Találatok a következő kifejezésre: Az olcsobb is (107 db)

Megéri megvenni az Avent újfajta cumisüvegét 2500-3000 Ft-ért? Vagy jó az olcsóbb is?

Legjobb válasz: Mármint olcsóbb fajta,vagy Aventesnek olcsóbb,régi változata? Hát én mondjuk kaptam mindent,amink van és Aventesek.De én mindenképpen márkásabbat vennék,mert azok szerintem jobb cumisak és a fogak miatt szerintem fontos ez.De ha cicis baba,akkor inkább pohárból kellene itatni és max egy db üveg,ha útközben nem lehet cicit elõvenni.Nekem hamar üveges lett a kicsi sajnos,viszont 10hós korában letettük a cumisüveget,mert nem fogadta el már 8 hónapos korától.Inni szívószállal iszik,enni meg kanalasat kap mindig.

Mármint olcsóbb fajta, vagy Aventesnek olcsóbb, régi változata? Hát én mondjuk kaptam mindent, amink van és Aventesek.De én mindenképpen márkásabbat vennék, mert azok szerintem jobb cumisak és a fogak miatt szerintem fontos ez.De ha cicis baba, akkor inkább pohárból kellene itatni és max egy db üveg, ha útközben nem lehet cicit elõvenni.Nekem hamar üveges lett a kicsi sajnos, viszont 10hós korában letettük a cumisüveget, mert nem fogadta el már 8 hónapos korától.Inni szívószállal iszik, enni meg kanalasat kap mindig.
Én szeretem az Avent üvegeit, 1, 5 éves a lányom, még mindig ezt használjuk, persze nem a kicsit, hanem 260ml -est. De Mam is jó, azok olcsóbbak kicsit, végülis azokat félretettem, mert napi 2x használjuk, annyink meg van Avent. És az Avent cumisüvegjeibõl én többet bele tudtam rakni a sterilizálómba (Chicco), a Mam-mal mindig bajban voltam. Nagyon olcsó kategóriát nem vennék, mert kaptam DM, Rossman cumisüvegeket, és azokat nem lehetett mikrós sterilizálóban rakni, külön pedig nem forralgattam, úgyhogy nem is használtuk. Szóval a drágább ebben az esetben szerintem jobb is, és praktikusabb.
A kérdező hozzászólása: Az újabb fajta avent natural cumisüvegre gondolok.
Hát igazából szerintem mindegy. A régieket már nem gyártják szerintem azért is akciós mondjuk a Brendonban. Semmivel nem ír többet, hogy más anyagból lenne, ez is PP. Új formatervezés, szerintem ennyi a különbség. Nekünk egyébként nem PP anyagú van, hanem PES, ezeket sem lehet már kapni, pedig ez jobb volt. Ezek az arany színûek voltak, más volt az anyaguk, keményebb mûanyagból van, könnyebb tisztántartni, nem színezõdik el..tehát így azt mondanám, hogy igen, megéri. De ez nem az...a design-on kívül és mást nem látok, hogy több-jobb lenne, úgyhogy inkább megvenném feleannyiért a régi fajtát, amíg lehet kapni :)

Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb légzésfigyelő készülék, ami nem kerül egy vagyonba? Az olcsóbbak is jók?

Legjobb válasz: Szerintem a Baby Controll és az Angelcare elég jó és megfizethetõ. Nekem Baby Controll van, a hugomék Angelcare-t, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Baba nélkül "teszteltem", még szülés elõtt, én meglepõdtem, mennyire érzékeny. (A tenyeremet a matracra helyezve -nem mozgatva!- érzékelt folyamatosan, amíg el nem vettem a kezem). A Medicorról hallottam több helyrõl, hogy sok a téves riasztása. Sztem nézz körül a teszvesz.hu-n és a vatera.hu-n, használtan is érdemes venni és úgy olcsóbb.

Szerintem a Baby Controll és az Angelcare elég jó és megfizethetõ. Nekem Baby Controll van, a hugomék Angelcare-t, mindketten meg vagyunk vele elégedve. Baba nélkül "teszteltem", még szülés elõtt, én meglepõdtem, mennyire érzékeny. (A tenyeremet a matracra helyezve -nem mozgatva!- érzékelt folyamatosan, amíg el nem vettem a kezem). A Medicorról hallottam több helyrõl, hogy sok a téves riasztása. Sztem nézz körül a teszvesz.hu-n és a vatera.hu-n, használtan is érdemes venni és úgy olcsóbb.
Még egy dolog eszembe jutott: Nézz szét az expressz.hu-n is, én ott találtam annak idején annak a hirdetését, akitõl vettem. Újonnan vettem olcsóbban és még késõbb sokáig láttam az illetõ hirdetését, lehet, hogy még mindig hirdet.
Nna, az én válaszaimmal lesz tele, megint valami: ha tudsz, olyat vegyél, amihez van cd, vagy videokazi, ami bemutatja, mit csinálj, ha baj van. Ha Baby Controll-t veszel újonnan, ahhoz jár, az Angelcare-t nem tudom, mert a hugomék használtan vették.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ari vagy. :)

Grapefruit-mag cseppből az olcsóbb is ugyan olyan jó mint a több ezer ft-os?

