Találatok a következő kifejezésre: Az normális mikor (1384 db)

:-) gratulálok, ez normális dolog
Tényleg ilyet éreznek a férfiak? :D
A kérdező hozzászólása: De mért normális ??
nekem az egész farkam bizsereg miközben smárolok a csajommal. nemrég óta vagyunk együtt azt mondta még ne szexeljünk és én megértem.
A kérdező hozzászólása: De most az van h tegnap fekuntunk le és nem jöt ki a sperma pedig éreztem h ki jött
akkor elélveztél de nem ejakuáltál.
A kérdező hozzászólása: meg még hogy már 18 éves vagyok és mért nem jön ki?? norm?
Nem norm! Fordulj orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: Kösszike:D

Az normális mikor a pasim a nyakamat csókolgatja es végig fut rajtam a hideg egy pillanatra?

vagy végig fut rajtam a hideg meleg, 1 pillanatra libab?rös is leszek :D

Legjobb válasz: ez nem normális. Lehet allergia. Ne gondolj vészesre, de azért nézesd meg egy dokival.

ez nem normális. Lehet allergia. Ne gondolj vészesre, de azért nézesd meg egy dokival.
normális igen. nekem is szokott
Valószínüleg csak érzékeny pontod vagy/és csikis is. Esetleg erogén zónád.
Teljesen normális! Csinálja gyakran! :)
Nekem is szokott, de nekem fõleg amikor a hátamat simogatja. De nagyon jó érzés :)

13 hetes vagyok, és egy hete hagytam abba az utrogestant. Ma elmentem wc-re, és egy kicsi világosbarna váladék jött belőlem. Nem görcsöl a hasam, csak feszül, de arra azt mondták, hogy az normális. Mi lehet ez?

Az a baj, hogy a dokim most utazott el, és a telefonja is ki van kapcsolva. Mit csináljak, ha még egyszer el?fordul ?

Legjobb válasz: Nekem is kellett használni a 11 hétig, mivel elõtte is barnáztam és így múlt el.De amikor abbahagytam újra elõjött a barnázás.Nagyon megijedtem, de a dokim azt mondta, hogy nálam elõfordulhat mivel a méhszájnál van egy pici seb, és eddig is onnan jött.Ezért kaptam az utrogestant.Most pedig be kell tömni a lyukat:))Pihennem kellett.Az neked is jó:) De ha mégegyszer elõfordul inkább nézessd meg magad egy dokival nehogy baj legyen. 14 hetes pocis:))

Nekem is kellett használni a 11 hétig, mivel elõtte is barnáztam és így múlt el.De amikor abbahagytam újra elõjött a barnázás.Nagyon megijedtem, de a dokim azt mondta, hogy nálam elõfordulhat mivel a méhszájnál van egy pici seb, és eddig is onnan jött.Ezért kaptam az utrogestant.Most pedig be kell tömni a lyukat:) )Pihennem kellett.Az neked is jó:) De ha mégegyszer elõfordul inkább nézessd meg magad egy dokival nehogy baj legyen. 14 hetes pocis:) )

Az normális mikor felál a farkam a bőr bagátool hátra huzódik?

Még akkor is ha hozzá sem nyulok......14 cm

Legjobb válasz: Hát fitymaszûkületed az biztos nincs.

Hát fitymaszûkületed az biztos nincs.
Ki az a baga?
Ja, fitymatágulata van. :D
meg mikor húzza a szõrt...
normális

Az normális mikor verem a kezdetnél tök száraz a farkam vége elött valami síkos fojadok jön de sperma nem? 13 éves vagyok

Legjobb válasz: Elõváladéknak hívják. Megtisztítja a pö cs ödet a sperma jövetele elõtt .

