Találatok a következő kifejezésre: Az olyan mint pl (399 db)

Szerintetek a mai világban pl itt magyarországon, léteznek olyan viselkedés stilusú nő/férfi, gyerek, aki olyan mint az animékben? Mint pl MOE, aranyos, vicces stb?

ezt a kérdést már rég fel akartam tenni csak valahogy elfelejtettem.Na és igen ez a kérdés számomra azon alapszik hogy ugye az anime egy kitalált rajzfilm figurákkal tele rakott animáció. és ugye ehez kell képzelet...stb. De van mindennek Alapja,azaz hogy az emberek ilyen hasonló anime karaktereket kitaláljanak kell egy példa ember,vagy csak aki kitalálta ilyen embert szeretne a világon vagy ilyen szeretne lenni.

Legjobb válasz: Nem ismerem MOE-t, de miért ne létezne aranyos, vicces stb ember? Nyilván vannak benne egyediek az animékben, de elméletileg létezhet bármilyen viselkedésû ember a világon is.... nem ez a legvalószerûtlenebb dolog az animékben. Hanem ha mutatsz nekem egy shinigami-t vagy saiyajin-t...:D

Nem ismerem MOE-t, de miért ne létezne aranyos, vicces stb ember? Nyilván vannak benne egyediek az animékben, de elméletileg létezhet bármilyen viselkedésû ember a világon is.... nem ez a legvalószerûtlenebb dolog az animékben. Hanem ha mutatsz nekem egy shinigami-t vagy saiyajin-t...:D

Hogy hívják azt ami a szintetizátor billentyűi felett vannak? Olyan mint pl C, C# G, G# mi ezeknek a neve mármint pl olyan mint a kotta vagy mégis mi?

Legjobb válasz: Ezek a hangok ABC-s nevei. Mindenhol ugyanazok a hangok ismétlõdnek. a C# a cisz hang az F# a fisz a G# pedig a gisz hangot jelöli. Amúgy még elõfordulhat, hogy m7 vagy sus4 stb. jelõlés is ezek pedig az akkordokat jelöli. Remélem érthetõ voltam.

Ezek a hangok ABC-s nevei. Mindenhol ugyanazok a hangok ismétlõdnek. a C# a cisz hang az F# a fisz a G# pedig a gisz hangot jelöli. Amúgy még elõfordulhat, hogy m7 vagy sus4 stb. jelõlés is ezek pedig az akkordokat jelöli. Remélem érthetõ voltam.
Ami elõtt ott van a # az fekete, ami sima betû, az fehér billentyû. Igen, a hangok ABC-s nevei. Nem olyan, mint a kotta. Minden bizonnyal azért írják rá, hogy ha kezdõ vagy, könnyebben boldogulj, ha kottából tanulsz valamit. Persze a kottát is le kell tudni olvasni. Ha csak valakit nem kérsz meg, hogy írja le neked a hangokat ABC-s névvel. Utána csak megkeresed õket a szintin.
A kérdező hozzászólása: és nem tudnátok pár dalnak az abc-s neveit leírni ?
Éppenséggel de. Viszont egy dalt többféleképpen le lehet játszani. Attól függ, melyik hangról indulsz. Talán egyszerûbb, ha szerzel egy kottát, oylan zenéhez amihez akarsz, aztán megkérsz valakit, hogy írogassa alá neked a betûket.

Ma a buszmegállóban egy férfi rágyújtott egy szál fekete marbira. Meglepődtem ugyanis kikúrt jó illata volt. Nem olyan mint pl. az arany vagy piros marbinak. Ez mitől van? Miben más a fekete marbi mint a többi?

Ha valaki tudja a jelenlegi árát az kérem írja meg.

Legjobb válasz: Marlboro Gold Touch/Edge Nem tudom mit éreztél, mert tény hogy gyenge is lágy íze van, de "kikúrt jó illat"-nak semmilyen körülmények között nem nevezném. Tudtommal ugyan olyan közönséges dohány van benne mint a többi cigibe. Ja és 20 szálas, és nem olyan mint a normál cigi, de nem is slim. A kettõ között van valahol.

