Találatok a következő kifejezésre: Az normális vannak (2198 db)

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.

Ez normális? Ha van egy barátod és szeretkeztek akkor az normális ha kinyal? Mármint nem olyan perverzség vagy valami? Tök normális? Annyira megszokott mint a csók? Vagy ritka ha kinyalják a nőt?

Legjobb válasz: Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)

Szerintem ma már tök normális. Megcsókoljátok egymás száját, egymás nyakát, fülét stb.. ha ezeket normálisnak érzed, akkor a nemiszervekre adott csókot miért nem? Nem ritka dolog ez, bár igaz hogy le kell küzdened a gátlásaidat ahhoz, hogy élvezni tudd, de utána már nagyon jó érzés. :)
Még a kérdés is meglepett. :) Teljesen normális, szinte mindenki csinálja. Jó a lányoknak, és a fiúk szívesen teszik! Nyugodtan élvezd.
Tök alap és egészséges perverzió! A párok 98%-a csinálja hidd el!! 28F
Teljesen normális. Fõleg, hogy sok lány kezdetben csak így tud elmenni.
én szeretem nagyon csinálni, meg a lányok is szeretik, meg jó nagyokat élveznek és ez nekem tetszik. szerintem ez teljesen normális. 22f
Nem épp olyan normális mint a csók. De a legtöbb fiú szívesen csinálja, és ha már szeretkeztek, akkor lépj túl a gátlásokon, próbáld ki. Jó érzés. 18L
Barátnõm is imádja, és én is élvezem, hogy csinálhatom neki. Fõleg, hogy ki is tudom elégíteni.:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudtam hogy a mai világba már ennyire megszokott :O :) Köszi a válaszokat! ^^
egyáltalán nem, legalábbis én természetesnek veszem mikor csinálom barátnõmnek (és szeretem is :D ) 20F
Szerintem alap. Én legalábbis annak tekintem az orális részét is. 20/F
Hú te hol élsz? Még csajban hallottam is, aki nem vágyik szopásra. De normális fiu aki nem szeret nyalni???? :D Jó biztos akad, csak kifeküdtem a kérdéseden. :D Igen annyira megszokott, ha engem kérdezel néha jobb is mint a csók.:D
Ó az teljesen normális, nem mellesleg pedig az egyik legjobb dolog.

A fehérfolyás az miért van és mi az? . Az a menstruálás előtt menyi ideig tarta? . Nekem kb 1-2 éve tart az normális- most vagyok 13 és még nincs meg a menzeszem :/

Legjobb válasz: A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..

A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Sok nõnek minden nap van folyása. Ha nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj.

Az normális h 1, 5 éve menstruálok és még van fehér folyásom? 14/l

Legjobb válasz: Lesz is, teljesen normális. Így tisztul a hüvelyed. Van akinek több jön, van akinek kevesebb. Ha sárgás-zöldes lesz, vagy túrós, vagy viszketsz, akkor kell aggódnod. A ciklusod során változhat az állaga nyúlós-nyákos lehet, vagy vízszerû, esetleg krémes, átlátszó és fehér. Ez még mind a normális kategória.

Lesz is, teljesen normális. Így tisztul a hüvelyed. Van akinek több jön, van akinek kevesebb. Ha sárgás-zöldes lesz, vagy túrós, vagy viszketsz, akkor kell aggódnod. A ciklusod során változhat az állaga nyúlós-nyákos lehet, vagy vízszerû, esetleg krémes, átlátszó és fehér. Ez még mind a normális kategória.
Szóval felnõttkorodig megtapasztalod, milyen, és amikor attól nagyon eltér, akkor lehet picit aggódni, de még akkor is sokszor helyreáll magától. Kezelendõ betegséget legfõképp antibiotikumszedéssel és nemi úton lehet elkapni, mert aktus közben megsérül a felsõ hámréteg, és a mélyebb hámrétegekbe is bedörzsölõdik a kórokozó, amit már nehezen állít helyre a szervezet magától.
Ez a fehérfolyás, teljesen természetes dolog ez.

Az normális ha felkavart az exem hívása miközben már van barátom?

Múltkor a jelenlegi barátommal volt programom, akivel kevés ideje vagyok együtt de úgy érzem szeretem és pont akkor hívott fel az exem, hogy találkozunk e. Ezután rosszul éreztem magam, mert én vártam rá 1 évig és nem keresett, most meg mikor van pasim már kellek neki. De nem jönnék össze vele már. A jelenlegi barátomat akkor is szeretem?

