Találatok a következő kifejezésre: Az olyan bulikba, (67 db)

Az egyetemeken, főiskolákon tényleg olyan 'buli' az élet?

Sokszor hallom, hogy az egyetemi élet másból sem áll, csak szórakozásból, és elég a vizsga el?tt tanulni... tényleg ilyen egyszer?? Vagy csak felvágnak azzal, hogy ?k már egyetemisták? Már ránézésre fel lehet ismerni azokat az utcán, akik egyetemre járnak, nagyon fennhordják az orrukat. Néha már nevetséges, kb. mintha külön állatfaj lennének. :D Egyébként ?sszel megyek én is egyetemre, ha felvesznek.

Legjobb válasz: Az egyetem az tudod más...Van akinek nagyon bejön(nekem is), általában azoknak, akik a függetlenséget, sok bulit kedvelik, illetve jól eltalálják a szakot amire mennek, azaz a némák nem kommunikációra, a mat-infós nem magyar nyelv és irodalomra, a filológia osztályból kikerült mateketnemlátottak meg nem matematikára, vagy mérnökire. Nekem a buli, szabadságvágy, kötetlenség, meg a szak is nagyjából passzolt, és ma tettem le a szigorlatot (bár itt licensz a neve) és tök jóra kiserült!!! Úgyhogy lehet néhány napot inni az örömre! Persze, hogy konkrétan válaszoljak, annak áll csak szórakozásból, aki kommunikáción 25 évesen nyomja a másodévet...Aki kicsivel többet (ösztöndíj stb..) akar, annak meg évközben is van dolga. De véleményem szerint, ha érdekel amire beíratkozol, ez nem lesz akadály, vagy nehézség. Majd meglátod milyen...de szerintem tetszeni fog! 22/F

