Találatok a következő kifejezésre: Az nst mikortól (3 db)

37. héten folyamatos fájásokat mutatott az nst (25 volt az alsó és 50 körül a felső), nektek mikortól mutatta?

Legjobb válasz: Nekem az utolsó héten már mutatta,ehhez képest túlhordtam 3 nappal. Bár az értékét nemtudom, sosem mélyedtem ennyire bele.

Nekem az utolsó héten már mutatta, ehhez képest túlhordtam 3 nappal. Bár az értékét nemtudom, sosem mélyedtem ennyire bele.
A kérdező hozzászólása: Én kellett vigyem a papírt a nõvéribõl a dokinak és akkor kukucsáltam meg ...azt mondta hm itt vannak fájások s azzal annyi.Na de köszi a választ:)
Mikor kezdõdött a szülés. Már bent is fogtak.Elõtte egyszer sem mutatott semmit. Kiírt napon szültem.
A kérdező hozzászólása: Én 38 hetes vagyok s elég erõs görcseim vannak ezért csodálkoztam hogy a doki nem tulajdonít neki jelentõséget.Köszi a választ.
Szia! 40+4 voltam, amikor szültem. Elõtte napokban semmit nem mutatott az NST. Szülés elõtt 4 órával is lapos volt... mondjuk én fájások nélkül tágultam:)
Én bementem szülni mert fájásaim voltak de az nst nem mutatott semmit. Hazaküldtek, felhívtam a saját dokim, visszahívott és megszültem.

Mikortól kezdődik az nst? Betöltött 36. hét?

Legjobb válasz: Betöltött 36. Elvileg hetente egy alkalom, tehát 4 alkalom a szülésig. Nekem szülés elõtt sem mutatta ki, hogy fájásaim vannak. Pedig 20 percesek voltak. Egy nullát ér.

Betöltött 36. Elvileg hetente egy alkalom, tehát 4 alkalom a szülésig. Nekem szülés elõtt sem mutatta ki, hogy fájásaim vannak. Pedig 20 percesek voltak. Egy nullát ér.
Én a 37.hétben voltam elösször.
Igen, a betöltött 36.héten. Én 36+1 hetesen mentem elõször, és azóta hetente. 38 hetes km.
Szia! Ha semmi problémát nem észlelnek az uh-n ill. te magad nem észlesz semmi furcsát, akkor a 36. héttõl hetente egyszer van nst. Nekem a 31. héttõl kellett nst-re járni.
Igen, ha minden rendben van a terhességgel, akkor a 36. héten kell menni elõször és utána hetente.
Én ma voltam az 5.nst-n, szülésig mehetek két naponta, még az a szerencse, hogy gyalog 10percre van, nem kell utazgatni. 40hetes pocis

Az nst re mikortól kell járni?

Nagyon sok fajta választ kaptam. Van aki azt mondja 32.hétt?l van aki a 37. hetet mondja. Mik a tapasztalatok a valóságban? Hányadik hétt?l kell menni?

Legjobb válasz: Szia.Baján a 36.tól kérik, akkor veszik le a cervix váladékot is.

Szia.Baján a 36.tól kérik, akkor veszik le a cervix váladékot is.
Nálunk is a 36. héttõl kell menni, de hallomásból tudok 35rõl is.De oda úgyis idõpontot kell egyeztetni, szóval, ha bemész, szerintem szívesen felvilágosítanak, hogy mikor hogyan.
nekem is a 36.héttõl kell majd hetente mennem.
36 heesen volt nekem az elsõ, és nagyon jó volt!:-))
36. héttõl, nekem holnap elkezdik én 34 hetes vagyok, de mivel 1100-as a méhszájam, és a doki azt mondta, nem biztos, hogy kihúzzuk a 40 hetet, ezért már most elkezdik. Szerintem ezek miatt kaphattál többféle választ rá, mert a 36. hét az átlag, de lehet elõbb is, ha van valami indok. Késõbb már nehezen tudom elképzelni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!