkül, mert nagyon szerettem, csak idõ kellett hozzá, amíg megbíztam benne ennyire. fura dolog, de van olyan lány, akinek több bizalom kell ehhez, mint a szexhez, én is ilyen vagyok. de nem kértem soha, h engem kényeztessenek orálisan, mikor én se tettem. közöltem, h én ezt még nem, neki se kell, ha nem akarja, ez így tisztességes.
Nah gondolom akik eddig válaszoltak azok pasik voltak... Ennyit az észrõl... Nem kell egybõl dobni valakit ilyenért, vagy ha megteszi az illetõ akkor az egy barom! Inkább beszéld meg vele és ha nagyon nem akarja kérdez rá, hogy miért nem, hátha nyomós indoka van rá, sose lehet tudni.
24/F: Nekem még pár éve volt egy csajom akivel másfél évet jártam. Eleinte õ se szopott, el se várta a nyalást, de azért kapott. Nem dobtam, mert szerettem és csak azért, mert nem szopja a brét nem volt szívem kidobni, de rendszeresen mondtam neki, utaltam rá, hogy kívánom a száját. Egyszer egy erdei bográcsozós bulinál kis alkohol után (TÉNYLEG KIS) ugy szétszopta a dákót, mintha valami profi pornófilm forgatásán lett volna:) Megérte várni, bár azt is leszartam volna, ha nem szopja, mert igen jól tudott mást:)
meg kell mondani nekik, hogy a kényeztetés csak akkor mûködik ha mindketten csináljátok. Vagy mindketten, vagy egyikõtök se. Ne hagyd magad kihasználni, ne legyél balek.
miért undorító? én nagyon szeretek szopni, nincs annál jobb! illetve mikornyalnak közben az is szuper!!!
Bizony. Megmondod neki, hogy ez így nem mûködik. Vagy õ is kielégít téged, vagy te sem õt. Ha még így sem hajlandó, akkor kidobod a francba (és ha elég szemét vagy, még el is híreszteled róla, hogy nem hajlandó szopni).
Semmit, ki kell dobni és keresni normálisat.
nem tudom mit vannak kiakadva a nõk a cumitól... pedig a nyalás sokkal gusztustalanabb de mégis bevállaljuk a kedvükért...ezért cserébe igazán viszonozhatnák...
Már nem azért de az elsõ válasszal mi a baj?
Egyébként kíváncsi vagyok hogy azok a nõk akik undorodnak tõle miért undorodnak? Csak magyarázzák el pontosan. Én szeretem a páromat nyalni (és õ is nagyon szereti ezt viszonozni) és semmi visszataszítót nem találok ebben de ha belegondolunk tényleg érdekesebb hiszen sokkal több minden örül ott a nõknél mint a férfiaknál de mégis elég kevés férfi mond erre a dologra nemet. Én élvezem csinálni és élvezem nézni hogy ezzel a páromnak is örömet okozok. Hogyan lehet rávenni egy nõt? Próbálj meg elbeszélgetni vele. Kérdezz rá konkrétan hogy mit tart rajtad undorítónak (ne legyen belõle veszekedés). Majd ezután valamikor fürödjetek együtt és ott elõtte mosd meg jó alaposan a szerszámot és izgasd fel az asszonyt majd kérd meg hogy csinálja neked... legalább próbálja meg. Ha elkezdi akkor meg lássa rajtad hogy nagyon élvezed. Mivel a kádban vagytok nem kell tartania hogy hova élvezel de idõben szólj neki hogy közeledsz és döntse el õ hogy hova engedi a spermát. Én ennyit tudtam segíteni.
69 forever és minden probléma megoldva.
Ha valaki csak azért szakít a párjával, mert nem részesítette orális szexben, akkor az a személy igazán nem is szereti a nõt. El kell fogadni a tolerálni kell ezt a döntését. Biztos találtok más módot, hogy a barátnõd szexuális örömben részesítsen Téged. F/34
Érdekesek ezek a "ha õ nem csinálja, akkor te se" válaszok. Van akinek egyszerûen nem fér bele, mint pl az análra is sokan nem-et mondanak, ugyanaz a kategoria. Te meg ha szereted és n insc bajod a dologgal csinálod neki, ha ilyenek gondolkozol nem is szereted igazán a csajt, akkor meg tényleg érdemesebb dobni inkább. Ha nem csinálnám a barátomnak én se várnám el, de vannak nõk akik csak igy tudnak elmenni...
Hát elõször is megkéred h fogja két copfba a a haját két oldalt. Aztán térdhajlaton kell rugni, ekkor önkéntelenül is letérdel, a többit a fantáziádra bízom... voilá, problem megoldva

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!