Még annyi, hogy most orvosokkal dolgozom, bár õk már nem egyetemisták de van olyan köztük, aki amikor nem dolgozik, iszik mint a gödény. Nyilván egyetem alatt is iszogathatott. Állatorvosis srácot ismerek aki minden hétvégén csontrészeg. Szerintem nem szakfüggõ, bulizós, ivós emberek vannak mindenhol, csak valakinek több idõ jut rá. Még pl. vallásos szakokon is, vallástanár ismerõsöm is szereti a bort, majd becsiccsentve terjeszti az igét.
A kérdező hozzászólása: Valaki itt beszélt elõttem arról, hogy büszke, amiért oda jár, ahova, de nem keverem össze a kettõt. :)
Az egyetem az tudod más...Van akinek nagyon bejön(nekem is), általában azoknak, akik a függetlenséget, sok bulit kedvelik, illetve jól eltalálják a szakot amire mennek, azaz a némák nem kommunikációra, a mat-infós nem magyar nyelv és irodalomra, a filológia osztályból kikerült mateketnemlátottak meg nem matematikára, vagy mérnökire. Nekem a buli, szabadságvágy, kötetlenség, meg a szak is nagyjából passzolt, és ma tettem le a szigorlatot (bár itt licensz a neve) és tök jóra kiserült!!! Úgyhogy lehet néhány napot inni az örömre! Persze, hogy konkrétan válaszoljak, annak áll csak szórakozásból, aki kommunikáción 25 évesen nyomja a másodévet...Aki kicsivel többet (ösztöndíj stb..) akar, annak meg évközben is van dolga. De véleményem szerint, ha érdekel amire beíratkozol, ez nem lesz akadály, vagy nehézség. Majd meglátod milyen...de szerintem tetszeni fog! 22/F
Na, akkor ha felvesznek, akkor te fogod a legjobban fennhordani az orrod, mert õk aztántényleg azt hiszik magukról, hogy õk [email protected]ák a spanyol viaszt...
Nem olyan egyszerû az egyetem , mint ahogy sokan beállítják.Persze lehet úgy is csak fix, hogy nem végzel akkor idõben. Azért van félév közben is dolgozatok, meg házik amit ha nem csinálsz meg még vizsgára sem enged el a tanár, mert nem írja alá a félévedet. Vagy például nálunk olyan is volt, hogy minden órán volt egy feladat az elõzõ órai anyagból ha megtudtad csinálni megkaptad a pontot ha nem nem. Nem volt elég pontod vizsgát kellett tenni az aláírásért, hogy mehess vizsgázni. Persze azért lehet lazítani is, és 1-2 buli is belefér.
A gagyi szakokon tényleg nem kell sokat tanulni (szinte semmit), õk bulizhatnak minden nap. De a nehezebb szakokon, pl. a miénket is kemény munka folyik évközben, de azért belefér a szórakozás. És nem fennhordjuk az orrunkat, csak büszkék vagyunk, h mi egyetemisták vagyunk, nyugi, nekünk meg ennyi erõvel a többi ember nevetséges...
Ahogy én látom, szakja válogatja. Van ismerõsöm, aki vizsgaidõszakban 2 nap tanulással ötös, én meg 4-5 nap tanulással is hármas vagyok. Jóesetben. Szóval engem nagyon megvisel az egyetem (elsõs voltam), év közben sem volt sok idõm szórakozni.
A büszke vagyok és a fen hordóm az orrom az azért nem ugyan az.
A kérdező hozzászólása: Na igen, eleve 5 évet ott fogok rohadni, szóval egy vizsgát sem szeretnék elszúrni.
Nem.
Egy ismerõsöm nemrég végzett jogon, õ tudott inni bármikor, bármennyit. Szerintem többet volt a kocsmában, mint az iskolában. Mérnökin pedig az egyébként tanuló emberek a kis szabadidejükben rendesen szétgyilkolták az agysejteket, nyilván a sok szívás után jó volt nekik így kikapcsolni. (húzós matek ZH-k után mentem én is iszogatni velük). Bölcsészkarra nem jártam de voltak bölcsész szobatársaim, õk inkább kockák voltak, mint alkoholisták. Vagy kultúrivók, beülnek a könyvtár melletti romkocsmába és egy bor mellett megbeszélik a világ dolgait.
Ez teljesen szak függõ. Például egy orvosnak vagy egy mérnöknek 5-ször annyit kell tanulni ahhoz , hogy meglegyen a diplomája mint akármelyik bölcsész szaknak. És ezt most nem kötözködésként írom. Csupán a száraz tényeket állapítom meg. Jogon unatkozni nem fogsz. Fõleg ha az ELTE-rõl beszélünk. Az biztos , hogy nagy segg kell hozzá :) (tömérdek mennyiségû magolni való). De azért ne legyél majd olyan nagyképû mint a jog hallgatók többsége.
a bölcsészeknek tényleg ilyen. "sajnos" én vegyész hallgató vagyok. de ha jól osztod be az idõdet és megvannak a szükséges szellemi képességeid, akkor a nehéz szakokon is marad idõ a szórakozásra.
Én az elején bulizgattam, mindig lent voltam a koli sörözõjében, de utána inkább tanultam, gépeztem fent a szobában. Hétvégén amikor hazamentem azért bulizgattam, de nem mondanám, hogy buli volt az élet. Bár ahhoz képest, ami most van még a legdurvább szigorlat környéke is bulisabb volt. Én nem vágtam fel vele, akkoriban szakmunkás barátom volt, a barátnõim többsége sem végzett egyetemet. Egyébként jártam mérnökire meg humán szakra is, a mérnökin sokkal nagyobb partyállatok voltak, hiába több a tanulás. 10 év alatt valamit mûködnek, végigisszák az éveket utána vagy [email protected]ák õket vagy kegyelembõl megkapják a diplomájukat.
A kérdező hozzászólása: Én jogra megyek, szóval szerintem szívni fogok rendesen. :DD
Az nem ugyanaz...Te sem hordóóóóóód fen az orrod, pedig milyen helyesen írsz :) )
A kérdező hozzászólása: Lehet, és természetesen büszke is leszek majd, ha felvesznek, mert imádom azt az egyetemet, a professzorokat, meg jófej hallgatók vannak ott. Egész évben odajártam tanfolyamra, innen tudom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ. :) )

Valaki :D Nah szoval az van h lesz egy buli szombaton a baratnom szulinapi partija kb 20 leszunk. Nem olyan buli h nagyon ki kell csipni magunkat?

Nah szoval es nem akarok ilyen kis egyberuhat magassarkuval felvenni...meg raadasul magassarkuba nem is lehet tancolni..az lenne a kerdesem h akkor mit vegyek fel? en egy feher gatyara gondoltam de viszont tippem sincs milyen felso vagy cipo kene hozza..Valaki valami tipp?:)

Legjobb válasz: Egyberuhát nagyon soknak érzem. Fehér gatya pont az a szín, amihez gyakorlatilag bármit felvehetsz. Próbálgasd fel hozzá a felsõid, és úgyis látod, melyikkel a legjobb. Ha ez megvan, könnyebb cipõt választani. Gatya szabásától is függ, ha sportosabb, lezserebb, ilyen típusú cipõt választanék hozz, ha szûkebb, akkor inkább magas sarkút, vagy valami nõcis laposat.

Egyberuhát nagyon soknak érzem. Fehér gatya pont az a szín, amihez gyakorlatilag bármit felvehetsz. Próbálgasd fel hozzá a felsõid, és úgyis látod, melyikkel a legjobb. Ha ez megvan, könnyebb cipõt választani. Gatya szabásától is függ, ha sportosabb, lezserebb, ilyen típusú cipõt választanék hozz, ha szûkebb, akkor inkább magas sarkút, vagy valami nõcis laposat.
A kérdező hozzászólása: koszi:)

Szerintetek igazat mond? A párom ma olyan smst küldött nem tudja mikor jönn haza mert megbeszélés lesz a melóhelyén zárás után. A köv smsbe, már csapat építés az utolsó smsbe, , meg olyan buli amin midenkinek magáról kell mesélni.

