Találatok a következő kifejezésre: Az normalis, szinte (233 db)

Ha egyszer 25 máskor 28 napos a ciklusom az normális? Szinte mindig változó pedig már tizen nemtudom hány éve van mensim!

Legjobb válasz: a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.

a legtöbb nönke nem napra potnos. 2-3 nap eltérés telejsen normális, nem gépek vagyunk.
Teljesen normális, nincs semmi baj. :)

Az normális dolog, hogy a párom fél év után is majdnemcsak napi szinten tartja a kapcsolatot "baráti szinten" a volt párjával? 30f

Engem ez zavar, és ? is tudja, de mégis keresik egymás társaságát. Bízom benne, és szeretjük is egymást, de mégis a volt barátjával felt?n?en jóban vannak... Van ilyen hogy fél éves kapcsolat után is ez természetes ?

Legjobb válasz: Nem normális, de az egy jó pont, hogy nem titkolja el elõled.

Nem normális, de az egy jó pont, hogy nem titkolja el elõled.
Szerintem furcsa, próbálj meg hármasban lenni velük, akkor leszûrheted mi a helyzet, lehet tényleg csak haverok.
nem az. egyszerûen nem tudnak egymástól elszakadni.fél év nem olyan sok egy szakítás után.pontozzatok le, szép elmélet a dejóhogykultûráltan szakítanak, meg milyen értelmesek, de az aki ezt írta komolyan úgy érezné helyesnek ha a SZERELME minden egyes nap beszélne, találkoznak a RÉGI SZERELMÉVEL? miután szakított 2 ember, nincs mi összekösse õket, nem rokonok , nem barátok. közös élményeik vannak, hol jók, hol kevésbé jók, de azzal hogy szakítottak le kéne zárniuk a kapcsolatot azzal a személlyel. hiszen ha nem munkatársak, nem rokonok, nem szeretõk, nem szerelmesek akkor miért is találkoznak? jaa hogy barátok. deszépen hangzik. barátságból szerelem az okés, megesik. de ha két ember szerelmes volt, együtt jártak, volt szex, utána összvissz fél évvel az nem lesz igazi, ex-iránti kötõdés nélküli barátság!! hogy lehetne az?ha évek utána találkoznának és szimpatizálnának az érthetõ, de fél év? mikor volt idejük kiheverni a másikat?
Ez egyáltalán nem normális. Persze, maradjanak jóban, nem kell utálkozni, de a napi kapcsolat azért durva. Jöhetnek a közös emlékek, nosztalgia, aztán "az" lesz a vége.
Ha téged ez ennyire zavar, akkor a párodnak kéne, hogy legyen annyi eszecskéje, hogy szem elõtt tartja. Nem azzal van a gond, hogy tartja a pasival a kapcsolatot, hanem, hogy rendszeresen, és ez neked fájdalmat okoz. Ha a férjemnek fájdalmat okozna, hogy minden nap beszélek a volt pasimmal, akkor egyértelmûen abbahagynám ezt a tevékenységet, hogy a férjemnek kedvezzek... Beszéld meg vele.
Nem titkolja el elõle... Nos ennek két oka lehet: 1.) Vagy mert akkora a bizalom 2.) Vagy mert a csajt ennyire nem érdekli a párja érzései
De normális. Meg az is normális, ha 1-2-10-20 év után is jóban vannak. Ritka az ilyen, mert képtelenek az emberek civilizáltan szakítani. De attól, hogy a szerelem nem jött össze, a barátság még összejöhet. Nekem is van egy exem, 15 éve barátok vagyunk. És egyik páromat sem csaltam meg vele. Ha bízol benne, akkor nem zavar. Ha zavar, akkor vagy önzõ vagy és birtokolni akarsz (ami nem vezet jóra) vagy mégsincs meg a bizalom. Én nagyon morcos lennék, ha a párom meg akarná szabni, kivel barátkozom, kivel nem.
