Találatok a következő kifejezésre: Az normalis az orgazmus (52 db)

Az normális, hogy orgazmus közben van 1 kis pisi is? Különben az orgazmus az fergeteges . Ha nem normális, akkor hogyan lehet ezt a gondot kiküszöbölni?

Legjobb válasz: Ez csak azért van, mert ilyen a nõk testi felépítése és te el tudod engedni magad szex közben. Ritka dolog, nem hiszem, hogy undinak találja egy pasi is, hogy ennyire élvezed õt

Ez csak azért van, mert ilyen a nõk testi felépítése és te el tudod engedni magad szex közben. Ritka dolog, nem hiszem, hogy undinak találja egy pasi is, hogy ennyire élvezed õt
Nekem bejön
Ez teljesen normális, mivel a hüvely nincs nagy távolságra a hólyagtól és az orgazmus hatására úgymond "megnyomja" a hólyagot, így elõfordulhat
Ez attól is függ, hogy fiú vagy vagy lány? :D
Az nem pisi....:D Teljesen más az összetétele, mint a pisinek;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat , megnyugtattatok vele :)

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

Az normális, hogy orgazmus után pisilnem kell?

El?tte mindig elmegyek,de mégis kell.Ez csiklói orgazmuskor van,mivel még sz?z vagyok és hüvelyi orgazmust nem sikerült elérnem.Ez el? fog jönni hüvelyi orgazmusnál?

Legjobb válasz: nekem is mindig pisilnem kell az orgazmus utan,nem tudom miert,de engem nem zavar,csak nyugi ez termeszetes dolog

nekem is mindig pisilnem kell az orgazmus utan, nem tudom miert, de engem nem zavar, csak nyugi ez termeszetes dolog
ez nálam is elõ fordul szerintem sincs ezzel semmi gond. :)
teljesen normális
Normális. Sõt, még egészséges is ! A dokik mindig javasolni is szokták utána a pisilést, mert így elkerülhetõ a húgyúti fertõzések jó része.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.Köszi. De ez elõ fog jönni hüvelyi orgazmusnál is?

Masnak is megnott a szexualis etvagya a terhesseg elso idoszakaban? Ez normalis? Az orgazmust is hamarabb elerem, mint eddig. Sot ha a ferjem nincs itthon a masztit is igenylem.20+5 hkm

Legjobb válasz: Hajaj, még hogy! Már-már ciki méreteket ölt nálam a helyzet :))) mikor a férjem nincs itthon, elmegyek min. 2x, és alig várom, hogy hazajöjjön .... :D A napi 4-5 simááán... :) és másnap kezdõdik elõlrõl. :))))

Hajaj, még hogy! Már-már ciki méreteket ölt nálam a helyzet :) )) mikor a férjem nincs itthon, elmegyek min. 2x, és alig várom, hogy hazajöjjön .... :D A napi 4-5 simááán... :) és másnap kezdõdik elõlrõl. :) )))
Állítólag a hormonális változások miatt ez normális. Én viszont inkább aludtam volna egész nap, szóval nálam nem volt ilyen.

Az normális, hogy orgazmus után mozog a puncim?

Legjobb válasz: Csak el ne szökjön.

Csak el ne szökjön.
küldj videót :D
Persze:D
4! egyet értek
Persze, elégedettségét fejezi ki. Ez olyan, mint amikor kajálás után böfögsz egy szépségeset.
Normális, az orgazmus hatására az izmok összehúzódnak.
Tátog? :D
az orgazmus mindenkinél ezzel jár. Akinek nem mozog, annak nincs orgazmusa.
Semmi gond nincs ezzel, mivel állítólag a tegnap este folyamán 4, 5-ös erõsségû földrengés volt Magyarország több területén....
Az nem "mozog", hanem ritmikusan összehúzódik! - ez az orgazmus drágám.
teljesen újakat mondtok nekem :OO
#12, te milyen hülye vagy! :D Kérdezõ: igencsak normális, ha ez megnyugtat van akinek az egész teste rázkódik az orgazmus hatása alatt. Nincs vele probléma, de te még elég fiatal vagy, ugye?
KILL IT! KILL IT WITH FIRE!
ha nagyon nincs kedvem felkelni az enyém a konyhába is kimegy kajáért
A kérdező hozzászólása: és másnak is szokott? vagy ez olyan, hogy normális, de nincs mindenkinek?
Van egy olyan színdarab, hogy Puncimonológok:D Én láttam.
Csak nehogy Zámbó Jimmy dalokat énekeljen!

