Találatok a következő kifejezésre: Az normális világos barna (4 db)

A kérdező hozzászólása: igen világos vörös de ami nem hangzik ilyen hülyén :D
narancssárga? Lángvörös? rókavörös?
NEM A PARADICSOM SZÕKÉRE GONDOLTÁL??
Jajjvörös :)
Világos vörös?
A kérdező hozzászólása: haha :D az utsó gondolom nem volt komoly de ha igen akkor is jól megmosolyogtatott :D :D hát olyan répa szinû haja van csak hogy azt hogy mondják szépen
Nekem pont ilyen répa színû a hajam, én is így hívom és mások is. Szerintem nincs ebben semmi sértõ.

Az normális ha világos barna folyásom van a ciklusom 18. dik napján? Mitöl van ez?

Legjobb válasz: Ez nagyon úgy hangzik mint a beágyazódás!:)

Ez nagyon úgy hangzik mint a beágyazódás!:)

Göndör barna vállig érő hajam van és szökére szeretném festetni nem az a teljesen világos szőke hanem olyan normális. Jo vagy rossz ötlet? Vagy maradjon barna? Netán a fekete jobb?

Legjobb válasz: Feketet ne! Oregit, hulla haj tole nagyon, nehez megszabadulni tole......tapasztalatbol mondom. Szerintem hagyd ugy, ha nem akkor inkabb szoke, de feketet ne

Feketet ne! Oregit, hulla haj tole nagyon, nehez megszabadulni tole......tapasztalatbol mondom. Szerintem hagyd ugy, ha nem akkor inkabb szoke, de feketet ne
A szõkét megprobálhatod ha nem jõn be azt még visszatudod festeni barnára. A feketét én sem ajánlom.
Szõke is és a fekete is megondolandó nagyon meg alapból a hajfestés! A szõke nagyon tönkre teszi a hajat és sokáig ledobja a következõ színt pl.barnát! Gondold meg nagyon!
NEHOGY MEGTEDD!! Dettó ugyan ez nekem is! ha adhatok 1 jó tanácsot ne fesd be! 13 éves csajszi vok és én is befestettem szõkére a barna göndör hajam és szörnyen nézett ki de még ráadásként visszakellett festeni a sulira és amikor vissza festettem akk a barnát ledobta 2szer pedig a legjobb festékeket vettük és most félig barna félig szõke :S:S:S azóta 1000szer megbántam hogy befestettem !!! semmi szükség rá szerintem... :)
1 biztos feketét ne..én sötétbarna hajfestéket vettem palettet és elõtte trüffel barna volt, gondoltam a sima sötét barna tuti jól befogja..hát fekete lettem..nem volt egyszerû trüffelre visszaváltani..és utáltam magam feketén.. Szõkén meg énis agyalok..:D
Szerintem szõke legyél! :D
nekem is göndör barna hajam volt, énis szõkére akartamfesteni csak az a helyzet, hogy a göndör haj, alapbólis nagyon száraz + én még rendszeresen vasalom is, ha elkezdeném leszivatni bucsut mondhatnék neki.. ezért lett fekete, mivel kék a szemem elég jóláll, az a baj tényleg öregít ahogy az elöttem szólok írták. a hófehér vagy fekete hajhoz nemtulszép, ha csoki barna az sem, valahogy el kell találni a középutat, de szerintem ne fesd be, énis megbántam :)
Szerintem ne fesd át a hajad! De ha nagyon akarod, akkor inkább elõször gondolj bele abba, hogy mi is állna jól neked, és mennyire káros a hajfestés a hajnak.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!