Találatok a következő kifejezésre: Az objektív az olyan (2 db)

Mitől van az, hogy az európai gondolkodásmód olyan irányt vett, hogy minden kultúrát próbálunk objektíven szemlélni, míg mások a végsőkig a sajátjukat tekintik jobbnak a többinél?

Legjobb válasz: Pozsonyi Ádám ,de ez most mellékes! Az viszont figyelemre méltó, hogy egy magát felsõbbrendûnek tartó "civilizált" kultúra fél más kultúráktól! Értitek? FÉL! Hát tényleg ennyire gyávák vagytok?

Pozsonyi Ádám , de ez most mellékes! Az viszont figyelemre méltó, hogy egy magát felsõbbrendûnek tartó "civilizált" kultúra fél más kultúráktól! Értitek? FÉL! Hát tényleg ennyire gyávák vagytok?
Nem értem a kérdést. Attól, hogy objektíven szemlélsz valamit, attól még tekintheted a sajátod jobbnak.
Amúgy ki ez a barom?

Az objektív felelősség az olyan esetekre is vonatkozik, ha a büntetés része a vezetéstől eltiltás?

CSak fel akarom hívni a figyelmet egy fura dologra. Kölcsönkérem apám verdáját. Tépek. Megbüntetnek. Õ nem vall rám, ezért fizet. Eddik értem, de faramuci, hogyha monjuk 300-zal fotóznak le, akkor az öreg jogsija is ugrik?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.

Elsõ válaszoló vagyok. Én ugyenezt írtam le, amit az uccsó hozzászóló írt, a törvényi elõírás alapján. Úgyhogy szerintem helyesen válaszoltam.
A gépjármû üzemben tartója csak akkor mentesül a felelõsség alól, ha bizonyítja, hogy a jármûvet tõle ellopták, illetve, ha a jármûvet használó személy magánokiratban elismeri, hogy a szabálysértés elkövetésekor õ vezette a jármûvet.
pontosan ez a lényeg. mivel faternak kell a jogsi, hogy létezni tudjon, ezért valószínûleg némi pofon, seggbe és tökön rugás, élve eltemetés után (mármint õ téged) meg fogja mondani, hogy te voltál.
Szóval akkor perkálnia kell, de a jogsiját nem veszik el és büntetõpontot sem kap. Ha jól értettem a választ ? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!