Találatok a következő kifejezésre: Az oké két (262 db)

Két hete késik a menstruációm, mi lehet az oka? Két tesztet is csináltam már, mindkettő negatív lett.

Februárban volt az utolsó nemi aktusom, szóval már kb. két hónapos terhességről lenne szó. Viszont úgy gondolom, hogy azt már mindenképp ki kellene mutassa a teszt, ha tényleg arról lenne szó. (Márciusban még rendesen megjött, terhességi tüneteket sem észleltem magamon.) Mi más oka lehet?

Legjobb válasz: mennyi idõs vagy? rendszeres a menstruációd? el kéne menned dokihoz, nehogy az legyen mint nálam....jártam endokrinológustól kezdve mindenhová és pajzsmirigy túltengésem van

mennyi idõs vagy? rendszeres a menstruációd? el kéne menned dokihoz, nehogy az legyen mint nálam....jártam endokrinológustól kezdve mindenhová és pajzsmirigy túltengésem van
Stressz, hormonzavar, igazából sok minden okozhatja.Vegyél még egy hét múlva egy tesztet, ha az is negatív akkor tuti nem vagy terhes.Én sokszor jártam már így, hogy kimaradt.Nõgyógyász válasza az volt rá, hogy elõfordul és sokszor nem lehet megmondani igazából miért is van ilyen.
a menstruáció az alábbi okok miatt késhet: 1. terhesség 2. stressz 3. egyéb betegségek (felfázás, petefészek gyulladás, egyébb-akár súlyosabb betegségek)

Mi lehet az oka, hogy elzsibbad a két kézfejem, miközben a párommal szeretkezünk vagy orálisan elégít ki?

Akárhányszor együtt vagyok barátommal jéghideg lesz a kezem,és elzsibbad! Ez normális dolog? Mert nem hiszem,és kicsit aggaszt..

Legjobb válasz: Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)

Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)
Választ nem tudok adni, de szerintem a zsibbadás nincs összefüggésben a hõvel. (De egy próbát megér... Veszítenivalód nincs.) Nekem is szokott ilyen lenni, sõt, volt már olyan is, hogy le kellett állnunk, mert az egész testem... Engem is aggaszt kicsit, próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit... :S
Ha esetleg sokat karmolászod a párod, vagy a takarót párnát meg ilyenek attól is lehet.Nekem attól szokott.
nekem is volt már ilyen egy párszor, szerintem a vér kimegy a kezedbõl és másfelé vándorol:) én erre gondoltam
Próbáltátok már takaró alatt? Mert ha lány vagy..és a fogalmazásból ítélve az vagy :) Akkor bizony jó sok hõt veszítesz...hiszen nyilván nem szõrös a lábad, nem szõrös a karod stb. Ha teljesen fedetlenül csináljátok idõvel fázni fogsz, legalábbis ha olyan pózban vagytok, hogy nem adtok át egymásnak hõt, de nálunk is gyakran elõfordul, hogy én bebújok a takaró alá és a batárnõm combjait betakarom miközben...szóval egy próbát megér, tudom nem olyan "meghitt" de ha szõrtelenítesz akkor bizony elõfordulhat, hogy hamarabb "lehûlsz". És nyugi ez tuti nem egy betegség ;) Próbáljátok ki majd írd meg hogy sikerült ;)
Biztos alacsony a vérnyomásod, és ezért nem marad benne, mikor ott lent felgyûlik.

Volt két hullámos papagájom a hím meghalt. A nőstény mellé vettem egy hímet aki fiatalabb nála, (lehet ez az oka) de a tojó nem kedveli. Az előző párjáról tanulta volna? Mert a voltpárja őt terrorizálta. Hogyan békíthetnem ki őket egymással?

Legjobb válasz: Mennyi idõsek kb? Egybõl egy kalitkába tetted õket vagy úgy csináltad ahogy kell,kéne mindig és fokozatosan szoktattad õket össze? Pontosan mit takar a terrorizálás?

