Találatok a következő kifejezésre: Az normális vannak olyan (211 db)

A 28. hétben az normális, hogy olyan érzés van a hasamba, minhat izomlázam lenne?

Legjobb válasz: Szia! Az igazat valva nem tudom biztosra hogy normális e de szerintem nem baj mivel ennek több oka is lehet. sajnos nekem is többször elõfordult pont ugyanebben az idõszakban és én azt a választ kaptam erre hogy azért van mert az izmok és a szallagok nyúlnak,valamint korábban sem volt igazán nagy hasizmom és most az is megerõltetõdik. És az sem kizárt hogy ugye már ilyenkorra a pocak is feszül:-) tehát vannak azért okok. Mind ezt csak megnyugtatás képpen írom neked,hogy ne aggódj szerintem ez természetes ja és nem vagy egyedûl:-)

Szia! Az igazat valva nem tudom biztosra hogy normális e de szerintem nem baj mivel ennek több oka is lehet. sajnos nekem is többször elõfordult pont ugyanebben az idõszakban és én azt a választ kaptam erre hogy azért van mert az izmok és a szallagok nyúlnak, valamint korábban sem volt igazán nagy hasizmom és most az is megerõltetõdik. És az sem kizárt hogy ugye már ilyenkorra a pocak is feszül:-) tehát vannak azért okok. Mind ezt csak megnyugtatás képpen írom neked, hogy ne aggódj szerintem ez természetes ja és nem vagy egyedûl:-)

Mit gondoltok azokrol a lányokrol akik mindig feketét és szürkét hordanak de az arcuk hajuk teljesen normális, van olyan fiú akinek ezek tetszenek?

Legjobb válasz: Ha valakinek ez a stílusa és jól áll neki, akkor semmi gond azzal, ha feketét/szürkét hord.

Ha valakinek ez a stílusa és jól áll neki, akkor semmi gond azzal, ha feketét/szürkét hord.
Én ilyen vagyok, van barátom 2 éve, de egyébként az osztályban valaki mindennap "beszól" érte:D egyszer bementem rózsaszínben és az egész iskola engem figyelt egész nap:3

Szerintetek mennyi lehet egy laptop ( acer aspire 5738 dg) normális hőmérséklete? Ha alapjáraton olyan 45-50 fokos az normális? Terhelve volt hogy már játék közben kikapcsolt gondolom akkor 90 fok fölé ment. Van valakinek tapasztalata?

Lehet takarítani kéne benne, de olvastam hogy valamennyire ez gyári hiba is. Viszont szétszedni azt hiszem ezt házilag nem ajánlott mert elég macerás. Jelenleg 37 fokos nyitott hideg ablaknál... Nem rég volt építkezés nálunk és elég sok por volt a leveg?ben, de el?tte csinálta már, hogy játék közben kikapcsolt.. A fenti értékek alapjárathoz képest jók?

Legjobb válasz: Ha nyitott ablaknál olyan meleg, akkor az sok. Milyen videokártya van benne és milyen proci? Mindeképpen ki kéne porolni, illetve az elöregedett hõvezetõ lapkákat cserélni kell és ajánlott valami jó minõségû hõvezetõ paszta beszerzése a gyári helyett, de SZIGORÚAN CSAK VÉKONY RÉTEGBEN, mert sokan azt hiszik, hogy az vezeti el a hõt. A hõvezetõ paszta csak azért van, hogy a felületi egyenetlenségekbõl adódó légréseket kitöltse, mivel a levegõnek nagyon rossza hõvezetési tényezõje, a pasztának a levegõnél jobb, de a fémes felületnél rosszabb. Szóval ahol a fémek érintkeznek ott ne legyen paszta, mert az meg gátolja a hõleadást ahhoz képest, amilyen lehetne.