Marlboro Gold Touch/Edge Nem tudom mit éreztél, mert tény hogy gyenge is lágy íze van, de "kikúrt jó illat"-nak semmilyen körülmények között nem nevezném. Tudtommal ugyan olyan közönséges dohány van benne mint a többi cigibe. Ja és 20 szálas, és nem olyan mint a normál cigi, de nem is slim. A kettõ között van valahol.
szerintem is jó illata van :D amikor még dohányoztam, egyszer valaki olyat szívott mellettem, és utána 3hónapig csak olyat szívtam én is. Amikor még nincs meggyújtva, elég beleszagolni a dobozába, és ilyen édes illata van :D én 1hónapja vettem legutóbb, akkor 650volt
Nem kell mindent tudni ugyanis dohányzás káros az ön egészségére. Máskülönben meg tesztelte hogy mert mû bagó volt a közterületiseket.
A cigi maga fekete volt? Mert akkor az nem marlboro volt, hanem djarum :) Az egyik legjobb minõségû cigi, ízesített szûrõ, szegfû, kiskutyaf*sza. 1600 körül van, pontosan nem tudom. Ha nem a cigi volt fekete, akkor elnézést kérek.
A kérdező hozzászólása: Nem az cigi volt fekete, akkor azt írtam volna. :) Fekete Marlboro volt.
Nem tudom, én nem azt a fajtát szívom, (Kék Multit)én is csak kaptam egy szálat, hogy próbáljam ki, de nagyon ízlett. Sokkal jobb mint a többi fajtája, amit megkóstoltam eddig. Legalábbis szerintem. :)
680 ba kerül. Én is szoktam néha venni, amikor már unom a piros marlborot. Más az illata, szerintem a karamellhez hasonlít:)
Szerintem meg köze nincs a karamellhez és túl gyenge.

Valaki tud ajánlani olyan horror filmet amitől tényleg megijed rendesen az ember? Mint pl. a paranormal activity!

Legjobb válasz: A paranormal activity neked tetszett??Az egy kalap szarfilm volt idegesítõ sráccal az élen.. De ha ilyen neked jó volt akkor az - ORPHAN tuti bejön..Vagy a - 1408-as szoba vagy a -Silent Hill -Sziklák szeme 1-2 ezek mind jobbak mint az activity film

A paranormal activity neked tetszett??Az egy kalap szarfilm volt idegesítõ sráccal az élen.. De ha ilyen neked jó volt akkor az - ORPHAN tuti bejön..Vagy a - 1408-as szoba vagy a -Silent Hill -Sziklák szeme 1-2 ezek mind jobbak mint az activity film
A kérdező hozzászólása: lesek róluk 1-2 dolgot köszi:D!
Kör minden része Kocka Texaszi láncfûrászes Gonosz falu Pszciho Viva High School Musical Mexico xD
Börtön a pokolban Kísértetjárás Connecticutban nah ezt mindenképpen Karantén Hívatlan vendég Motel 1-2 Stay Alive – Ezt éld túl! lehet neked nem elég félelmetes Az árva Árvaház

Tudnátok nekem olyan anime karaktereket mondani akinek vörös és fekete a haja? Lehet az fiú vagy lány. Olyat mint pl lovely complexben Kohorinak

õszi mondoconra készülök és nem tudom még kit kéne cpznem ezért gondoltam valaki olyat kéne akinek olyasmi haja van mint nekem :)

Legjobb válasz: kuroko no basket, kagami? :D

kuroko no basket, kagami? :D
A kérdező hozzászólása: igen Kagamira én is gondoltam már de szerintem neki inkább vörös a haja és a feketeség az árnyékolástól függ... tudnátok még valamit? :D esetleg egy lányt ??? :) fiú i jó :D kagaminak öltöztetem a barátom :D legalábbis eddig z a terv :D
A Kamisama Hajimemashita-ból Kurama-kun ^.^
A kérdező hozzászólása: Köszi ...:) de neki nem olyan a haja neki simán vöröses nem ? én olyasmire gondolok hogy fekete alapon élénk vörös/piros... vagy vörös/piros alapon fekete de azért tényleg köszi :)
Ryuuko a Kill la Kill-bõl
A kérdező hozzászólása: Uhh köszi :3 valószínûleg õ lesz a nyerõ ha nem találok mást :D de az is lehet hogy nem festegetem a hajam és leszek Rias a high shool DxD-bõl :D
Végül mi lett?
Starmyu, Tengenji kun Assassination classroom, Karma kun Dance with devils, Lindo kun Uta no prince sama, Ittoki kun neo abyss angeliqueneo ayne

Csajok, szerintetek inkább nevetséges, mint szexis az, ha egy srác (nem kigyúrt, hanem magas, sportos testalkatú, olyan mint pl. egy úszóbajnok) sztriptízel?

Láttatok már ÉLÕBEN (itt, Mo.-on) olyat, ami tetszett, jól volt megkoreografálva?

Legjobb válasz: Akármilyen testalkatú a srác,a sztriptíz mindig vicces.

Akármilyen testalkatú a srác, a sztriptíz mindig vicces.
Hát igen, röhejes. Élõben még nem láttam, de valahogy nem is vonz a dolog.
Ha a srác magas, sportos, akkor pláne ne sztriptízeljen:elég ha "megjelenik".
Amikor valaki engem lepett meg ezzel, mindig kínosan ügyeltem, hogy kibírjam nevetés nélkül, és lehetõleg gyorsan abbahagyja, mielõtt egészen lehangol:) Pedig a testükkel nem volt gond:egyszerûen a sztriptíz nem egy férfias dolog.De biztos, hogy vannak olyan nõk, akik nem rendkívül viccesnek, hanem szexisnek tartják(?)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!