Találatok a következő kifejezésre: Az normális világos barna (5 db)

A kérdező hozzászólása: igen világos vörös de ami nem hangzik ilyen hülyén :D
narancssárga? Lángvörös? rókavörös?
NEM A PARADICSOM SZÕKÉRE GONDOLTÁL??
Jajjvörös :)
Világos vörös?
A kérdező hozzászólása: haha :D az utsó gondolom nem volt komoly de ha igen akkor is jól megmosolyogtatott :D :D hát olyan répa szinû haja van csak hogy azt hogy mondják szépen
Nekem pont ilyen répa színû a hajam, én is így hívom és mások is. Szerintem nincs ebben semmi sértõ.

Az utóbbi idõben több zöldséget, gyümölcsöt eszek, multivitamint iszok, normális, hogy a székletem világos barna színû?

Régen ilyen középbarna volt, most nem hirtelen egyik napról a másikra, hanem szép fokozatosan elkezdtem egyre egészségesebben táplálkozni és világosabb lett a székletem. Persze továbbra is barna, csak világos barna. Egy nap múltkor pizzát is ettem és másnap újra közép-barna színû volt. Nem zsíros, nem ragadós.

Legjobb válasz: Igen, ez azért van mert több rostot viszel a szervezetedbe. Így többek között a székrekedés is megelõzhetõ/elmulasztható.

Igen, ez azért van mert több rostot viszel a szervezetedbe. Így többek között a székrekedés is megelõzhetõ/elmulasztható.
A jobb bordaív alatt jelentkezõ fájdalom, gyakori hányinger, hányás, emésztési zavarok fõleg bizonyos ételek (zsíros, fûszeres)fogyasztása után.
Tényleg. Mik azok?
A kérdező hozzászólása: Egyébként mik azok a más tünetek?
köszönöm
A májban az epe termelése állandó, de ha kevesebb zsíros ételt eszünk az epehólyagból kevesebb ürül ki egyszerre. Amikor zsíros étel kerül a vékonybélbe, az az enzim, ami az epehólyag ürülését szabályozza nagyobb mértékben termelõdik és ez kiüríti az epehólyagot. Minél kevesebb zsírt eszünk az epe ürülése annál kisebb.Ez természetes folyamat. Persze vannak betegségek, amikor világos a széklet.Ilyenek: a máj nem termel epét, vagy az epehólyagból pl. kõ, a vezeték törése miatt nem jut epe a vékonybélbe. De ezeknek lennének más tünetei is. Nem hiszem, hogy nálad betegség miatt világosabb a széklet színe.
Köszönöm. Engem ez az epe dolog zavar. Én nem félek a zsírtól, fõleg a jó zsíroktól. Éppen arra szeretnék fényt deríteni, hogy a székletem színe nem zsírfelszívódási gondra utal-e és valóban csak a zöldségevés a "bûnös" a színe miatt.
A kérdező hozzászólása: Annyi tudok, hogy a rost úgymond "székletet okoz", attól több, puhább, világosabb lesz a széklet. Nos, én tegnap pl. 0, 4-0, 5 dl általam eredeti narancsból facsart 100%-os rostos gyümölcslevet ittam pl. meg almát, répát is ettem. De pl. mondom valamikor pizzát rendeltünk én is ettem 2 szeletet, aznap nem igazán ettem rostos dolgokat és egybõl másnap újra normál barna volt. Tehát szerintem valóban befolyásolja a rost, de hogy hogyan azt nem tudom. Most tuti az lesz, hogy holnap eszek zsíros ételeket, kevés gyümi-zöldség ás meglátjuk másnap mi lesz. Aztán újra gyümi-zöldség, kevés zsír.
Nekem is ugyanez a "gondom". Féltem, hogy kóros. Én is sok zöldséget eszem és világosabb lett a székletem, mint szokott. Féltem, hogy zsírfelszívódási gondom van. Nem tudom milyen a zsírszéklet, ami ezt támasztaná alá. Orvosok mondták, hogy az tök világosszürke. Én elég sok zsírt eszem, kb. 1, 4 gramm/tskg. Ez nálam napi 90 grammot jelent. Amit nem értek, hogy miért befolyásolná az elfogyasztott zöldség mennyisége az epetermelést. Az epe tudtommal termelõdik ha kell, ha nem, megtölti az epehólyagot, aztán ha zsírosat eszünk, az epe ürül. Ha sok a rost, akkor az megköti az epével ürülõ koleszterint. Elmagyarázná ezt valaki?
Igen, teljesen normális. A széklet azért sötétbarna színû, mert az epefesték megfesti ilyenre. Ha valaki nem eszik sok zsíros ételt(ez fokozza az epetermelést), viszont több gyümölcsöt, zöldséget akkor kevesebb epe termelõdik és ez kevésbé festi meg a székletet.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Akkor nekem ilyen bajom nincs. Köszönöm mindenkinek a válaszát! Szintiszoli123 remélem Neked sincs ilyen bajod, minden jót mindenkinek!