Hatoska, te egy nõ vagy egyelekmeg, s ez pedig, "Én nagyon morcos lennék, ha a párom meg akarná szabni, kivel barátkozom, kivel nem." hogy ezt írod, semmi másról nem szól, minthogy nem akarsz elesni a pasik burkoltnak hitt udvarlásától, egód nyaldosásától. Légy oly jó és ne légy ilyen gusztustalan mértékben álszent, jóó? Már ha egyáltalán felfogod mirõl is beszélek.
Ja az nem rossz ha te is jóba vagy a palival. Nálunk a nejem régi palija volt az esküvõi tanúm , a nejemé meg az én ex csajom:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Én nõ vagyok, 8 éve ismerem a férjem, van egy gyönyörû lányunk, tökéletes a kapcsolatunk. És mégis minden héten egyszer együtt kávézok az exemmel. Egyszerûen azért, mert az a szerelem elmúlt, de a barátság és a másik tisztelete nem. És a férjem ezt maximálisan tolerálja, mert megbízik bennem, és tudja, hogy semmi "hátsó" szándék nincs a találkozásainkban, és az elsõ pillanattól kezdve tisztáztam vele, hogy az ex része marad az életemnek. Az exnek azóta (6 éve) "új" barátnõje van, õt is ismerem, kedvelem, jókat hülyülünk, ha találkozunk, ismerik a férjemet is, a srác jókat játszik a gyerekemmel, teljesen normális a kapcsolatunk, semmiben nem befolyásol, hogy évezredekkel ezelõtt mi 4 évig jártunk. Már nem az a fontos, hanem a jelenlegi barátság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válasz küldõjének üzenem : Fordított a felállás, a barátnõm tartja a kapcsolatot a volt párjával.
nem, te bízni akarsz benne mert szereted. De ha õ téged szeretne igazi szerelemmel, akkor már elszakadt volna a másiktól nõtõl.ha nem szereti már akkor mégis miért hagyja figyelmen kivül, a te kérésed a SZERELMW kérését? tudom h szerelmesen nem tudsz objektiven látni. És elmondja ezerszer h te kellesz neki. De ha igaz akkor miért van igénye arra másik nõre? csak hallani a hhangját, megosztani vele az élményeit? de tényleg, szerinted miért? persze egy szerelmes nõ erre is talál magyarázatot.A tények viszont egyértelmûek. fél éve szakítottak, nem volt idejük kihevetni egymást, napi szintû igényük van egymás társaságára. tudod, még a barátok sem beszélnek ennyit egymással, mármint ha 2 felnõtt, dolgozó, párkapcsolatban élõ embert veszünk példának.
Én csak akkor lennék nyugodt, ha biztos lehetnék benne, hogy már mindkettõ kiheverte teljes mértékben a szakítást és képesek egymásra kizárólag szimpátiával tekinteni, mint egy régi jó ismerõsre. Ehhez szerintem nagyon sok idõnek kell eltelnie. Mi is megbeszéltük az exemmel, hogy majd egyszer igazi jóbarátok leszünk és én nagyon szeretném is, de ez biztos nem a jövõ hónapban lesz. 25 N
Az én ex võlegényem is napi kapcsolatban volt a volt párjával. Mostanság is napi kapcsolatban vannak. Együtt is élnek... Engem is zavart, beszéltünk is róla, nem vett a problémámról tudomást.
A kérdező hozzászólása: Nemigazán volt idejük kiheverni a régi kapcsolatot, mert én ismerem õket régebb óta, szakításuk után, 2-3 hónapra már elkezdtünk komolyabban ismerkedni. Én bízom benne, Õ is bennem, csak necces sokszor ez a téma.
Tizenegyessel értek egyet, méghozzá teljesen. Illõ fától az erdõt látni, még akkor is, ha fáj. Az emberek g3nny3k manapság, nincs lehetetlen, nincs korlát, bármit szabad.

Ha eheim külső és belső szűrőim vannak jól forgatják és szűrik a vizet az normális ha tele van a víz apró buborékokkal szinte pezseg:-)?