Legjobb válasz: Szerintem ez nem szokatlan jelenség. De ha nem normális, akkor én sem vagyok normális, mert velem is megtörtént már... Nem is egyszer. Most két eset jutott eszembe. Egyszer még egy régebbi kapcsolatomban volt, hogy nagyon szerettem az akkori barátomat, de közben tartottam a kapcsolatot baráti alapon (ezt az ex ex is tudta) az elõzõ barátommal, és msnen beszélgettünk, ott írt nekem olyat, amitõl sírva fakadtam. Valahogy így hangzott: "Istenem, de szép vagy, és én meg hülye vagyok, hogy hagytalak futni." - Gondolhatod, hogy fölkavart... Hónapokig próbáltam valahogy rendezni a kettõnk kapcsolatát, és megmenteni a szerelmet, de aztán fájdalmas szakítás lett a vége. Találkoztam az új barátommal, megszerettem, szerettem vele lenni... de mégis... biztos el tudod képzelni, mit éltem át. De ez már másfél éve volt. A másik eset az most nem régiben történt, egy kicsit máshogy: összefutottam valakivel, aki régen nagyon sokat jelentett nekem, és hasonlóan rossz érzés fogott el, hogy õ most valaki mással van... Pedig! Van párom, akit szeretek! (Õ már nem az a srác, akirõl elõzõekben meséltem, lassan fél éve vagyunk együtt. A többi srác már 1 éve kikerült a képbõl.) Lehet, hogy most kusza voltam, csak azt akartam tudatni veled, hogy ilyen nem csak veled fordul elõ... Ettõl én még biztos vagyok abban, hogy nem akarnék mást a párom helyett, mert õt szeretem, és szerintem te is biztos lehetsz a saját dolgodban. (23/L)