Mennyi idõsek kb? Egybõl egy kalitkába tetted õket vagy úgy csináltad ahogy kell, kéne mindig és fokozatosan szoktattad õket össze? Pontosan mit takar a terrorizálás?
A kérdező hozzászólása: Hát azt én nem tudom de annyit tudok hogy a fiatal papagájnak nincsen kialakulva a íriszgyûrû a szemében. A tojónak már kialakult de a hímnek még nem, és úgy szoktattam õket össze, hogy elõször a hímet beraktam egy másik kisebb kalitkába. Majd rá egy-két napra mindkettõjüket kiengedtem a szobába repkedni. A tojó félénkebb volt az elején de késõbb már jóban voltak. Miután a hím bemerészkedett a tojó nagy kalitkájába már elkezdte csipkedni. Nem engedi maga mellé. A tojó akkor is erõszakoskodik mikor a hím nem azt teszi amit akar. (pl. eszik és a tojó hangosan rikácsol)
Szerintem a tojó csak a területét védi, mert a magáénak tekinti a kalitkát, és a hímet csak egy "betolakodónak" látja, aki befészkelõdött az õ kis házába. Azt javaslom hogy rendezz át teljesen egy kalitkát és egyszerre engedd be mind a kettõt, így egyikük sem fogja a magáénak gondolni a helyet. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Ez eszembe sem jutott :) nagyon köszike :) ))
Pontosan. Védi a területét. A kalitka átrendezése meg fogja oldani a problémát szerintem.

Mi lehet az oka a terhességen kívül a menstruáció két hetes elmaradásának?

Legjobb válasz: szerintem más ok nincs, mint a terhesség. két hét sok idõ. pláne ha azelõtt rendszeres volt. pár nap még belefér, de két hét nagyon sok idõ. vegyél tesztet, ha terhes vagy valószínûleg kimutatja. ha negatív és még mindig nem jött meg, menj orvoshoz.

szerintem más ok nincs, mint a terhesség. két hét sok idõ. pláne ha azelõtt rendszeres volt. pár nap még belefér, de két hét nagyon sok idõ. vegyél tesztet, ha terhes vagy valószínûleg kimutatja. ha negatív és még mindig nem jött meg, menj orvoshoz.
Két hét késést még okozhat a hormonháztartás felborulása is. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy beágyazódott valami, de az kilökõdik, és meg fog jönni a menszesz. Persze az orvos tudna a legtöbbet mondani.
Szia!Nekem könnyen elõfordult hogy akár 3-4 hétig is kimaradt anélkül hogy terhes lettem volna.Vérszegénység, környezetváltozás, idegeskedés, hormonzavar, ezeregy oka lehet, de orvoshoz mindenképp el kell menni, mert ez így nem maradhat.
Szia! Nálam is elõfordult már, hogy 2 hetet késett. Sõt, 2x is volt ilyen. De azért csinálj tesztet, az a biztos. Én is csináltam. És nem volt baj.

Mozilla Firefox két Microsoftos beépülőjét letiltotta. Mi lehet az oka?

A Windows Presentation Foundation plug-in és a Microsoft NET Framework Assistant kiterjesztést biztonsági okokból letiltották.

Legjobb válasz: Nálam két gépen is ez történt, szóval gyanítom mindenkinél. Okát nem tudom de szerintem nem kell vele foglalkozni.

Nálam két gépen is ez történt, szóval gyanítom mindenkinél. Okát nem tudom de szerintem nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Mozilla Firefox piszkoskodása: http://pcforum.hu/hirek/11605/Kitiltotta+a+Microsoft-ot+a+Fi..
A kérdező hozzászólása: Ma már újra engedélyezte a Mozilla, gáz, amit tettek.

Febr.12-e óta készítek minden délután ovu tesztet. Azóta minden nap van két csík.16-án volt a legerősebb, azóta is csak kevésbé halványodott. Mi az oka a folyamatos két csíknak? Sosem lesz negatív?

