Találatok a következő kifejezésre: Az normális tegnap (174 db)

Lányok, eddig mértem a hőmet nyelv alatt.3napja a dokim azt mondta hogy jobb ha lent mérem ott. én két napja ott mérem. Az normális tegnap 37.6, ma meg 37, 7? két nap mulva nem várom.

Legjobb válasz: Szerintem a következõ hónapban már felesleges lesz mérned! Holnap tesztelj, szerintem azért magas, mert a baba így akarja! ::)))) Drukkolok!

Szerintem a következõ hónapban már felesleges lesz mérned! Holnap tesztelj, szerintem azért magas, mert a baba így akarja! ::) ))) Drukkolok!
Szia! Ott le kell vonni fél fokot, tehát csak 37, 1 és 37, 2. Még bármi lehet belõle. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ezt a fél fok levonást a dokim kihagyta!
A következõ ciklustól mérjed hüvelyben, ezt a ciklust már fejezd be nyelv alatti méréssel, mert így nem lesz mérvadó az eredmény.

Szerintetek az normális, ha reggel arra kellek, hogy egy nő fekszik mellettem, a tegnap estéből? Vagy csak igen jól csajozok? !

Legjobb válasz: Ezt most mér kérded?Nem emlékszel a tegnapi estére?:) Egyébként ha férfi vagy akkor normális,ha nõ vagy akkor gondolkodnék a helyedben

Ezt most mér kérded?Nem emlékszel a tegnapi estére?:) Egyébként ha férfi vagy akkor normális, ha nõ vagy akkor gondolkodnék a helyedben
Igyál egy sört, attól megnyugszol.
meztelenek vagytok?:P

Az normális hogy a tegnap vásárolt laptopomnak tűz forró a töltője mikor töltöm? Dell Inspiron N5110

Legjobb válasz: Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.

Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.
Nekem is melegszik csak arra figyelj hogy ne rakd olyan dologra aminek árt a hõ, vagy megtud gyulladni.
Igen, az akkuk lemerülnek, ha használjuk. Ez úgyszólván általánosnak mondható...... Muszáj, hogy akkuról menjen a gép? Ha van rá mód, használd töltõrõl.
Ha nagyon meleg van a szobában, akkor normális. Most nekem is forró a HP töltõm, amikor nincs meleg akkor meg nem.
Bírják, így vannak tervezve, a gagyik is, meg a nemgagyik is melegednek.
A kérdező hozzászólása: és az normális hogy mostmár 3-4 napja megvan és naponta 2-3szor tölteni kell?? :/

Tegnap a párommal nem védekeztünk, ami nem baj mert babát szeretnénk, de az normális h utánna kicsit beparáztam h úristen egy kis élet fog fejlödni bennem ha teherbe esek?

Legjobb válasz: Gondolom nem mindenki szokott bepanikolni (meg altalaban elso terhesseg elott van ez szerintem), de teljesen normalis, hisz az ember nem tudja milyen anyanak lenni, egy eleten at felelosseggel tartozik majd valakiert, stb. rengeteg felelem van az emberben a bizonytalansag miatt. De ne aggodj, ez tok normalis es nem hiaba talalta ki a termeszet az embereknel a 9honapot, ami alatt az embernek van ideje lelkileg felkeszulni az anyasagra. :D

Gondolom nem mindenki szokott bepanikolni (meg altalaban elso terhesseg elott van ez szerintem), de teljesen normalis, hisz az ember nem tudja milyen anyanak lenni, egy eleten at felelosseggel tartozik majd valakiert, stb. rengeteg felelem van az emberben a bizonytalansag miatt. De ne aggodj, ez tok normalis es nem hiaba talalta ki a termeszet az embereknel a 9honapot, ami alatt az embernek van ideje lelkileg felkeszulni az anyasagra. :D
Az elsõ gyerkõccel én is marhára kétségbe estem mikor terhes lettem, pedig tervezett volt! Én azzal magyarázom így utólag, hogy nem voltam felkészülve rá lelkileg. A második az teljesen más volt, igaz rá nagyon sokat kellett várni, nem úgy mint az elsõvel rögtön sikerült. El fog múlni ne izgulj, ahogy nõ a pocidban a kis élet, fantasztikus érzés!! 3 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: azt még hozzáteszem h 19 éves vagyok a párom 27. nem attól félek h hova lett a fiatalságom mert tudom h Õ mellette akarom leélni az életem és neki szülök gyereket csak megijedtem.
szia én is19 vagyok . az elsõ nemvédekezésnél én is igyéreztem a 2 nál már nem.
A kérdező hozzászólása: 3.válaszolónak:és te már teherbe estél, ha szabad megkérdeznem?