A melót a volt barátnője intézte neki.Lehet újra kavarnak vagy csak túl reagálom?

Legjobb válasz: Ha hazajön, majd rákérdezel. De a csapatépítés egyik formája, hogy mindenki beszél magáról, hogy a munkatársak privátban is megismerjék kicsit egymást. Szóval ez a kettõ nem zárja ki egymást.

Ha hazajön, majd rákérdezel. De a csapatépítés egyik formája, hogy mindenki beszél magáról, hogy a munkatársak privátban is megismerjék kicsit egymást. Szóval ez a kettõ nem zárja ki egymást.
Lehet, hogy elõször megbeszéélést mondtak neki, és csak a program kezdetekor tudta meg, hogy ez csapatépítés lesz. Az meg a komoly programok mellett bulijelleget is felvehet az este végén.
Hát nálunk a csapatépítésen volt ilyen hogy beszéljünk magunkról. Ez miatt még nem hinném hogy megcsalt.
A csapatépítés valóban úgy kezdõdik, hogy mindenki magáról mesél. Nevezhetjük ezt megbeszélésnek is, bulinak is. Szóval az is lehet, hogy túlreagálod. Egyébként ott lesz az ex is? Szóval ha hazajön kérdezd meg, hogy milyen volt. Majd elmeséli. Ne kezdj el ok nélkül hisztizni, meg ne támadd le harminc kérdéssel, mert abból csak te jönnél ki rosszul. Este minden kiderül.
Hazajön, és leültök vacsizni, és majd közben elmeséli, mi történt :)
Miért nem bíznak a nõk a párjukban mostanában? Adott okot a féltékenykedésre, szokott hazudni?
Te ismered a párodat, hogy milyen ember.De hogy most idegeskedsz, azzal nem mész semmire.Várd meg még hazaér, és beszéljétek meg.Többet jelenleg nem tudsz tenni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok rémeket látni, de pont ezaz, hogy nem elfelejtette, hanem állítólag ma szóltak hogy ez lesz és kötelezõ ezen a bulin ott lennie....az a kérdés ilyen van, hogy aznap meló közbe szólnak ez miatt?miközbe a 2 hét múlva lévõ buliról meg már szóltak...
A kérdező hozzászólása: Hát nem akarok rémejet látni, de õ azt monda nem tudta mert ma mondták neki hogy ez lesz......ez mennyire esélyes hogy ilyenrõl nem szólnak elõre, , , csak közlik kötelezõ...mennyire hihetõ ez?
Hát nálam benne van a pakliban, hogy elfelejtem :-) Vagy azt hitte, hogy mivel még új, nem mehet. De ha te mindenképp rémeket akarsz látni és tövig rágni a körmöd, mindegy mit írunk.
A kérdező hozzászólása: Igen nem rég kezdett, de ilyet elfelejtesz? Hát én nem...és már az is szóba került jõvõ héten céges buli lesz, , de én nem mehetek, párt nem lehet vinni..és ebbe semmi rosszat nem láttam...eddig
Ez a része kicsit fura. De talán tudta már korábban, csak elfelejtette mondani. Úgy értelmezem, hogy nem olyan régen kezdett ennél a cégnél, biztos sok újdonság van.
A kérdező hozzászólása: Igen ott lesz az ex is.a problémám az bogy ezt azért elõre szokták tudni ha ilyen van.....vagy bemész dolgoni és szólnak, hogy ma este csapat építõ buli lesz....ez tényleg így mûködik??
Na mit mondott?

Mit vegyek fel egy olyan " buliba" ahol a 95% a az embereknek ismert?

Legjobb válasz: Olyat, amibe kényelmesen érzed magad. Miért fontos, hogy ismert emberek közt leszel?:) Ki számára ismert?

