Találatok a következő kifejezésre: Az orális mennyire (69 db)

Az orális szex mennyire fontos egy férfinek?

17 éves lány vagyok,a barátom 20!6 hónapja járunk,nekem rideg volt az a tegnapi napig h orális szex!tegnap "megtört a jég"!Megtetem neki,de kb olyan 10 percig!15 évesen elvesztettem a szüzességem és az akkori barátom szex végén semmi kérdezés nélkül a számhoz tette a péniszét és aztmondta h:"Most azonnal leszopsz"Én meg szépen otthagytam és el is hagytam!Nem voltam érett rá ugy érzem 15 évesen arra h engem kényszerítsenek arra h megtegyem!a mostani párommal más...ezelött képtelen voltam elképzelni h én azt megtudom tenni valakinek is!Hála istennek megtettem a párom aztmondta h nem er?lteti akkor csinálom mikor én akarom!persze ? csinálta nekem én neki nem!Tegnap eggyütt voltunkmegbeszéltük h felizgat jól sok el?játék lesz és a többi meg majd jön..hát jött is "Megtettem"Nem gondoltam volna h egyszer majd sikerülni fog!Annyira boldog vagyok!De van ami miatta ggódom!Hogy adjam a barátom tudtárra h nekem valahogy nagyon nem élvezetes ez a dolog nem szeretném sürüen csinálni !Mondjuk csak akkor ha ? "nagyon szeretné"!Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nagyon fontos a férfiaknak az orális sex, én még nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna az! Ha nem szeretnéd neki mindig "csinálni" akkor beszéld meg vele ezt.Ne erõltesd magadat rá, ha te nem akarod!Viszont én szeretem kényeztetni ezzel a barátomat, mert imádom, ha neki jólesik és felizgul...de te tudod, mindenkinek mást jelent az orális sex.Én imádom,és 17 évesen is imádtam!!