Legjobb válasz: Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ha két barátnő két pasival mászkál akkor mennyi az esélye annak, hogy ők két pár?

Talán hülye a kérdés, de szerintetek mennyire valószín? ez?

Legjobb válasz: 50-50%

50-50%
Perecetsav üzenete: Hát az attol függ, hogy hetero vagy homo párok is számítanak-e Legyenek a lányok A és B a fiuk 1 és 2 Heterópárvizsgálatnál: 2 féle képpen lehet 2 pár 1 éle képpen nem lehet egy pár sem 4 féle képpen lehet csak 1 pár(nem számolva hogy 3an vannak együtt, vagy mind a négyen 1 nagy "pár") ez összesen 7 lehetõség amibõl a kedvezõ esetek száma 2, tehát 28, 57% az esélyhogy 2 pár Homopárral bõvített vizsgálatnál: 3 féle képpen lehet 2 pár 1 féle képpen nincs egypár sem 6 féle képpen van egy pár(nem számolva hogy 3an vannak együtt, vagy mind a négyen 1 nagy "pár") ez összesen 10 lehetõség amibõl a kedvezõ esetek száma 3, tehát 30% az esélyhogy 2 pár (A számítások kevés odafigyeléssel és ellenõrzés nélkül, vaaint a 4 egyén megfigyelése nélkül végeztem, pontatlanságokért és a helyesírásért felelõséget nem válalok)
-30+30%
Szerintem csak dugnak!
hát nemtudom, de én a barátommal gyakran mászkálok egy haverunkkal, és egy lányhaverunkkal...és õk nem egy pár.
A kérdező hozzászólása: Hát csak egyszer láttam õket együtt. Amúgy meg annyira nem helyesek a srácok, mint amilyen szépek a lányok, szóval remélem nem. :)
-20+20%
figyelj lén si szoktam haver lányokkal mászkálni de az még enm azt jelenti hoyg járunk:) szval 50-50%
látom, mindenki tréfarépát reggelizett, és folytatjátok az arányt...:D
(tudjátok... két mínusz egy plusz)
-10+10%
0-0%
10-10%
20-20%
Ha mondjuk egy hónapban együtt látod Õket vagy 5X, akkor van rá szerintem 80% esély hogy igen, de ez azért sok mindentõl függ :)
30-30%
40-40%
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez klassz volt :D

Párommal pár hónapja élünk együtt, előző kapcsolatomból van egy két éves lányom aki köztünk alszik. Párom szó nélkül engedi neki. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Az lehet az oka, hogy még csak pár hónapja éltek együtt, és még tûri, és nem akar veled cirkuszt.. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt hosszú távon szó nélkül hagyja? De azért te is érdekes vagy. Furcsállod, hogy nem szól érte a párod. Ezek szerint te sem érzed ezt a gyerekekkelalvós dolgot normálisnak. Akkor miért nem rakod a gyereket a saját ágyába?