Olyat, amibe kényelmesen érzed magad. Miért fontos, hogy ismert emberek közt leszel?:) Ki számára ismert?
A kérdező hozzászólása: Ismerek közülük párat személyesen és fontos a jó benyomás nem csak feléjük, de a többi felé is. Gondolom ha elmész valahova bulizni te se deszkásan tolod vagy nagyon laza szerelésben. Vannak alkalmak mikor az ember csinosabban öltözködik. A ballagásra se farmerbe és tornacipõbe mentem ha érzékeled a két végletet. :) )))))
Szerintem hanyagold a mostani divatot, inkább valami klasszikusat vegyél fel (persze attól függ kik ezek az emberek), de mégsem LBD-t, mert az unalmas tud lenni. Én talán valami szines (de nem rikító) combközépig érõ ruhát vennék fel, persze ez alkalom válogatja. Amúgy megkérdezhetem hogy hogy érted, hogy 95% ismert, és hogyhogy most hirtelen odamész, de eddig nem jártál közéjük? (nem rosszindulat, csak kíváncsiság, amúgy sok sikert! :) )
A kérdező hozzászólása: egy részüket ismerem igen jól, viszont a többit nem és az ismeretség által kerülök oda. amúgy születésnap :)

Fiuk! Ti csak az olyan csajokkal kavartok egy buliba, aki tetszik nektek? Egy ilyen kavarás után alakulhat ki akár párkapcsolat is?

Legjobb válasz: Nem vagyok fiú, de gondolom olyan csajjal nem kavarnak, akit le tudnának hányni. És "kavarás" után simán kialakulhat bármi.

Nem vagyok fiú, de gondolom olyan csajjal nem kavarnak, akit le tudnának hányni. És "kavarás" után simán kialakulhat bármi.
Igen, csak azokkal kavarok akik tetszenek, és igen kialakulhat komoly kapcsolat is, ha külsõleg tetszik a lány de nem szimpi a személyisége akkor csak szexet akarok tõle, ha jól kijövünk és okos csaj, hozzá tud szólni a dolgokhoz és jókedvû akkor lehet a barátnõm. 21f
Én hallottam már havertól olyat, hogy annyira részeg volt, hogy beetették a srácok, és lefeküdt egy nagyon ronda és kövér csajjal, és utána marha büszke volt magára, csak másnap amikor felfogta, jött rá, hogy jájj, nagyon nem jött be neki. :D Szóval azért van 1-2% esély arra is, hogy nem jön be neki. De ha nem haverokkal volt hullarészegen, akkor gondolom igen. Amúgy valamiféle kavarásból lehet kapcsolat, én pl most egy fesztiválon jöttem össze barátommal, és már több mint egy hónapja megvagyunk (tudom, hogy nem sok, csak azt próbálom mondani, h nem lett vége a fesztivál végével), bár mi nem feküdtünk ott le vagy ilyesmi, csak kb 3-4 hét után. 19/N
attól függ mennyit iszunk
A kérdező hozzászólása: egy pohár sör, mert mondjuk kocsival vagytok

Mit gondoltok az olyan lányokról aki egy buliban több sráccal is smárol?

2-3 sráccal is smárol egy buliba.

Legjobb válasz: Azt gondolom, hogy az ilyen lányok nagyon laza erkölcsûek és hogy a fiúk valószínûleg egy potenciális "egyéjszakás" kalandot látnak az ilyen lányokban. Hiszen ki lenne az a fiú akit komolyan érdekelne egy olyan lány akinek alapvetõen mindegy kivel csókolózik? Ha valaki így viselkedik, õ biztosan tudja miért teszi. Remélem. De az biztos, hogy az emberek (lányok,fiúk) 90%-ban negatív érzéseket ébreszt ez a fajta viselkedés. Ha netán Te viselkednél így Kedves Kérdezõ, szerintem ne tedd :)