Ha nyitott ablaknál olyan meleg, akkor az sok. Milyen videokártya van benne és milyen proci? Mindeképpen ki kéne porolni, illetve az elöregedett hõvezetõ lapkákat cserélni kell és ajánlott valami jó minõségû hõvezetõ paszta beszerzése a gyári helyett, de SZIGORÚAN CSAK VÉKONY RÉTEGBEN, mert sokan azt hiszik, hogy az vezeti el a hõt. A hõvezetõ paszta csak azért van, hogy a felületi egyenetlenségekbõl adódó légréseket kitöltse, mivel a levegõnek nagyon rossza hõvezetési tényezõje, a pasztának a levegõnél jobb, de a fémes felületnél rosszabb. Szóval ahol a fémek érintkeznek ott ne legyen paszta, mert az meg gátolja a hõleadást ahhoz képest, amilyen lehetne.
A kérdező hozzászólása: Nyitott ablaknál volt 37 fokos alapjáraton. Aztán játszottam akkor ilyen 70-80 ig ment fel. Jelenleg csukott ablaknál asztalra rakva 45 fokos a cpu. A videókártya ati radeon hd 4570.. rendes asztaligépen szoktam pasztázni de ezt szétszedni elég bonyolult. Szükséges egyáltalán? nem lehet csak levegõt befújni a szellõzõ nyílásokon? Vagy az semmit sem ér? Esetleg elviszem valami helyre ahol megcsinálják de én nem merem szétkapni... Igaz már 2-3 éves úgyhogy a takarítás ráférne az asztali számítógépes tapasztalataimból kiindulva. adatok: intel core 2 duo t6600 2, 2 ghz 800 mhz FSB Ati mobility radeon hd 4570 512 mb 4gb ddr(2) memory
Hasonló az én gépem is, HP ProBook 4710s P8600 proci, HD4330 videokártya. Nekem is voltak melegedési gondjaim de a pasztázás, takarítás megoldott mindent. Hõvezetõ lapkát meg tudsz kivenni bármilyen optikai meghajtóból. Olcsóbb mintha boltba vennéd :)
A kérdező hozzászólása: És neked most milyen hõmérsékleten fut a géped? CPU úgy önmagában ha nem csinálsz semmit? Nekem most 54C 4 óra menetel után....
Még mindig én vagyok, az 1. és a 3. Itt egy kép a hõmérsékletekrõl. A gép egész nap megy, a szobában most kb. 25 fok van. A Catalyst Control Centerben a PowerPlay maximális teljesítményre van állítva. http://kepfeltoltes.hu/121025/homero_www.kepfeltoltes.hu_.png
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem a merevlemez fût be. Az is 50-en fokos. Átlagban az egész gép az... Nem lehet hogy neked SSD winyó kattog benne? Azok kevésbé fûtenek, az megmagyarázná a dolgokat.. Köszönöm szépen a válaszokat :)
Nem, sima vinyóm van, nem SSD (bár tervezem a cserét csak még nem volt pénzem rá). Egyik ismerõsnek is hasonló gondjai voltak mint neked, túlmelegedés miatt néha kikapcsolt a gép. Az is Acer volt. Garanciális volt, elküldtük szervizbe és kicserélték a vinyóját, azóta jó. Én is meglepõdtem rajt.. lehet, hogy valami szériahibás vinyót kifogtál?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor megbarmulok. Mind 1 gyûjtök egy kicsit, sajnos már nem garis, beküldöm szervízbe egy fullos takarítása meg pasztázásra. Itthon nem merem szétszedni mert egyszer sem volt hozzá érve és sajnos nem az az egyszerû panel tartja a hûtõt hanem az egész egybe van... Nekem meg ér 4 ropit hogy mûködjön is utána :(


Ez normális? Ha van egy barátod és szeretkeztek akkor az normális ha kinyal? Mármint nem olyan perverzség vagy valami? Tök normális? Annyira megszokott mint a csók? Vagy ritka ha kinyalják a nőt?

Legjobb válasz: Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)

Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)
Még a kérdés is meglepett. :) Teljesen normális, szinte mindenki csinálja. Jó a lányoknak, és a fiúk szívesen teszik! Nyugodtan élvezd.
Tök alap és egészséges perverzió! A párok 98%-a csinálja hidd el!! 28F
Teljesen normális. Fõleg, hogy sok lány kezdetben csak így tud elmenni.
én szeretem nagyon csinálni, meg a lányok is szeretik, meg jó nagyokat élveznek és ez nekem tetszik. szerintem ez teljesen normális. 22f
Nem épp olyan normális mint a csók. De a legtöbb fiú szívesen csinálja, és ha már szeretkeztek, akkor lépj túl a gátlásokon, próbáld ki. Jó érzés. 18L
Barátnõm is imádja, és én is élvezem, hogy csinálhatom neki. Fõleg, hogy ki is tudom elégíteni.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy a mai világba már ennyire megszokott :O :) Köszi a válaszokat! ^^
egyáltalán nem, legalábbis én természetesnek veszem mikor csinálom barátnõmnek (és szeretem is :D ) 20F
Szerintem alap. Én legalábbis annak tekintem az orális részét is. 20/F
Hú te hol élsz? Még csajban hallottam is, aki nem vágyik szopásra. De normális fiu aki nem szeret nyalni???? :D Jó biztos akad, csak kifeküdtem a kérdéseden. :D Igen annyira megszokott, ha engem kérdezel néha jobb is mint a csók.:D
Ó az teljesen normális, nem mellesleg pedig az egyik legjobb dolog.

