Találatok a következő kifejezésre: Az orális mennyire fontos (7 db)

Az orális szex mennyire fontos egy férfinek?

17 éves lány vagyok,a barátom 20!6 hónapja járunk,nekem rideg volt az a tegnapi napig h orális szex!tegnap "megtört a jég"!Megtetem neki,de kb olyan 10 percig!15 évesen elvesztettem a szüzességem és az akkori barátom szex végén semmi kérdezés nélkül a számhoz tette a péniszét és aztmondta h:"Most azonnal leszopsz"Én meg szépen otthagytam és el is hagytam!Nem voltam érett rá ugy érzem 15 évesen arra h engem kényszerítsenek arra h megtegyem!a mostani párommal más...ezelött képtelen voltam elképzelni h én azt megtudom tenni valakinek is!Hála istennek megtettem a párom aztmondta h nem er?lteti akkor csinálom mikor én akarom!persze ? csinálta nekem én neki nem!Tegnap eggyütt voltunkmegbeszéltük h felizgat jól sok el?játék lesz és a többi meg majd jön..hát jött is "Megtettem"Nem gondoltam volna h egyszer majd sikerülni fog!Annyira boldog vagyok!De van ami miatta ggódom!Hogy adjam a barátom tudtárra h nekem valahogy nagyon nem élvezetes ez a dolog nem szeretném sürüen csinálni !Mondjuk csak akkor ha ? "nagyon szeretné"!Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nagyon fontos a férfiaknak az orális sex, én még nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna az! Ha nem szeretnéd neki mindig "csinálni" akkor beszéld meg vele ezt.Ne erõltesd magadat rá, ha te nem akarod!Viszont én szeretem kényeztetni ezzel a barátomat, mert imádom, ha neki jólesik és felizgul...de te tudod, mindenkinek mást jelent az orális sex.Én imádom,és 17 évesen is imádtam!!