Elõváladéknak hívják. Megtisztítja a pö cs ödet a sperma jövetele elõtt .
Ne erõltesd, majd 1 év múlva, ha most még nem jön.
Igen, ez normális. A serdülõkor elején az ejakulátum (ami maszti végén kijön) színe és mennyisége még eltér a felnõttekétõl. Elõször még világosabb, áttetszõbb és kevés benne a spermium. Majd a serdülõkor végére már érett szabályos ondósejtek lesznek benne. Ilyenkor a színe már inkább fehéres. Ha jólesik maszturbálj nyugodtan!
Azt az undorító nyúlós váladékot töröld le. Mindig száraz farkat verünk, ez alap. És persze a fürdésre is rá kéne szokni, mert ez a trutymó a mosdatlanság egyik csalhatatlan jele. Ha majd eljöna szex, akkor über gáz leszel ezzel.
Ha már az elõzõ 4 bõl senki sem tudta a pontos választ, akkor irom én, az általad elmondottakra .Azt a prosztatád terméke, és majd ez hozza magával a késõbbiekben a spermiumokat.Ennek a folyadéknak a neve sperma , illetve más szóval ondó. Azért nem elõnedv ami nálad jön, mert az nem ragacsos lenne, hanem pont fordítva , kellemesen sikos. Az egyik feladatát ugyan már leirták, a másik feladata meg az, hogy sikossá tegye a péniszt, a hüvelybe rakásnál, és ott is biztosítsa a könnyed mozgást .
A kérdező hozzászólása: Nem ragacsosra gondoltam hanem síkos inkább
Ez a mai magyar társadalom, kolegák? Az a síkos folyadék az elõváladék. Azt a célt szolgálja, könnyebbé és élvezetesebbé tegye a szexet. Ez a természetes síkosító. A nõk hüvelye is termel erre a célra váladékot. Ezért fontos az elõjáték. Egyrészt megfelelõen felizgult állapotba hozza az alanyokat, másrészt emiatt elõváladék termelõdik, ami fájdalommentessé, vagy egyáltalán lehetõvé teszi az aktust. Szárazon eléggé kellemetlen lenne... Szóval ez nem a tisztálkodás hiánya, vagy betegség, vagy valami más hülyeség. Ez így természetes. :) Ha lenne még kérdése, d tedd fel nyugodtan, akár privátban is kereshetsz, és akkor az ilyen hülye válaszokat talán ki tudjuk védeni. :)

Az normális mikor megvan akkor mindent túlreagálok?

szinte mindenen túl sokat gondolkozom ilyenkor..

Legjobb válasz: Egy kis PMS, sokakkal elõfordul. Szedj magnéziumot.

Egy kis PMS, sokakkal elõfordul. Szedj magnéziumot.
A reklám is megmondta hogy normális, a féfi agy számára ez nem értelmezhetõ viselkedésforma.
milyen idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm, ezek szerint csak kitartás és türelem kérdése.Mindkettõvel rendelkezem. Üdv.:KR
Szóval az elõzõek szerint kitartás!!!! De ha nagyon csomósodna vagy valami érdekeset tapasztalsz hívj védõnõt.Én nem tettem = mellgyulladás+ gyógyszeres apasztás :-(
Közel 2 hétig majd meg haltam minden szoptatáskor, de utána már semmi gáz nem volt.Most 3hónapos
Nálam mind a kétszer kb 2 hétig tartott, csilagokat láttam. el fog múlni. A másodikat majdnem egy éve szoptatom.
Nekem még a kórházban kisebesedett az egyik bimbóm, azóta bimbóvédõvel szoptatom a kicsit. Pótláshoz cumisüvegbõl eszi a tápszert max. naponta 1-2-szer kell délután és játszócumit is szoktunk neki adni. Egyikkel sincs problémája. Mindet elfogadja. Szerintem ha jól szopizik, akkor mindegy neki, legalábbis nálunk ez a helyzet, hogy csak a poci tele legyen.
A kérdező hozzászólása: A baba kilenc napos, a múlt héten kedden született. Tejem, mint a tenger, fejek szorgalmasan.A bal mellembõl csak egy darabig fájdalmas, de ha a jobbra teszem, akkor üvöltök. Gondoltam, hogy amit ebbõl a mellbõl fejek megkaphatná cumisüvegbõl, de frászt kapok a "cumizavar"-tól.
Jajj, szegény a 16 hónappal ezelõtti magamat látom benned. Én is állandóan bõgtem, mert a fiam csak rágta, nyúzta a mellem és alig szopott valamit. Egy ideig bénáztam még, aztán átálltam a fejésre. Így 6 hónapig anyatejes volt. Ha van tejed, ne hagyd, hogy ezzel a kínlódással elapadjon. Inkább fejd le.
Valószínûleg nem jó a baba technikája, azért fáj ennyire. Próbáld kicsit hamarabb etetni, mint ahogy megéhezne, és addig kísérletezzetek, amíg be nem kapja úgy, hogy a bimbóudvar is a szájában legyen. Addig meg, amíg szegény cicid be nem gyógyul, kend bimbóápolóval, és legyen többször levegõn. Kitartás, ahogy nõ a baba úgy lesz egyre jobb!
Ez akkor szokott ennyire fájni, ha már a babának fogai vannak.
Ne félj, max pár hét, de lehet csak pár nap és jobb lesz!Nemsokára észre sem fogod venni hogy épp szoptatsz!:-)