Nagyon fontos a férfiaknak az orális sex, én még nem találkoztam olyannal, akinek nem lett volna az! Ha nem szeretnéd neki mindig "csinálni" akkor beszéld meg vele ezt.Ne erõltesd magadat rá, ha te nem akarod!Viszont én szeretem kényeztetni ezzel a barátomat, mert imádom, ha neki jólesik és felizgul...de te tudod, mindenkinek mást jelent az orális sex.Én imádom, és 17 évesen is imádtam!!
3. válasz adónak:Erre büszke lehetsz! Neked meg az én válaszom az:azok a férfiak nem nagyon lépnek félre akik orálisan is ki vannak elégitve. Ezt én is ugy olvastam. Nem biztos hogy igaz, de ezt mondják.
Az elõttem szóló valami rohadt nagy picsa lehet! 1: Miért szánalmas az, akit nem dugnak orrba-szájba? 2: Te miért nem vagy kurva, ha azzal reklámozod magad, hogy úgy szopsz, mint a porszívó? Az ilyet az ember megtartja magának. Hány éves vagy, 15-16? Mert a stílusod alapján mondjuk 10-nek hinnélek, csak azt írtad, hogy 14 éves korod óta vagy a világ kurvája. Nagyon gáz vagy, hogy megaláztatod magad minden jöttmenttel, azon az alapon, hogy a fasziknak ez jó, és te még büszke is vagy erre.
Te ki vagy aki szív, mint a porszívó?? Valami faluról szalasztottak téged? Kinek képzeled te magad? Gondolkozzál már kicsit..ha van agyad egyáltalán!Téged nevetnek ki a legjobban a fiúk és kurváznak le a hátad mögött te kis hülyegyerek!Nõjél fel végre és ne irogass ilyen oldalakon, ilyen véleményt, erre senki sem kíváncsi hidd el!
Te egy olyan szerencsétlen kis pi.a vagy. Hát nem vetted észre h egy pasinak az a legjobb h a szádba van a fa..a. Más õket nem érdekli. Nem lehetsz ilyen kis szûzku..va. Én már 14 évesen ugy szivtam mint a porszivó, és ettöl még nem vok ku..va.
Hidd el kurva fontos a szopás a fasziknak, legalább annyira mint a pénztárca a picsáknak én csak tudom, nem sokáig húzná nálam az a bula aki ódzkodik tõle...
A kérdező hozzászólása: Annyira bunkó, tapló, parazstok vannak hogy azt el sem lehet képzelni.Hogy lehet valaki ennyire ...nem lehet erre kifejezést találni!Ha lehet akkor nem kérek olyan kommenteket aki picsázik meg kurvázik!Sztem gondolkodjon el az a hozzászóló aki ugy szeret szívni mint a porszívó!Undorító egy személy az aki ezt írta!Akik elöttem hozzászóltak se 100-asak sztem!ilyen vélemény nem érdekel Köszi.A többieknek nagyon köszönöm
én vok az aki azzal kezdte a komit, h: "ez a porszívós dolog nagyon vicces" nah amúgy meg csak annyit írnék az elöttem hozzászólókhoz (2-3 emberke) hogy ha egy pasi nem szereti, ha lecumizzák akkor mivan? az azt jelenti, h kisfiú még? szerintem egyáltalán nem. Ha valaki csak azért "tart" csajt, h lecumiztassa párszor az meg is érdemli, mert normális kapcsolata sose lesz. Amúgy a kérdés féltevõjének írnám, h szerintem semmi gond nincs azzal, h most csináltad elõször és, h "undorodsz" tõle. ez tök normális dolog, mert még nem szoktad meg:) Majd idõvel szerintem rákapsz és "szeretni" fogod... Minden jót =)
A kérdező hozzászólása: Tudsz te normálisan is kommentet írni!Köszi amugy
Szuper dolog lehet ezzel dicsekedni!!!Most arra vagy buszke hogy leszoptad? Te kis háláltan dög, õ mindig kinyalt téged te meg csak most szoptad le és még dicsekedsz is vele?? Kisanyám, én ezt nem csinálnám a helyedben...
érte* bocsi
ez a porszívós dolog nagyon vicces xD gondolom már egy ló f_rka is beférne már a lyukadba xD na mind1.. a kérdésre válaszolva szerintem nagyon sok férfi szereti, ha a szájával kényezteti a barátnõje. Nekem pl: a pasim nem nagyon van oda érte, mert azt mondja, hogy szerinte kellemetlen utánna smárolni a csajjal stb. pedig már nem szûz. Én sem vagyok oda értem... igaz még nem csináltam, de egy darabig még nem akarom kipróbálni.
Jah, nekem is kivitte kicsita pofám. Erre nagyon büszke lehet hogy mindenkit lecumiz.
Ja, nem elõttem, hanem az az elõtti :) Látom nem csak nálam verte ki a biztosítékot
Ha megmondta neked, hogy nem erõlteti, akkor ne is csináld, csak ha "vágyat" érzel, hogy megtedd. mondd meg neki. hogy van egy régi nagyon nemszép emléked, igy egy kicsit, borzaszt a dolog. hidd el, meg fog érteni. (amugy én tavaj decemberhez egy éve vesztettem el, és nekem a legelsõnél volt az a dolog, megtettem. utánna pár hétig látni se akartam. nem erõltette, de mivel nemtudtam, hogy mi a normális, csak hogy a tv-meg újságok meg mindenhol az orális sex-et említik, igy azt hittem mijen jó. tévedtem. utánna csak pár hónap múlva voltunk együtt. mert velemaradtam. hisz nem erõltette, nem õ tehet róla. most leszek 18 és majdhogynem mindig a sex része. ) vagyis lehet, hogy is megbékélsz majd vele, azzal a dologgal. mondd meg neki, hogy nem szeretnéd. hiszem a lányeg, hogy együtt jólegyen nektek
Itt két dolog van: - egyrészt egy szeretõ férfinak nem lehet "fontos" semmi olyan, ami neked nem jó. És te se tegyél meg semmit, ami nem esik jól. Nem várhatja el tõled. - másrészt az orális szex eszméletlenül jó érzés a férfiaknak! Ha szereted õt, és õ kívánja, akkor érdemes megpróbálni. Nem kell gyakran - és lehet szépen, fokozatosan. Egy kis bemelegítés után kezdjétek csókolódzással, majd indulj el lefelé... csókold végig... lehet végig finoman, és nem kell semmit erõltetni.