Legjobb válasz: Ha apró buborékok vannak a vízben az jó, az oxigén. Viszont ha nagyon sok van belõlük az nem jó, a "szinte már pezseg" az túlszûrt akváriumhoz vezet, ami azért nem jó, mert a kellõ baktériumok nem tudnak benne kifejlõdi, ez a halak pusztulásához vezethet. Szerintem kicsit sok neki a külsõ belsõ szûrõ, bár nem tudom mekkorák, és nem ismerem az akvárium méretét sem. Javaslom ha a külsõ szûrõ méretileg megfelel az akváriumhoz használd csak azt, és a vízbe csak levegõztetõt tegyél.

Ha apró buborékok vannak a vízben az jó, az oxigén. Viszont ha nagyon sok van belõlük az nem jó, a "szinte már pezseg" az túlszûrt akváriumhoz vezet, ami azért nem jó, mert a kellõ baktériumok nem tudnak benne kifejlõdi, ez a halak pusztulásához vezethet. Szerintem kicsit sok neki a külsõ belsõ szûrõ, bár nem tudom mekkorák, és nem ismerem az akvárium méretét sem. Javaslom ha a külsõ szûrõ méretileg megfelel az akváriumhoz használd csak azt, és a vízbe csak levegõztetõt tegyél.
Teljesen egyetértek az elõzõ válasszal, de általában a szûrõk levegõztetõjén lehet állítani, hogy mennyi oxigént adagoljon, ha nem akkor megérné váltani egy rendes levegõztetõre. Tehát próbáld meg lejjeb állítani!


Az normális, ha minden nap fehér folyás szerûm van? És szinte átázik tõle a bugyim és nagyon idegesít. Mit tehetek? Még nincs meg.13/L

Legjobb válasz: Ne idegesítsen, ez a fehérfolyás, ami minmden nõnek van, csak aszerencsésebbeknek szinte alig.

Ne idegesítsen, ez a fehérfolyás, ami minmden nõnek van, csak aszerencsésebbeknek szinte alig.
Nem biztos, hogy normális. Fertõzés is bújhat meg a háttérben, de, ahogy az elsõ is mondta, az is lehet, hogy neked "egyszerûen csak ilyen". Csak úgy tudhatod meg biztosra, ha elmész nõgyógyászatra.
Nem feltétlenül normális, és ha neked kellemetlen, márpedig ez az, akkor nyilván tenni kell ellene (orvos, de valami rendesen megvizsgáló). Felborulhatott a hüvelyflórád, akár helytelen tisztálkodástól, vagy túlzott higiéniától, hosszútávon fertõzésekre is fogékonyabb leszel, vagy már valami bacid van..
Ez abszolút rendben lévõnek tûnik, fehér folyás a neve és a hüvelytisztulását szolgálja. Nincs vele teeni valód, tisztasági betétet használhatsz, ha szükséges.
Tisztasági betét és nem lesz olyan a bugyid
tisztasági betét.nekem bevált.
Nagyon rossz ötlet, ha eleve túl erõs a folyása, a t.betéttel még erõsebb lesz. Hosszú távon a folyamatos hordása nagyon egészségtelen is.
Teljesen normális :)
Igen, normális. Én azt bírom, amikor ott egész lent nekiáll csuklani.. :) )
Nekem is ezt csinálja hetek óta, pedig csak 28 hetes vagyok. Teljesen normális.
Próbáld ki hogy nem cseszteted egész nap, meg fogsz lepõdni.
Az okostelefonoknak van egy rossz tulajdonságuk: sok nagy energiaétvágyú eszköz - SoC (proci, GPU), nagyméretû képernyõ, vezetéknélküli modulok... - van bennük. Azaz, ha használod (fõleg játékra, ahol proci+GPU+képernyõ is üzemel), akkor hamar le tudod meríteni. Röviden megválaszolva a kérdésed: abszolút normális.
Teljesen normális. De álljunk csak meg... Napközi? Ergo Te még általánosba jársz?!
"De álljunk csak meg... Napközi? Ergo Te még általánosba jársz?!" 18 éves korig ez is normális. :)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk foleg asphalt 8 azok es egy olyan jatek gondolom gyorsabban meriti. Pedig legkisebb fenyerore van allitva. de akkor nem gondolkodok majd azon hogy rossz az aksi
Természetes, hogy meríti. Fõleg, hogy az Asphalt 8 amúgy is elég erõforrás igényes játék. Karácsonyra Nexus 7-et kértem, remélem, megkapom! :D
Ha szabad kérdeznem hány éves vagy ?
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem. 2 ora 45 perc alatt lemerult 10% ra. Ugy hogy jatszok asphaltot. Meg mas ilyen jobb jatekokat wifivel. Ez normalis hogy igy lemerult. Vagy nem?

