Találatok a következő kifejezésre: Az normális szülés után (42 db)

Normális az, ha szülés után négy és fél héttel megjön a menstruációm? Hüvelyi szülés volt, és nem szoptatok.

Legjobb válasz: Igen, akár menstruáció is, lehet, de a gyermekágyi folyás is bármikor visszatérhet az elsõ 6 hétben, fõleg, ha többet mozogtál, esetleg megerõltetted magad az elõzõ napokban. Ha valóban mensi, szoptatás nélkül az is normális. Ha nem túl bõ a vérzés, nem bûzös, nem élénk piros vér ürül, nincsenek erõs (szinte vajúdáshoz hasonló) görcseid, akkor nincs gond, ellenkezõ esetben hívd fel az orvosodat!

Igen, akár menstruáció is, lehet, de a gyermekágyi folyás is bármikor visszatérhet az elsõ 6 hétben, fõleg, ha többet mozogtál, esetleg megerõltetted magad az elõzõ napokban. Ha valóban mensi, szoptatás nélkül az is normális. Ha nem túl bõ a vérzés, nem bûzös, nem élénk piros vér ürül, nincsenek erõs (szinte vajúdáshoz hasonló) görcseid, akkor nincs gond, ellenkezõ esetben hívd fel az orvosodat!
Normális, még akkor is az lenne, ha szoptatnál. Üdv a klubban. :) (nekem öt hét után)
Normális. Nekem is megjött 4 hét után, amikor az elsõbabámat nem tudtam szoptatni.

Normális az, hogy szülés után 6 héttel elkezdtem szedni a cerazette tablettát és rá 1 hétre megjött és azóta már 2 havi kimaradt?

Legjobb válasz: A szülés után elõfordulhat pár hónapon át a menstruáció össze vissza kuszálódása :) majd beáll a mensid ne aggódj.De úgy tudom hogy szoptatás alatt valakinek meg sem jön.De azért ha jövõ hónapban is gond lesz, menj el az orvosodhoz.Egy kivizsgálás nem árt :)

A szülés után elõfordulhat pár hónapon át a menstruáció össze vissza kuszálódása :) majd beáll a mensid ne aggódj.De úgy tudom hogy szoptatás alatt valakinek meg sem jön.De azért ha jövõ hónapban is gond lesz, menj el az orvosodhoz.Egy kivizsgálás nem árt :)

Novemberben szültem és még nem jött meg a mesim! Ez normális szülés után? Vagy keressem fel az orvosomat? És a Szocpolt hol tudom igényelni?

Legjobb válasz: Amíg szoptatsz, normális, hogy nincs mensi. 3 hónapos a babám, és még nincs semmi nekem se. Azt mondta a doki, hogyha szoptatás után pár hónappal még mindig nincs, akkor kell õt felkeresni.

Amíg szoptatsz, normális, hogy nincs mensi. 3 hónapos a babám, és még nincs semmi nekem se. Azt mondta a doki, hogyha szoptatás után pár hónappal még mindig nincs, akkor kell õt felkeresni.
Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor normális hogy még nem jött meg. nekem 7 hónapig nem volt semmi. A szocpolt pontosan nem tudom, de szerintem a legtöbb bank tud felvilágosítani róla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!Arik vagytok!
Szia!!!Nekem 4honapos a kisfiam és nekem rendesen be állt a menszeszem.Pedig az orvosom azt mondta hogy nem igazán fog megjöni, de nekem nem így lett.Csak mikor meg jön a menszeszem akor nagyon nyügös a kisfiam ugyan is szopizik csak.ÜDV A szocpolt bár melyik bank fioknál meg lehet igényelni.Csak nagyon szigoru feltételek vannak PL:nekünk már kész a házunk 90%-ra és nem kapjuk meg a szocpolt , mert a kölcsék vetésünk több mind amennyibõl ki hozztuk a házat.Ennyi a Magyar Államtol.

Normális szülés után 1, 5 évvel az inkontinencia?

Főleg mozgás (sportolás) hatására fokozódik. Mit tegyek, hová forduljak ezzel a problémával?

Legjobb válasz: Intimtornát próbáltad? Egyébként a nõgyógyászodnak mondd el, ha ilyen jellegû problémád van. Õ biztos tud javasolni valamit.

Intimtornát próbáltad? Egyébként a nõgyógyászodnak mondd el, ha ilyen jellegû problémád van. Õ biztos tud javasolni valamit.
A kérdező hozzászólása: Igen már próbáltam, de vagy nem jól csinálom, vagy valami más is van. A dokimmal még nem beszéltem, nem tudom eldönteni, hogy nem-e urológushoz kéne fordulni.
Szerintem elõször a nõgyógyászoddal érdemes beszélned. Ha szükséges, õ elküld urológiára. Sajnos én is küzdök 2 gyerek után a problémával, de az intimtorna úgy tûnik kezd segíteni. Én még nem szántam el magam az orvosra, pedig kéne.
Nem, nem normális...legalábbis nekem minden rendben van, és én is 1, 5 éve szültem. Sztem is a nõgyógyiddal kéne errõl elsõ körben beszélned, nekem a 6 hetes kontorllon rá is kérdezett, akkor még volt ilyen gondom, azt mondta, ha fél év eltelte után is észlelem, menjek vissza...

Normális az, hogy szülés után sokkal erősebb lett a menstruációm?

Ez a második, hogy megjött, az első csak 3 napig tartott és kevés is volt. De most... Éjjelre nem volt elég 1 éjszakai betét, cerélnem kellett. És kb 3 óránként megtelik. Soha nem volt ennyi. Ez már így lesz mindig? 7 hónapja szültem

Legjobb válasz: Nekem azóta is erõsebb, pedig már 2 és fél éve:S A doki szerint ez nem ritka.