Régen mennyire volt elterjedt az orális szex? Gondolok itt az 50-es évektől a 90-es éveket felölelő intervallumra.

Legjobb válasz: Csak a 80-as éves végérõl, 90-es évek elejérõl tudok nyilatkozni... A 80-as években a pornómûfaj Magyarországon még csak narrátoros vhs-en létezett, a 90-es években kezdtek elterjedni a normálisabb pornófilmek. Majd ezzel egyidõben terjedt el az orális szex, indult el a szõrtelenítés mánia, illetve az anál... Akkoriban a fiatalok 30-40%-ában az orál már a szex kultúra része volt, míg a középkorú korosztályban csak elszórtan élték meg ezt az örömöt.

Csak a 80-as éves végérõl, 90-es évek elejérõl tudok nyilatkozni... A 80-as években a pornómûfaj Magyarországon még csak narrátoros vhs-en létezett, a 90-es években kezdtek elterjedni a normálisabb pornófilmek. Majd ezzel egyidõben terjedt el az orális szex, indult el a szõrtelenítés mánia, illetve az anál... Akkoriban a fiatalok 30-40%-ában az orál már a szex kultúra része volt, míg a középkorú korosztályban csak elszórtan élték meg ezt az örömöt.
A világ mely részén? Mert itthon kevésbé - bár tapasztaltabbak ismerték, illetve minden nõ aki prostikörnyéken lakott (ha nem is volt az a szakmája). Azonban jóval kevesebben összességében.
Csak most találtam meg a kérdést, lehet, hogy már nem olvasod, kedves kérdezõ. A 80-as évektõl tudok nyilatkozni. Akkor még nagyon nem volt divatos az orális szex, szinte senki nem csinálta, és a szexet abban az idõben kezdõ férfiak, nõk nagy része azóta sem teszi. Ez ugye a 60-as években születettekre vonatkozik. Anyáink korosztálya megdöbbenve konstatálta, hogy szájba is lehet venni bizonyos dolgokat, õk nem gyakorolták, ez tuti. (Nagymamámat anno megkérdeztem. Nem volt prûd, de nem is hallott ilyesmirõl.)Igaza van annak a válaszolónak, aki a 90-es évektõl számítja az elterjedést, a pornófilmektõl. Tényleg onnantól van a szõrtelenítés is, de az anál NEM! Az szóba sem került. Az orális szex sem volt egyértelmû, mindennapos dolog még 90-es évek közepén sem! Én kb. 2000-re tenném, amikor mindenkinek egyértelmû lett, hogy ez a szex része, kivéve azokat, akik korábban szocializálódtak a szexuális életben:)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak külön köszönöm, erre voltam kíváncsi.:)
Azért írtam le mert a legtöbben már ezt sem tudják. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, egyébként utolsó elõttinek írom, hogy tudom, hogy nem volt régen internet, mmeg, hogy csak két csatorna volt a tv-ben (már ahol, mert felénk, nyugaton külföldi adókat is lehetett fogni), azért hülyének nem kell nézni, meg amúgy sem erre irányult a kérdés (bár tudom, arra is válaszoltál azért).
Ókorban elterjedtebb volt néhány helyen, de a kereszténység ahol lehet a fürdéssel együtt kiölte (törökfürdõket is tönkretették, mert retkesnek lenni erényes volt. Szent Margit legendája egy csövesnél büdösebb mazoról szól).
Nagyszülõknél nem volt az, a te szüleidnél igen. 80-as években még sokan aberrációnak tartották, pornó sem volt legálisan Magyarországon. Internet meg nem létezett. TV-bõl csak 2 komcsi magyar adó volt, semmi más. Meg cseh.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, azt nem írtam, hogy Magyarországra gondoltam. Szóval akkor már általános volt nagyszüleink, szüleink körében is, ugyanúgy, mint most? Igazából ezt nem gondoltam volna... Kedves kettes, engem érdekel, különben nem írtam volna ki, viszont, ha téged nem érdekel, minek fárasztod magad egyeltalán azzal, hogy ide írsz? Szerintem megspórolhattad volna magadnak ezt az igencsak nagy intelligenciára utaló véleményt.:)
úgy tudom, hogy a 80-as években kezdõdött amerikában 90-es években pedig már európában is tombolt a tinik körében.
Minden napos dolog volt már az ókorban, középkorban is. Nem hogy az 50-es években..
Ki nem szarja le? Vagy visszamennél az idõben szopni? :')
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ utolsó!:)

Mennyi az esélye, hogy elkapjak valami betegséget az orális szextől, ha bérnőhöz megyek?

