Találatok a következő kifejezésre: Az oké két (289 db)

Két hete késik a menstruációm, mi lehet az oka? Két tesztet is csináltam már, mindkettő negatív lett.

Februárban volt az utolsó nemi aktusom, szóval már kb. két hónapos terhességről lenne szó. Viszont úgy gondolom, hogy azt már mindenképp ki kellene mutassa a teszt, ha tényleg arról lenne szó. (Márciusban még rendesen megjött, terhességi tüneteket sem észleltem magamon.) Mi más oka lehet?

Legjobb válasz: mennyi idõs vagy? rendszeres a menstruációd? el kéne menned dokihoz, nehogy az legyen mint nálam....jártam endokrinológustól kezdve mindenhová és pajzsmirigy túltengésem van

mennyi idõs vagy? rendszeres a menstruációd? el kéne menned dokihoz, nehogy az legyen mint nálam....jártam endokrinológustól kezdve mindenhová és pajzsmirigy túltengésem van
Stressz, hormonzavar, igazából sok minden okozhatja.Vegyél még egy hét múlva egy tesztet, ha az is negatív akkor tuti nem vagy terhes.Én sokszor jártam már így, hogy kimaradt.Nõgyógyász válasza az volt rá, hogy elõfordul és sokszor nem lehet megmondani igazából miért is van ilyen.
a menstruáció az alábbi okok miatt késhet: 1. terhesség 2. stressz 3. egyéb betegségek (felfázás, petefészek gyulladás, egyébb-akár súlyosabb betegségek)

Mi lehet az oka, hogy elzsibbad a két kézfejem, miközben a párommal szeretkezünk vagy orálisan elégít ki?

Akárhányszor együtt vagyok barátommal jéghideg lesz a kezem,és elzsibbad! Ez normális dolog? Mert nem hiszem,és kicsit aggaszt..

Legjobb válasz: Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)

Vagy az is oka lehet, hogy túl kényelmetlen pozícióban fekszik a két kezed, túl sokáig nem mozgatod. Nálam emiatt volt ilyesmi. Nyugi, nincs semmi baj :) A fázás is oka lehet, én is elkezdek egy idõ után fázni és tök hideg a kezem meg a lábam, ilyenkor betakarom magam, ahol lehet :)
Választ nem tudok adni, de szerintem a zsibbadás nincs összefüggésben a hõvel. (De egy próbát megér... Veszítenivalód nincs.) Nekem is szokott ilyen lenni, sõt, volt már olyan is, hogy le kellett állnunk, mert az egész testem... Engem is aggaszt kicsit, próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit... :S
Ha esetleg sokat karmolászod a párod, vagy a takarót párnát meg ilyenek attól is lehet.Nekem attól szokott.
nekem is volt már ilyen egy párszor, szerintem a vér kimegy a kezedbõl és másfelé vándorol:) én erre gondoltam
Próbáltátok már takaró alatt? Mert ha lány vagy..és a fogalmazásból ítélve az vagy :) Akkor bizony jó sok hõt veszítesz...hiszen nyilván nem szõrös a lábad, nem szõrös a karod stb. Ha teljesen fedetlenül csináljátok idõvel fázni fogsz, legalábbis ha olyan pózban vagytok, hogy nem adtok át egymásnak hõt, de nálunk is gyakran elõfordul, hogy én bebújok a takaró alá és a batárnõm combjait betakarom miközben...szóval egy próbát megér, tudom nem olyan "meghitt" de ha szõrtelenítesz akkor bizony elõfordulhat, hogy hamarabb "lehûlsz". És nyugi ez tuti nem egy betegség ;) Próbáljátok ki majd írd meg hogy sikerült ;)
Biztos alacsony a vérnyomásod, és ezért nem marad benne, mikor ott lent felgyûlik.

Volt két hullámos papagájom a hím meghalt. A nőstény mellé vettem egy hímet aki fiatalabb nála, (lehet ez az oka) de a tojó nem kedveli. Az előző párjáról tanulta volna? Mert a voltpárja őt terrorizálta. Hogyan békíthetnem ki őket egymással?

Legjobb válasz: Mennyi idõsek kb? Egybõl egy kalitkába tetted õket vagy úgy csináltad ahogy kell,kéne mindig és fokozatosan szoktattad õket össze? Pontosan mit takar a terrorizálás?

