Találatok a következő kifejezésre: Az normális mensi előtti (3 db)

Az normális ha mensi előtti napokban felmegy a hőm 37, 1 re?

egy két nappal a mensi el?tt

Legjobb válasz: Igen. Még a 37,4 is normális.

Igen. Még a 37, 4 is normális.

Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után ma, 38. napra jött meg az első mensim. Ez normálisnak mondható így tabi után vagy túl hosszú ciklus? 3 évig szedtem előtte.

Legjobb válasz: Szerintem tablett után egész jó, hogy viszonylag ilyen hamar megjött. Sokan vannak, akik hónapokat várnak, mire lesz valami. Nekem mikor abbahagytam akkor elõször 29, majd 30, aztán 28 napra jött meg, most meg itt vagyok a 39. napon, s még mindig semmi. Most próbáljuk meghozni ... remélem, minél elõbb jön, mert akkor lehet újra akciózni! :)

Szerintem tablett után egész jó, hogy viszonylag ilyen hamar megjött. Sokan vannak, akik hónapokat várnak, mire lesz valami. Nekem mikor abbahagytam akkor elõször 29, majd 30, aztán 28 napra jött meg, most meg itt vagyok a 39. napon, s még mindig semmi. Most próbáljuk meghozni ... remélem, minél elõbb jön, mert akkor lehet újra akciózni! :)
Nekem tabi abbahagyása után 56napra jött meg, szoval a tied még szerintem teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Hú köszi, megnyugodtam:) Ilyenkor akár következõ hónapban lehetne is próbálkozni?
MINDENT BELE!!!!!! ;)
Szia én 10 évig szedtem Tri-regolt. 2008. aug-ban szedtem utoljára. Azt mondták jobb ha kiürül a szervezetembõl. Szeptemberben 33 napra. októberben (21-én) 35 napra meg is jött a havim. November 7-én hasi uh-n voltam mivel rossz lett a májfunkcióm, erre mondta az orvos, hogy ürül a szervezetembõl a gyógyszer, nincs baj. Nov 9-én voltunk együtt ekkor már gumi nélkül. Össze is jött a baba hál' istennek elsõre. Azért írtam le mindent, hogy nyugi mindenkinek összejöhet csak úgy... Mindenkinek kitartást és babát kívánok! 23 hetes kismama
Elõzõ: 114 évesen még menstruálsz?? Más el se él addig.. (bocs, ezt nem lehetett kihagyni:-))
Neked soknak tûnhet elsõre, de nem az.A bnõmnek mikor 1.jött meg 13napog volt meg.És igen, normális.2éven belül kell beállnia rendszeressé. Nyugi, ez változó, nekem pl. megjött aug.7-én jött meg 1. és utána csak okt. elején(ez nem most volt.). szval nyugi, van ilyen:) 114/L
A kérdező hozzászólása: xD köszi na választ remélem csak rossz mert minden véres :S
A kérdező hozzászólása: remélem nem rossz csak átíródott
szia, nekem 12 évesen jött meg, elõször volt 3 alkalommal, kb 30 napra jött meg mindig, és utána kimaradt 10-11 hónap, aztán megjött, majd kimaradt 3-4 hónap, és megint megjött, és utána beállt fix kb 40 napra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!