Legjobb válasz: Ez érdekes kérdés.Az olcsóbbak keserûek általában(és irritálóbbak a nyálkahártyára,tehát kellõen higítva vagy cukorra cseppentve kell alkalmazni)a drágákból kivonták a keserû anyagot,és kevésbé irritál.Szerintem mindegyik ugyanolyan hatásos.

Ez érdekes kérdés.Az olcsóbbak keserûek általában(és irritálóbbak a nyálkahártyára, tehát kellõen higítva vagy cukorra cseppentve kell alkalmazni)a drágákból kivonták a keserû anyagot, és kevésbé irritál.Szerintem mindegyik ugyanolyan hatásos.


Milyen GPS-t vegyünk, ami olcsó de azért nem olyan gagyi? Vagy ezekből az olcsóbbak is tudják, ami kell?

Olyanok segítsége kellene akik értenek hozzá, esetleg használnak valami olcsóbbat (20-25ezer ft.) Mik a hátrányai?

Legjobb válasz: Magneo i430, hármasával használjuk Igo08-al, bevált. Most már viszont legalább egyel nagyobbat, azaz 500-ast vennék. Nyilván a következõ az is lesz! Ezer helyen árulják, pl.: http://www.edigital.hu/Navigacios_szoftver_nelkuli_keszuleke.. De talán az edigitál nem is a legolcsóbb.

Magneo i430, hármasával használjuk Igo08-al, bevált. Most már viszont legalább egyel nagyobbat, azaz 500-ast vennék. Nyilván a következõ az is lesz! Ezer helyen árulják, pl.: http://www.edigital.hu/Navigacios_szoftver_nelkuli_keszuleke.. De talán az edigitál nem is a legolcsóbb.
Van a PNA, mint eszköz, ezen futtatható a rátett navigator program. Aztán van a program, ami többféle is lehet /Igo8, SigycDrive, TomTom stb./ ez megvásárolható. Aztán van, amikor már együtt telepítve vásárolható. Az extra kategóriát leszámítva, mindegyik tudja ugyanazt. Minõségben, frissítési lehetõségben vannak különbségek.
Anno az egyik kollégám ment nyugdíjba, neki kerestünk egy nem túl drága, jó GPS-t. A GOCLEVER mellett döntöttünk, és nagyon meg van elégedve vele.
gocovlert v mit ne vegyél!vmi noném hülyeség
szerintem márkásat kell venni. pl Garmin. Nekem myguide van. Azt mondták, nem túl rossz. 55ezerért vettem két éve, de már nagyon sok gond van vele. A garmint is megkapod már 40 körül szerintem.
Az elsõ válaszoló teljesen jól mondta. Annyit hozzátennék, hogy már 17-tõl meg tudod kapni a legegyszerûbbeket. A frissíthetõség igen fontos szempont, pár év alatt komoly változások történhetnek (ami fõleg akkor érint igen komolyan, ha pont arra van dolgod). A noname-ségtõl semmi okod tartani, sajnos a neves márkákra is ugyanannyi a garancia mint névtelen társaikra ráadásul még a nevet is meg kell fizetni a készülékben.
Nem rossz ár az! És a garancia sem utolsó... A térkép az már más dolog, "beszerezhetõ"... Az a jó a nem elõre telepített programú navigátornál, hogy nem "védekezik" mint a márkásak a telepítés ellen...

Légzésfigyelőt és bébiőrt szeretnék venni. A barátaim az angelcare-t ajánlották. Az olcsóbb is jó? Mi a véleményetek erről? Használtan szabad ilyet venni?

Legjobb válasz: Csakis Angelcare párti vagyok!!!Ha nem teheted meg hogy újat vegyél akkor jó a használt is csak mindenképp vegyél!