Nekem azóta is erõsebb, pedig már 2 és fél éve:S A doki szerint ez nem ritka.
Nekem is így volt, amíg újra el nem kezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, attól visszaállt a régi mennyiségre. De addig nekem is ijesztõ mennyiségû volt, fõleg az elsõ pár alkalommal!
Igen, normális. Az elsõ babám születése után sajnos én is ezzel találkoztam, erõsebb lett, több jött és görcsökkel járt. A doki azt mondta, sajnos ez normális. Igaz, amikor másodjára várandós lettem, akkor találtak egy myomát a méhemben, arra azt mondták, lehet hoyg "csak" az okozta a panaszokat. Most egy hónapos a második babám, még nem jött meg (szoptatok), de kíváncsi leszek milyen lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem mondhatnám, hogy örülök, de legalább hamar vége lett :) Köszi a tapasztalatokat!

Normális az, hogy szülés után 5 héttel még mindig élénkpiros vérzésem van?

Más is járt már így?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mensid jött meg. Én így jártam. még alig enyhült a lochiás vérzés( gyermekágyas) és máris megjött. pedig szoptattam. Viszont én azt tanácsolom amit én is tettem, feltétlen szólj az orvosodnak. Lassan úgyis kontrollra kell menned, legfeljebb elõbb mész egy pár nappal. Az élénkpiros vér akár varratelégtelenséegt vagy bármi bajt is jelenthet. legfeljebb úgyjársz mint én, azt mondta a dokim viccesen: Anyuka, te nagylány lettél!

Lehet, hogy mensid jött meg. Én így jártam. még alig enyhült a lochiás vérzés( gyermekágyas) és máris megjött. pedig szoptattam. Viszont én azt tanácsolom amit én is tettem, feltétlen szólj az orvosodnak. Lassan úgyis kontrollra kell menned, legfeljebb elõbb mész egy pár nappal. Az élénkpiros vér akár varratelégtelenséegt vagy bármi bajt is jelenthet. legfeljebb úgyjársz mint én, azt mondta a dokim viccesen: Anyuka, te nagylány lettél!
A kérdező hozzászólása: :-)) Hát ez jó!!! Köszi a megnyugtató sorokat! A dokim szabin van, sajnos legkorábban hét hetesen lesz az a kontroll...
Nekem is élénkpiros volt az 5. héten a vérzésem, de utána egy hét múlva már halványodott viszont a 6. hétre megjött és csak egy hét múlva múlt el teljesen. Én császármetszéssel szültem. Mindenképpen menj majd vissza a dokidhoz.

Tizenhat hónapos kislányom leszokotta ciciről, rá három hétre megjött a vérzésem. Nagyon erős volt, mintha szülés után lennék, Super plus tampont három óránként cseréltem az első két napon. Ez ilyenkor normális?

Legjobb válasz: Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(

Ha szülés után most jött meg elõször, akkor szerintem normális. A szülés utáni elsõ pár vérzés még elég bõ, utána majd szépen rendezõdik. Én is beszereztem a szuper pluszt:-(
Igen normális. Nekem az elsõ 2 volt olyan mint a niagara. Még szerencse hogy itthon voltam mert hirtelen jött.

Aki már szült, és szülés után az "elsõ" együttlétnél persze a normális "felépülési" idõ után, fájt a szex? Mert nekem eléggé. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, nekem sem volt azért olyan eget rengetõen jó a szülés utáni elsõ együttlét. Pedig még csak nem is simán szültem, hanem császárral, de kicsit fájdalmas volt. És ez teljesen normális.:)

Igen, nekem sem volt azért olyan eget rengetõen jó a szülés utáni elsõ együttlét. Pedig még csak nem is simán szültem, hanem császárral, de kicsit fájdalmas volt. És ez teljesen normális.:)
Nálunk bõ 8 hónap volt mire minden oké lett, de hozzá tartozik, hogy az orvos elbaltázta elsõre a varratot és voltak ebbõl késõbb gondok. Viszont szerintem 2-3 hónapon belül még optimális esetben is elõfordulhat ilyesmi. Szóval igen, normális.
Nekem fájni nem fájt, de nem is igen éreztem semmit, annyira kitágított a babi.Jó pár hónap kellett mire újra szûk lett.

Szülés után normális hogy nem jött meg 8 hónapig, aztán kb 8 napig tartott az első menzesz, és most meg a 36 napon vagyok és még sehol semmi?

Legjobb válasz: Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.

Szülés után az elsõ 3-4 mensim teljesen furcsa volt. Hosszabb ideig tartott, több volt, és nem volt kiszámítható. Utána beállt. Szóval elképzelhetõ, hogy ilyenkor még rendezõdik a szervezeted, és idõ kell neki, míg beáll a normális kerékvágásba.
Szerintem normális. Én 1 éve szültem, szülés után 3 hónappal jött meg elõször. Azóta össze-vissza jön meg, pedig elõtte 27-28 napra. Van, h 24 napra jön, 31-re, aztán 27-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Szülés után első menstruációm miért ilyen? Reggel szépen indult, de most az utóbbi adag darabos volt és fehér darabok is voltak benne, mintha folyásom is lenne közben? Ez normális lehet? 2hónappal vagyok császár után.

Legjobb válasz: Nekem is 2 hónapra jött meg császár után. Normálisan indult, de a 2-3. napon borzalmasan erõs lett, óránként kellett betétet cserélnem. A vége megint normális lett.

Nekem is 2 hónapra jött meg császár után. Normálisan indult, de a 2-3. napon borzalmasan erõs lett, óránként kellett betétet cserélnem. A vége megint normális lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!