Igényesebb fajtáról lenne szó, nem a sarki lepukkantakról. Valahol azt olvastam, hogy kb annyi az esélye, mintha egy nyilvános wc-n kapnál el valamit, ha megfogod a kilincset. Kinek van valami tapasztalata ebben a témában?

Legjobb válasz: Csaknem az összes nemi betegség orálisan ugyan úgy terjed mint hüvelyi úton. A nyálkahártya a szájban is nyálkahártya. A legdrágább nõhöz is kötelezõ az óvszer. Egyébként már lapostetût is találtak férfi bajuszán.

Csaknem az összes nemi betegség orálisan ugyan úgy terjed mint hüvelyi úton. A nyálkahártya a szájban is nyálkahártya. A legdrágább nõhöz is kötelezõ az óvszer. Egyébként már lapostetût is találtak férfi bajuszán.
volt itt tegnap egy illetõ aki folyamatosan a bérnõkkel jött.azt gondoltam megint õ az. amúgy most komolyan mi a jó azokban a nõkben?
a diszkós ribancok nagy részét ingyen is meg tudod dugni :D bár gondolom a "biztosabb" azt takarja, hogy õket valahogy fel is kellene szedni, az meg már nem megy gyanítom.
még mindig nem tettél le a "bérnõkrõl"? menj el egyhez és megtudod :/
"Olcsóbb és biztosabb, mint egy diszkós ribanc" biztos hogy olcsóbb?
9-esnek üzenem, h én már hallottam olyat, h diszkóban még le se nyelte a g*cit, s ott csókolózott egy sráccal. Egyébként a barátnõd is foghatott elõtte 1-2 f*szt, hacsak nem te vagy az elsõ. A fizetõs csajoknál pedig korán kell menni, s óvszer nélkül nincs francia, ez a megoldás. Azokat én se értem, h hogy tudnak natúran bevállalni franciát, s fõleg csókot, akik a munkaidõ közepén mennek, s büszkén írják, h telelõtték a száját (azt már nem, h az keveredett az elõzõ kettõével, s utána még smárolás - van 1-2 ilyen oldal). Van esély fertõzésre sztem rendesen, fõleg azért is, mert mélytorkot sokan vállalnak gumi nélkül, ilyenkor sérülhet a nyálkahártya, s te meg mész, s kapsz egy jó kis hiv vírust (nem vok orvos, ne kövezzetek ezért, ha hülyeség.)
a 6-os választ nem én írtam, de az elejét velem beszélted. hát még mindig csak azt tudom mondani, hogy te tudod, te érzed, de azért nyílván van fertõzés veszély gondolj csak bele, hogy lehet elõtted egy fél órával más férfi farka volt a szájában, aztán meg rácuppan a tiédre fujjjj még kiráz a gondolattól is a hideg
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, hogy látatlanba megállapítod rólam, hogy mi megy vagy mi nem :) De legyen neked igazad :D Viszont a kérdésemre még nem kaptam választ azóta sem.
A kérdező hozzászólása: 24. Nemrég lett vége egy kapcsolatomnak, pár hónapja és nem akarok most barátnõt. Tartós kapcsolatra semmiképp nem vágyom.
értem.hát te tudod.de nem jobb lenne egy tapasztalt barátnõ?amúgy ha szabad kérdezni, hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Olcsóbb és biztosabb, mint egy diszkós ribanc. Ki akarom próbálni, hogy egy "profi" hogy csinálja.
A kérdező hozzászólása: ??? Ezt most nem értem :D Most írtam ki elõször ezt a kérdést.
50 %!

Házasságban az orális szex mennyire mérvadó? Kinek mi a tapasztalata?