Nagyon fontos a férfiaknak az orális sex, én még nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna az! Ha nem szeretnéd neki mindig "csinálni" akkor beszéld meg vele ezt.Ne erõltesd magadat rá, ha te nem akarod!Viszont én szeretem kényeztetni ezzel a barátomat, mert imádom, ha neki jólesik és felizgul...de te tudod, mindenkinek mást jelent az orális sex.Én imádom, és 17 évesen is imádtam!!
3. válasz adónak:Erre büszke lehetsz! Neked meg az én válaszom az:azok a férfiak nem nagyon lépnek félre akik orálisan is ki vannak elégitve. Ezt én is ugy olvastam. Nem biztos hogy igaz, de ezt mondják.
Az elõttem szóló valami rohadt nagy picsa lehet! 1: Miért szánalmas az, akit nem dugnak orrba-szájba? 2: Te miért nem vagy kurva, ha azzal reklámozod magad, hogy úgy szopsz, mint a porszívó? Az ilyet az ember megtartja magának. Hány éves vagy, 15-16? Mert a stílusod alapján mondjuk 10-nek hinnélek, csak azt írtad, hogy 14 éves korod óta vagy a világ kurvája. Nagyon gáz vagy, hogy megaláztatod magad minden jöttmenttel, azon az alapon, hogy a fasziknak ez jó, és te még büszke is vagy erre.
Te ki vagy aki szív, mint a porszívó?? Valami faluról szalasztottak téged? Kinek képzeled te magad? Gondolkozzál már kicsit..ha van agyad egyáltalán!Téged nevetnek ki a legjobban a fiúk és kurváznak le a hátad mögött te kis hülyegyerek!Nõjél fel végre és ne irogass ilyen oldalakon, ilyen véleményt, erre senki sem kíváncsi hidd el!
Te egy olyan szerencsétlen kis pi.a vagy. Hát nem vetted észre h egy pasinak az a legjobb h a szádba van a fa..a. Más õket nem érdekli. Nem lehetsz ilyen kis szûzku..va. Én már 14 évesen ugy szivtam mint a porszivó, és ettöl még nem vok ku..va.
Hidd el kurva fontos a szopás a fasziknak, legalább annyira mint a pénztárca a picsáknak én csak tudom, nem sokáig húzná nálam az a bula aki ódzkodik tõle...
A kérdező hozzászólása: Annyira bunkó, tapló, parazstok vannak hogy azt el sem lehet képzelni.Hogy lehet valaki ennyire ...nem lehet erre kifejezést találni!Ha lehet akkor nem kérek olyan kommenteket aki picsázik meg kurvázik!Sztem gondolkodjon el az a hozzászóló aki ugy szeret szívni mint a porszívó!Undorító egy személy az aki ezt írta!Akik elöttem hozzászóltak se 100-asak sztem!ilyen vélemény nem érdekel Köszi.A többieknek nagyon köszönöm
én vok az aki azzal kezdte a komit, h: "ez a porszívós dolog nagyon vicces" nah amúgy meg csak annyit írnék az elöttem hozzászólókhoz (2-3 emberke) hogy ha egy pasi nem szereti, ha lecumizzák akkor mivan? az azt jelenti, h kisfiú még? szerintem egyáltalán nem. Ha valaki csak azért "tart" csajt, h lecumiztassa párszor az meg is érdemli, mert normális kapcsolata sose lesz. Amúgy a kérdés féltevõjének írnám, h szerintem semmi gond nincs azzal, h most csináltad elõször és, h "undorodsz" tõle. ez tök normális dolog, mert még nem szoktad meg:) Majd idõvel szerintem rákapsz és "szeretni" fogod... Minden jót =)
A kérdező hozzászólása: Tudsz te normálisan is kommentet írni!Köszi amugy
Szuper dolog lehet ezzel dicsekedni!!!Most arra vagy buszke hogy leszoptad? Te kis háláltan dög, õ mindig kinyalt téged te meg csak most szoptad le és még dicsekedsz is vele?? Kisanyám, én ezt nem csinálnám a helyedben...
érte* bocsi
ez a porszívós dolog nagyon vicces xD gondolom már egy ló f_rka is beférne már a lyukadba xD na mind1.. a kérdésre válaszolva szerintem nagyon sok férfi szereti, ha a szájával kényezteti a barátnõje. Nekem pl: a pasim nem nagyon van oda érte, mert azt mondja, hogy szerinte kellemetlen utánna smárolni a csajjal stb. pedig már nem szûz. Én sem vagyok oda értem... igaz még nem csináltam, de egy darabig még nem akarom kipróbálni.
Jah, nekem is kivitte kicsita pofám. Erre nagyon büszke lehet hogy mindenkit lecumiz.
Ja, nem elõttem, hanem az az elõtti :) Látom nem csak nálam verte ki a biztosítékot
Ha megmondta neked, hogy nem erõlteti, akkor ne is csináld, csak ha "vágyat" érzel, hogy megtedd. mondd meg neki. hogy van egy régi nagyon nemszép emléked, igy egy kicsit, borzaszt a dolog. hidd el, meg fog érteni. (amugy én tavaj decemberhez egy éve vesztettem el, és nekem a legelsõnél volt az a dolog, megtettem. utánna pár hétig látni se akartam. nem erõltette, de mivel nemtudtam, hogy mi a normális, csak hogy a tv-meg újságok meg mindenhol az orális sex-et említik, igy azt hittem mijen jó. tévedtem. utánna csak pár hónap múlva voltunk együtt. mert velemaradtam. hisz nem erõltette, nem õ tehet róla. most leszek 18 és majdhogynem mindig a sex része. ) vagyis lehet, hogy is megbékélsz majd vele, azzal a dologgal. mondd meg neki, hogy nem szeretnéd. hiszem a lányeg, hogy együtt jólegyen nektek
Itt két dolog van: - egyrészt egy szeretõ férfinak nem lehet "fontos" semmi olyan, ami neked nem jó. És te se tegyél meg semmit, ami nem esik jól. Nem várhatja el tõled. - másrészt az orális szex eszméletlenül jó érzés a férfiaknak! Ha szereted õt, és õ kívánja, akkor érdemes megpróbálni. Nem kell gyakran - és lehet szépen, fokozatosan. Egy kis bemelegítés után kezdjétek csókolódzással, majd indulj el lefelé... csókold végig... lehet végig finoman, és nem kell semmit erõltetni.

Az orális sex mennyire fontos egy pasinak? Hogyan kell jól csinálni?