Azt gondolom, hogy az ilyen lányok nagyon laza erkölcsûek és hogy a fiúk valószínûleg egy potenciális "egyéjszakás" kalandot látnak az ilyen lányokban. Hiszen ki lenne az a fiú akit komolyan érdekelne egy olyan lány akinek alapvetõen mindegy kivel csókolózik? Ha valaki így viselkedik, õ biztosan tudja miért teszi. Remélem. De az biztos, hogy az emberek (lányok, fiúk) 90%-ban negatív érzéseket ébreszt ez a fajta viselkedés. Ha netán Te viselkednél így Kedves Kérdezõ, szerintem ne tedd :)
Azt, hogy puhány. Ha mellette le is fekszik valakivel a bulin akkor már azt mondom, hogy egy olyan belevaló csaj aki egy buliból se hiányozhat.
17:58 as vagyok. Miért kellett lepontozni??? Normális választ írtam.
A k.u.r.v.a szó a latin curva (curvae) szóból ered, jelentése kanyar, görbület. A k.u.r.v.a szó az adott nõszemély normálistól eltérõ erkölcsi életére tesz utalást. Tehát nincs köze a magyar-lengyel kapcsolatoknak, mindenki a latinból vette át, aki használja.
Hogy egy ribanc. O)))
nekem sincs jó véleményem az ilyesmirõl..én nem tennék ilyet, de kíváncsi lennék arra, hogy a fiúk hogy látják ezt!
Magát égeti le ezzel, én azt nem mondom, hogy k****a, mert nem ismerem. De kinek kell egy ilyen lány??? Senkinek sem, mert egy párkapcsolatban nem bírná ki, hogy hûséges legyen.
Egy szó jut eszembe ami az egyik leglátványosabb bizonyítéka, hogy volt idõ, mikor a magyarok, és a lengyelek egy király alá tartoztak. Ez a szó ugyanazt jelenti mindkét nemzetnél, az egyetlen különbség, hogy a lengyelek dupla v-vel írják, így: kurwa
A kérdező hozzászólása: amúgy ez a lány amikor van pasija tényleg hûséges meg minden. de az utóbbi idõbe megváltozott. Így barátokkal is. azóta ilyen mióta volt pár pasi aki nagyon átb*szta a fejét..:S Meg otthon sincs minden rendben...:S Talán az lehet a baja, hogy nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy azt szerette volna? Mert már egy párhónapja semmijen komolykapcsolata nem volt, csak olyan akinek csak arra kellett volna amikor meg nemet mondott a pasi lelépett...:S
azt, hogy vagy nagyot csalódott vagy semmi önbizalma nincs és ezzel próbál magának bizonyítani, hogy õ is kell valakinek, akár egy este több fiúnak is vagy egyszerûen nagyon részeg...ez az én véleményem, és nem ítélem el õket 18/L (még mielõtt megvádolna valaki: nem, én nem szoktam ilyet csinálni)
Érdekes, most így mindenki ezt írja, hogy egy [email protected], stb....akkor miért minidg az iylen lányok a felkapottak? Ha egy szende visszafogott lányról lenne szó aki nem a bevállalós fajta akkor meg az lenne a baj
szerencsétlen taknyos kis p.icsa..
be van rugva, erkölcstelen szuka, 1000% h nem járnék vele, mégha hûséges, akkor se!
Azt.
Érdekes, hogy a legköbben leqrvázzák. Én, ha ezt látom, egyszerûen nem érdekel, csinálja, ha neki ez esik jól. Ettõl még lehet valaki jó ember.
Ismét én a "kérdezõ kommentje" utáni. Most, hogy látom egy sokat csalódott lányról beszélünk, azért nem kell átesni a ló túlsó oldalára. Azért mert sokat csalódott valaki attól még nem kell egybõl ennyire lazán viselkednie. Csak rontani fog a helyzeten. Nem tud majd normális kapcsolatot kialakítani mert a környezete elkönyveli, hogy ez egy "olyan" lány. Bárkivel összeszûri a levet :) Inkább törekedjen egy normális kapcsolat kialakítására. Ami valjuk be nem egyszerû és több energiát kíván mint csak úgy csókolózgatni egy buliban bárkivel. A fiúk meg ilyenek! Õk kapva kapnak egy lányon akinek nem kell sokat udvarolgatni. De hogy egyikõjük sem szeretne komoly kapcsolatot ezzel a lánnyal az is tuti.
