Találatok a következő kifejezésre: Az objektív az olyan esetekre is (1 db)

Az objektív felelősség az olyan esetekre is vonatkozik, ha a büntetés része a vezetéstől eltiltás?

CSak fel akarom hívni a figyelmet egy fura dologra. Kölcsönkérem apám verdáját. Tépek. Megbüntetnek. Õ nem vall rám, ezért fizet. Eddik értem, de faramuci, hogyha monjuk 300-zal fotóznak le, akkor az öreg jogsija is ugrik?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.

Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.
A gépjármû üzemben tartója csak akkor mentesül a felelõsség alól, ha bizonyítja, hogy a jármûvet tõle ellopták, illetve, ha a jármûvet használó személy magánokiratban elismeri, hogy a szabálysértés elkövetésekor õ vezette a jármûvet.
pontosan ez a lényeg. mivel faternak kell a jogsi, hogy létezni tudjon, ezért valószínûleg némi pofon, seggbe és tökön rugás, élve eltemetés után (mármint õ téged) meg fogja mondani, hogy te voltál.
Szóval akkor perkálnia kell, de a jogsiját nem veszik el és büntetõpontot sem kap. Ha jól értettem a választ ? :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy fognak attól lemaradni mögöttem, ha rálépek a fékre, hogy világítson?

Itt olvastam egy tanácsban. Hogy ha jkön valaki szorosan mögöttünk, de megelőzni nem akar, és a nyomunkban van már így régóta, és idegesítő, akkor az a teendő, hogy 1 picit hozzá érünk a fékhez, de csak annyira, hogyvilágítson a lámpa. És akkor tuti le fog maradni az illető.
De mégis mitől maradna le? Az csak a lámpa. Nem szögeket szór ki az autó az útra...

14

Szegeden párizsi körúton van jelzőlámpa figyelő kamera vagy a lámpába beépített kamera? Ma sikerült áthajtanom egy sárgán.

2

2 napja volánbusszal utaztam. A buszsofőr odacsukott az ajtóhoz, mikor próbáltam megint felszállni szintén majdnem rám csukta az ajtót de mivel elindult, így valahogy kiszabadítottam magam. Szerintetek lehet még panaszt tenni vagy már túl késő?

Az a baj,hogy a sofőr szerintem részeg volt. Mert minden ajtócsukásnál majdnem odacsukott valakit. Nagyon sokan voltuk a buszon, ezért kellett egyébként leszállni, ahhoz, hogy mások is le tudjanak szállni.

7

Általában azért vezetnek rámenősebben a márkásabb drágább autó vezetők, mert azokkal lehet is?

Nem provokáció amit kérdezek. Sima kérdés.
Általában azt látom, hogy a drágább autókkal jobban és gyorsabban vezetnek, mint az átlagos autókkal.

Tehát ha BMW, Merci, Audi, Porsche és ilyen autókat látok a visszapillantóba, azok tuti elhúznak az első lehetőségnél végig előzve 5-6 kocsit... :D
És ezt más is megcsinálja, csak ritkábban látom.
Ez azért van, mert ezekkel az autókkal lehet aztán gyorsulni?
Azért Opelt, Reanultot, Peugeotot, Fordot ritkán látok ilyen sok kocsit végig előzni... :D
Azért van ez, mert ezeknek az autóknak van ereje? Ezért is drágábbak az átlag autóknál?

5

A tér figyelő kamerák folyamatosan vesznek fel vagy fotóznak?

2

Miért játszanak egyesek önkéntes rendőrt az utakon/közlekedésben?

Videókban látom, hogy valaki miatt fékezni kellett egyet, és ezért beelőzik az illetőt, és satufék. Vagy leszorítják az útról, vagy 5 centire mennek mögötte.
Vagy nem adja meg az elsőbbségett, utána fordulnak, és telibe dudálják. Vagy rákapcsolják éjszaka a távolságit, és mennek mögötte 4 méterre.

Miért játsszák sokan az önkéntes rendőrt?
A "majd én megmutatom neki!" "Velem nem szórakozik ez a sz*rházi!" felfogás miért jó sokaknak?

Ha nem történt baleset, miért kmell még utána is keménykedni?

3

Február 2. án papám kocsijával voltam, nem tudom sajnos pontosan leolvasni mennyivel mehettem, de átmentem egy trafin. Mennyi idő míg jön a levél? Mondták ismerősök 1-2 héten belűl szoktak kapni ha van ilyen, de azt is tudom 2 hónap az elévülés.

3

Mennyi a büntetés Németországban, ha a menetlevelem aznap előre ki volt töltve?

Németországban dolgozok, egy csomagkézbesítő cégnél. Egyik nap előre ki volt töltve a menetlevelem. A Rendőr természetesen megállított. Milyen összegű büntetésre számíthatok?

4

Ha teherautó mögé parkol be valaki, azt nem is látja a teherautós ha tolat mi?

Oldalsó tükrökbe lát csak...
Akkor ha rá áll valaki egy kamionra vagy teherautóra, és tolatnak, akkor annak annyi?

7

Hogy lehetnek ennyire balfékek a magyar sofőrök? Tisztelet a kivételnek.

Hallani a hírekben, hogy áll a forgalom, több baleset, felborult teherautók, stb.. Körülbelül 5-10 cm hó eshetett úgy, hogy az utakat szinte állandóan takarítják. Alig esett valamennyi hó, mégis itt minthogyha heteken át esett volna, és járhatatlanok lennének az utak. Vannak olyan országok, ahol körülbelül 10x ennyi hó is esik, érdekes módon mégsem történik ennyi baleset, figyelmetlenség. Nem lehet, hogy túl könny? manapság jogosítványt szerezni? Vagy csak a magyarok nincsenek felkészülve arra, hogy télen téli gumival kéne vezetni, és odafigyelni kicsit az utak járhatóságéra?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!