Az normális, hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már majdnem 2 éve, petting volt már meg ilyesmi. Aztán lefekudtunk, de nem jutott el az orgazmusig mért nem? Velem van baj? Hogy lehetne jobb?

Legjobb válasz: HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.

HÚ de sokat kell még tanulnod. Két éve együtt vagytok, tudhatnád, hogy a nõk nagy része nem jut el az orgazmusig hüvelyi úton. Nem vele van a baj, még csak azt se mondhatnám , hogy veled, de neked sokat kell azért tenned, hogy orgazmusa legyen. Sokat kell foglalkoznod a csiklójával, ezen kívül az orgazmus igenis megtanulható. Rengeteg cikk, újság miegymás foglalkozik vele, sok hasznos tanáccsal, keress rá.
Petting alatt feltételezem elélvezett, de szex közben nem, gondolom ez volt a bajod? Kérd meg hogy izgassa a csiklóját a kezével szeretkezés közben, vagy legyen õ felül és dörzsölje a csiklóját a testedhez.
légy türelmes. nem megy el mindenki az elsõ alkalommal, meg van aki 10edszerre se, de majd ha gyakoroltok, próbálgattok eztazt, más póz stb, akkor 20adjára, 25ödjére menni fog. nem kell rögtön kétségbeesni
Nem értek egyet az elõzõ felhasználóval. Mindenki képes elélvezni akár az elsõ alkalommal, ha a megfelelõ kezekben van. Semmiképpen ne nyugodjatok bele abba, hogy nem oké a szex, tegyetek érte hogy jó legyen. Úgy látom hogy a szándék megvan, de le is kell vetkõzni a gátlásokat és beszélgetni is kell róla. Tanítsátok meg egymást, fedezzétek fel a testeteket, nem szabad megijedni vagy meghátrálni.
ha mindenki képes lenne elélvezni az elsõ alkalomkor, akkor egy ilyen odaadó párnak se lenne problémája, mert nem gondolom h a csaj rossz kezekbe lenne, ha a srác ennyire odafigyel a dologra.akkor az egész világnak nem lenne ezzel probléma, szóval ez kicsit könnyelmû elszólás volt, nem lenne ennyi erre vonatkozó kérdés, ha ez ilyen egyszerû lenne. szerintem igenis gyakorlás kérdése, kitapasztalni, hogy a jó, és persze a lányon is múlik, hogy mikor tudja maximálisan elengedni magát ahhoz h hüvelyi orgazmusa is legyen.

Mikor hüvely által van orgazmusom, akkor az normális ha azt érzem hogy nem jön semmi a nunimból. Csak belül érzem azt az érzést?

veletek is volt ilyen?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális. :) Spriccelõs orgazmusa csak a nõk töredékének van!

Persze, hogy normális. :) Spriccelõs orgazmusa csak a nõk töredékének van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, sok segítettél! :) Most már nyugodt vagyok így!

Miota megtudtam hogy babát várok nem merek szeretkezni a férjemmel nehogy a babának valami baja legyen, ez nem normális ugye? Nem árthat a magzatnak az orgazmus?

Legjobb válasz: Ha problémamentes a terhesség, akkor semmit nem árthat, sõt, csak jót tehet neki az orgazmus, olyan hormonok szabadulnak fel közben. Baj nem lesz belõle. Ha meg problémás a terhesség, az orvos úgyis figyelmeztetni fog, hogy nem szabad, de az a probléma (ne legyen) nem ettõl lesz, az biztos!