Legjobb válasz: Nekem fontos, de természetesen ez oda-vissza dolog :) Mostanság ha gumit húz az ember legalább orálisan had élvezze a dolgokat :) A jól csinálás pedig nem megfogalmazható minden pasi másképp szereti :) 21/F

Nekem fontos, de természetesen ez oda-vissza dolog :) Mostanság ha gumit húz az ember legalább orálisan had élvezze a dolgokat :) A jól csinálás pedig nem megfogalmazható minden pasi másképp szereti :) 21/F
én tegnap csináltam elöször mindent . szerintem ez érzés hogyan kell, csak a fogadat hagyd ki, ez a fontos.. ja és én fuldokoltam pedig nem mind a 18 cm ment be a számba
Teljes hosszában kell játszani vele, és dolgozzon a nyelv. A tövig technika nem negatív. :)
„fuldokoltam pedig nem mind a 18 cm ment be a számba” Mert elõre kell nyújtani a nyelved, és ellazítva engeded, hogy mélyre csússzon.
Fontos! Imádom csinálni, a legjobb dolog puncit nyalni Imádom kapni is
NEKEM CICANYELVES PUNCIM VAN ÉS MIKOR AZ AJKAIMAT SZIVJA VAGY JÁATSIZK VELE MÉG JOBB... EDDIG UTÁLTAM A PUNCIM, DE SZERINTEM HA NEM LENNE ILYEN ÉLVEZNÉN, DE NEM ENNYIREEEEEE
Fontos a pasiknak. Nekik nincs többféle orgazmusuk, úgyhogy ez jelenti a változatosságot, hogy a szádban vagy a puncidban (vagy esetleg a popsidban) mehetnek el. Továbbá még egy fontos dolog, hogy azokon a napokon, amikor megvan, és nem lehet szexelni, a száddal akkor is ki tudod elégíteni a párodat. ;)

Mennyire fontos az életetekben a szex és az orális szex?

Fiú vagyok de pár nap és rosszul érzem már magam, erős hiányérzetem alakul ki.

Legjobb válasz: nekem nagyon,a páromat meg most próbálom ráhangolni az orális szexre mert nem igazán hajlandó rá ,pedig én meghalok már ezért :D 23/L

nekem nagyon, a páromat meg most próbálom ráhangolni az orális szexre mert nem igazán hajlandó rá , pedig én meghalok már ezért :D 23/L
Hát elõjáték az igen is fontos :D mondjuk én szeretem csinálni és élvezni is :D
Mindkettõ egyformán..ha nincs orál, akkor nincs megfelelõ nedvesedés nekem, mint lánynak ugye..de közben a szex a csúcspont:)
Hát én tökéletesen megvagyok masztival is, ha nincs kivel szexelni. Párkapcsolatban pedig oda-vissza fontos lenne az orális szex.
nagyon
Nekem nem fontos.

Lányok nektek mennyire fontos az orális szex?

arra a részére gondolok amikor ti kpajátok?? mennyire kell, fotnos nektek??

Legjobb válasz: Nekem fontos, de fontosabb az hogy én csinálhassam a partneremnek :) N

Nekem fontos, de fontosabb az hogy én csinálhassam a partneremnek :) N
Számomra alapvetõ, nagyon fontos.
Számomra a szexualitás alapvetõ része.
Szerintem is alapvetõ.
Számomra meg nem! Nem is csinálnám semmiért, nem is várom el, hogy csinálják nekem. Kapcsolat érzelmeken alapul, nem pedig pornófilmben látott jeleneteken.
Elõzõ, nem baj ha így gondolkodsz, és találsz egy hasonló gondolkodásmódú párt, de azért a szimpla orálszexet ne kiáltsuk ki valami fullos brutál fétisnek, amit csak pornóban csinál az ember. :D Szerintem téged még nem szoptak le/nyaltak ki úgy istenesen.
Alapvetõ de többször van az h nem igénylem.Jobban szeretem én orálisan kényeztetni a szerelmem.
Nagyon alap, része a kielégítõ szexnek.Én is imádom adni, akivel ez nem lenne kölcsönös, az nem lenne szívem szerinti párom.Ez mégis csak más mint a "szokásos" szex, nem pótolható élvezetet ad.
Nekem fontos, igénylem is, kapni is és adni is egyaránt, szerintem ez alapvetõ dolog.

Egy kapcsolatban fontos az orális kényeztetés? És ha én nem szeretném mert egyszerűen undorom van az adott pasimat kényeztetni! Akkor mi van? Mennyire fontos egy kapcsolatban?

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Keresd meg azt a pasit, aki nem szereti, ha oràlisan kényeztetik. Akad egy-kettõ...