Jezusom, ha meg szólna akkor az lenne a baj. Tedd külön a gyereket éjszakára es örülj h toleráns a párod.
Az lehet az oka, hogy még csak pár hónapja éltek együtt, és még tûri, és nem akar veled cirkuszt.. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezt hosszú távon szó nélkül hagyja? De azért te is érdekes vagy. Furcsállod, hogy nem szól érte a párod. Ezek szerint te sem érzed ezt a gyerekekkelalvós dolgot normálisnak. Akkor miért nem rakod a gyereket a saját ágyába?
Talán mert szereti? Talán mert nem azt tartja szem elõtt, hogy csak a tiéd, hanem azt, hogy mostantól közösen nevelitek, és ha tartós lesz a kapcsolatotok , akkor õ lesz a nevelõ/pótapukája? Miért, te mire gondoltál...?
Azért nem szól mert nem akar még beleszólni a gyereknevelésedbe.
#2 vagyok, Úristen, de naívak vagytok! Egy ágyban alszanak a gyerekekkel, és emiatt még szex sincs, de biztos azért nem szól, mert annnnnnyira szereti a gyereket. Anyukám, vegyél már egy ezresél egy matracot annak a gyereknek, mert -attól függõen, hogy kié a lakás- vagy a pasi csomagol össze, vagy titeket rak ki.
Akármekkora is a szerelem...a gyereknek sem jó ez így...kellene neki egy saját hely. Eddig hol aludt?
A pasik sokszor sokkal toleránsabbak a számukra idegen gyerekekkel mint a nõk.
Igazuk van a többieknek! Ne sajnálj egy ágyat venni a gyereknek, hogy külön aludjon! Mindenkinek kényelmesebb lesz. Miért nem jutott eddig eszedbe, hogy vesztek, ha nincs?
Én m-ár születésemtõl kezdve külön szobában, külön ágyba aludtam... Nekem ez igy jó volt :) meg igy az egészséges
Pasi kb annyira okos mint te! Szegény kislányt sajnálom. Az "eredeti" apja ezt engedi?
Gondolom nem mer szolni. Mondjuk nekem kicsit durva, hogy a lanyodat egy "idegen" ferfi mellett altatod. Nem hiszem hogy ez egeszseges.
Szerintem nem meri neked mondani, hogy jobb lenne, ha lenne végre külön ágya, külön szobája a gyereknek......
Most tényleg szivatsz bennünket, vagy már ne is haragudj, de nem lopnának el az eszedért. Szóval, örülj, hogy van párod, de meg kellene becsülnöd. A legfontosabb: van egy kislányod, akit nevelsz, akkor ugyan tiszteld meg már azzal, hogy ne a te pasiddal aludjon együtt és fordítva is a pasidat is megtisztelhetnéd, hogy te alszol vele csakis. Ha lesz netán másik pasid majd azzal is együtt alszik akislány?
Ja, de neked nem kéne szólni, ha kiváncsi vagy hogy miért hagyja vagy ha azt hiszed, hogy problémái vannak, mi? Nagyon okos logika.
A kérdező hozzászólása: Egy éves kora óta.
A kérdező hozzászólása: Ha baja, hogy köztünk alszik a kicsi akkor szóljon.
a 2 éves gyerek születése óta melletted alszik?
Azért nem szól mert a TE GYEREKED. Neked kellen ezt elintézni, nem gondolod?? De h*lye emkberek vannak, jézusom...
A kérdező hozzászólása: De szex senagyon van a kicsi miatt.
A kérdező hozzászólása: Azért mert nincs saját ágya.
A kérdező hozzászólása: Eddig melettem aludt.
Ennyire nem lehet valaki vak. Nem szól a párod, mert egyelõre nem akar ebbõl vitát, de így még a gyereked saját apja sem szeretne élni, nemhogy a barátod. Ezt a kérdést egyébként provokációnak szántad ?
a 2 éves gyerek születése óta melletted alszik?
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok hogy szexuális problémája van.
Miért még soha nem voltatok együtt?
A fejével van probléma hogy melletted van :D 32/F
Na változott valami, Amúgy a Veterán INGYEN ELVIHETÕ gyerekcuccok is vannak.

12 éves vagyok, tavaly nyáron jött meg először, azóta rendszeresen jön, egy-két napos csúszásokkal. De ma is megjött, pedig ebben a hónapban már volt. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Az az oka, hogy még fiatal vagy és nem állt be rendszeresre a menstruációd. A hormonrendszerednek kell egy kis idõ amíg rendes mûködésre áll be.

Az az oka, hogy még fiatal vagy és nem állt be rendszeresre a menstruációd. A hormonrendszerednek kell egy kis idõ amíg rendes mûködésre áll be.
elsõ 2 évben akármi lehet. Örülj, hogy eddig viszonylag pontos volt. Én annak is örülnék, sõt..
Ez a kérdés az én nagyanyámra is pont illik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!