Találatok a következő kifejezésre: Az objektív az olyan esetekre is (1 db)

Az objektív felelősség az olyan esetekre is vonatkozik, ha a büntetés része a vezetéstől eltiltás?

CSak fel akarom hívni a figyelmet egy fura dologra. Kölcsönkérem apám verdáját. Tépek. Megbüntetnek. Õ nem vall rám, ezért fizet. Eddik értem, de faramuci, hogyha monjuk 300-zal fotóznak le, akkor az öreg jogsija is ugrik?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.

Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.
A gépjármû üzemben tartója csak akkor mentesül a felelõsség alól, ha bizonyítja, hogy a jármûvet tõle ellopták, illetve, ha a jármûvet használó személy magánokiratban elismeri, hogy a szabálysértés elkövetésekor õ vezette a jármûvet.
pontosan ez a lényeg. mivel faternak kell a jogsi, hogy létezni tudjon, ezért valószínûleg némi pofon, seggbe és tökön rugás, élve eltemetés után (mármint õ téged) meg fogja mondani, hogy te voltál.
Szóval akkor perkálnia kell, de a jogsiját nem veszik el és büntetõpontot sem kap. Ha jól értettem a választ ? :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek az ottfelejtett 30-as 40-es 60-as táblákról?

Sok helyen nagy nehezen megjavítják az utat, de a 60-as tábla még egy fél év múlva is ott van, talán kivárják míg újra leromlik az út és megspórolják hogy újra kirakják? Mire fizetjük a sok adót? Nincs út amin közlekedjünk, de ahol végre lehetne...

6

Mi a közlekedésbiztonsági alkalmasság ("A" kategóriánál láttam)?

1

Sokan hogyan mernek Pesten a belvárosban belső tükör nélkül vezetni? Például a teherautósok is, de láttam már olyat is hogy személyautóban le volt esve a tükör vagy nem volt rendesen beállítva. Ez nem veszélyes?

7

Mit kell csinálni egy zuhanó repülőn?

Gyors válaszokat kérek!

11

Ha településen kívül, napos időben, láthatósági mellény nélkül biciklizek, belémköthet a rendőr, ha meglátja?

Tökéletes látási viszonyok között

3

Oroszországba mért van annyi autós baleset?

Ja és mért van minden kocsiba kamera, vagy ott olyan megszokott a baleset mert csomó videó van a neten ahol szabálytalanul közlekednek aztán karamboloznak meg dühöngnek , útközbe szétesik a kocsi, stb.

11

Hol baleset-veszélyesebb biciklizni?

Lakott területen kívül, vagy településeken belül, városok központjában?
És ha településen kívül biciklizek az út szélén, az autósok mérgesek lehetnek rám, ha kicsit ki kell kerülniük?

5

Mennyire gáz az Ecseri út eleje?

Ott lenne állásinterjúm, és érdekelne hogy mennyire "gáz" a környék. Illetve az Alföldi út ha azt ismeri valaki.
Aki pl ott dolgozik, érdekelne hogy este mennyire biztonságos egyedül hazajönni ?

4

Elengednétek-e?

Csak arra vagyok kiváncsi hogy az idén nyáron betöltő 16. életévét élő lány gyermekedet, elengednétek e egy jóval nagyobb városba(Debrecen), ami kb. 80 km vonattal, a barátnőjével együtt aki vele egyidős?
Az én lányom el akar menni, de szerintem nem kellene elengedni, mert két ilyen fiatal lány egy nagyvárosban ahol bármi megtörténhet. Nem akarom, hogy a végén elrabolják vagy valami legyen velük.

11

Hogyan is van ez a parkolási rend miért büntetnek folyamatosan?

A kérdésem az lenne hogy ha én a buszba benne vagyok tehát nem hagyom el a buszt meg büntethet e jogilag a parkolóőr ha nincs érvényes parkolójegyem vagy sem?

Ez most hogyan is van légyszíves segítsetek Budapest belvárosáról van szó!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!