Van egy ilyen hülye csajismerõsöm aki ezt szokta csinállni.Nekem tetszik amikor ezt meséli, de egy buliban nem biztos h szívesen smárolnék vele ha már elöttem smárolt nem tom hány sráccal.
Szerintem is túloznak azért, de sok itt az idióta, nem kell velük foglalkozni.
Szerintem túlzásba esnek. Miért lenne az baj, hogy egy pl:22 éves fiú egy 16-17 éves lánnyal van? Ugyan, az ilyen válaszolókkal nem kell törõdni.
Én ezzel úgy vagyok, hogy három éve megismerkedtem egy akkor 15 éves lánnyal, aki most 18 éves (26 voltam, most 29 vagyok). Eleinte neheztelve fogadták az ismerõseink, barátaink, családjaink, de végül mindenki el tudott fogadni bennünket, s nem kell semmilyen szempontból támadástól tartanunk. Valójában nekem annyi kérdést szegeztek néhányan, hogy nem túl fiatal hozzám ez a lány? De amikor találkoztak vele, meggyõzõdtek róla, hogy a korosztályához képest nagyon éretten gondolkodik, teljesen más az életfelfogása, mint a korabeli lányoknak. Nekem elsõsorban ez tetszett meg benne. Olyan most 18 évesen a barátnõm, mintha egy 25-26 éves nõ lenne.
Volt, igen.
A kérdező hozzászólása: # 10-es ez komoly? Nem tudom, hogy csinált-e valamit a srác, ha semmit, akkor úgysem tehetnek semmit ellene, a tinikhez való vonzódás önmagában nem számít bûnnek. Amúgy ez a kérdés ezen az oldalon volt? Én a formás 14-17 éves csajokra bukom leginkább amúgy, ha már úgyis kérdeztétek.
Van egy ismerõsöm, 22 éves. Saját bevallása szerint a 12 éves vagy annál fiatalabb lányokra bukik, vagyis egy az egyben pedofil. Azt mondta, elment emiatt orvoshoz is, de az orvos nem segített rajta, csak fel akarta jelenteni. Mit tehetnék, hogy segítsek neki kimászni ebbõl, ha már az orvos se segít? Mert szerintem azzal a lépésével, hogy elment hozzá, már magának is bevallotta, hogy beteg, és segítségre szorul, csak éppen nem kap. A kérdésedre válaszolva pedig: hány éves vagy, és hány éves lányok tetszenek neked? Mert nem mindegy, hogy 16-17 évesröl van szó, vagy 13-ról. Mert ha 13, akkor igen, az már gáz.
Sok a tudatlan ember. A tinikhez való vonzódás az efebofília, semmi köze a pedofíliához.
Te vagy az, aki tegnap kiírta ennek a konkrét kifejtését? Mármint hogy te a tinikhez vonzódsz és menj-e orvoshoz, mert ha igen, jogtalannak érzem a felháborodásodat (ha a válaszolók miatt van. Ha azóta valakitõl még + megkaptad, akkor meg sem szólalok), mert kaptál használhatókat és nem elõítéleteseket.
Nem tartom annak, mondjuk nekem nem jönnek be a tini csajok, de megértem ezeket a fiúkat h nem akarnak görcsölni a saját korosztályukkal vagy idõsebekkel akik még le is nézik õket és a náluk még érettebb pasikkal kavarnak, csak elfelejtik h ez tizenéves korukban is így volt...
a pedofília nemileg éretlenek iránti vonzalmat jelent, ez valóban betegség. De egy mai átlagos 14éves lány már nemileg érett, ez tehát nem pedofília. Persze az erkölcs egy másik dolog, ami alapján lehet vagy nem lehet helyesnek nevezni. És valóban, 18 éves felettiek részére 14 év a beleegyezési korhatár.
ha mondjuk egy 25 éves fiúnak egy 13-14 éves lány kell, azért az nem normális dolog de mondjuk egy 16-18 éves lánynál azért már más
Azért vannak ebben differenciák. Egy 20 éves srác és egy 16 éves lány pl. még elfogadható is lenne (ha nem az én lányom) ... De pl. 27-28 éves férfi, 14 éves lánnyal már elég gáz ...
2-esnek igaza van, de aki 20-on éves létére 14-15 éves csajokkal kavar, na hát annál sincsen rendben valami nagyon.
Mondjuk 14 alatti csajnál, az tényleg pedofil. És büntetendõ is, szóval nem kell ez a teljesen rendben van.
Nem, az én barátom 21 én 16 vagyok :) Nem pedo, az tuti ;)