Kort és nemet is írjatok! Köszönöm

Legjobb válasz: lehet az én felfogóképességemmel van baj, de komolyan az orális szexnek mi a franc köze a házassághoz a személyekhez, ahhoz igen ha szeretik, miért ne, jó is N

lehet az én felfogóképességemmel van baj, de komolyan az orális szexnek mi a franc köze a házassághoz a személyekhez, ahhoz igen ha szeretik, miért ne, jó is N
A házasság nem pont arról szól, hogy a szex ünnepnek, szopás megváltásnak és az anál csodának számít?

Nők, ti szex közben milyen pózokat szerettek és mennyire igénylitek az orális kényeztetést?

A barátn?m kutyapózban szereti a legjobban, mondjuk néha elgondolkozok azon, hogy lehet azért szereti így, mert nem akarja látni az arcomat vagy úgy alapból nem szereti ha valaki nézi szex közben.

Legjobb válasz: Én szeretem látni a párom arcát közben de szeretem kutya pózban is és lovaglóban is. Az orális kényeztetés hát nem várom el de nagyon szeretem ha csinálja. 19L

Én szeretem látni a párom arcát közben de szeretem kutya pózban is és lovaglóban is. Az orális kényeztetés hát nem várom el de nagyon szeretem ha csinálja. 19L
Szeretem nézni a párom az arcát szex közben, most nincs kit nézni már egy ideje. és igénylem az orális szexet is.
A kérdező hozzászólása: A párom valamiért nem igényli tõlem, pedig sokszor felajánlom, próbálom minden téren kényeztetni, de az orális kényeztetést nem szereti, azt mondja soha sem szerette igazán. Egy-két alkalommal ugyan hagyta, hogy tegyem a dolgom, de aztán abba maradt a dolog. Valószínûleg én sem a legprofibban csinálom, de senki sem születik orál királynak, ha több esélyem lenne késõbb kamatoztatnám a tudásomat de õ nem enged.
A lovagló, illetve a leterítés. ( Viszont nincs mitõl félned, van olyan barátnõm, aki ugyancsak a kutyapóz híve, a szemkontaktus attól még meglehet a szex során, de nem mindenki igényli folyamatosan ). Az orális kényeztetést én igénylem, de ha a barátnõd nem vevõ rá és te mindenképp kiszeretnéd õt elégíteni, akkor beszéld meg vele ( miközben csinálod is neki akár ), hogy neki hogyan tetszene és figyelj a reakcióira is, hogy mikor csinálod jól és mikor nem, mert ilyen téren is különböznek a nõk preferenciái.
10:08 "Nem születhet mindenki orál bajnoknak" Ezt az általánosítást, kikérem magamnak! :) Nem kell kérdezni, csak csinálni! Haladj, szép lassan lefelé.;)
A kutyapózt én azért szeretem, mert így van hüvelyorgazmusom. ( nem lehet hogy õ is ezért szereti )? Az még hogy nem igényli az orális kényeztetést az számomra furcsa mert én imádom adni és kapni is. ( igaz most nincs kinek), de dolgozom rajta hogy legyen. :)

Lányok mennyire szeretik az orális közösülést?

Legjobb válasz: Orálisan közösülni? Érdekes, fizikailag kicsit nehéz összehozni, hacsak nem vagy Alien-i tulajdonságokkal megáldva, mindenkinek a fantáziájára bízom.. Közösülni nemi szervekkel lehet. Na jó, a mai világ defektusaként lehet egy lukkal odébb is.

Orálisan közösülni? Érdekes, fizikailag kicsit nehéz összehozni, hacsak nem vagy Alien-i tulajdonságokkal megáldva, mindenkinek a fantáziájára bízom.. Közösülni nemi szervekkel lehet. Na jó, a mai világ defektusaként lehet egy lukkal odébb is.
Olvadnak tõlle mint a fagylalt a napon!
A hülye segg a szádra ûl, , kihalnak az agysejtjeid!!!Gyökér.
Hajnali fél négykor?
Attól függ ki kinek....
En semennyire
A kérdező hozzászólása: hülye segg komoly válaszokat várok..-.-"
Semennyire!
Én nagyon szeretem az orális szexet, nekem semmi gondom nincs vele. Már régóta együtt vagyok a párommal és megadok neki mindent, amit csak lehet és õ ezt meghálálja elég rendesen.. :) Jöhet a mélytorok is, a nyelés...
én nagyon szeretem..:)
Kapni nem szeretem, adni meg kötelességnek tekintem egy kapcsolatban, nincs vele bajom végül is.
Adni-kapni, mindenhogy jó. 19/L

Volt már olyan kapcsolatotok, amelyikben a barátnőtök undorodott az orális szextől? Meg elég passzív volt, nem voltatok megelégedve. Hogy kezeltétek, hogy oldottátok meg, mennyi időbe telt?