Flört az esküvõ után. Mennyi normális? Mikor normális? Normális? Egyáltalán van olyan, hogy normális?

Van sztori is hozzá: ex. Megházasodott.Nekem írt. Hogy velem milyen jó volt a szex, a feleségével nem túl jó,de viszont otthonülõs-ezért összeillenek mondja õ. Meg neki gyerek kellett,ezért vette el. Majd feleség terhes lett, közben még mindig próbálkozott nálam.

Legjobb válasz: En kidobtam az élettársamat õ csak a " barátaival " beszélget álca mögé rejtve bájcsevegett a fun klubbjával, exeivel meg kukacot képeket kuldozgetõ pöchökkel.... Bántó, sértõ, megalázó

En kidobtam az élettársamat õ csak a " barátaival " beszélget álca mögé rejtve bájcsevegett a fun klubbjával, exeivel meg kukacot képeket kuldozgetõ pöchökkel.... Bántó, sértõ, megalázó
A kérdező hozzászólása: Ez a legnépszerûbb kérdés az oldalon :P

MIért van az h Msnen olyan mintha a hevrjával beszélne, de ha együtt vagyunk akk meg normális, gyengéd és csak árad belőlle h szeret?

a lényeg az h a barátom egy ideje msn en olyan mintha a havejával beszélne, de ha együtt vagyunk akkor meg csak úgy árad bel?lle h imád, szeret. például ha én kérdezem h akar e talizni akk azt mondja h nemtudja és majd megbeszéljük, de mindig az sül ki belölle h eljön hozzám,de ha ? kérdezi akk meg nincs az h majd még megbesz h mikor meg minden, és enmtom miért van ez:( volt már iylen h úgy beszélgetett velem msn en mint a haverjával de aztán vh egy kis id? múlva megváltozott és úgy beszélt velem mint a bn?jével, bár most is sok szivet ír és mondja h szeret,de ha kettesben vagyunk akk jobban, nemtom miért:S SzeteK??

Legjobb válasz: Szerintem normális (személytelennek tartja) és igaz, sokkal jobb, mintha fordítva lenne. Én a helyedben csökkentenék az msn-es beszélgetéseken és inkább a valódiakra építsétek a dolgokat. Ha nem laktok egymástól túl messze. Irigyellek, nekem is egy ilyen srác kellene. Becsüld meg, ez nem olyan nagy probléma. Jah és mégegy dolog. Annak is örülnék ha egy kicsit a haverjának is tekintene. Hiszen az az igazi, õszinte kapcsolat szerintem. 22/L

Szerintem normális (személytelennek tartja) és igaz, sokkal jobb, mintha fordítva lenne. Én a helyedben csökkentenék az msn-es beszélgetéseken és inkább a valódiakra építsétek a dolgokat. Ha nem laktok egymástól túl messze. Irigyellek, nekem is egy ilyen srác kellene. Becsüld meg, ez nem olyan nagy probléma. Jah és mégegy dolog. Annak is örülnék ha egy kicsit a haverjának is tekintene. Hiszen az az igazi, õszinte kapcsolat szerintem. 22/L
Ne foglalkozz vele, sokkal jobb, mintha fordítva lenne. Ha személyesen gyengéd akkor ne beszélgess vele MSN-en.
Mert msn az számítógép...
mert az msn szar.
Gondolj bele: msnen keresztül nem látjátok egymást nem tudtok beszélni, még ha kamerával és mikrofonnal társalogtok, akkor is elég nehéz kifejezni az érzelmeit amiket irántad érez. Ha együtt vagytok a valóságban (nem a mátrixban :) ) akkor megölel, megcsókol, szavakkal becézget. Ilyen dolgokkal azért sokkal jobban ki lehet fejezni a szeretetet, mintha azt írná msn-en, hogy "szeretlek" - mert ez csak egy üres szó lenne mindenféle tartalom nélkül. 27F

MIért van az, hogy ha felviszem az alapozót benta szobában még normálisan néz ki de ha kimegyek, a normális fénynél olyan, mintha "poros" lenne az arcom . Főleg a homlokom. (? ! )

Jelenleg avonos alapozót használok. Nem sokára Astor-t fogok venni, attól jobb lesz a hejzet? Hol fed?