Én csak leírnám mi a helyzet, kíváncsi lennék a véleményekre. Az normálisnak számít egy 10 éves kapcsolatnál, hogy a nő elvégzi a házimunkát, főz, mos, takarít, teljesít az ágyban minden nap, ez normális?

csak unszolásra maszírozza meg nagy nehezen?????

Legjobb válasz: Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ,és a férfi is dolgozik? Ha igen,akkor nem,nem normális,mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy,más dolgod sincs,akkor igen,normális! A masszírozás is az,nekem is unszolnom kell a párom,de ez nem akkora gond nálunk,mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?

Most erre ennyi infóval nem nagyon lehet érdemleges választ adni..... A nõ, és a férfi is dolgozik? Ha igen, akkor nem, nem normális, mert egyedül te szakasz meg.... Ha viszont te otthon vagy, más dolgod sincs, akkor igen, normális! A masszírozás is az, nekem is unszolnom kell a párom, de ez nem akkora gond nálunk, mert a végén mindig megmasszíroz :) Most mire is lennél kíváncsi?
Es te 10 év után kezdesz el ezeken gondolkozni, hogy jol van ez így. Szerintem ez a nem normális
Normális. Mit masszíroz meg és ki?
Így már értem. Hát sajnos a férjnek már természetes minden, kicsit próbáld belevonni az otthoni munkába. Vagy egyszerûen te se tégy neki olyan szivessséget, amit õ szeretne. Mi mindig komprumisszumot kötünk (ugyan ez a helyzet nálunk is). Ha meccset szeretne nézni este akkor 10 perc masszírozás jár nekem, így mindenki jól jár.
ma 21:35 De masszíroztatni annál jobban szeretik magukat! Masszírozza meg a fene az ilyet, vagy kölcsönös masszás, vagy semmilyen! :)
Soha nem kértem, hogy masszírozzon meg és én sem masszírozom õt! Pedig már 30 éve élünk együtt.
Gondolom, hogy a párod, meg egész nap dolgozik és pénzt keres. Na bumm, nem masszíroz meg. De ahogyan írod, viszont minden este megdönget. Hát belülrõl masszíroz! :)
Csak nekem szúrja a szemem az a kérdésben, hogy "teljesít az ágyban"? :o Miért, a nõnek nem jó a szex? Állandóan ezt a hozzáállást látom, hogy a szexet úgy állítják be - fõleg a nõk -, mint egy kötelezõ dolgot, ami csak a pasinak jó, és le lehet vele rázni egy idõre a másik felet a nyugalom érdekében. Ha így állna hozzám a másik fél szex terén, nekem sem lenne kedvem masszírozgatni...
Igen, "normális". Látod, hogy Többünknek meggyûlik ezzel a "baja".:) De tökéletesen meg tudlak érteni. Szerintem is az lenne a normális, ha ilyet még kérés nélkül is kapnánk néha. :) Szép álom mi!?:) Nekem is rosszul esik, ha nincs ilyenhez kedve de az is ha unszolni kell, mert tudom, hogy fordított esetben pattannék.:) Kedves Utolsó! Nekem nem szúrja. Nyilván azért írta le ezt az infót, hogy nehogy támadják olyan dolgokkal, hogy talán több törõdést kéne adnia és akkor megmasszírozná, vagy ilyesmi. Nekem legalábbis egyáltalán nem úgy jött le az a mondata, mint írod. 6-osnak meg nemtudom mi baja azzal, hogy a Kérdezõ kíváncsi volt máshol mi a helyzet ilyen téren, tök mindegy, hogy mikor merült fel ez a kérdés.:) Többiek meg akik a házimunkába próbálnak belekötni!:) Nem errõl szólt a kérdés.:) Nemtudom kinek mi köze ehhez.:) Kérdezõ! A lényeg, hogy együtt érzek és megértelek.:)
15-ös vagyok. A "teljesít" szóval van a bajom, meg azzal, hogy a ház körüli teendõi közt említi meg. :( Nem támadni akarom persze a kérdezõt, hanem inkább szomorúnak érzem, hogy neki széttennie a lábát egy feladat a sok közül. A helyében én nem masszírozást követelnék, hanem jó együttléteket, elõjátékot, az az igazi kényeztetés, amivel mindketten jól járnának.
Dolgozik is? Önmagában nekem már az sem normális, hogy egy személyre a nõre hárítanak minden házimunkát, utána meg még szexmasszázst és még ki tudja mit is kötelezõ teljesíteni. Itt a kötelezõ dolgokat nem értem. Úgy kell élni, hogy mindkét fél örömét lelje benne. Úgy tûnik a konyhatündére feleségnek elege van ebbõl a szerepbõl.
Ez az egyetlen bûne a pasidnak, hogy nem maszíroz meg? Pedig ez nem tûnik nagy igénynek.
Keressetek egy készségesebb masszõrt!
Nem normális. Miért az egyik végez minden házimunkát?
Hàt hozd fel neki, hogy törõdésre vágysz, kölcsönös odafigyelésre!
Nem minden férfi szeret masszirozni, nekem is rimánkodnom kell.:)
A kérdező hozzászólása: a nõ elvégez minden házimunkát és megkéri este mondjuk a férjét hogy masszírozza meg, õ pedíg alíg akarja ezt megtenni
A kérdező hozzászólása: 10 éves kapcsolatról házastársi kapcsolatról van szó, egymást megmaszírozni
15: De, szúrja. Ugyanezt gondolom.

