Találatok a következő kifejezésre: Az normális már a pasim (14 db)

Miért van az, hogy már a rendes, normális pasik is csak szexet akarnak?

Legjobb válasz: Mert a lányok lementek ribizlibe. Akkor meg minek a púder, a végén úgyis kúrás a vége. A szabadidejüket megtartják a haverjaiknak, és a potenciális jelöltekkel meg elvannak. Ha egy csaj normális, akkor attól egy normális pasi nem csak szexet akar majd.

Mert a lányok lementek ribizlibe. Akkor meg minek a púder, a végén úgyis kúrás a vége. A szabadidejüket megtartják a haverjaiknak, és a potenciális jelöltekkel meg elvannak. Ha egy csaj normális, akkor attól egy normális pasi nem csak szexet akar majd.
gyõzz meg, hogy többet érsz!
hidd el vannak olyanok akik az érzelemre mennek. ne általánosíts.
A rendes srácoknak nincs esélyük kapcsolatra a rosszfiúk melkett tehát így próbálnak szexhez jutni..
hány éves vagy? 30 felett már így megy ez sokszor.
késztetést érzek arra, hogy beszélgessek veled, kedves kérdezõ!
Hát ha nem is elsõ randin, de azért fontos a szex. De ettõl még normális kapcsolatot akarok. Viszont nekem a szex egy érzelemkifejezési forma is. Szóval nem akarok hosszasan húzni, hogy kiderüljön, ilyen téren nem passzolunk. Persze aki ezt annak nézi, hogy csak szexre megyek annak egészségére. Benne valószínûleg nincs meg eleve az az érzelmi intelligencia amit keresek.
Jobbat mondok. Menj te oda a fiúhoz, mert hozzád csak az megy oda aki szexet akar. Ha az is oda merne menni aki hosszútávú kapcsolatot szeretne elsõre akkor már lenne párja és már nem menne. Ilyen egyszerû. :)
Csáje, te nem csak rendes pasikkal randizol. Hanem fõleg nyomi pasikkal ezek szerint.
Férfiaknak, nõknek az agya alapjáraton kicsit máshogyan jár, csak mi férfiak megnyilvánulásainkban alkalmazkodunk a nõkhöz. Egy igényesebb férfinak igazából a legkönnyebb szexuálisan megnyílnia egy nõ elõtt. Ha látja, hogy ebben kellemes az összhang, és a nõt könyedebb párkapcsolathoz kellemes társként el tudja képzelni, akkor kezd érzelmileg is megnyílni egy nõ elõtt. Ha látja, hogy a csaj érdemes arra, hogy hosszabb távon is tervezzen vele, csak akkor fogadja bizalmába (könnyedebb párkapcsolatban ez nem is szokott kialakulni). Szexkapcsolathoz: elég ha a csaj ápolt, kellemes küljesû könyedebb párkapcsolathoz: szexkapcsolat követelményein túl csaj legyen kellemes partner a közös programokhoz, mindennapokban, legyen kellõen kultúrált, kiegyensúlyozott személyiség házassághoz: fentieken túl, a nõ legyen egészséges, jellemes, iskolázott, mûvelt, erõs akaratú 36F
22-es jól ír
A rendes, normális pasik nem csak szexet akarnak. Én legalább is nem. Szóval szerintem akikre azt hitted, hogy rendesek és normálisak, azokat csak te állítottad be magadnak úgy. Keresgélj másutt, azt tudom tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: Jó az ok, de nem közöljük úgy, hogy, "Tudom, te normális komolya kapcsolatra vágysz, de nálam elõször a szex és utána ami alakul". Ez nem normális. Nekem idõ kell, és érzelmek.
Szerintem erõs szexuális kisugárzásod van. Helyezd másra a hangsúlyt és az elsõ randi nem a szexrõl fog szólni.
örülnél, hogy õszinte! szerelmet, házasságot hazudni rögtön az való neked.. egy felnõtt tudja, hogy ez nem feltétlenül lesz több és elõre nem lárhatja
Nem csak azt akarok, de nem is vagyok a társadalom által felállított normális kategória része. :D
A kérdező hozzászólása: sajnos csak ilyenekbe botlok. Nem akar komolyat, vagy, majd alakul, de elõször szex... Persze én az ilyeneket elhajtom melegebb éghajlatra, de akkor sem értem.
A kérdező hozzászólása: látom itt mindenki magából indul ki...
Nem csak szexet, szexet is ;) Onnantól még bármi lehet. Néha a dolgok mögé kell nézni.
ha nincs szex kapcsolatról sem beszélhetünk akivel csak randi van azzal nincs kapcsolat, bárki jöhet mellette. hány hónapig váratod a férfiakat?
nem csak szexet akarok fõleg egy kapcsolat elején, nem az a cél h megfektessek valakit, hanem elõször a lelkünk hangolódjon egymásra és ha már a kölcsönös vonzalom meg minden megvan akkor jöhet az intimitás!
A kérdező hozzászólása: nem váratok meg hónapokig senkit. csak már unom hogy aki rendes, ezt közli velem a randikon. mi a fene bajotok van???
Egy rendes normális pasi szereti a szexet a lánnyal.Ha nem szeretné akkor nem is lehetne normális.Vagy nem?
Ha mindig ugyanabba a típusba botlasz, akkor rosszul választasz! Keresgélj más szempontok szerint!