Srácok! Ha el mentek egy buliba, milyen csajokkal kezdetek ki szívesebben? Gondolok itt olyanra, mint pl az olyan lányok, akiken épp hogy van egy kis ruha vagy inkább az úgymond normális kategória? 19/L

Legjobb válasz: Itt, papíron mindenki a "normális" lányokkal, de a kis ringyók után folyik a nyála mindegyiknek. Gondolom kérdezõ te vagy a normális kategória..:DDDDDD

Itt, papíron mindenki a "normális" lányokkal, de a kis ringyók után folyik a nyála mindegyiknek. Gondolom kérdezõ te vagy a normális kategória..:DDDDDD
Nyilván a normálissal, ha megtetszik. 21/F
Változó. Ez inkább nálam kinézettõl függ 17
Aki szolidan, de nõiesen öltözködik. Mindig észreveszem az ilyet.
Attol fugg, hogy baratno kell, vagy csak dugni akarok egyet.
a normális kategória, bár részegen inkább az alig ruás mert akkor teljesen nem én irányítok ha érted :D de amíg magamnál vagyok addig a normális kategória, fenének van kedve kis elkényeztetett kúvákkal :DDD mert általában ilyenek az alig ruhások
Egyikkel sem. megkímélek mindenkit a "nagyon aranyos vagy de most más tetszik" kínos mondatoktól
No buli no para
mert dugni akarnak
Az is hülye aki buliban ismerkedik.Ott a szórakozásról szól az élet.Majd a dugásról!
Fél a faszom a rendes csajoktól... olyat keresek már mióta, csak a rendes szándékú fiuk nem diszkóba járnak csajozni :) Hány éves vagy kicsi csillag ? írd meg privibe.
De értsd már meg, hogy oda nem ismerkedni megy az ember.Hanem bulizni illetve szexpartnert találni 1-2 alkalomra. Szeretnéd, hogy téged is csak dugni akarjanak?
Mert róluk lerí, hogy ismerkedni akarnak. A kevésbé kihívó lányokról azt hiszik, hogy nem akarnak és csak bulizni mentek le.
Mert õk legalább jól érzik magukat a bõrükben és adnak jeleket, nem pedig fancsali képpel bámulnak az emberre, ha az véletlenül rájuk mosolyog.
A kérdező hozzászólása: utolsó, köszi a hosszú kifejtést, de lány vagyok XD, és pasikkal ismerkedem nem lányokkal XD
én szeretem a "p*csa" szoknyát! attól hogy mini még lehet divatos a mini szoknya!
Hozzám sima farmerban ès hosszúujjú polóban is oda szoktak jönni. Lehet a helytõl függ és, hogy kik jàrnak oda.
A kérdező hozzászólása: én is farmerba szoktam menni bulizni , és hozzám is oda szoktam jönni, csak az ilyen miniszoknyás lányokhoz meg állandóan odamennek.
Mert téged a szüleid szeretnek azok a lányok , akik kiteszik az árut õket rosszul nevelték.
Mivel a srácok többsége csak szexet akar akkor fõleg azok akiknek nincs kapcsolatuk. Én ritkán járok ilyen helyekre mert nem vagyok híve a disconak bár pár ismerõsömnek egyszer megígértem hogy elmegyek velük, és én nem vagyok az a csajozós fajta külsõm miatt is nehéz a párkeresés de érdekes módon ott amikor a sörömmel mentem volna haveromékhoz akkor egy kis csaj elég lenge ruhában elém állt és táncolni akart, táncoltam is vele mert akkor már bennem is volt egy kis alkohol és tényleg 3 perc után már azon kapom magam hogy nagyban ölelkezek a csajjal és smárolunk. Majd késõbb leráztam mert nagyon jól nézett ki, de nekem ilyen ribik nem kellenek én normális lányokra hajtok azok is lehetnek ám szépek! És volt hogy a csaj megtalált engem amikor a haverokkal egy asztalnál ültünk és beszélgettünk és amikor egyedül voltam egybõl kézen rángatva vitt el egy kihaltabb részre és egybõl smároláson kaptam magam megint. Én nem ilyen vagyok egyszerûen nem ismertem magamra meg a haverjaim sem hitték el amit látnak de így volt ez. Bulikba akik ilyenek azok 90% ban csak ezért mennek oda, a kis csaj is akivel javában smároltam már annyira be volt indulva hogy elrángatott egy kihalt részre mert a hely a város szélén volt és a mezõn mivel nyár volt és kint is volt vagy 25 fok még éjjel is azon kaptam magam hogy mindketten meztelenül fekszünk a füvön a ruháinkon és javában ott szexelünk. Védekeztünk mert a csajnál volt gumi egyszerûen annyira leittam már magam hogy fel sem fogtam mit csinálok. Nem felvágni akarok ezzel senki ne értse félre, de egyszerûen még a normális emberbõl is egy idiótát csinál egy nem túl kevés alkohol és pár szex éhes tini csaj akik mindenkire mozdulnak akinek van farka. Pedig kövér vagyok és sok lányt nem kapok meg még ezeket sem ha józanok de a csajnál ez nem számított. Persze akkor belévoltam zúgva mert hát jó volt de utána csak pár találkozás volt és lerázott. És szinte minden héten más pasival látják mert az egyik normális barátnõje megtalált akivel legalább lehetett is beszélni mert tényleg értelmes volt, õ nem öltözött olyan lengén és õ tényleg komoly kapcsolatra vágyott. Vele csak azért nem jöttem össze mert elsõ benyomás hát nem volt neki túl jó és mivel látta hogy iszákos vagyok pedig havonta egyszer ha részegre iszom magam akkor is csak jókedvig hányni nem szoktam de már kizáró oknak tartotta hogy legyen köztünk bármi is. Szóval ha nagyon csajozni akarsz ne ilyenekkel ismerkedj fõleg ne ilyen helyen.
mert azok a csajok könnyûvérûek ergó 3 perc alatt ráveszed hogy feküdjön le veled...míg a normálisabb csajokat hosszútávú kapcsolatra szeretné a többség, meg buliban esélyes náluk a lepattintás...
Mert dugni akarnak és erre a legjobbnak az ilyenkor az elsõdleges nemi jellegeiket kiemelõ nõnemû egyedek tûnnek.
Mert egy normális csajnak udvarolni kéne, napokig, hetekig, hónapokig, míg lefekszik velük. Egy p*csarázós miniszoknyás K-nál meg egybõl mehet a dolog.
A kérdező hozzászólása: de én nem vágok fancsali képet, én mindig nagyon jól érzem magam :) , és mindig mosolygok, ha valaki rám mosolyog vissza mosolygok :) meg én is rázom magam , de nem úgy hogy mindjárt szétesem :)
mert egy buliban vagy..:) nem tudom h mit is vársz el egy bulitól...a mai világban..
Mert azok könnyen kaphatóak, vagyis csak b.aszni valók.A rendes csajoktól meg félnek.
Kisugárzás, hozzám is odajönnek, pedig néha még ki sem sminkelem magam és direkt konzervatívan öltözöm fel mivel nem pasizni akarok, bulizni megyek és hogy jól érezzem magam. Talán görcsösen szeretnél ismerkedni és a pasik megijednek tõled.

