Találatok a következő kifejezésre: Az oké két (275 db)

Két hete késik a menstruációm, mi lehet az oka? Két tesztet is csináltam már, mindkettő negatív lett.

Februárban volt az utolsó nemi aktusom, szóval már kb. két hónapos terhességről lenne szó. Viszont úgy gondolom, hogy azt már mindenképp ki kellene mutassa a teszt, ha tényleg arról lenne szó. (Márciusban még rendesen megjött, terhességi tüneteket sem észleltem magamon.) Mi más oka lehet?

Legjobb válasz: mennyi idõs vagy? rendszeres a menstruációd? el kéne menned dokihoz, nehogy az legyen mint nálam....jártam endokrinológustól kezdve mindenhová és pajzsmirigy túltengésem van

mennyi idõs vagy? rendszeres a menstruációd? el kéne menned dokihoz, nehogy az legyen mint nálam....jártam endokrinológustól kezdve mindenhová és pajzsmirigy túltengésem van
Stressz, hormonzavar, igazából sok minden okozhatja.Vegyél még egy hét múlva egy tesztet, ha az is negatív akkor tuti nem vagy terhes.Én sokszor jártam már így, hogy kimaradt.Nõgyógyász válasza az volt rá, hogy elõfordul és sokszor nem lehet megmondani igazából miért is van ilyen.
a menstruáció az alábbi okok miatt késhet: 1. terhesség 2. stressz 3. egyéb betegségek (felfázás, petefészek gyulladás, egyébb-akár súlyosabb betegségek)

Mi lehet az oka, hogy elzsibbad a két kézfejem, miközben a párommal szeretkezünk vagy orálisan elégít ki?

Akárhányszor együtt vagyok barátommal jéghideg lesz a kezem,és elzsibbad! Ez normális dolog? Mert nem hiszem,és kicsit aggaszt..

Legjobb válasz: Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)

Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)
Választ nem tudok adni, de szerintem a zsibbadás nincs összefüggésben a hõvel. (De egy próbát megér... Veszítenivalód nincs.) Nekem is szokott ilyen lenni, sõt, volt már olyan is, hogy le kellett állnunk, mert az egész testem... Engem is aggaszt kicsit, próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit... :S
Ha esetleg sokat karmolászod a párod, vagy a takarót párnát meg ilyenek attól is lehet.Nekem attól szokott.
nekem is volt már ilyen egy párszor, szerintem a vér kimegy a kezedbõl és másfelé vándorol:) én erre gondoltam
Próbáltátok már takaró alatt? Mert ha lány vagy..és a fogalmazásból ítélve az vagy :) Akkor bizony jó sok hõt veszítesz...hiszen nyilván nem szõrös a lábad, nem szõrös a karod stb. Ha teljesen fedetlenül csináljátok idõvel fázni fogsz, legalábbis ha olyan pózban vagytok, hogy nem adtok át egymásnak hõt, de nálunk is gyakran elõfordul, hogy én bebújok a takaró alá és a batárnõm combjait betakarom miközben...szóval egy próbát megér, tudom nem olyan "meghitt" de ha szõrtelenítesz akkor bizony elõfordulhat, hogy hamarabb "lehûlsz". És nyugi ez tuti nem egy betegség ;) Próbáljátok ki majd írd meg hogy sikerült ;)
Biztos alacsony a vérnyomásod, és ezért nem marad benne, mikor ott lent felgyûlik.

Volt két hullámos papagájom a hím meghalt. A nőstény mellé vettem egy hímet aki fiatalabb nála, (lehet ez az oka) de a tojó nem kedveli. Az előző párjáról tanulta volna? Mert a voltpárja őt terrorizálta. Hogyan békíthetnem ki őket egymással?

Legjobb válasz: Mennyi idõsek kb? Egybõl egy kalitkába tetted õket vagy úgy csináltad ahogy kell,kéne mindig és fokozatosan szoktattad õket össze? Pontosan mit takar a terrorizálás?