Szerintetek az normális dolog, hogy a majdnem 2 éves lányom sírt tegnap a Jégkorszak-on?

Igazából csak az elejét nézte, amikor a mókus szenved a makkjával és igazából tényleg veszélyes helyzetekben volt. Na de ezen nem nevetni kellene?

Legjobb válasz: 2 évesnek nem való a jégkorszak...nekem az 5.5 évesem nézett bele tegnap (én épp fürödtem apa meg ilyen megengedõ típus) és nem azt mondom hogy most ettõl lelki sérült lett a gyerek,de totálisan kiakadt amikor az anyuka kiteszi a babát a partra õ meg belefullad a vízbe.... Egész este errõl kérdezgetett ma reggel is, és hallom hogy belevitte szerepjátékba is annyira megrázó volt az neki. Amúgy is tart a víztõl. Jól le is szúrtam a férjem, na de ez nem ide tartozik:) Csak hogy ezek a filmek felnõtteknek való mesefilmek leginkább vagy hát felnõtteknek IS élvezhetõ meg nagyobb gyerekeknek, a poénok is olyanok benne mint egy felnõtt vígjátékban pl.

2 évesnek nem való a jégkorszak...nekem az 5.5 évesem nézett bele tegnap (én épp fürödtem apa meg ilyen megengedõ típus) és nem azt mondom hogy most ettõl lelki sérült lett a gyerek, de totálisan kiakadt amikor az anyuka kiteszi a babát a partra õ meg belefullad a vízbe.... Egész este errõl kérdezgetett ma reggel is, és hallom hogy belevitte szerepjátékba is annyira megrázó volt az neki. Amúgy is tart a víztõl. Jól le is szúrtam a férjem, na de ez nem ide tartozik:) Csak hogy ezek a filmek felnõtteknek való mesefilmek leginkább vagy hát felnõtteknek IS élvezhetõ meg nagyobb gyerekeknek, a poénok is olyanok benne mint egy felnõtt vígjátékban pl.
Én anno már négy éves voltam, mikor láttam a Stan and Ollie azon részét, mikor egy építõállványon botladoznak fel s alá. Mindenki könnyesre nevette magát, én meg végigbõgtem, és mind mondtam, hogy "a bácsi le fog esni". Nem tudták megmagyarázni, hogy ez vicc, és film, és a bácsi nem fog leesni. A gyerekeknek ez mind valóságosnak tûnik, és érzelmileg reagálják le. Tökéletesen normálisan vette a lányod, várj még jó pár évet, amíg viccesnek fogja fel.
a gyerekek jobban átélik ezek a dolgokat, nem értik hogy mi a vicces abban hogy szegény mókus annyit szenved a makkal.. ez a felnõttek sajátos kifordított humora (voltaképpen mondhatni hogy a kárörvendés egy fajtája) és valóban van kisgyerekeknek szóló mese és van felnõtteknek szóló mese. a jégkorszak nem tartozik bele a gyerekmesékbe :)
A kisgyerekek a veszélyes helyzeteken nem nevetnek, hanem sírnak. EZ tök normális. Honnan tudná, hogy ez vicc ? Egyébként sem 2 évesnek való mese.
normális. honnan tudná, hogy vicc? :) és tényleg nem neki való mese, ez inkább felnõtt mese, mi már értjük, 2 éves még az egyszerûbb meséket érti amiben nem viccek vannak hanem olyan helyzetek amiket már õ is átélt
Nekem 3és 5évesek a fiaim és ez a kedvenc meséjük mostanában, mind a 4rész. Nem félnek tõle. Az igaz, hogy 2, 5évs koráig a kicsi egyátalán nem nézett tv-t egy 2perces mese sem kötötte le.
A kérdező hozzászólása: Talán 1 éves lehetett amikor anyukám hozta a némót. Nem akartam berakni, de aztán mégis megnéztük. Tetszett neki, így nem csináltam belõle ügyet. Gondolom akkor még nem fogta fel a dolgokat, most kezdi csak érteni amit lát. Értem, hogy nem való neki az ilyen mese, nem is szoktuk nézni, mint írtam!
"Fura, mert régen nagyon szerette a némót és nagyokat nevetett azon a részen amikor meghal az anyja. Gondolom a hirtelen mozgások meg a színek miatt. Aztán egyszer csak sírt miatta. Na azóta nem tettem be a némót. " Mennyire régen szerette nagyon? Most 2 éves, és még most sem való neki sem a Némó, sem a Jégkorszak.
Inkább Micimackót nézzen, a Jégkorszak és hasonlók nem valóak neki mert megijed, nem tudja, hogy vicces, még annyira nem érti.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm! Nem nézte amúgy, mert fürödni készültünk, csak vetközés közben megszökött és épp akkor kezdõdött. Annyira nézte, hogy hagytam egy kicsit neki. Aztán eltörött a mécses. Fura, mert régen nagyon szerette a némót és nagyokat nevetett azon a részen amikor meghal az anyja. Gondolom a hirtelen mozgások meg a színek miatt. Aztán egyszer csak sírt miatta. Na azóta nem tettem be a némót.
Nem véletlenül van még 6-os korhatár is.