Ha problémamentes a terhesség, akkor semmit nem árthat, sõt, csak jót tehet neki az orgazmus, olyan hormonok szabadulnak fel közben. Baj nem lesz belõle. Ha meg problémás a terhesség, az orvos úgyis figyelmeztetni fog, hogy nem szabad, de az a probléma (ne legyen) nem ettõl lesz, az biztos!
Én se mertem a 12. hétig, pedig az elsõ terhességem is, és a mostani is probléma menetes volt. Aztán csináltuk párszor, utána meg már a férjem nem merte.
En se merek. meg oszinten allandoan az jut eszembe hogy ott a baba - vhogy nem erzem komfortosnak. Majd utana bepotoljuk :) . 28h km
Ezzel a 12. hétig én is így voltam. De mint késõbb rájöttem, hülyeség az egész. 32 hetes vagyok most, és ha ciki ha nem, muszáj voltam ma örömet szerezni magamnak, mert a férjemmel nem szexelünk már nem tudom mióta. Õ szerintem jobban félti a babát. Én viszont már tapasztalatból tudom, hogy az orgazmus abszólut nem árt, sem nekem sem a babának, úgyhogy én ezt nem vonom meg magamtól. :) Úgyis lesz a szülés után pár hét amig regenerálódni kell. Nem is tudom, hogyan fogom kibírni. :D Úgyhogy egyébként azt tudom mondani, hogyha eddig rendben volt minden a terhességeddel, akkor bátran engedj utat az érzéseknek. Nem lesz bajotok. Aprópó, orgazmusnál nagyon sokszor befeszül a poci pár másodpercre, de aztán elmúlik. Így kerekebb a világ. Boldog, boldogságos perceket neked és a férjednek.
Nem árthat, de az aggodalom szerintem teljesen megérthetõ. Nálunk inkább fordított a helyzet. Bár nem szeretkeztünk már a 4. hónap óta, azért megoldottuk. Azonban mióta beléptem a 7. hónapba, a férjem annyira óv, hogy inkább õ se akarja, csak hogy én se akarjam. Mindig mondja, hogy a baba miatt, és már alig várja, hogy 6 hetes legyen a picilány. 30 hkm
Én mertem volna szexelni, csak a férjem nem akart, pedig eléggé megnõtt a terhesség alatt a szexuális étvágyam. Volt, hogy napi 3-4x segítettem magamon, persze, hogy nem árt a babának.

Lányokat kérdeznék: A bnőmmel több mint 1 éve együtt vagyunk és sokat sexelünk. De amikor elmegy, nem érzem, hogy összehúzódna a hüvelye. Ez normális, vagy tetteti az orgazmust? Mert úgy tűnik, hogy elélvez, de mégsem érzem az összehúzódásokat.

Legjobb válasz: szerintem a hüvelyi orgazmust érezned kell! Ha magamnak csinálom én is érzem, hogy összehúzódik a hüvelyem, ráadásul én úgy gondolom ez egy olyan fajta összehúzódás, amit ha egyszer életében érzett egy férfi, amikor elment a nõ, nem lehet utánozni, bármilyen ügyes is a csaj !És még több jele is van ezen kívül ha elmegy valaki akár fiú akár lány .... szaporább szívverés, máshogy veszi a levegõt, megremeg a teste, és van még számos jele, amit bizony észre kell hogy vegyél, ha már sokszor együtt voltatok . Ha megjátssza elég "csúnya" dolog, magával tol ki szerintem és neked sem esik jól nyilván!