Szerintem ez nem szokatlan jelenség. De ha nem normális, akkor én sem vagyok normális, mert velem is megtörtént már... Nem is egyszer. Most két eset jutott eszembe. Egyszer még egy régebbi kapcsolatomban volt, hogy nagyon szerettem az akkori barátomat, de közben tartottam a kapcsolatot baráti alapon (ezt az ex ex is tudta) az elõzõ barátommal, és msnen beszélgettünk, ott írt nekem olyat, amitõl sírva fakadtam. Valahogy így hangzott: "Istenem, de szép vagy, és én meg hülye vagyok, hogy hagytalak futni." - Gondolhatod, hogy fölkavart... Hónapokig próbáltam valahogy rendezni a kettõnk kapcsolatát, és megmenteni a szerelmet, de aztán fájdalmas szakítás lett a vége. Találkoztam az új barátommal, megszerettem, szerettem vele lenni... de mégis... biztos el tudod képzelni, mit éltem át. De ez már másfél éve volt. A másik eset az most nem régiben történt, egy kicsit máshogy: összefutottam valakivel, aki régen nagyon sokat jelentett nekem, és hasonlóan rossz érzés fogott el, hogy õ most valaki mással van... Pedig! Van párom, akit szeretek! (Õ már nem az a srác, akirõl elõzõekben meséltem, lassan fél éve vagyunk együtt. A többi srác már 1 éve kikerült a képbõl.) Lehet, hogy most kusza voltam, csak azt akartam tudatni veled, hogy ilyen nem csak veled fordul elõ... Ettõl én még biztos vagyok abban, hogy nem akarnék mást a párom helyett, mert õt szeretem, és szerintem te is biztos lehetsz a saját dolgodban. (23/L)
Normális, emiatt ne rágd magad. Az expasik mindig csak bekavarnak :)
Valamilyen szinten még biztos hiányzik az exed, (én is így vagyok vele) de ez nem jelenti azt, hogy szereted is.
ht szerintem attól is függ h meddig tartott az a kapcsolat az exedel, meg h a barátod mit szólt hozzá mert abból is lehet szakitás h õ nem jó viseli!
Normális, azért van mert növekedik, és te is fejlõdsz, szõrszálak meg valóban, elõfordulhatnak. Minden renden.
Görcs vagy csomó? A görcs az azért fáj...nem egy kis csomót érzel? Mert az normális. Nõni fog neked a melled.
Ha nem kellene megjönnie és úgy érzed csomós , akkor igen, de ne ijedj meg, nincs miért, fiatal vagy hormonális változásokon megy át a szervezeted.Anyukádnak mutasd meg ha tudod, biztos hogy egybõl megmondja a választ és megnyugtat.
A kérdező hozzászólása: most akkor mit csináljak?!
A kérdező hozzászólása: megmutatam neki azt mondta azért van mert nõ...de azt nem merem elmondani hogy néhány ével ezelött sokszor beütötem...:(
Attól függ hol ütötted meg, és mibe, mennyire.Sztem ne pánikolj, mindenképp mutasd meg anyudnak ha ennyire félsz, ez egy olyan dolog, amivel az ember hozzájuk nyugodtan fordulhat, miért félsz ennyire hozzá fordulni? Lehet teljesen feleslegesen mennél orvoshoz, ezért kellene vele , anyuddal beszélned.Én is mindent vele beszéltem meg, még most is közel 30 évesen, sokszor futok hozzá, anyu ez mi, mitõl lehet stb.Hidd el segít.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem nõvéremet meg is mutattam neki azt mondta azért van mert nõ a mellem....de azt nem mertem neki megmondani hogy pár ével ezelött a mellemet párszor megütötem...az nagy probléma?!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, már nagyon megvoltam ijedve...köszönöm.
A kérdező hozzászólása: de nem merem.. az nem jo hogyha el megyek orvoshoz?
A görcs annyit jelent, hogy az izmok maguktól összehúzódnak. A mellben zsírszövet található, izom nem, így nem is állhat görcsbe. Célszerû lenne megmutatni egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: persze, már majdnem két éve...de most nagyon félek a mellem miatt. nem tudom mitcsináljak...senkinek se merek szolni ezért irtam ide hogy hátha itt tudnának segiteni!! Orvosnak megmutasam?!
Menstruálsz már, ha igen a nyirokcsomókat érezheted, megduzzadtak, mert lehet meg fog jönni, és akkor ez teljesen természetes.
Hidd el, nincs semmi baja! Ezért nem kell orvoshoz menni. Csak nõ. A barátnõidnek is ilyen...
Ha még az elején van, normális ha rendszertelen..ha viszont már megvan min 6 hónapja akkor az nem normális..
Kérdezõ, nyugi van, ez még bõven változhat. :) bár így sem rendellenes :)
Nueleth, mert rosszul számolod. Két mensi elsõ napjai között eltelt idõ a ciklus. Az én ciklusom olyan 35 nap XD
A kérdező hozzászólása: a lényeg az h ugye akkor nincs semmi bajom és h ez még változni is fog ..?
ursula, ezt akárhogy számolom, 16 nap...
nincs semmi baj, és ha nem változik is teljesen normális a 24 napos ciklus is! http://www.nogyogyaszat.eu/egyeb/a-szabalyos-menstruacios-ci..
A kérdező hozzászólása: még csak majd a 15 fogom tölteni nem sokára..akkor azaz nem kell paráznom nincs semmi baj??ez majd változni fog ??
rövidek a ciklusaid.Endokrinológust idõszerû lenne felkeresned.
de hisz ez teljesen normális, nem mindenkinek 28 napos a ciklusa, az csak egy átlag számérték, tehát plusz mínusz pár nap teljesen okés!
A kérdező hozzászólása: már egy éve meg van..elõtte nem ilyen hamar jött meg mindig ..ez a harmadik alkalom h így jön meg
Az a korodtól függ, meg mikor kezdõdött. Van akinek sok sok hónap, van akinek vagy 1-1.5 év mire beáll rendesen rendszeresre.
teljesen normális, 24 napra jött meg
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) )

Van itt valakinek siesta gázkályhája? Az normális ugye, ha minimális gázszagot érzek?

Nem veszélyes így ugye? Nem szeretem az ilyen gázos dolgokat..