Ez normális? Tegnap hoztam el yorki kiskutyám a tenyésztőtől. Tegnap tiszta volt a kakija, ma viszont férges. Be adtam neki egy negyed tablettát, ami fereghajtó, a tenyésztő adta. De egy hete kapott az első oltásával. Ugye nem lesz baja?

Legjobb válasz: Ha kap féreghajtót, akkor nem lesz baja. Elvileg 6 hetesen kapta meg az elsõ hajtását, illett volna szólni a férgességrõl, de mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.:) Oltási könyve remélem van. Minden esetre vidd el egy dokihoz, az a tuti, ha átvizsgálja a kölyköt... Majd õ elmondja, mi van a féreghajtóval, én úgy tudom, hogy ameddig férges, addig hetente kell ismételni a hajtást. De nem biztos, hogy jól emlékszem! Itt egy oltási naptár, ez a késõbbiekben még jól jöhet: http://www.retrieversport.hu/labikalauz/oltasok.htm

Ha kap féreghajtót, akkor nem lesz baja. Elvileg 6 hetesen kapta meg az elsõ hajtását, illett volna szólni a férgességrõl, de mindegy, ez legyen a legnagyobb baj.:) Oltási könyve remélem van. Minden esetre vidd el egy dokihoz, az a tuti, ha átvizsgálja a kölyköt... Majd õ elmondja, mi van a féreghajtóval, én úgy tudom, hogy ameddig férges, addig hetente kell ismételni a hajtást. De nem biztos, hogy jól emlékszem! Itt egy oltási naptár, ez a késõbbiekben még jól jöhet: http://www.retrieversport.hu/labikalauz/oltasok.htm
ma 08:10 De bizony összefügg az oltással. Ha sosem volt féregtelenítve a kiskutya és úgy kapja meg az elsõ oltását, akkor van benne féreg. Azért az oltás és a döglõdõ féreg együtt sokkal nagyobb terhet tesz a kiskutyára. Oltani féregtelen, egészséges kutyát ajánlatos.
Mivel foglalkozol a férgeivel, amiatt valószínûleg nem lesz már baja. Mondjuk furcsa, hogy ilyen mértékû fertõzöttsége van ilyen pici korban egy héttel féreghajtás után is, de lehet, hogy ez normális, ennyire nem értek hozzá...
Nem normális, elvileg egy tisztességes tenyésztõnél nem fordulhatott volna elõ. (Csak úgy mondom, nem tudom kedvesebben megfogalmazni, de nem oltás akar lenni.)
Miért is itt kérdezel? A tenyésztõ biztosan elmondta, mikor add be a következõ féreghajtót. Azt is elmondta talán, mikor kapta az elsõt. Mennyi idõs a kiskutya? Ha becsülettel, 3 hetes kortól féregtelenített volna a tenyésztõ, már nem lenne benne kifejlett féreg.
A kérdező hozzászólása: 2 hetes korában kapott elõször fereghajtót. Törzskönyve van chipje van oltási könyve van és kaptam kezdõ felszerelést. Tehát rendes helyrõl hoztam. Azért itt kérdezek, mert gondoltam kapok értelmesebb válaszokat is, amiket köszönök is megy a pozitív értékelés! Holnap valószínû még nézegetem a székletét és ha akkor is van, akkor elviszem orvoshoz.
Hát, fura egy kicsit, mert ha már többször kapott féreghajtót, akkor elvileg nem kellene már benne lennie. Lehet, hogy nem volt jó már a szer, amit kapott, vagy a fene tudja.... Mindenesetre most még legalább 3 alkalommal kapjon féreghajtót 10-14 naponta.
Én úgy tudom, hogy kéthetente kell beadni a yorkinak egy negyed tablettát a féreghajtóból, vagyis nekem így ajánlotta az állatorvos. Aznap, amikor megkapta a második oltását, már adhattam is neki az elsõ negyedet, szóval nincs összefüggésben az oltással, tehát bármikor el lehet kezdeni a kezelést.