Az normális hogy már a pasim hozzámnyúl én rögtön beizgulok?

Nagyon nagy izgalomról van szó elég ha hozzáér a hasamhoz én már nedvesedem..de nagyon..kicsit ilyeszt?en..de ha elkezd orálisan kielégíteni ááááá..leírhatatlan..SEGÍTSETEK

Legjobb válasz: Normális hát, örülhetsz neki hogy ilyen könnyen pepörögsz, gyanítom még friss a kapcsolat! Az orális technikákat meg fejlesszétek tökélyre, ilyen adottsággal szédítõ orgazmusaid lehetnek, légy büszke a puncidra hogy ennyire intenzív!

Normális hát, örülhetsz neki hogy ilyen könnyen pepörögsz, gyanítom még friss a kapcsolat! Az orális technikákat meg fejlesszétek tökélyre, ilyen adottsággal szédítõ orgazmusaid lehetnek, légy büszke a puncidra hogy ennyire intenzív!
normálisnak nem normális (a nõk jellemzõen sokkal lasabban izgulnak fel), de biztos sokan irigyelnek érte. A pasidat meg fõleg. Érezzétek jól magatokat. :) Miben is kellene segíteni? ;)
Nyugi, csak idõ kérdése és nem fog ilyen gyorsan menni.
Mi több, mint egy éve szexelünk, és hál istennek velem is ez a helyzet, nem küzdök olyan problémákkal, hogy ne izgulnék be. Ha már az átlagosnál kicsit szenvedélyesebben smárolunk, akkor rögtön benedvesedek. szerintem erre legyél te is és a basrátod is büszke. A kapcsolatunk elején én is úgy mûködtem, mint te, elég volt csak a kezét a hasamra tennie, vagy nyomni a nyakamra egy csókot, rögtön elindultam... azóta valamivel már mérséklõdött a helyzet. ;) nyugi, teljesen normális vagy, sõt, átlagon felüli. ;)
nem, sõt természetes! örülj neki!:P
A párod dobjon be Szent Antalnak egy ötvenest! De még ma! Aztán visszamehet hozzád... ha mindenki ilyen lenne, mint te - akkor ma Magyarországon 60 millióan lennénk :-)

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Normális dolog? Valamiért izgalomba hoznak azok a filmek ahol egy nő úralkodik a pasin. És már olvastam, hogy a pasiknak bejön, de van egyáltalán olyan csaj aki erre izgul?

Ha a csaj nyalatja a pasival a lábád, vagy kikötözi és nyalatja vele a punciját, vagy lepisili...akár aszájába is. De ezt nem merem elmondani senkinek, mert a legtöbb ember furcsán nézne rám..:( Van olyan csaj aki ezt csinálja és élvezi?

Legjobb válasz: Nem normális, de ha neked ez jó, akkor csináld. Nem a társadalom normái a fontosak, hanem hogy boldog legyél.

Nem normális, de ha neked ez jó, akkor csináld. Nem a társadalom normái a fontosak, hanem hogy boldog legyél.
1. kommentelõnek igaza van
szerintem egyáltalán nem baj ha így gondolod mondjuk a szájbapisilés azért túlzás szerintem, de azzal minden rendben van hogy azt szereted a ha a nõnél vagy konkrétan nálad van az irányítás.
Nekem ez annyira nem jonne be...talald meg azt a pasit akinek ez tetszik...biztos, h jo kapcsolat lesz belolle...

