Találatok a következő kifejezésre: Az olcsó nem gagyi (6 db)

Mindig azt hallom, hogy a natao, ill. agathis fából készült testû gitárok gagyi és olcsó anyagok. Igaz ez? Miért annyira rossz az. Ha egy basszusgitár nem égerbõl vagy kõrisbõl van, az már nem is jó?

Legjobb válasz: nagy viták mennek arról mai napig is hogy számít e hogy milyen anyagból készül egy gitár, tapasztalataim szerint igen is számít , nem minden fafajtának ugyan olyan a rezgése vagy a tónusa véleményem szerint , de sokkal inkább számít az igényes összeszerelés a pontos illesztések és beállítások és ezek a faanyagok amiket mondtál inkább az olcsóbb igénytelenebb gitárokra jellemzõek , szal nem biztos hogy a fa fajtája miatt rossz egy gitár de sokban befolyásolja hangját szerintem... :D

nagy viták mennek arról mai napig is hogy számít e hogy milyen anyagból készül egy gitár, tapasztalataim szerint igen is számít , nem minden fafajtának ugyan olyan a rezgése vagy a tónusa véleményem szerint , de sokkal inkább számít az igényes összeszerelés a pontos illesztések és beállítások és ezek a faanyagok amiket mondtál inkább az olcsóbb igénytelenebb gitárokra jellemzõek , szal nem biztos hogy a fa fajtája miatt rossz egy gitár de sokban befolyásolja hangját szerintem... :D
Igaz.

Az olcsó kókuszmatrac nem gagyi? Használtan érdemes venni? Milyen a reális ár?

Elég felkapott mostanában a kókuszmatrac. Biztos nagyon jó már néztem a bababoltban de 14000-ért láttam de jó anyaga volt, tehát a kemyénysége tetszett. Nem pénzkidobás?

Legjobb válasz: Hááát,mindenki azt vegye meg,amit fontosnak érez(no meg a pénztárcája engedi).Nekünk nincs pénzünk kókuszmatracra,és én nem is tartom annyira fontosnak.Bár azt mondják,h nem allergizálja a kicsit. Viszont a babaszoba.hu-n használtan ennek töredékéért tudsz venni.(Tegnap olyan 5-6ezerért láttam többet is.)Szerintem az is pont ugyanolyan jö,ha nem ragaszkodsz az újhoz.

Hááát, mindenki azt vegye meg, amit fontosnak érez(no meg a pénztárcája engedi).Nekünk nincs pénzünk kókuszmatracra, és én nem is tartom annyira fontosnak.Bár azt mondják, h nem allergizálja a kicsit. Viszont a babaszoba.hu-n használtan ennek töredékéért tudsz venni.(Tegnap olyan 5-6ezerért láttam többet is.)Szerintem az is pont ugyanolyan jö, ha nem ragaszkodsz az újhoz.
szia, Változó az ára. Mi 7 ezerért vettük, pontosabban Nagyi megvette a bébinek. Csak mondom, hogy egy éjszakát sem aludt még a kiságyában a drágám, most 4, 5 hónapos. Lehet, hogy még fog....

Tudnátok nekem ajánlani Androidos mobilt, ami még olcsó kategóriába tartozik, de nem gagyi? Vagyis hogy megéri az a nem drága árát

Legjobb válasz: A Galaxy Mini/pop plus (ez újabb) Szerintem meg éri mert elég jól futnak a játékok persze nem a HD! Facebook, Twitter-stb re kiválló! Filmet nézni ilyesmi is megfelel egyedül a gyatra kijelzõ a gond mert elég pici!! leírás itt!-->http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Samsung_S.. Remélem segítettem!! :)

A Galaxy Mini/pop plus (ez újabb) Szerintem meg éri mert elég jól futnak a játékok persze nem a HD! Facebook, Twitter-stb re kiválló! Filmet nézni ilyesmi is megfelel egyedül a gyatra kijelzõ a gond mert elég pici!! leírás itt!-->http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Samsung_S.. Remélem segítettem!! :)
Tipo vagy blade 3. Az olcsók közül most ezek a legjobbak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Van egy nagyon jó oldal: BigSelector - a mûszkai keresõ, ahol kitudod választani az általad elképzelt telefon tulajdonságait, hogy milyet is szeretnél, majd megtudod nézni mennyibe is kerül. A tulajdonságok alapján tudsz keresni. Ajánlom, nagyon hasznos: http://www.bigselector.com/home


Több helyen olvasom, hogy az ebay tele van olcsó (gagyi) pl rayban napszemüvegekkel. Én miért nem találom?