Mennyi idõsek kb? Egybõl egy kalitkába tetted õket vagy úgy csináltad ahogy kell, kéne mindig és fokozatosan szoktattad õket össze? Pontosan mit takar a terrorizálás?
A kérdező hozzászólása: Hát azt én nem tudom de annyit tudok hogy a fiatal papagájnak nincsen kialakulva a íriszgyûrû a szemében. A tojónak már kialakult de a hímnek még nem, és úgy szoktattam õket össze, hogy elõször a hímet beraktam egy másik kisebb kalitkába. Majd rá egy-két napra mindkettõjüket kiengedtem a szobába repkedni. A tojó félénkebb volt az elején de késõbb már jóban voltak. Miután a hím bemerészkedett a tojó nagy kalitkájába már elkezdte csipkedni. Nem engedi maga mellé. A tojó akkor is erõszakoskodik mikor a hím nem azt teszi amit akar. (pl. eszik és a tojó hangosan rikácsol)
Szerintem a tojó csak a területét védi, mert a magáénak tekinti a kalitkát, és a hímet csak egy "betolakodónak" látja, aki befészkelõdött az õ kis házába. Azt javaslom hogy rendezz át teljesen egy kalitkát és egyszerre engedd be mind a kettõt, így egyikük sem fogja a magáénak gondolni a helyet. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Ez eszembe sem jutott :) nagyon köszike :) ))
Pontosan. Védi a területét. A kalitka átrendezése meg fogja oldani a problémát szerintem.

Mi lehet az oka a terhességen kívül a menstruáció két hetes elmaradásának?

Legjobb válasz: szerintem más ok nincs, mint a terhesség. két hét sok idõ. pláne ha azelõtt rendszeres volt. pár nap még belefér, de két hét nagyon sok idõ. vegyél tesztet, ha terhes vagy valószínûleg kimutatja. ha negatív és még mindig nem jött meg, menj orvoshoz.

szerintem más ok nincs, mint a terhesség. két hét sok idõ. pláne ha azelõtt rendszeres volt. pár nap még belefér, de két hét nagyon sok idõ. vegyél tesztet, ha terhes vagy valószínûleg kimutatja. ha negatív és még mindig nem jött meg, menj orvoshoz.
Két hét késést még okozhat a hormonháztartás felborulása is. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy beágyazódott valami, de az kilökõdik, és meg fog jönni a menszesz. Persze az orvos tudna a legtöbbet mondani.
Szia!Nekem könnyen elõfordult hogy akár 3-4 hétig is kimaradt anélkül hogy terhes lettem volna.Vérszegénység, környezetváltozás, idegeskedés, hormonzavar, ezeregy oka lehet, de orvoshoz mindenképp el kell menni, mert ez így nem maradhat.
Szia! Nálam is elõfordult már, hogy 2 hetet késett. Sõt, 2x is volt ilyen. De azért csinálj tesztet, az a biztos. Én is csináltam. És nem volt baj.

Mozilla Firefox két Microsoftos beépülőjét letiltotta. Mi lehet az oka?

A Windows Presentation Foundation plug-in és a Microsoft NET Framework Assistant kiterjesztést biztonsági okokból letiltották.

Legjobb válasz: Nálam két gépen is ez történt, szóval gyanítom mindenkinél. Okát nem tudom de szerintem nem kell vele foglalkozni.

Nálam két gépen is ez történt, szóval gyanítom mindenkinél. Okát nem tudom de szerintem nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Mozilla Firefox piszkoskodása: http://pcforum.hu/hirek/11605/Kitiltotta+a+Microsoft-ot+a+Fi..
A kérdező hozzászólása: Ma már újra engedélyezte a Mozilla, gáz, amit tettek.

Febr.12-e óta készítek minden délután ovu tesztet. Azóta minden nap van két csík.16-án volt a legerősebb, azóta is csak kevésbé halványodott. Mi az oka a folyamatos két csíknak? Sosem lesz negatív?

Legjobb válasz: Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ha két barátnő két pasival mászkál akkor mennyi az esélye annak, hogy ők két pár?

Talán hülye a kérdés, de szerintetek mennyire valószín? ez?

Legjobb válasz: 50-50%

50-50%
Perecetsav üzenete: Hát az attol függ, hogy hetero vagy homo párok is számítanak-e Legyenek a lányok A és B a fiuk 1 és 2 Heterópárvizsgálatnál: 2 féle képpen lehet 2 pár 1 éle képpen nem lehet egy pár sem 4 féle képpen lehet csak 1 pár(nem számolva hogy 3an vannak együtt, vagy mind a négyen 1 nagy "pár") ez összesen 7 lehetõség amibõl a kedvezõ esetek száma 2, tehát 28, 57% az esélyhogy 2 pár Homopárral bõvített vizsgálatnál: 3 féle képpen lehet 2 pár 1 féle képpen nincs egypár sem 6 féle képpen van egy pár(nem számolva hogy 3an vannak együtt, vagy mind a négyen 1 nagy "pár") ez összesen 10 lehetõség amibõl a kedvezõ esetek száma 3, tehát 30% az esélyhogy 2 pár (A számítások kevés odafigyeléssel és ellenõrzés nélkül, vaaint a 4 egyén megfigyelése nélkül végeztem, pontatlanságokért és a helyesírásért felelõséget nem válalok)
-30+30%
Szerintem csak dugnak!
hát nemtudom, de én a barátommal gyakran mászkálok egy haverunkkal, és egy lányhaverunkkal...és õk nem egy pár.
A kérdező hozzászólása: Hát csak egyszer láttam õket együtt. Amúgy meg annyira nem helyesek a srácok, mint amilyen szépek a lányok, szóval remélem nem. :)
-20+20%
figyelj lén si szoktam haver lányokkal mászkálni de az még enm azt jelenti hoyg járunk:) szval 50-50%
látom, mindenki tréfarépát reggelizett, és folytatjátok az arányt...:D
(tudjátok... két mínusz egy plusz)
-10+10%
0-0%
10-10%
20-20%
Ha mondjuk egy hónapban együtt látod Õket vagy 5X, akkor van rá szerintem 80% esély hogy igen, de ez azért sok mindentõl függ :)
30-30%
40-40%
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez klassz volt :D