Mennyi idõsek kb? Egybõl egy kalitkába tetted õket vagy úgy csináltad ahogy kell, kéne mindig és fokozatosan szoktattad õket össze? Pontosan mit takar a terrorizálás?
A kérdező hozzászólása: Hát azt én nem tudom de annyit tudok hogy a fiatal papagájnak nincsen kialakulva a íriszgyûrû a szemében. A tojónak már kialakult de a hímnek még nem, és úgy szoktattam õket össze, hogy elõször a hímet beraktam egy másik kisebb kalitkába. Majd rá egy-két napra mindkettõjüket kiengedtem a szobába repkedni. A tojó félénkebb volt az elején de késõbb már jóban voltak. Miután a hím bemerészkedett a tojó nagy kalitkájába már elkezdte csipkedni. Nem engedi maga mellé. A tojó akkor is erõszakoskodik mikor a hím nem azt teszi amit akar. (pl. eszik és a tojó hangosan rikácsol)
Szerintem a tojó csak a területét védi, mert a magáénak tekinti a kalitkát, és a hímet csak egy "betolakodónak" látja, aki befészkelõdött az õ kis házába. Azt javaslom hogy rendezz át teljesen egy kalitkát és egyszerre engedd be mind a kettõt, így egyikük sem fogja a magáénak gondolni a helyet. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Ez eszembe sem jutott :) nagyon köszike :) ))
Pontosan. Védi a területét. A kalitka átrendezése meg fogja oldani a problémát szerintem.

Mi lehet az oka a terhességen kívül a menstruáció két hetes elmaradásának?

Legjobb válasz: szerintem más ok nincs, mint a terhesség. két hét sok idõ. pláne ha azelõtt rendszeres volt. pár nap még belefér, de két hét nagyon sok idõ. vegyél tesztet, ha terhes vagy valószínûleg kimutatja. ha negatív és még mindig nem jött meg, menj orvoshoz.

szerintem más ok nincs, mint a terhesség. két hét sok idõ. pláne ha azelõtt rendszeres volt. pár nap még belefér, de két hét nagyon sok idõ. vegyél tesztet, ha terhes vagy valószínûleg kimutatja. ha negatív és még mindig nem jött meg, menj orvoshoz.
Két hét késést még okozhat a hormonháztartás felborulása is. Ugyanakkor az is lehetséges, hogy beágyazódott valami, de az kilökõdik, és meg fog jönni a menszesz. Persze az orvos tudna a legtöbbet mondani.
Szia!Nekem könnyen elõfordult hogy akár 3-4 hétig is kimaradt anélkül hogy terhes lettem volna.Vérszegénység, környezetváltozás, idegeskedés, hormonzavar, ezeregy oka lehet, de orvoshoz mindenképp el kell menni, mert ez így nem maradhat.
Szia! Nálam is elõfordult már, hogy 2 hetet késett. Sõt, 2x is volt ilyen. De azért csinálj tesztet, az a biztos. Én is csináltam. És nem volt baj.

Mozilla Firefox két Microsoftos beépülőjét letiltotta. Mi lehet az oka?

A Windows Presentation Foundation plug-in és a Microsoft NET Framework Assistant kiterjesztést biztonsági okokból letiltották.

Legjobb válasz: Nálam két gépen is ez történt, szóval gyanítom mindenkinél. Okát nem tudom de szerintem nem kell vele foglalkozni.

Nálam két gépen is ez történt, szóval gyanítom mindenkinél. Okát nem tudom de szerintem nem kell vele foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Mozilla Firefox piszkoskodása: http://pcforum.hu/hirek/11605/Kitiltotta+a+Microsoft-ot+a+Fi..
A kérdező hozzászólása: Ma már újra engedélyezte a Mozilla, gáz, amit tettek.

Febr.12-e óta készítek minden délután ovu tesztet. Azóta minden nap van két csík.16-án volt a legerősebb, azóta is csak kevésbé halványodott. Mi az oka a folyamatos két csíknak? Sosem lesz negatív?

Legjobb válasz: Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

Ugye tudod hogy csak akkor pozitív a teszt ha egyforma erõsségû a két csík vagy a tesztcsíkod erõsebb mint a controll csík! A halványabb NEM pozitív. Negativ! Ha viszont teljesen erõs két csíkod van, akkor ez lehet PCO-is. Orvoshoz feltétlen menj el.