Csakis Angelcare párti vagyok!!!Ha nem teheted meg hogy újat vegyél akkor jó a használt is csak mindenképp vegyél!
nekünk is angelcar van, nem hiszem, hogy olcsóbb, én anno 30.000.-ért vettem újonnan. használtan nem vennék de gondolom ezzel mindenki másképp van, ezt neked kell tudnod.
baby contoroll volt egy éves korig majd most az angel care a két lapos. szerintem használtan is lehet venni, mi is használtan kaptuk a másodikat. ti is letudjátok tesztelni, de gondolom senki nem ad el ebbõl rossz árút jóként!
nekünk baby control van és az is nagyon jó, megbízható, mindkét gyermekemnél azt használtuk.
Az angelkar a brendonban 21ezer -be kerül. A többi boltban is itt körül van az ára. Az én védõnõm is ehez ragaszkodik! Én is fogok venni az tuti. Egy nyugodt percem sem lenne szerintem nélküle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, szerintem mi is maradunk az angelcare-nál:)
Mi is angelcare-t használunk, használtan kaptuk, méghozzá egy régebbi fajtát, de meg vagyok vele elégedve. Sokan riogattak, hogy tévesen is riaszt stb. Minden beállítás kérdése, a miénk nincs a legérzékenyebben, így vált be. Nem lennék nyugodt nélküle, mert a mi lányunk külön szobába is alszik. 4 hónapos kislány anyukája....
Mi használtan fele annyiért vettük ( vatera ) tökéletesen müködik! Nyugodtan vedd használtan, hisz 1 évnél úgysem kell tovább! A mi lányunk 5 hónapos...
Én a Vaterán vettem 10000-ért. Teljesen jó. És csakis az Angelcare-t.
Sõt, alkohol nélkül is kicsinálja. :)
Semmi különbség. A lényeg az, hogy ne vegyél cukormentes (light) energia italt, mert a cukor éppolyan fontos össztevõ, mint a koffein, taurin, stb. Ezek adnak energiát. A tesco-s ugyanolyan, mint a red bull.
Igaziból szerintem nem nagyon van szüksége a szervezetünknek ilyesmikre... Én kávét is csak íze miatt iszok havonta talán egyszer... energia italt (rossz szokás) pia mellé iszok egy kicsit, h jobban üssön... Amúgy meg reggel hideg víz az arcodba két kör az udvaron és ha még mindig nem ébredtél fel, akkor fentebb olvastam egy edzõ bejegyzését szóljon neki tuti meg mozgatja úgy, h nem kell az ébresztõ koffeinxD
napi 2kávé.fözös.vagy fekete tea egésznap
Én csak a Burnt iszom meg! :) Valahogy ez jön be a legjobban. Bár régen finomabb volt, amíg piros színû volt a leve! :D
Egyéni érzékenységtõl függ mi jön be neked. Nekem már egyik sem hat de én testépítõ vagyok ezeknél sokkal komolyabb cuccokat iszom. Mindegyikkel az a baj hogy hintaeffektus felvisz majd ledob mélybe. Én már egy monstert is altatónak iszom. Ha valaki meg íze miatt veszi gratulálok mert mind pocsék pedig én iszom egy két keserû rossz cuccot de szénsavas energiaitalok viszik a prímet. Amelyikhez öntenek egy kis gyümölcslét az még hagyján. De ha már itt vagyok ajánlok 12 órás hatású energiaitalt is. Elõre mondom akkor íz miatt issza ilyet ne vegyen. 500 ml kiszerelése van 40 adag 3000 ft. Neve: Liuqvid Guarana http://www.scitec.hu/product.php?ver=1&name=scitec_liquid_gu.. vizet vagy szódat öntesz hozzá és annyi. Egy adagjában: -750 mg guarana -150 mg coffein - vitamin mátrix Ja és Gurarna 100x jobb mint koffein mert koffein pláne filléres italokban mesterséges.
Szerintem a Red Bull a legjobb, igaz drága
08:58 Kérlek valaki nem szereti a kv-t, így a kofeint energiaitallal veszi magához! ;)
Mindegy melyiket iszod! Majdhogynem... Kezdjük azzal, hogy mindegyikben(!) 32mg koffein van... 32mg/100ml... És ez a max... A Shot-ok, pl Burn Shot, Redbull Shot, azok többet tartalmaznak, 80mg/100ml, de csak 50 ml-esek! Így azzal is csak 40mg koffeint viszel be! A sima 2.5dl-essel 32mg/100ml-el, többet érsz koffeinbe, mint a shot-okkal... a 250ml-essel bevihetsz 80mg koffeint! Tehát a 2.5ml-es: 80mgkoffein/doboz, a Shot, 50ml-el: 40mg koffein/üv... A taurintartalmat szabályozzák törvényileg... jól mondom? De reggel van! :D
nem értem miért jó energia italozni :/
hát én a Hellre esküszöm. szerintem jó íze van és még árban is türhetö (170-180 ft kb.) jah és egy doboz is képes felpörgetni
A lidliben szoktam venni a citromsárga dobozos miXXed UP nevût százasért. Ez a tuti!!! http://prohardver.hu/dl/upc/2009-05/183915_dsc00897.jpg
9MM (mi gyártjuk hozzá a kupakot)
Az olcsóbb is ugyanugy hat mint a drága de pl az adrenalint én gyengének találom, nem szeretem, a monster pedig ihatatlan izû most nagykerben tudtam ilyen T5 nevût venni 70forintért (boltban 150:D) 3 kartonnal, elég jó
Ugyanolyan mind, az íze is majdnem egyforma, csak alkohollal ne igyad, mert kicsinálja a májat és a hasnyálmirigyet is.
Szerintem van különbség!Bár ez attól is függ, mennyire vagy érzékeny a koffeinre!Én a burnt és a hellt szeretem, azokból elég fél doboz is, annyitól már érezhetõen felpörgök, egy teljes doboztol viszont annyira felnyomja a vérnyomásom, hogy remegek :S de az ilyen tescos fajától semmi, annak az ízén is érezni, hogy agyon van vizezve...de nem muszáj drágának lenni, mert a hell pl még a red bullnál is jobb.de mint az adrenalin, cobra, stb, háát elég felejtõs...ugyanúgy mint a wattnál a "natur"amibe nincs taurin.