Én miért nem találom a 3ezer forintnyi dollárnak megfelelő converse cipőt? A 10 dolláros LV millionaire napszemüvegeket? És még sorolhatnám.... Hol bújkálnak ezek??? Mások honnan rendelik, hogy találnak rá?

Legjobb válasz: Ebay. com on keresd ne a .hu -on

Ebay. com on keresd ne a .hu -on
Már ügyelnek rá az eBayen hogy ne kerüljenek fel nagy márkák nyilvánvaló hamisítványai. Ha ilyen olcsó pár$os szart akarsz venni akkor googlizz rá. Pont azért zárták ki a 15$-os kínai converse cipõk árusítóit is mert túl sok panasz érkezett a vásárlóktól.
Márkanévre keresve nem lehet megtalálni, jó pár órát kell keresgetni, mire megtalálod a napszemüvegek és a cipõk között ezeket a hamisítványokat. Nem írják oda, hogy Rayban, csak hogy sexy fashion sunglasses meg ilyenek.
mert ez Magyarország... akkor se szólna senki semmit ha egy fostos bélyeg 500 forint lenne.... mindenki szépen kifizetné aztán csá...
Azért, mert a szállítási költség megoszlik Kínából jövet 500000+1 tétel között, ami egy konténerben utazik. Ha kisebb forgalmat bonyolítanának a sárgák, akkor ez a költség jelentõsen megugrana. Ezért. Még így is megéri nekik
Megrendelted a szemüveget és meg is jött?
A kérdező hozzászólása: Igen, a mai napon megérkezett.

Milyen GPS-t vegyünk, ami olcsó de azért nem olyan gagyi? Vagy ezekből az olcsóbbak is tudják, ami kell?

Olyanok segítsége kellene akik értenek hozzá, esetleg használnak valami olcsóbbat (20-25ezer ft.) Mik a hátrányai?

Legjobb válasz: Magneo i430, hármasával használjuk Igo08-al, bevált. Most már viszont legalább egyel nagyobbat, azaz 500-ast vennék. Nyilván a következõ az is lesz! Ezer helyen árulják, pl.: http://www.edigital.hu/Navigacios_szoftver_nelkuli_keszuleke.. De talán az edigitál nem is a legolcsóbb.

Magneo i430, hármasával használjuk Igo08-al, bevált. Most már viszont legalább egyel nagyobbat, azaz 500-ast vennék. Nyilván a következõ az is lesz! Ezer helyen árulják, pl.: http://www.edigital.hu/Navigacios_szoftver_nelkuli_keszuleke.. De talán az edigitál nem is a legolcsóbb.
Van a PNA, mint eszköz, ezen futtatható a rátett navigator program. Aztán van a program, ami többféle is lehet /Igo8, SigycDrive, TomTom stb./ ez megvásárolható. Aztán van, amikor már együtt telepítve vásárolható. Az extra kategóriát leszámítva, mindegyik tudja ugyanazt. Minõségben, frissítési lehetõségben vannak különbségek.
Anno az egyik kollégám ment nyugdíjba, neki kerestünk egy nem túl drága, jó GPS-t. A GOCLEVER mellett döntöttünk, és nagyon meg van elégedve vele.
gocovlert v mit ne vegyél!vmi noném hülyeség
szerintem márkásat kell venni. pl Garmin. Nekem myguide van. Azt mondták, nem túl rossz. 55ezerért vettem két éve, de már nagyon sok gond van vele. A garmint is megkapod már 40 körül szerintem.
Az elsõ válaszoló teljesen jól mondta. Annyit hozzátennék, hogy már 17-tõl meg tudod kapni a legegyszerûbbeket. A frissíthetõség igen fontos szempont, pár év alatt komoly változások történhetnek (ami fõleg akkor érint igen komolyan, ha pont arra van dolgod). A noname-ségtõl semmi okod tartani, sajnos a neves márkákra is ugyanannyi a garancia mint névtelen társaikra ráadásul még a nevet is meg kell fizetni a készülékben.
Nem rossz ár az! És a garancia sem utolsó... A térkép az már más dolog, "beszerezhetõ"... Az a jó a nem elõre telepített programú navigátornál, hogy nem "védekezik" mint a márkásak a telepítés ellen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!