A két dallam hasonlóságának mi az oka?

a href='https://www.youtube.com/watch?v=-8Hx7wm0Y0s' class='kulso_link'>https://www.youtube.com/watch?v=-8Hx7wm0Y0s

Legjobb válasz: Mert ugyanaz a két dallam. A Gyertyafény keringõ az Auld Lang Syne-t dolgozza fel. Robert Burns skót költõ verse, melyet 1788-ban írt egy korábbi népdal dallamára.Számos angol nyelvû országban ismert, fõként újévkor éneklik, de más, búcsúzással kapcsolatos ünnepségeken is, például ballagáskor. A dal világszerte ismert lett, ám általában még az angol anyanyelvûek is csak az elsõ két versszakát ismerik (és õk sem Burns eredeti skót dialektusában éneklik).

Mert ugyanaz a két dallam. A Gyertyafény keringõ az Auld Lang Syne-t dolgozza fel. Robert Burns skót költõ verse, melyet 1788-ban írt egy korábbi népdal dallamára.Számos angol nyelvû országban ismert, fõként újévkor éneklik, de más, búcsúzással kapcsolatos ünnepségeken is, például ballagáskor. A dal világszerte ismert lett, ám általában még az angol anyanyelvûek is csak az elsõ két versszakát ismerik (és õk sem Burns eredeti skót dialektusában éneklik).

Ha két barátnő két pasival mászkál akkor mennyi az esélye annak, hogy ők két pár?

Talán hülye a kérdés, de szerintetek mennyire valószín? ez?

Legjobb válasz: 50-50%

50-50%
Perecetsav üzenete: Hát az attol függ, hogy hetero vagy homo párok is számítanak-e Legyenek a lányok A és B a fiuk 1 és 2 Heterópárvizsgálatnál: 2 féle képpen lehet 2 pár 1 éle képpen nem lehet egy pár sem 4 féle képpen lehet csak 1 pár(nem számolva hogy 3an vannak együtt, vagy mind a négyen 1 nagy "pár") ez összesen 7 lehetõség amibõl a kedvezõ esetek száma 2, tehát 28, 57% az esélyhogy 2 pár Homopárral bõvített vizsgálatnál: 3 féle képpen lehet 2 pár 1 féle képpen nincs egypár sem 6 féle képpen van egy pár(nem számolva hogy 3an vannak együtt, vagy mind a négyen 1 nagy "pár") ez összesen 10 lehetõség amibõl a kedvezõ esetek száma 3, tehát 30% az esélyhogy 2 pár (A számítások kevés odafigyeléssel és ellenõrzés nélkül, vaaint a 4 egyén megfigyelése nélkül végeztem, pontatlanságokért és a helyesírásért felelõséget nem válalok)
-30+30%
Szerintem csak dugnak!
hát nemtudom, de én a barátommal gyakran mászkálok egy haverunkkal, és egy lányhaverunkkal...és õk nem egy pár.
A kérdező hozzászólása: Hát csak egyszer láttam õket együtt. Amúgy meg annyira nem helyesek a srácok, mint amilyen szépek a lányok, szóval remélem nem. :)
-20+20%
figyelj lén si szoktam haver lányokkal mászkálni de az még enm azt jelenti hoyg járunk:) szval 50-50%
látom, mindenki tréfarépát reggelizett, és folytatjátok az arányt...:D
(tudjátok... két mínusz egy plusz)
-10+10%
0-0%
10-10%
20-20%
Ha mondjuk egy hónapban együtt látod Õket vagy 5X, akkor van rá szerintem 80% esély hogy igen, de ez azért sok mindentõl függ :)
30-30%
40-40%
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez klassz volt :D

Mi lehet az oka, hogy egy 30 feletti szûz férfi ámokfutásba kezd (ismerek ilyet) és egy idõ után a sok elutasításba besokall, és elkezdi bulikban, szûk utcákban stb ütni-verni a nõket?

Ez kell a lányoknak,hogy egyes pasikat dühöngõ vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? Persze a pasi hibája is, hogy nem tudja magát kontrollálni, de valami ide vezetett, hogy egy kedves srácból ilyen lett a férfi. Most lehet mondani neki, hogy pszichiáter, gumiszobát neki, de a probléma ettõl összetettebb.