Legjobb válasz: Mindig természetes fénynél sminkelj. Ablakhoz közel a legjobb. Kivéve, ha esti rendezvényre mész, ahol végig mesterséges fényben leszel. Lehet, hogy egy drágább alapozótól nem lesz poros az arcod, de ez sem biztos. Nekem Rimmel van, ha vastagon kenem fel, akkor jobban fed, de ugyanúgy poros. Ha meg vékonyan, akkor kicsit jobb a látvány, de azért nem fed úgy, ahogy szeretném. Ez van, nem hibátlan bõrbõl nincs az az alapozó, amelyik hibátlant tud varázsolni.

Mindig természetes fénynél sminkelj. Ablakhoz közel a legjobb. Kivéve, ha esti rendezvényre mész, ahol végig mesterséges fényben leszel. Lehet, hogy egy drágább alapozótól nem lesz poros az arcod, de ez sem biztos. Nekem Rimmel van, ha vastagon kenem fel, akkor jobban fed, de ugyanúgy poros. Ha meg vékonyan, akkor kicsit jobb a látvány, de azért nem fed úgy, ahogy szeretném. Ez van, nem hibátlan bõrbõl nincs az az alapozó, amelyik hibátlant tud varázsolni.
Még azzal csökkentheted a poros hatást, ha nem közvetlen az arcbõrödre teszed, hanem kensz alá valamilyen krémet is. Persze lehet, hogy ezt eddig is megtetted, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Tudom, h ez "nagy bûn" a smikelõk körében, de nem tartom be mindig a hidratálást az alapozás elõtt...Megpróbálom úgy is, hátha sikerül, köszi a választ!
Szerintem is (bár nem derült eddig ki, szóval bocsi ha még is) tegyél folyékony alapozót ne csak porpúdert vagy por állagú alapozót, hogy legyen 'valami' amiben megtapad. :)
Na, meg nem is azért kell az alapozó alá a krém, mert kiszárítja a bõrt az alapozó, valószínûleg nincs ilyen durva hatása, a mai készítmények már nem olyan durvák, mint a régiek, nem teszik tönkre a bõrt. Hanem azért kell alá, mert akkor egyenletesebben el lehet oszlatni a krémes bõrön. Beleolvad a krémes felületbe, ezáltal szépen fed. Kicsit hasonló lesz, mint egy színezett hidratáló krém. Így jobban tapad is, míg a csupasz bõrrõl leperegnek az alapozó porszemcséi.
Amúgy nem is muszáj kimondottan hidratálót felkenned elõtte, csak valamilyen krémet. Én pl. nem is arcra való krémet használok, csak egy egyszerû általános kakaóvajas krémet, amit bárhol lehet használni a testen.

Normális az hogy 5 hetesen fájdogál a hasam? Nem folyamatosan, van olyan hogy épen csak, és van hogy belenyílal.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Tágul a méhed, felkészül a terhességre. Természetes szerintem, minden terhes nõnek ilyen eleinte. Ha erõs görcseid vannak az gáz. De amúgy amit leirtál az sztem normális.

Szerintem igen. Tágul a méhed, felkészül a terhességre. Természetes szerintem, minden terhes nõnek ilyen eleinte. Ha erõs görcseid vannak az gáz. De amúgy amit leirtál az sztem normális.
normalis, ha kicsit erosebben faj meg az is. nekem azt mondtak hogy amig nincs verzes ne aggodjak de akkor irany az orvos/korhaz, egyebkent meg a tagulastol van lesznek majd meg ilyen idoszakok. boldog babavarast! 27 hetes kismama
Igen ez természetes.A szervezeted készül arra hogy ki tudd hordani a babát.Tágulnak a csontok, lazulnak az izületek.
Nekm is fájt 3 hétig, bele is nyilalt, ahogy írod... Ne aggódj! Természetes, nincs baj! 8 hetes kismama
ez akár végig követheti az egész terhességedet is. Nekem még mindig van ilyen, ne aggódj! Üdv.: 30 hetes kismami
Igen normális hisz az idegeket megpiszkáltak rendesen ! Kell 1hét is mire helyre jön !
Normális, hiszen szenved. Van valami oka, hogy nem ivartalaníttatjátok?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnem ivartalanitani, most az ezelotti kerdesemen meggyoztek a valaszolok hogy ne paroztassam es nem is fogom de ivartalanitani nem szeretnem :)
Tudom, nem ez volt a kérdés, de minden tüzeléssel nõ az emlõdaganat, az álvemhesség és a méhgyulladás kockázata. Gondold meg, olvass utána ;)
A kérdező hozzászólása: Hat en igy ahogy itt mind mondjatok, elgondolkodtam rajta de anyam semmi fele kepen se akarja :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!