Én nem fogadom el azt, hogy a barátnõm undorodjon attól a testrészemtõl, amivel örömet okozok neki. Én sem undorodtam egyik csajom puncijának ízétõl sem... Mondjuk még mindegyik barátnõm hajlandó volt orálozni, a legutóbbi kivételével. Ám aztán lassan de biztosan rávezettem a jóra, és a végén már magától és örömmel szopikázott... :) Szóval ez nekem alapvetõen fontos!
Keresd meg azt a pasit, aki nem szereti, ha oràlisan kényeztetik. Akad egy-kettõ...
Nyugodtan, értelmesen meg kell vele értetni, hogy te ezt nem vállalod. Ha igazán szeret, megérti. Ha továbbra is erõlteti, lehet hogy nem is szeret igazán.
törölték a kérdésem a barom moderátorok, de épp errõl szólt :) )) NEM kötelezõ, úgy írom ezt, hogy nõ vagyok és egy pasi sem hagyott még el azért, mert nem sz.optam !! ha jó nõ vagy és az ágyban is jó vagy, akkor ne fájjon a fejed ilyesmiért a nõké az irányítás ;)
"Szerintem ha elég jó vagy az ágyban és a pasid is így gondolja nem hiszem hogy szükség lenne a sz.....! Igen, én megalázónak tartom ezt a dolgot!" Lehetsz te akármilyen istennõ ezt nem lehet pótolni. Eleve ott kezdõdik a baj, hogy sz..ásnak nevezed. Így nekem is megalázó lenne, mi orális kényeztetésnek hívjuk.
Nem úgy születik , de ha egyszer kipróbálja és nagyon bejön nem fog lemondani róla, ennek semmi köze a pornóhoz és ez a fajta élvezet semmivel nem pótolható. Én nõként semmi pénzért nem lennék olyan férfival, aki meg akarna fosztani ettõl a fantasztikus élménytõl, meg tõlem ne undorodjanak, mikor én imádom rongyosra kényeztetni a péniszt és a látványa is oltárira beindít és ösztönös, hogy rávetem magam minden érzékemmel :D
A kérdező hozzászólása: Jó most szerintem most kapásból 2 kommentelõ tuti szexéhes! De nem ez a lényeg! Szerintem ha elég jó vagy az ágyban és a pasid is így gondolja nem hiszem hogy szükség lenne a sz.....! Igen, én megalázónak tartom ezt a dolgot!
De basszus, miért?!
A kérdező hozzászólása: Miért érzem megalázónak?!
Igen. Fejtsd már ki, hogy miért megalázó számodra kényeztetni egy olyan embert akit elvileg szeretsz..
A kérdező hozzászólása: Hát figyelj! Meg magyarázni ez így nem nagyon tudom! Nekem ez egy kapcsolatba nem fér bele egyszerûen, igazából azt a nemi szervét kéne lesz..... ami már jobb esetben járt kb 10-20 esetleg 30 lány puncijába! És ez nekem nem menne! Az oké hogy szeretem! De nekem a sz.... valahogy nem az ugrik be hogy azért mert szeretlek most lesz.... drágám! De igazából kinek mi fér bele egy kapcsolatban!
De megmodta nem? Benned nem járt másnak a himbije?
Soha ne mondd, hogy soha! Sokáig én is ugyanígy gondolkodtam, mint te, kérdezõ. A férjemnek csak a házasságkötésünk után évekkel, hosszas nyaggatás után tettem meg. Nem találtam benne semmi örömet, így amikor csak tehettem próbáltam elkerülni a dolgot. Aztán (más okból) elváltunk, megismerkedtem egy másik férfivel, akinek minden ellenérzés, vonakodás nélkül, önként és örömmel megtettem! Akkor jöttem rá, hogy az ex férjemet sosem szerettem igazán! Gondolkodj el ezen!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem járt más "himbije" bennem!..istenem! Mivel szûz vagyok és nincs barátom! Ezért érdekelt a dolog ennyire!
Szerintem senki nem úgy születik, hogy a pippantás az élete értelme és anélkül élni sem tud. Ezt csak apornófüggõk állítják be. Nem gond ha nem akarsz cumizni. Van még ezer féle dolog, mait lehet csinálni a szexben.
Ha valakinek nem olyan fontos nyilván lemond róla a kedvedért, de aki odavan azért a gyönyörért nem várható el a lemondás, ennyi erõvel te csináld amit nem akarsz.
Szerintem ez fordítva van, ha valakit nagyon szeretsz minden módon szeretnél neki örömet okozni, akkor is ha te azt a részt nem szereted.
"a nõké az irányítás" Már akinél...
Csal a pornó miatt hiszi azt mindenki hogy ha nem cidáz le a bnöd akk már szex se lehet én biztos nem eröltetném vagy hagynám el a csajt ezért nem akarja nem eröltetem vagy gyümiz kotonnal
A kérdező hozzászólása: Na ne! Lehet hogy hülyén fogom fel a dolgokat de szerintem ha egy pasi ezt kéri a barátnõjétõl és maga a csaj nem veti fel ezt az "ötletet" én olyan megalázottnak érezném magam hiszen prostituáltaké ez a feladat én úgy gondolom!
A kérdező hozzászólása: Természetesen én ez úgy gondoltam hogy én 100% hogy nem fogok orálozni! Ezért cserében nem is várom el hogy õ igen!
Hmmm... Persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jó. Szerintem azonban kár lemondani errõl a nagyszerû örömszerzési lehetõségrõl...
Semmit sem kötelezõ.De gondolkodj el rajta, hogy milyen kapcsolat az, amikor a másiktól undorodsz, majd kölcsönössègi alapon megfosztjátok egymást rengeteg élvezettõl.. Számodra megalázó, hogy örömet szerzel annak akit szeretsz?
Logic fail: A prostik szopnak, te nem akarsz olyan lenni, ergó te nem szopsz. A prostik dugnak is, te is dugsz. Akkor ezek szerint te is olyan vagy, mint a prostik. A másiknak örömet szerezni soha nem megalázó, ezt csak a pornóipar akarja úgy beállítani.
A barátommal lassan 1 éve vagyok együtt és én sem szoptam még le, nem azért mert undorodok tõle, egyszerûen nem vonz, nem akarok csinálni és kész. Szerencsére a normálisak közé tartozik, beszéltünk is már errõl azt mondta ha csinálom úgy is jó, ha nem akkor nem, megvan nélküle. A szexuális életünk mindemellett tökéleset és változatos :)
Az en pasimnak szornyen budos, kellemetlen az elovaladeka, raadasul van is belole rendesen, nekem kellemetlen.Osszevissza eszik minden hulyeseget + kemenyen cigizik. Igy kihagyom vele az oralisat.
A kérdező hozzászólása: Tök mindegy hogy hívod, a lényege ugyanaz! Kinek mi a véleménye errõl a dologról! Én így vélekedek errõl de a többség nem!