Flört az esküvõ után. Mennyi normális? Mikor normális? Normális? Egyáltalán van olyan, hogy normális?

Van sztori is hozzá: ex. Megházasodott.Nekem írt. Hogy velem milyen jó volt a szex, a feleségével nem túl jó,de viszont otthonülõs-ezért összeillenek mondja õ. Meg neki gyerek kellett,ezért vette el. Majd feleség terhes lett, közben még mindig próbálkozott nálam.

Legjobb válasz: En kidobtam az élettársamat õ csak a " barátaival " beszélget álca mögé rejtve bájcsevegett a fun klubbjával, exeivel meg kukacot képeket kuldozgetõ pöchökkel.... Bántó, sértõ, megalázó

En kidobtam az élettársamat õ csak a " barátaival " beszélget álca mögé rejtve bájcsevegett a fun klubbjával, exeivel meg kukacot képeket kuldozgetõ pöchökkel.... Bántó, sértõ, megalázó
A kérdező hozzászólása: Ez a legnépszerûbb kérdés az oldalon :P

Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?

Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátn?jét, s?t biztatja is. Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk. Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval ?t kiutálta az apám. Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki. 19/L

Legjobb válasz: Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.

Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.
Szerintem nem normális dolog, de biztos apukád is ilyen fûvel-fával típus és nem tud mást tanítani a tesódnak.
Ha nem az apád lenne azt mondanám egy kiégett, sekélyes érzelemvilágú, primitív tahó. Így csak azt mondom, amilyen hamar csak tudsz távolodj el tõle. Visszafordíthatatlan károkat okozhat az önbecsülésedben. Öcsédet ne próbáld meggyõzni, szinte törvény, hogy ugyanilyen lesz. Sajnos rengeteg ilyen agyatlan barom él emberbõrben.
Gondolom, a saját nõrokonainak nem kívánja azt, ahogy õ bánik a nõkkel.
Hát megvan apádról a véleményem... bunkó, önelégült, tróger alak lehet, ha ennyire nem érdeklik a nõk érzelmei...
Lehet apukád a saját vágyait próbálja kiélni öcséden keresztül. Mint amikor az anyukák szépségversenyekre hurcolják a kislányaikat... Ez esetben no comment Másrészrõl nem eszik olyan forrón, nekem gyerekkoromtól azt sulykolták anyuék hogy nem szabad az elsõ fiúnál leragadni, ahogy õk elkövették ezt a hibát, hanem meg kell ismerni több embert, nyitottnak kell lenni. Na, amikor e "szentírás" szerint cselekedtem és a barátom mellett egyetlenegyszer randiztam egy másik fiúval, ne tudd meg milyen balhé volt otthon + prédikáció a qrvákról és a tisztességrõl... Szóval lehet apukád csak húzza öcsédet, ha valóban lefeküdne egy csomó lánnyal õ lenne a legjobban kiakadva.
Viszont te elmondhatod a tesódnak, hogy aki fûvel-fával együtt van minden nemi betegséget összetud szedni. A nõk 40%-a nemi beteghordozó, a pasik körében meg pont emiatt nõ a szájrák.