Az normális, hogy férfi létemre olyan érzékeny a mellbimbóm, hogy szinte csak annak az ingerlésétől is el tudnék élvezni?

És én erre csak most jöttem rá..

Legjobb válasz: Jaj, de cuki, menten elolvadok! :3 Egyébként szerintem teljesen normális. Sõt, állítólag egyes pasiknak még érzékenyebb is, mint a nõknek.

Jaj, de cuki, menten elolvadok! :3 Egyébként szerintem teljesen normális. Sõt, állítólag egyes pasiknak még érzékenyebb is, mint a nõknek.
Hibavolt nem gyúrni cicire. Valahogy így mondta Stan nem?:D
Te mázlista! Neked nem kell zsebhokiznod....
Nekem is érzékeny, jól esik az ingerlése.
Örülj neki!
Lánnyal találkoztam, akinek a mellét simogatva elélvezett. Fiúnál is normális, csak gondolom ritka.
Csak most jöttél rá = hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 21 :DDD

Az normális, hogy én (19/f szűz) egy 15-16 éves (szintén szűz) lánnyal szeretném az első szeretkezést?

Legjobb válasz: Normális. :) De mi a baj a veled egyidõsökkel? :( 19L

Normális. :) De mi a baj a veled egyidõsökkel? :( 19L
Szerintem normális. Mondjuk én velem egykorúval esetleg 1 évvel kisebbel.
az
A kérdező hozzászólása: Semmi bajom nincs velük.:) Csák nekik álltalában az idõsebb pasik jönnek be.
Persze, hogy normális.:)
Persze, hogy normális... Csak az a lényeg, hogy errõl legyél meggyõzõdve 100%-osan, mert akkor nem sittre vágnak, hanem pszichiátriára.....
#2 mert a te korodbeli lányoknak az 5-10 évvel idõsebb pasik jönnek be!

Az normalis ha teccik egy irogatunk es tobnyire en keresem a temat es ō szinte csak valaszol itt ott kerdez. Ez normalis?

De ha rairok h szia hogy telt a napod mizujs.hogyvagy max ennyit ir.h koszi jol.vagy h megvayok jol es te ? Szval enyi.es ez igy joo ?? Am 15/F

Legjobb válasz: pofám leszakad

pofám leszakad
Nem... ez az írogatósdi egyáltalán nem normális...
A kérdező hozzászólása: Most nem az irason van a lenyeg hanem h tobbnyire en kerdezek en erdekodok es o csak valaszol es ennek van koze ahhoz h nem nagyon erdeklem vagy mi ????
Igen van köze. Egyszerûen kiderítheted "Am", írd meg neki, hogy "Teccõ", hát oszt Én is "Teccök" neked?
Ha neki is így írsz akkor nem.... :)
A kérdező hozzászólása: Jo koszi szepen am telorol irtam azert hibas :D koszi megeccer
Ne kérdezd meg tõle (bár szerintem kicsit elkéstem a válasszal). Sajnálatos módon nem tetszel neki. Ha így lenne, a válaszai rengeteg "smiley"-t tartalmaznának, illetve mindenféle hülyeségrõl írna neked, csakhogy minél tovább beszélgessetek. Az pedig, hogy megkérdezed kerek-perec, tetszel-e neki (amit gondolom, már megtettél, egyáltalán nem lesz ínyére. Egyébként hogy sült el a dolog?