Mennyire fontos számotokra az orális szex egy párkapcsolatban?

Meglepődve olvasom, hogy sokan szinte alig kényeztetik egymást orálisan. Nők, nektek nincs szükségetek rá szex előtt? Hogyan nedvesedtek be olyan hamar? Én nem tudnák elképzelni egy párkapcsolatot orális szex nélkül. Számomra ez egy fontos része a szexnek is.

Legjobb válasz: Még szép hogy hozzá tartozik. A nélkül nem lenne teljes

Még szép hogy hozzá tartozik. A nélkül nem lenne teljes
hát nálunk nagyon fontos része a szexnek. másokról nem nyilatkozom, én eddig azt hittem, másoknál is.
Nekem abszolút hozzá tartozik. Nem tudom elképzelni, hogy ne kényeztessem a barátomat. Azt se nagyon, hogy õ ne csinálja, de anélkül jobban elvagyok. 21/L
Szerintem a szexnél a legalapabb dolog az elõjáték, ami tartalmazza az orális kényeztetést MINDKÉT félnél.De utána, elõtte, közben is lehet.A lényeg szerintem a kölcsönösség.... Persze nem kell feltétlenül orálozni a nedvesedéshez, elég egy forró csók, egy érintés, vagy akár a gondolat és már be tud az ember nedvesedni.Ez olyan, mint ahogy egy férfinak is fel tud állni egyszerûen egy szép nõi test látványától, vagy gondolattól.
szerintem is fontos 21L
Nem fontos, nem szeretem egyik irányban sem. Az meg már elég baj, ha egy nõ csak attól lesz nedves...:)
A kérdező hozzászólása: Persze, nem csak attól lesz valaki nedves, de a behatoláshoz akkor is kell egy kis plusz nyál.
Nekem egyáltalán nem fontos. És nálam egyáltalán nem kell "plusz nyál" a behatoláshoz. Kívánom a fiúmat, fel tud izgatni orál nélkül is annyira, hogy folt legyen alattam a lepedõn, hidd el. Ilyen is van.
Nekem fontos :) Nagyon szeretek örömet okozni a másik félnek, engem is felizgat. Persze azt is imádom, ha én kapom....na meg ha egyszerre:) És nem csak elõjátékként. Az azért buta kérdés, hogy hogyan nedvesedünk be olyan hamar, van, hogy úgy kívánom a srácot, hogy attól benedvesedek, hogy tudom, hogy kíván....vagy hogy elképzelem hogy....na :D És nincs szükségem minden szex elõtt orálra, van, amikor kifejezetten jó csak úgy hirtelenjében... :D 23/N
Elengedhetetlen :p

Pasik nektek mennyire fontos az orális sex egy kapcsolatban?