Az apák a fiaikat dugni küldik, a lányukat meg féltik. Ez teljesen természetes, és normális.
Nekem van két lányom és egy fiam!Még kicsik, de a férjem folyton azt mondja, ha a fia végig dugja fél várost büszke lesz rá, de ha a lányához valaki hozzáér azt kinyirja!!Szerintem ez olyan apás hûlyeség.Szerintem nem kell mindig mindent véresen komolyan venni.:) )))
Apád, szegény, a legrosszabb fajta (átlag)férfi. Nemcsak magyar! - ó nem: INTERNACIONÁLIS:-)))) Ez a tipus, sajnos, mindenütt jelen van. Ostoba, érzéketlen (mert ha nem lenne ostoba, eleve elvetné a kettõs mércét); más iránt tiszteletlen - fõként, ha nõ - és egoista. Ezzel együtt lehet még becsületes ember is - és általában az. Próbálj többet beszélni az öcséddel: elmondani, miben alávaló - és az õ kapcsolati életére káros - egy ilyen falubika-szintû hablaty. Ha Te leszbikus kapcsolatot választottál, neki "köszönhetõ". Egy ilyen apa megmérgezi a leánygyermekét: egyszer-s mindenkorra meggyûlölteti vele a férfinemet, mint olyat (érthetõ módon). Ez az ember annyira ostoba, hogy fel sem tudja mérni a kárt, amit csinál. Neked csak azt kívánom: a leány-partneredben, legalább, találd meg azt az érzelmi világot, amely ugyan megvan az ellenkezõ nemben is, de ez az "antiapa" megfosztott a megismerésétõl. Vigyázz magadra és a testvéredre.
Teljesen normális.. Ez az ÉLET!!!
Elég érdekes nevelési elvei vannak az apátoknak, nem mondom.Ezzel csak azt éri el, hogy öcséd felnõttként egy igazán gerinctelen, tahó ember lesz, aki képtelen hû maradni valakihez.Remélem öcsédnek lesz annyi esze, hogy nem hallgat rá.Szerintem el kellene mondanod neki a saját véleményedet is cenzúrázatlanul, hátha ettõl kattan neki valami a kis agyában.És az egy dolog, hogy egyszer élünk, de nem mindegy, hogy hogyan.
az apád az öcséden akarja kiélni magát! valószínû õ ezt szerette volna csinálni, csak nem volt rá alkalma...
Így konkrétan nem normális.Nekem is van egy 19 éves fiam(meg egy 4 éves is), de így direktbe nem buzdítom erre(persze a nagyra értem).Különben van egy mondás-régrõl, ám a mai napig megállja a helyét:egy férfi akkor is férfi marad, ha a kalapjába szarik.Ergo:mindegy mennyi nõvel volt dolga, õ akkor is tisztességes.Én örülök, hogy fiaim vannak, mert könnyebb elõítéletek nélkül.Ám ha lányom lenne se zárnám a 4 fal közé, és maximálisan megérteném-és elfogadnám-az "igényeit".A nem túl régi idõkben(ez kis hazánkban is így volt) az apák maguk fizették be az örömlányokhoz a fiaikat(persze akkor még bordélyok voltak, ahol a lányok biztonságára és egészségügyi alkalmasságára is figyelmet fordítottak), hogy igazán férfivá váljanak.
Hát én nagyon remélem, hogy a párom nem akar majd ku.rvát nevelni a fiamból... ilyen pasinak nem is szülnék
A kérdező hozzászólása: * minél
Faterod jó nagy hülye lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!