Az normális ha világos barna folyásom van a ciklusom 18. dik napján? Mitöl van ez?

Legjobb válasz: Ez nagyon úgy hangzik mint a beágyazódás!:)

Ez nagyon úgy hangzik mint a beágyazódás!:)


Göndör barna vállig érő hajam van és szökére szeretném festetni nem az a teljesen világos szőke hanem olyan normális. Jo vagy rossz ötlet? Vagy maradjon barna? Netán a fekete jobb?

Legjobb válasz: Feketet ne! Oregit, hulla haj tole nagyon, nehez megszabadulni tole......tapasztalatbol mondom. Szerintem hagyd ugy, ha nem akkor inkabb szoke, de feketet ne

Feketet ne! Oregit, hulla haj tole nagyon, nehez megszabadulni tole......tapasztalatbol mondom. Szerintem hagyd ugy, ha nem akkor inkabb szoke, de feketet ne
A szõkét megprobálhatod ha nem jõn be azt még visszatudod festeni barnára. A feketét én sem ajánlom.
Szõke is és a fekete is megondolandó nagyon meg alapból a hajfestés! A szõke nagyon tönkre teszi a hajat és sokáig ledobja a következõ színt pl.barnát! Gondold meg nagyon!
NEHOGY MEGTEDD!! Dettó ugyan ez nekem is! ha adhatok 1 jó tanácsot ne fesd be! 13 éves csajszi vok és én is befestettem szõkére a barna göndör hajam és szörnyen nézett ki de még ráadásként visszakellett festeni a sulira és amikor vissza festettem akk a barnát ledobta 2szer pedig a legjobb festékeket vettük és most félig barna félig szõke :S:S:S azóta 1000szer megbántam hogy befestettem !!! semmi szükség rá szerintem... :)
1 biztos feketét ne..én sötétbarna hajfestéket vettem palettet és elõtte trüffel barna volt, gondoltam a sima sötét barna tuti jól befogja..hát fekete lettem..nem volt egyszerû trüffelre visszaváltani..és utáltam magam feketén.. Szõkén meg énis agyalok..:D
Szerintem szõke legyél! :D
nekem is göndör barna hajam volt, énis szõkére akartamfesteni csak az a helyzet, hogy a göndör haj, alapbólis nagyon száraz + én még rendszeresen vasalom is, ha elkezdeném leszivatni bucsut mondhatnék neki.. ezért lett fekete, mivel kék a szemem elég jóláll, az a baj tényleg öregít ahogy az elöttem szólok írták. a hófehér vagy fekete hajhoz nemtulszép, ha csoki barna az sem, valahogy el kell találni a középutat, de szerintem ne fesd be, énis megbántam :)
Szerintem ne fesd át a hajad! De ha nagyon akarod, akkor inkább elõször gondolj bele abba, hogy mi is állna jól neked, és mennyire káros a hajfestés a hajnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!