Legjobb válasz: Az utánam következõvel értek egyet!

Az utánam következõvel értek egyet!
Fontos. Szerintem a kapcsolat része.
Ezek szerint az utolsó válaszolónak nem fontos... (Nekem viszont nagyon! Oda-vissza.)
örülök, hogy vannak itt még jó humorú emberek... kellett még ez így estére! :) így legalább jól fogok aludni! :)
De nem jobban, mint az elõtte hozzászóló...
A következõ hozzászóló, rohadt jól szopik:D
osztom a többiek vélemyénét
Az elsõ válaszolóval nem értek egyet.
Az elõzõ b*zi;)
Egyébként meg nekem fontos. Mindkét irányba.
Én is fontosnak tartom, de nem a gyakoriságát, hanem ha épp olyan kedve van az egyiknek, vagy mindkettõnek, szívesen és örömmel tegye/tegyék. A szívességbõl leszopás rosszabb, mint a meg sem történt...
Néhányotoknak igen jó a humora :P
"Alap dolog, hogy kölcsönösen kényeztesse egymást orálisan is egy pár. A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad."
Bár a 68-at jobban szeretem. Az az, amikor a csaj leszop, erre én meg jövök neki eggyel.
"Hát, eléggé fontos. Azt ha õ nem hajlandó eleinte, mert félénk mittomén, még pár hónapig elnézi az ember, de az aki kinyalni se hagyja magát merthogy szerinte az "undorító", na az egy frigid p*csa akit ki kell vágni a francba." Én pl nem igazán élvezem ha nyalnak, és egy kicsit se vagyok frigid, sõt. Nem tartom undorítónak, egyszerûen jobban élvezem ha mondjuk ujjaz a barátom elõjáték során. És ezt Õ sem bánja, mert megbeszéltük hogy nekem nincs rá igényem.Pedig jobban csinálja mint az eddigi 2 barátom. És Õ is csak azért csinálná hogy nekem örömöt okozzon. Amúgy hogy a kérdésre is válaszolja, eddigi 2 barátom és a mostani is imádja ha én kényeztetem õket. Mindegyiküknek igénye volt/van rá, így én általában naponta többször is csinálom. Illetve ismerek olyan fiút aki pont azért dobot ki egy lánykát mert, megalázónak tartotta a sz*pást, így nem is csinálta. Szóval szerintem az orális szex elég fontos a pasiknak. 28/L
Alap dolog, hogy kölcsönösen kényeztesse egymást orálisan is egy pár.
Hát, eléggé fontos. Azt ha õ nem hajlandó eleinte, mert félénk mittomén, még pár hónapig elnézi az ember, de az aki kinyalni se hagyja magát merthogy szerinte az "undorító", na az egy frigid p*csa akit ki kell vágni a francba.
Nagyon fontos, sõt, elengedhetetlen, legalábbis részemrõl (úgy értem, én imádom a lányokat orálisan kényeztetni, és nem mondanék le errõl semmiképp).
Kész! Ennyi humor sose jött össze egy topicban sem :-)
Az én meglátásom az errõl a mind két felõl dologról, hogy biztos létezik ilyen is, elvégre biztos a csajok részére kínált alternatívákról szól az a mondás, hogy "nem mindegy, hogy valaki a f...sz melyik végén szeret lenni" :D
Mindenképpen fontos kölcsönösen, de nem alapfeltétel.
Én csaj vok, de a pasim elég sûrûn igényli.
"Egyébként meg nekem fontos. Mindkét irányba." Próbálom hevesen elképzelni aztat, hogy milyen lehet, amikor a másik irányból próbál leszopni a barátnõm, de nem sikerül :D A lényeg leginkább a hozzáálláson van. Fedezd fel mi tetszik a pasidnak. Vannak csajok, akik versenyt ûznek abból, hogy melyikük szopja kevesebb lelkesedéssel és nagyobb undorral. Kifejezetten üdítõ, amikor valaki lelkesen ráveti magát és ha kell fél órán át szopja nagy élvezettel.
Azért még akinek megalázó, az is be tudja vállalni néha, nem? Félévente egyszer... vagy valami...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!