Legjobb válasz: Zavarja, hogy téged zavar. Hát persze, hogy a fenébe ne zavarná! Azt látja, hogy elégedetlen vagy, ettõl kisebbségi érzése lesz. Légy türelmes, lehet, csak annyi a baja, hogy tapasztalatlan, és nem is az, hogy undorodik. De ha mégis az, akkor nem lesz máshogy késõbb sem. Nálunk van orális szex, de ha valamelyikünk nem akarná, beletörõdnénk.

te is mondtad, ez az elsõ kapcsolata. akkor valószínûleg fiatal is. lehet késõbb változik majd csak idõ kell neki. hány évesek vagytok?
Zavarja, hogy téged zavar. Hát persze, hogy a fenébe ne zavarná! Azt látja, hogy elégedetlen vagy, ettõl kisebbségi érzése lesz. Légy türelmes, lehet, csak annyi a baja, hogy tapasztalatlan, és nem is az, hogy undorodik. De ha mégis az, akkor nem lesz máshogy késõbb sem. Nálunk van orális szex, de ha valamelyikünk nem akarná, beletörõdnénk.
Én sem értek egyet, szerintem sem megalázó, és nem is undorító. Ha valaki szereti a párját, minden porcikáját szereti. És mi a megalázó?
Kb egy év, utána rákapott a dolgok "ízére". Azóta minden rendezõdött ilyen téren.
Figyelj. Nekem eddig három hosszabb kapcsolatom volt (most van a harmadik). Az elsõ kettõnél szóba sem jöhetett az orál (lány vagyok). A harmadiknál pedig párom rákérdezett még az elején, mert látta, hogy nem ok a dolog. Azt mondta, ha nem, akkor nem, semmi baj. Kb fél év után úgy megkívántam a dolgot, hogy azóta is gyakran csinálom :) Immáron két éve :) üdv.
szerintem rázd le, ez egy kapcsolatban alap olyan nõvel nem is kezdenék aki nem csinálja, viccelsz?!
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy undorodik, mert mondta is. Hogy szerinte undorító, és megalázó. Ezzel persze én nem értek egyet.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, nem látom rajta, hogy igyekezne. Az zavarja, hogy engem zavar. Õt egyébként nem zavarná, ez a 0 szexuális élet.
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyunk régen együtt, még fél éve sem. Nem próbáltuk gumival. Ez az elsõ kapcsolata. Így minden téren elég gátlásos, passzív, ami nekem ugye nem jó, ezt tudja õ is, látja is. Én megteszek mindent, hogy neki jó legyen. Azt mondta, szerinte minden rendben lesz, csak várjak még. Ezt meg is értettem, de néha rámtör egy olyan érzés, hogy elégedetlen vagyok, meg hülye, puhapocs stb. Azok miatt, mert úgy érzem, nem kapok semmit.
bizalom kell hozzá, úgyhogy nem a kapcsolat elején pár hónap kell, hogy biztonságba érezze magát pl. hogy állandó partnere vagy, így nem kap el semmit mondjuk gumival nem próbáltátok, vagy úgy is undorodik?
én speciel nem szeretem az orál szexet, de az elsõ pasim rendszeresen kielégitett így, ezért én se voltam hálátlan.. viszont aki utána jött elvárta hogy én kényeztessem orálisan, viszont õ nem viszonozta, így én se tettem meg...
Persze, hogy neked nem megalázó, mert te vagy a férfi. Hogy lehetett ilyen butaságot leírni? -.- Nem tudom, én már legelsõ szexnél oráloztam a barátomnak anno, de jobb, ha egy ideig nem forszírozod a témát, mert csak rágörcsöl, ha folyton ezt hallja tõled. Az se mindegy hogy ágyban és ágyon kívül hogy viselkedsz vele. Ha bunkó vagy, meg nem nyújtod neki a stabilitás és a biztonság érzését akkor jóhogy lotyónak fogja érezni magát ha egy ilyen ember elé kell letérdelnie. (Apropó térdelés, lehet hogy csak ezt találja megalázónak. Próbáltátok 69-ben?)