Mit gondoltok az olyan lányokról akik 25 éves korukig csak a bulik leghelyesebb szépfiúival szexelnek, majd 25 felett keresnek egy náluk 12-15 évvel idősebb pl. Műszaki egyetemet végzett, kövér és ronda cégigazgatót férjnek?

Sok ilyen lányt ismerek, túl sokat. Rengetegen vannak ilyenek, és egyre csak n? a szàmuk. Miért? Sok olyan is van aki hozzàmegy a gazdag pasihoz, akinek ? màr a 3.felesége és az el?z? kett?t àllandóan verte. Ezt az új feleség is tudja, megis hozzàmegy. Miert?

Legjobb válasz: Pedig nagyon szépek ezek a lanyok. Kapásból tudok mondani az is erettsegi körömbõl 11 ilyen lányt, aki így cselekedett.

A kérdező hozzászólása: Pedig nagyon szépek ezek a lanyok. Kapásból tudok mondani az is erettsegi körömbõl 11 ilyen lányt, aki így cselekedett.
42 éves Mûszaki egyetemet végzett cég igazgató vagyok. Aktívan sportolok és bõven akad nálam kövérebb, pocakosabb fiatal. Belsõleg még 18 évesnek érzem magam, és imádom a fiatal csajok közelségét. Abból tudom, hogy valami változott, hogy egyre többször köszönnek úgy, hogy "csókolom". Persze várhattam volna még a csodákra, de én összeházasodtam 30 évesen egy azonos korú lánnyal. Akkor még nem volt cégünk, de azóta alapítottunk azt is. Mi azok a kivételek vagyunk, akik, mint tudjuk erõsítik a szabályt.
evolúció beléjük van kódolva keresik a gazdag/sikeres pasit a "túlélés" és jólét érdekében, mert neki büdös a munka
:D költõi kérdés ez, ugye?
"40 évesen (sõt, afölött is!) nézhet ki jól egy ffi és egy nõ is" Jaja, elvben igen. Én még kinézek valahogy, viszont ha körbenézek, a korosztályom jelentõs része már kopasz, pocakos, esetleg szõrös mint egy gorilla. És az arány romlik ahogy öregszünk... Ezzel nem akarok megbántani senkit, de ezt teszik az évek. 31F
elõzõnek: "40 éves õsz hajú pocakos ember lesz belõle" baromság, már bocs 40 évesen (sõt, afölött is!) nézhet ki jól egy ffi és egy nõ is
Mûködik a fészekrakó ösztön. Mire a 18 éves szépfiú végez a tanulmányaival, karriert és egzisztenciát épít, addigra így-is, meg úgyis 40 éves õsz hajú pocakos ember lesz belõle. Egy 40 éves nõ viszont már nehézkesen fog szülni. Ez a természet fricskája. (42/ff)
Elég rosszak a lehetõségeik a nõknek munkavállalás terén. Bár itt azt írod, hogy ezek a lányok csak buliznak és buliznak, tehát nem igazán érdekli õket a tanulás. Ez a két réteg van, aki akar dolgozni és aki egyáltalán nem. A nõknek nem fizetik meg a munkájukat mondván, mert õk csak nõk és majd úgyis szülni fognak. Szerinted miért ezzel indítanak a munkáltatók egy interjúnál? Vegyünk egy példát. Egy végzett diplomás vegyészmérnök mittomén keres 200.000Ft-t (egyébként nem tudom mennyit, csak egy példa) A férfi megkapja a 200k-t, de a nõ csak mittomén 170-t kap. Ez még a jobbik eset, mert legalább van végzettsége a nõnek, de amelyik az érettségiket is kettessel tette le, az szerinted fog egy gyárban dolgozni futószalag mellett? Inkább elvisel egy dagadt rondaságot, aki üti, de mégis kap pénzt és van mibõl szoliba meg mittomén hová járni.
mert ha nem a férj veri õket akkor az élet, vagy így vagy úgy de elviselik mert "muszáj" és nincs semmi tartásuk ezzel el is veszett a nõiességük
A kérdező hozzászólása: Jav. Ismerettsegi.
Te ezt komolyan kérded? Mert erre te is tudod a választ.
CSatlakozom az elottem szolokhoz, bar szerintem nem ragaszkodnak, az egyetemhez, csak a biztos anyagi hatter szamit.
Te most komolyan ennyire hülye vagy, hogy magadtól nem jöttél még rá?
A kérdező hozzászólása: De sok lány miért hajlandó olyasmiba is belemenni, hogy a leendõ férj lehet, hogy elobb vagy utobb verni fogja oket?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!