Legjobb válasz: " Az normális ugye, ha minimális gázszagot érzek? " igen ,ez teljesen normális a Siestánál,hisz gázt éget bent a szobában,semmilyen kéménye sincs amin kitolhatná az égésterméket,így az is ott van a szobában , a meleggel együtt,

" Az normális ugye, ha minimális gázszagot érzek? " igen , ez teljesen normális a Siestánál, hisz gázt éget bent a szobában, semmilyen kéménye sincs amin kitolhatná az égésterméket, így az is ott van a szobában , a meleggel együtt,
gáz szagnak nem hinném, de az égésterméknek van valamilyen illata. remélem azt tudod, hogy zárt térben nem lehet használni, mert felzabálja az oxigént és az égéstermék is ott van a szobában.
A kérdező hozzászólása: Nem zárt térben használom, bár amíg megy, addig a szobám ajtaját behajtom, de éjszakára nyitva szoktam hagyni.
A kérdező hozzászólása: ...és éjszaka amúgy sem megy.
A gázszag az egyáltalán nem normális. Minden gázkészüléknél ha gázszagot érzünk, az a tömítetlenség jele. Siesta gázkályhánál, ahogy fent is leírták az égéstermék nem tud kéményen keresztül távozni. Na de annak az illata még véletlenül sem hasonlít a gáz jellegzetes szagára. Javaslom nézesd át szakemberrel, a csatlakozónál, és a nyomáscsökkentõnél is. Ezt te magad is megteheted, pl borotvahabbal. Eszedbe ne jusson gyufával, vagy öngyújtóval próbálkozni. http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=..

Nemrég vettem benzines autót, előtte évekig dízellel jártam. A kérdésem az hogy hidegen ha kissé, rángat ill. nem egyenletesen gyorsul az normális? Meleg motornál már nem csinálja. Gyujtás, vezérlés rendben van, gyertyák újak, most voltam szerelőnél.

Legjobb válasz: " kérdésem az hogy hidegen ha kissé, rángat ill. nem egyenletesen gyorsul az normális? " nem ez egy dízel autónál sem normális -de az sem egész oké amit írsz : " Gyujtás, vezérlés rendben van, gyertyák újak," mert hogy mi az a gyujtás és mi az a gyertya ?

" kérdésem az hogy hidegen ha kissé, rángat ill. nem egyenletesen gyorsul az normális? " nem ez egy dízel autónál sem normális -de az sem egész oké amit írsz : " Gyujtás, vezérlés rendben van, gyertyák újak, " mert hogy mi az a gyujtás és mi az a gyertya ?
Húú én pont fordítva értettem , elnézést kérek az elõbbi írásért.
hidegen normális. tessék picit járatni télen, és nem pörgetni amig nem üzemmeleg. :) ja, nyomaték nem lesz melegen sem...
„ja, nyomaték nem lesz melegen sem...” Most egy Dodge Viperrõl van szó, ha az neked nem nyomatékos, akkor nem tudom mi. :D
Hány éves autóról van szó? Néhány éves, megkímélt autónak elvileg nem illik ilyet produkálni. Az én 15 éves swiftem hasonlóan viselkedik. Ilyen korban már nem meglepõ az ilyen jelenség. Cseréltem benne kábeleket, gyújtásosztót, gyertyákat, stb., de nem oldotta meg a problémát. A szerelõ az injektortisztítót javasolta. Egy hete töltöttem bele, és már érezhetõen jobb. Nyilván nem lesz olyan, mint új korában, de van némi javulás...

11hetes leszek pár nap múlva! Az normális, ha egyik nap van étvágyam, másik nap pedig nincs!? Igaz ritka, de érdekelne! Eddig nem voltam hányingeres, most az is elérkezett, ez miért van? Nem forditva kelett vna lenni?

Legjobb válasz: é most már igaz tul lépek a 11héten,de nálam szinte az 5. hét óta iszonyat hányingerem van,fáj a gyomrom,puffadás,görcsölök stb... és igen,normális,nálam is van,meg volt is ilyen,hogy egyik nap folyton eszek-van étvágyam,másik nap meg szinte semmit-nincs étvágyam.és teljesen rendben van a hányinger is,pár hét mulva elmulik teljesen(ha minden igaz) :) boldog babavárást!

é most már igaz tul lépek a 11héten, de nálam szinte az 5. hét óta iszonyat hányingerem van, fáj a gyomrom, puffadás, görcsölök stb... és igen, normális, nálam is van, meg volt is ilyen, hogy egyik nap folyton eszek-van étvágyam, másik nap meg szinte semmit-nincs étvágyam.és teljesen rendben van a hányinger is, pár hét mulva elmulik teljesen(ha minden igaz) :) boldog babavárást!
Nekem már az eleje óta így van, szinte semmi nem esik jól, és sûrûn volt hányingerem is, most ugyan nincs hányingerem, de kevés kaja esik jól!
11+6 hetes vagyok és nekem is egyik napom ilyen, a másik olyan. Függetlenül bmitõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!