Az elso ket fogamon feher foltok vannak NAGYON reg ota mindig kereste m hogy mi lehet az oka es hogy mit lehet tenni hogy elttunjon, de meg mimdig semmi, lehet ezellen tenni?

Mar nagyon nsgyon zavar es tenyleg mindig mosdtam fogat es megis itt van. Mar mosolyogni se merek kerlek segitsetek. Egyebkent most elkezdtem szedni ilyen kalcium pezsgotablettat ha esetleg kalcium hiany hatha segit, de ha igen kb mennyi ido? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.

Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.
Nem lerakódás?
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem lerakodas!:/ mar nagyon regota megvan de a fogorvos sem mondott ra semmit akkor lehet hogy vissz se fordithato?
Nem is olyan régen azt hitték, hogyha valami tablettát (nem tudom pontosan, mit) rendszeresen adnak a gyereknek, akkor az a fogait erõsebbé teszi. Csak aztán amellett megjelentek ezek a fehérebb részek. Aztán rájöttek erre, és már nem ajánlják az orvosok az anyukáknak. Nekem is van ilyen folt a fogamon. Ui: Csak mértékkel a Ca tablettákkal, az nem jó ha túl sokat eszel/iszol belõle.
A kérdező hozzászólása: es neked hogy tuntek el a foltok?
Sehogyan, sajnos. De nekem annyira nem feltûnõ. Ha téged nagyon zavar akkor szerintem meg kéne kérdezned egy fogorvost, hogy mit lehet vele tenni.
A kérdező hozzászólása: okes koszonom, vegulis akkor lehet tenni ellene hogy eltunjon igazz?:)

Van okom felni? Ez az eset ket eve tortent

Barataimmal jottunk hazafele a sulibol a tombhazak kozott.Egyszer hallotuk,hogy egy neni az ablakbol segitseget ker.Odamentunk es mondta,hogy nem tud kijonni a lakasbol.Mi nemtudtunk mit csinalni elmentunk a rendorsegre hiszen ott volt 500 meterre.Na jott 2 rendor megkerdeztek a nenit,szegenyke kicsit bugyuta volt mert a nevet sem tudta.De ezt viszont mi nem tudtuk.A rendorok viszont felirtak a nevunket es,hogy hol lakunk,ettol kicsit megijedtem,de miert irtak fel? Valamit akarnak majd csinalni?

Legjobb válasz: 2 éve nem alszol emiatt? nincs okod félni... ilyenkor ezt kell csinálniuk.. fel kell írniuk annak a nevét címét aki a bejelentést teszi... csak kötelezõ papírmunka nekik semmi több...

2 éve nem alszol emiatt? nincs okod félni... ilyenkor ezt kell csinálniuk.. fel kell írniuk annak a nevét címét aki a bejelentést teszi... csak kötelezõ papírmunka nekik semmi több...
Ha akartak volna valamit csinálni, akkor az már megtörtént volna. Meg egyébkéntis semmi rosszat nem tettetek, biztos csak valami papírmunkához kellettek nekik az adataitok.
Két éve történt és még mindig ezen agyalsz. Csináltál valami olyat, ami miatt félned kell a rendõröktõl?
Nincs okod félni, csak állampolgári kötelességedet teljesítetted. Az adatokat azért veszik fel, mert a rendõröknek el kell számolni azzal, hogy hová mentek munkaidõben és kik hívták õket.
A biztonság kedvéért én félnék a helyedben! A neved, címed "ott" van! "Számon tarthatják, mit telefonoztam s mikor, miért, kinek. Aktákba irják, mirõl álmodoztam s azt is, ki érti meg. És nem sejthetem, mikor lesz elég ok elõkotorni azt a kartotékot, mely jogom sérti meg."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!