Lehet, hogy csiklói orgazmusa van.Én annál is összehúzódok odalent párom szerint.Én nem érzem mondjuk.Amúgy lehet, hogy barátnõd megjátsza mert sok nõ ezt teszi nem tudom miért.Arra jó ez a megjátszás, hogy a pasik alá adják a lovat, hogy hejj de nagy csõdörök közben meg bénák.Lányok mire jó ez amúgy, nem tudom.
Szerintem nem az összehúzódásokra kellene odafigyelned amikor a barátnõd azt mondja/súgja neked, mindjárt elmegy/vagy elment, hanem az adott pillanatban miként mozog, lélegzik, megrezzen-e. Nagyon nehéz kiismerni a nõi testet, de például ha utána egy picit megállít (ha te még nem mentél el, de szeretné ha folytatnátok, hiszen akkor jó ha mind a ketten eljutottatok a csúcsig)vagy kéri lassítsatok, akkor valószínûnek tartom, hogy orgazmusa volt. Lehet azért nem érzed, mert a barátnõd nagyon élvezi veled az együttlétet, kitágul, nagyon nedves lett, és egyszerûen nem érzed az összehúzódást. De az nem is egy hosszú folyamat, csak néhány másodperc. Kedves válaszoló, a nõk azért tettetik az orgazmust, mert például nem jó a fiúval, vagy túl hosszúra nyúlt az együttlét, nem élvezik, vagy kiszáradtak és kidörzsölte a partnerük, felsértette a hüvely falát, esetleg túl akaratok a pasi túl mélyre nyúl/hatol. Rengeteg oka lehet, én is tettettem már... egyszerûen nem esik abban a pillanatban jól a lánynak és ezzel tudatják. De ha a barátnõd azt mondja kellemes veled, és élvezi, szerintem higgy neki. Senki más nem tudhatja, csakis õ.
szerintem a hüvelyi orgazmust érezned kell! Ha magamnak csinálom én is érzem, hogy összehúzódik a hüvelyem, ráadásul én úgy gondolom ez egy olyan fajta összehúzódás, amit ha egyszer életében érzett egy férfi, amikor elment a nõ, nem lehet utánozni, bármilyen ügyes is a csaj !És még több jele is van ezen kívül ha elmegy valaki akár fiú akár lány .... szaporább szívverés, máshogy veszi a levegõt, megremeg a teste, és van még számos jele, amit bizony észre kell hogy vegyél, ha már sokszor együtt voltatok . Ha megjátssza elég "csúnya" dolog, magával tol ki szerintem és neked sem esik jól nyilván!
Lehet, hogy nem képes a hüvelyi orgazmusra. Sokáig az nekem sem ment.
Mindenféle orgazmus esetén összehúzódik a hüvely. Megjátsza, az tuti.
Szerintem errõl inkább fiukat kéne kérdezni. Nekem össze szokott húzódni, de nem tudom, mennyire lehet azt érezni. De nem kizárt, hogy megjátssza. Nekem is volt, hogy évekig megjátszottam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hozzászóló, köszönöm a kimerítõ választ. így már kezdek kicsit magabiztosabb lenni.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy nem tanulta még meg, hogy, hogy kell élvezni a nemi életet, de lehet, hogy csak nem húzódik össze.
Kétféle orgazmus lehetséges hüvelyi és csiklón keresztül.a hüvelyinél tutira összehúzódna, õ lehet csiklón keresztül élvez el.
A kérdező hozzászólása: Értem, hát, remélem, hogy a második! Mert azt mondja, hogy minden rendben, csak félek, hogy valamit rosszul csinálok
hát azt te is kéne érezzed!!!!vagy ennyire érzeketlen vagy??

Ha vizelési ingeretek van csajok szex közben az normális? Ez jelenti a közelgő orgazmust vagymi?

Nem merek teljesen ellazulni mert néha attól félek, hogy lehet bepisilek. Vagy ilyen amikor mindjárt elmész? Engednem kéne az érzésnek?

Legjobb válasz: Elõtte menj el pisilni mindenképpen, mert érhet meglepetés! Egyébként ez az orgazmus elõjele a csajoknál.

Elõtte menj el pisilni mindenképpen, mert érhet meglepetés! Egyébként ez az orgazmus elõjele a csajoknál.
én is igy vagyok vele, annyira félek hogy bepisilek, hogy nem merem elengedni magam, pedig azt kéne...:)
A kérdező hozzászólása: Na :D lassúak vagytok! Annyi a lényeg (csak utána olvastam), hogy elõtte ki kell menni pisilni és akkor nem tudunk mi csajok bepisilni, hiába van az az érzetünk. Lehet, hogy csomó folyadék jön ki belõlünk, de ez olyan mint a férfiaknál a magömlés. Viszont a sok folyadékra sem mindenki képes, van aki észre sem veszi, hogy " magömlése" volt. :D csak ha vkit érdekelne még ugyanez a dolog.. :D
nekem maszti után kell, vagyis olyan érzésem van, aztán pedig csak pár csepp jön..azt olvastam hogy normális a vizelési inger.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!