Találatok a következő kifejezésre: Az olcsobb is jók (4 db)

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb légzésfigyelő készülék, ami nem kerül egy vagyonba? Az olcsóbbak is jók?

Legjobb válasz: Szerintem a Baby Controll és az Angelcare elég jó és megfizethetõ. Nekem Baby Controll van, a hugomék Angelcare-t, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Baba nélkül "teszteltem", még szülés elõtt, én meglepõdtem, mennyire érzékeny. (A tenyeremet a matracra helyezve -nem mozgatva!- érzékelt folyamatosan, amíg el nem vettem a kezem). A Medicorról hallottam több helyrõl, hogy sok a téves riasztása. Sztem nézz körül a teszvesz.hu-n és a vatera.hu-n, használtan is érdemes venni és úgy olcsóbb.

Szerintem a Baby Controll és az Angelcare elég jó és megfizethetõ. Nekem Baby Controll van, a hugomék Angelcare-t, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Baba nélkül "teszteltem", még szülés elõtt, én meglepõdtem, mennyire érzékeny. (A tenyeremet a matracra helyezve -nem mozgatva!- érzékelt folyamatosan, amíg el nem vettem a kezem). A Medicorról hallottam több helyrõl, hogy sok a téves riasztása. Sztem nézz körül a teszvesz.hu-n és a vatera.hu-n, használtan is érdemes venni és úgy olcsóbb.
Még egy dolog eszembe jutott: Nézz szét az expressz.hu-n is, én ott találtam annak idején annak a hirdetését, akitõl vettem. Újonnan vettem olcsóbban és még késõbb sokáig láttam az illetõ hirdetését, lehet, hogy még mindig hirdet.
Nna, az én válaszaimmal lesz tele, megint valami: ha tudsz, olyat vegyél, amihez van cd, vagy videokazi, ami bemutatja, mit csinálj, ha baj van. Ha Baby Controll-t veszel újonnan, ahhoz jár, az Angelcare-t nem tudom, mert a hugomék használtan vették.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ari vagy. :)

Szénmonoxid riasztót milyet érdemes venni? Csak a drágák a jók, vagy az olcsóbbak is megbízhatók? Tapasztalatokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ezen múlhat az életed, spórolnál? én nem. http://www.pf-epuletgepeszbolt.hu/catalog/product/view/id/10..

Ezen múlhat az életed, spórolnál? én nem. http://www.pf-epuletgepeszbolt.hu/catalog/product/view/id/10..
Nekünk ilyen falra ragaszthatós van, kb. 5000 Ft volt, 3 évente kell cserélni (ilyenkor sípol is). Egyszer már jelzett, szerencsére nem volt nagy baj, csak nem indult be a kémény a meleg miatt.

Az olcsobb naptejek is jók babáknak?

Elfogyott a babám napteje, éa holnap megyünk strandra.Van itthon gyerekeknek való 25faktoros Tescos az is jó?

Legjobb válasz: Igazában véve nem az ára a fontos. Babának ne3 használj 40 faktorosnál alacsonyabbat. Biztos lehet a tescoban is kapni, vagy a közelben valahol. Vegyél mielõtt kimentek!

Igazában véve nem az ára a fontos. Babának ne3 használj 40 faktorosnál alacsonyabbat. Biztos lehet a tescoban is kapni, vagy a közelben valahol. Vegyél mielõtt kimentek!
én svàjcban lakom, egy hete làttam egy müsört.ahol tesztelték a naptejeket.rengeteg nem is hat, söt gyorsabban lehet vele elkapni ràkot.persze a tesco term_éket nem tesztelték, itt nincs tesco.de a nivea az tényleg jo, vagy a gyogyszertàrakban kaphatoak. egy alkalommal egy gyengébb nem hiszem hogy nagy baj, de inkàbb gyogyszertàrba vegyél legközelebb!dràgàbbat, de biztonsàgosabbat
A kérdező hozzászólása: Van vagyis volt normális csak elfogyott, és holnapra nem tudok szerezni, mert kora reggel indulunk és ahová megyünk ott szerintem nem lehet kapni
Szerintem nem lesz baj, de azért sûrûn kenegetsd!


Az Epiphone gitárok ugyan olyan jók mint a Gibson? Végülis az is a Gibson vállalata, csak olcsóbbak a gitárok.

Szóval biztos nem barmolják el a gitárokat. Csak olcsóbban adják őket.

Legjobb válasz: Az Epiphone régen különálló cég volt és valamilyen szinten most is az, csak a Gibson tulajdonában van. A gitárjaik azért nem ugyanolyan jók mint egy Gibson, de õk gyártják a legjobb Gibson másolatokat. Az ár érték arány pedig sokkal jobb, mert ugye nem mindegy, hogy 60 000, vagy 600 000. Ugye.

Az Epiphone régen különálló cég volt és valamilyen szinten most is az, csak a Gibson tulajdonában van. A gitárjaik azért nem ugyanolyan jók mint egy Gibson, de õk gyártják a legjobb Gibson másolatokat. Az ár érték arány pedig sokkal jobb, mert ugye nem mindegy, hogy 60 000, vagy 600 000. Ugye.
Nem, nem ugyanolyan jók, aki játszott már egy átlagos Epiphone-on és Gibson-on is, az valószínûleg ezt mondaná. Ezzel egyet is értek, viszont az biztos, hogy a Gibsonok annyival nem jobbak, mint amennyivel többe kerülnek. Tehát egy Gibson LP nem tud mondjuk 6-szor annyit, mint egy Epi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!