Kismamák! 7 hetes terhesen "normális" tünetnek mondható az, hogy szinte minden idegesít?

Nem tehetek róla,nem direkt egyszer?en minden zavar,idegesít és belekötök a környezetemben lév? emberekbe. Semmi nem tetszik,pedig semmi rosszat nem csinálnak velem!

Legjobb válasz: Szerintem normális... :) Két nappal ezelõtt, éjjel azon idegesítettem fel magam, hogy a férjem, hogyan veszi a levegõt alvás közben. :) 10 év alatt eddig ez egyszer sem zavart, tegnapelõtt majdnem szétrobbant a fejem tõle! De nem keltettem fel, csak igyekeztem befogni a fülem és másra figyelni (nem volt egyszerû)... :)))

Szerintem normális... :) Két nappal ezelõtt, éjjel azon idegesítettem fel magam, hogy a férjem, hogyan veszi a levegõt alvás közben. :) 10 év alatt eddig ez egyszer sem zavart, tegnapelõtt majdnem szétrobbant a fejem tõle! De nem keltettem fel, csak igyekeztem befogni a fülem és másra figyelni (nem volt egyszerû)... :) ))
Nálam az elején nem volt ilyen, de most 13 hetesen idegbajt kapok az emberektõl, a tömeget vízbombával oszlatnám szét. A szûk környezetemet elviselem, és az egyik kolléganõm is ilyen kivételezett helyzetben van, de az idegenek borzasztóan idegesítenek. A probléma, hogy kereskedelemben dolgozom, és halmozottan nehezen viselem az idióta kérdéseket és reklamációkat. Úgy számolom, hogyha ez nem változik, májustól elköszönök, mielõtt megfojtanék valakit. :)
Normális igen!! Én pl olyan vagyok hogy egyik nap megöl az ideg másik nap boldog vagyok!!! De ami a leges legfuribb az az hogy mindez 5 perc alatt is lezajlik!! Egyik percben ideges vagyok a máskba meg elönt a boldogság!! Na ez fura!!! 11hkm
Hát nem is tudom, mit kellene erre bevenni. A Magne B6 erre nem jó? Én annyira izgatott tudok lenni, hogy remeg a gyomrom. Én is féltem a picit!
Örülök a kérdésnek és a sok válasznak, látom nem vagyok egyedül :) Én fel tudnék robbanni, mindentõl, és mindenkitõl. Pedig még csak 6 hetes.... Mi lesz itt a végéig? Az elsõ gyerekkel nem volt semmi bajom, de a kicsivel már igy telt, mint ahogyan most kezdõdik.... Sokszor megijedek, hogy annyira felidegesítem magam, hogy valami baja lesz a babámnak... Pedig olyan nehezen jött össze, nem is értem, miért nem inkább a boldogságban úszok...
Az én párom külföldön dolgozik, amikor telefonon vagy neten beszélünk elkap a sírás!! Hát de mit lehet tenni... mindenki kösse fel a gatyát! :) ))
A kérdező hozzászólása: Remélem a baba ettõl nem lesz "idegbajos"! :(
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! :) Nekem sosem volt gond a hormonjaimmal, nem zavart be és most olyan fura. Amúgy más bajom nincs...de nem akarom õket megbántani, de tényleg tök piti dolgok felidegesítenek! :(
Férjem mondása szerint: itt az ideje, hogy megszülessen a sááááárkáááány :-D Viccen kívül: Mondjuk úgy, hogy általános tünet az ingerlékenység terhesség alatt. Ez a hormonális változások miatt van. Ha nagyon zavaróak a tünetek, akkor szedj egy kicsit több magnéziumot, ha ez sem segít, kérdezd meg az orvosod, valószínûleg tud mondani olyan módszert, vagy homeopátiás szert, amitõl javul a kedélyállapotod.
Sajnos igen... :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!