Legjobb válasz: Az az oka, hogy egy utolsó pancser.

Az az oka, hogy egy utolsó pancser.
Egyre több a szûz felnõtt, többen vannak mint hinnénk... Egy csalódott ember....
Ha már tényleg ilyen rossz neki, akkor miért nem megy el prostizni? Lefogadom, hogy a pornót azt bezzeg nézi.
Gyenge jellem. Nekem rengeteg elutasításban volt részem, 27 évesen még csak randim sem volt. Ennek ellenére kizárt dolognak tartom, hogy valaha is megüssek egy nõt! Sõt, bizonyos mértékig meg is tudom érteni a nõket, amiért nem adnak esélyt nekem. A kinézetem ugyanis annyira rémes, hogy logikus, hogy minden lány elutasít. De persze azért próbálkozom, mert a remény hal meg utoljára, és amúgy is, legalább azt érzem, hogy megtettem minden tõlem telhetõt.
Igenigen, én is ilyen leszek. :D
A kétszínûség netovábbja. Kérdezõ, te most a nõket okolod amiért valaki agyilag Beteg? Idefigyelj, te ignoráns hülye gyerek: aki képes dühöngõ vadállatként nekiesni az embernek, sõt, akár erõszakolni is, tényleg úgy képzeled, hogy fejben egészséges? Az ilyen sosem volt az. Maximum jól leplezte.
"Ez kell a lányoknak, hogy egyes pasikat dühöngõ vadállattá tesznek a sok elutasítás révén? " Na most összezevarodtam. Tehát a fiúk szerint válogatás nélkül le kell feküdnünk mindenkivel? Akkor meg mire fel hívjátok ringyónak az olyan csajokat, akik tényleg könnyen kaphatóak, félrelépnek, hazudoznak... hát szegények csak jótékonykodnak, hogy ne legyen a férfiakból dühöngõ õrült :D
10# Még én sem próbáltam karatézni medvékkel. Nem is tervezem.
nemhogy szerezne egy kis ekit oszt felszedne vkit :D (még nem próbáltam am)
#8 Kétlem. Inkább ostoba, kivagyi embernek néznék. Mit megy neki egy jegesmedvének? Miért nem képes kommunikálni a Nõ felé? :D
# 7 Egy eszkimó suncit biztos letudna nyûgözni vele. Persze, nem élné túl, de amúgy is ez a cél:D
#6 A jegesmedvékkel való birkózás mióta számít potenciális udvarlási lehetõségnek?
# 2 Akkor menjen el és birkózzon jegesmedvékkel:D
Fogd már a nõkre hogy egy elmebeteg
Attól hogy hideg még nem kell pszihopatának lenni. Én is jégcsap vagyok mégse verek nõket...
Aki kellõen gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom. A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nõk hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém.
A kérdező hozzászólása: Na-na. Rendes a férfi, vagyis az volt. Nem pancser, ahogy ismerem, csak nem néz ki túl jó, de ótvar ronda sem. De a nõk hideggé tették.
Kedves #3-as "Aki kellõen gyenge jellem, lelki sérült (már gyermekkortól kezdve), és a nevelésével is problémák akadtak, nem csodálkozom. A problémának mindössze egy, maximum két százaléka a nõk hibája. Én kérek elnézést, hogy nem táncolunk minden férfi farkán, ha "udvarol" nekünk és mi választjuk ki, ki tetszik nekünk. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém." Megfordítom a dolgot: Azok a nõk akiket gyerekkoruktól kezdve az alfahímek és a pénzimádatra nevelnek netan még ezenfelül feminista p**csák is azok a probléma forrásai. A problémák 50-75% a nõkre vezethetõ vissza. (20 éves kiélt ri**ncok). A nõk ezoknak a farkán "táncolnak" akik alfahímek vagy rosszfiúk vagy pénzük van annak ellenére hogy hü**ék mint a sötét éjszaka.... Akik ebbe nem fernek bele ebbe a kategriaba szenvedjenek magukban. ugye milyen mocskos dolog ez? Kész agyrém... Na ezert fogok prostihoz menni mivel elegem van mar ebböl. Tök mindegy kinek adom oda penzt: mivel a nök mind k**vak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!