Leg magic, leg fit, leg trainer? Árban különböznek, de valyon hatékonyságban is? Melyiket használjátok? Melyiket érdemes venni? MEgéri az olcsóbb is? Vagy az nem olyan? Lehet ettől vékonyodni combból és hasból? Feszesebb lesz a fenék?

Mennyi id?? Hol érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Ha ezeket valaki órákig csinálja, akkor lehet, hogy fog fogyni valamennyit! Napi 5 perctõl biztos, hogy nem ;)

Ha ezeket valaki órákig csinálja, akkor lehet, hogy fog fogyni valamennyit! Napi 5 perctõl biztos, hogy nem ;)
Nekem leg magic-em van, és kb 15-20 percet használtam naponta(mostanában lusta vagyok X) ).Netrõl leszedtem gyakorlatokat is, megvan hogy hogyan kell csinálni, hogy hatásos legyen.Amúgy nekem gyorsan lett eredmény, kb 1-2 hét után valamivel feszesebb lett a combom, fenekem.Körte alkat vagyok, igy leginkább csípõm tájékát szerettem volna formázni, és szépen látható eredményt értem el vele kb egy hónap alatt.Nem sokat fogytam, hanem inkább átalakultam :)
Elõzõ vok-én kéz alól vettem, ujsághirdetésen keresztül futottam rá véletlenül.

Elektromos seprűt vett mostanában valaki? Milyen márkát érdemes venni? Az olcsóbb is jó?

Konkrétan a Dyras Perfecta elnevezés? vagy a TVproducts-os elektromos sepr?vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Mindenképpen szeretnék venni egyet anyukmnak ajándékba, mert nekem is van egy és nagyon hasznos, két porszívózás között a szõnyeget gyorsan fel lehet vele seperni. Szóval nem kell meggyõzni arról, hogy jó-e vagy sem, mert biztos hogy veszek egyet. Az enyém no name, és egyelõre jól szuperál, de nem találok ilyet sehol, ezért kell másik után néznem. És nem szeretnék úgy járni, mint a szomszéd, akinél a kukában végezte.

A kérdező hozzászólása: Mindenképpen szeretnék venni egyet anyukmnak ajándékba, mert nekem is van egy és nagyon hasznos, két porszívózás között a szõnyeget gyorsan fel lehet vele seperni. Szóval nem kell meggyõzni arról, hogy jó-e vagy sem, mert biztos hogy veszek egyet. Az enyém no name, és egyelõre jól szuperál, de nem találok ilyet sehol, ezért kell másik után néznem. És nem szeretnék úgy járni, mint a szomszéd, akinél a kukában végezte.
Szomszédba volt, ki is dobták lomtalanításkor. Felesleges dolognak tartom én is, ráadásul õk mondták, hogy semmivel nem gyorsabb, mint egy simával, és még az áram is pénzbe kerül. Kicsit többet kell dolgozni a simával, de alaposabb.
Nekem Phillips van, és teljesen jó. Áram? Ugyan már :) ) 1 hónapig jó egy feltöltéssel. Nyilván nem nagytakarításra való, de alaposabb, mint egy sima seprû.

Billentyűzet/egérből az olcsóbb is jó?

Már általánosságban

Legjobb válasz: Igen

Igen

Szénmonoxid riasztót milyet érdemes venni? Csak a drágák a jók, vagy az olcsóbbak is megbízhatók? Tapasztalatokat szeretnék.

Legjobb válasz: Ezen múlhat az életed, spórolnál? én nem. http://www.pf-epuletgepeszbolt.hu/catalog/product/view/id/10..

Ezen múlhat az életed, spórolnál? én nem. http://www.pf-epuletgepeszbolt.hu/catalog/product/view/id/10..
Nekünk ilyen falra ragaszthatós van, kb. 5000 Ft volt, 3 évente kell cserélni (ilyenkor sípol is). Egyszer már jelzett, szerencsére nem volt nagy baj, csak nem indult be a kémény a meleg miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!