Találatok a következő kifejezésre: Az objektív az olyan esetekre is (1 db)

Az objektív felelősség az olyan esetekre is vonatkozik, ha a büntetés része a vezetéstől eltiltás?

CSak fel akarom hívni a figyelmet egy fura dologra. Kölcsönkérem apám verdáját. Tépek. Megbüntetnek. Õ nem vall rám, ezért fizet. Eddik értem, de faramuci, hogyha monjuk 300-zal fotóznak le, akkor az öreg jogsija is ugrik?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.

Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.
A gépjármû üzemben tartója csak akkor mentesül a felelõsség alól, ha bizonyítja, hogy a jármûvet tõle ellopták, illetve, ha a jármûvet használó személy magánokiratban elismeri, hogy a szabálysértés elkövetésekor õ vezette a jármûvet.
pontosan ez a lényeg. mivel faternak kell a jogsi, hogy létezni tudjon, ezért valószínûleg némi pofon, seggbe és tökön rugás, élve eltemetés után (mármint õ téged) meg fogja mondani, hogy te voltál.
Szóval akkor perkálnia kell, de a jogsiját nem veszik el és büntetõpontot sem kap. Ha jól értettem a választ ? :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Részleges szintevesztonek jogositvany szerzesbe van valami korlatozas? Egy B-s es egy A2eset letehetek igy?

1

Mi a véleményetek Reze¹ová által okozott balesetről? A jó kapcsolatok és sok pénz megmentheti a felelősségre vonás alól?

6

Soforok! Milyen a WABERERS-nek dolgozni?

Vegyes tapasztalatokat hallottam, van aki azt mondta korrektek, egyesek szerint viszont mindenfele mondvacsinalt indokkal le-le vonnak a fizetesbol nagyon komoly osszegeket! Masik kerdesem! Hogyan lehet ott megoldani, hogy a parom velem johessen a kamionba? Egyutt megis csak jobb lenne :)

2

Olyan vonatra, ahol van bicikli szállító vagon is arra fel lehet vinni egy olyan motort ami 50ccm és nincs rajta tank? Blokk benne van?

2

Megbüntetnek ha leszedem a rendszámot?

egyik ismerősöm azt csinálta, hogy ne mérje be a trafi, hogy egyszerűen leszedte az első rendszámot, de bent van neki a fülkében a szélvédőnél, de úgy, hogy ne látszódjon, és ha látja távolról, hogy majd őt leinti a zsaru, akkor elhúzza előlle a papírt, hogy látszódjon.
szerintetek ez bejön?

6

Balatonkenese Fonyód között robogóval?

Tiltja valami? Úgy tudom főútvonal az a szakasz, azon mehet segédmotoros kerékpár, de nincs tiltótábla nekik azon a részen? Aki ismert azon a környéken segíthetne, hogy szokott-e arra látni robogósokat. Muszáj elmennem Fonyódra, de nem tudom, hogy elmerjek-e indulni, nincs-e valami tiltótábla ami vonatkozik ránk (esetleg autóút, SMKP-al közlekedni tilos tábla, stb...). Azt tudom, hogy bicikliúton lakott területen kívül mehetek, de csak nem fogok 25 -el döcögni végig. Köszönöm előre is.

0

Lehet gyorsított eljárást kérni jogosítvány kiállítására?

Ha igen mennyibe kerül? és ebben az esetben mennyi idő alatt küldik ki?

1

Vezetéstől való eltiltás ellen mit lehet tenni?

A páromnak volt egy balesete,amiből őt hozták ki felelősnek.Az anyagi kár jelentős,és nekünk kell fizetnünk 80ezer ft bírságot,és két hónapra eltiltják a vezetéstől.Az út szélén állt,le akart fordulni,de nem kezdte el a műveletet,mert látta,hogy jön a hátánál egy autó......ami ugye bele is hajtott,de mégis a páromat hozták ki felelősnek,mondván nem volt elég körültekintő!A jogosítvány nekünk fontos,mert van 3 gyerek,és engem is ő visz-hoz a munkahelyre....mit lehet ilyenkor tenni,hogy legalább a jogsiját ne vonják be arra a két hónapra?Előre is köszönök minden választ!

9

Működik a régi M0-n az áthelyezett traffi?

Szerda (05.29) hajnali 5-kor átsuhantam 110-zel a doboz alatt, ami most a külső sáv felé van rakva az M5 irányába valahol Lakihegy környékén (szemből). Mellettem kamion, néztem a dobozt, de nem láttam pislogni! Csak aki biztos benne az válaszoljon! Köszönöm!

5

Mi az, hogy a külső sávban lehagynak? Az oktatóm azt mondta nem arra való az!

Oktatóm azt mondta a belső arra van, aki gyorsan akarna menni.
Na van egy út 70es tábla 2 sáv, pontosabban 2x2 sáv, de el van választva füves résszel.
És a belsőben előttem mennek 50 körül, de mögöttem is jönnének gyorsan, attól nekem nem kell kimennem a külsőbe nem?
Én is mennék, de előttem várost nézegetnek!
Mégis hogy gondolják ezt? A külsőbe meg húznak el mellettem 60-70el...
Ezeknek nem volt oktatójuk?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!