Mennyire fontos az életetekben a szex és az orális szex?

Fiú vagyok de pár nap és rosszul érzem már magam, erős hiányérzetem alakul ki.

Legjobb válasz: nekem nagyon,a páromat meg most próbálom ráhangolni az orális szexre mert nem igazán hajlandó rá ,pedig én meghalok már ezért :D 23/L

nekem nagyon, a páromat meg most próbálom ráhangolni az orális szexre mert nem igazán hajlandó rá , pedig én meghalok már ezért :D 23/L
Hát elõjáték az igen is fontos :D mondjuk én szeretem csinálni és élvezni is :D
Mindkettõ egyformán..ha nincs orál, akkor nincs megfelelõ nedvesedés nekem, mint lánynak ugye..de közben a szex a csúcspont:)
Hát én tökéletesen megvagyok masztival is, ha nincs kivel szexelni. Párkapcsolatban pedig oda-vissza fontos lenne az orális szex.
nagyon
Nekem nem fontos.

Az orális sex mennyire fontos egy pasinak? Hogyan kell jól csinálni?

Legjobb válasz: Nekem fontos, de természetesen ez oda-vissza dolog :) Mostanság ha gumit húz az ember legalább orálisan had élvezze a dolgokat :) A jól csinálás pedig nem megfogalmazható minden pasi másképp szereti :) 21/F

Nekem fontos, de természetesen ez oda-vissza dolog :) Mostanság ha gumit húz az ember legalább orálisan had élvezze a dolgokat :) A jól csinálás pedig nem megfogalmazható minden pasi másképp szereti :) 21/F
én tegnap csináltam elöször mindent . szerintem ez érzés hogyan kell, csak a fogadat hagyd ki, ez a fontos.. ja és én fuldokoltam pedig nem mind a 18 cm ment be a számba
Teljes hosszában kell játszani vele, és dolgozzon a nyelv. A tövig technika nem negatív. :)
„fuldokoltam pedig nem mind a 18 cm ment be a számba” Mert elõre kell nyújtani a nyelved, és ellazítva engeded, hogy mélyre csússzon.
Fontos! Imádom csinálni, a legjobb dolog puncit nyalni Imádom kapni is
NEKEM CICANYELVES PUNCIM VAN ÉS MIKOR AZ AJKAIMAT SZIVJA VAGY JÁATSIZK VELE MÉG JOBB... EDDIG UTÁLTAM A PUNCIM, DE SZERINTEM HA NEM LENNE ILYEN ÉLVEZNÉN, DE NEM ENNYIREEEEEE
Fontos a pasiknak. Nekik nincs többféle orgazmusuk, úgyhogy ez jelenti a változatosságot, hogy a szádban vagy a puncidban (vagy esetleg a popsidban) mehetnek el. Továbbá még egy fontos dolog, hogy azokon a napokon, amikor megvan, és nem lehet szexelni, a száddal akkor is ki tudod elégíteni a párodat. ;)

Lányok Ti mennyire szeretitek, élvezitek az orális kényeztetést?

Legjobb válasz: :D Pont a lényeget nem írtad bele a kérdésbe: melyik nem kényezteti orálisan a másikat?

:D Pont a lényeget nem írtad bele a kérdésbe: melyik nem kényezteti orálisan a másikat?
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet. nem véletlenül nem írtam bele. Mindkettõ kapcsán érdekelne a Lányok véleménye, azaz, hogy élik meg, ha õk csinálják, illetve, ha õket kényeztetik orálisan :-)
én nem épp élvezem...undorítónak tartom mindkét fél részérõl...utána úgy egymással csókolózni nekem undorító.
ez a normális szexbe beletartozik:)
Én nagyon élvezem ha engem kényeztetnek orálisan. L/18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!