38+4 hetes vagyok! Normális az, hogy tegnap óta sokat keményedik a hasam, és tegnap egész délután, és most is picit görcsölget a hasam? úgy mint mielőtt megszokott jönni a mensi. Nagyon gyengén!

Legjobb válasz: 38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.

38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.
A kérdező hozzászólása: szia! nekem tegnap volt egy hete, hogy a nyákdugó elment! hát lehet, hogy tényleg ez a front lesz a hibás! boldog babavárást, és könnyû szülést neked! szia
Az normális, úgy hívják jósló fájás és ha rendszeres idõközönként jelentkezik, akkor már nem jóslás. (Nekem egy napig görcsölgetett, aztán másnap reggel már 5 percenként és kicsit erõsebben is, de nem voltak nagyon erõs fájások azok még.) Szóval könnyû szülést nektek, valamint jó babázást. Szerintem ez már annak az elõszele.
Na csajok, ez lehet tényleg a front. Én is 38 hetes 4 napos vagyok és ugyanezt érzem, igaz nem bánnám, ha már történne valami.... Szép szülést!
Már én is türelmetlen vagyok, de amilyen "szerencsém" van, nem fog megindulni magától és indítás lesz a vége, mint a fiamnál. Kedden megyek dokihoz, kívánncsi vagyok mit mond. elsõ

Az normális, hogy tegnap előtt 36.8, tegnap 36.4, ma meg megint 36.8 volt a hőm? Ilyen téren még csak "kezdő" vagyok. Nemrég kezdtem el mérni a hőmet.

Legjobb válasz: Hol jársz ciklusilag? Hanyadik napon? Mert ha a közepén,akkor lehet akkor volt peteérésed!

Hol jársz ciklusilag? Hanyadik napon? Mert ha a közepén, akkor lehet akkor volt peteérésed!
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 24-dik napon. Kb jövõ héten csütörtök-pénteken kellene megjönnie...

Az normális hogy nem is volt fehér folyásom még soha és tegnap meg megjött? :O

Legjobb válasz: Igen, normális. Nem törvényszerû, hogy mindenkinek van fehérfolyás menstruáció elõtt.

Igen, normális. Nem törvényszerû, hogy mindenkinek van fehérfolyás menstruáció elõtt.
Normális.Nekem is így volt.
Igen, ez így van rendben.

Az normális hogy volt egy karedzésem tegnap, és azt érzem mintha mára kisebbek lennének az izmaim, ?

Legjobb válasz: Igen, mert leürültek a raktárai. Majd regenerálódik, normális a bedurranás utáni leeresztés egy idõre.

Igen, mert leürültek a raktárai. Majd regenerálódik, normális a bedurranás utáni leeresztés egy idõre.
nem ezzel kell foglalkozni. azt kell nézni hogy heti átlagban elég e a volumen( összes sorozat és ismétlés) és hogy erõsödsz. ha ez a két dolog megvan a karjaid nõni fognak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!