Miért van az hogy a pasik már nem szólitják le a csajokat? Sőt állitolag most már a csajnak kell leszólitani a pasit? Ez normális? Jobbára férfiak véleményét kérdezném.

Legjobb válasz: vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)

vagy szimpla kényelmesség, vagy csak kollektíve meguntuk a sok elutasítást, mindenesetre én se szoktam csajokat leszólítani, ha odajön, akkor kezdeményezek, de az elsõ lépést neki kell megtenni. :)
Hát 30 évesen azért már más a helyzet. Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de 30 évesen sokkal nehezebb független férfit találni. Lehet, hogy olyanoknak küldesz jelet, akik kapcsolatban élnek, és ezért van bennük annyi, hogy nem is próbálkoznak más nõknél. Azért ne add fel, egy 30+ embernél kellene lennie annyi önbizalomnak, hogy ha észreveszi a jeleid, akkor odamegy.
Én azt vettem észre, hogy sok lány (nem mind, mielõtt rám lenne fogva, hogy általánosítok) a leszólítást nyomulásnak veszi, pedig szó sincs ilyesmirõl. Ugyanakkor azt is elvárják, hogy a srác kezdeményezzen. Nem csoda, hogy a pasik nem tudnak kiigazodni a csajokon, és nem mernek kezdeményzni.
engem is ért már pár ilyen "csalodás" de lehet én mentem rossz lányhoz de a legtöbb tizenéves csaj ha nincsen rajtad 40-50ezer ftnyi ruha akkor nem igen néznek emberbe, de hát ez van :D
Egyszerû a dolog ... manapság már nem elmosolyodnak a lányok, hanem elküldenek a halál ****-ba, vagy lebunkóznak. Ez van kisangyalom. Én leszólítanálak ... ;)
Egyszerûen LUSTÁK a pasik!!!!!!
Azért, mert a mai lányok elképesztõen közönségesek és ezen felül kinevetik és nyilvánosan megalázzák az embert. Csak ezért.
én sosem kezdeményeztem még palinál...és nemis fogok soha ahhoz tul büszke vagyok h én "udvaroljak" bárkinek is... ezzel nagyon sok lány van így nem csak én nem a mi feladatunk:) túl elkényelmesedett az összes pali.. kis nyuszik:$:D
Azért, mert úgy gondolják, hogy úgyis van már nõi egyenjogúság, és megtehetné a lány is, úgyhogy inkább várják a sült galambot. Az egyenjogúság nem azt jelenti, hogy mindent a csajnak kell csinálnia.
Elõzõ, gyönyörûen megfogalmaztad a gondlataimat.
Hát azért ennyire nem is veszélyes a helyzet, mint itt nemrég kifejtették, de azért lányok elgondolkozhattok a dolgon nyugodtan. Mert mondani könnyû, hogy menj oda, aztán a fiú(mi) összeszedjük minden bátorságunkat, és aztán le vagyunk koptatva. (ez mondjuk annyira nem is baj, legalább megtudjuk, hogy rá se kell idõt pocsékolni) Viszont, hogy fennhordjátok az orrotok az teljesen igaz... A lányok nagy részéhez hozzá se lehet szólni, emrt sugárzik róla, hogy elnéz téged, mert nem te vagy a legmenõbb pasi a közelben.
Azért a deviáns lánykák már jöttek is lepontozni. Neten is olyan buták és korlátltak, mint a valós életben. Vegyenek mûpéniszt.
A statisztika szerint több a nõ az országban, mint a férfi. Tehát mi ráérünk, nektek sürgõsebb :P 20F
hülyék vagytok:D itt a válasz:D ez tuti igykell csinálni!!!!!!Nahh xal csaj valami nagyon apró bátorítást ad a pasinak és az bele fog lendûlni aztán udvarol majd csak kell az a bizonyos jel hogy nem eggyoldalú a vonzalom.! 17/F
Azért mert a csaj választ. MINDIG minden esetbe... fiúknál nem igy van. Egy férfinek ha nem is tetszik annyira egy csaj de mondjuk valahogy kinéz... attól még megdugná igy van vele. szóval ha a csaj elég bátor és beszédes minden képpen talál pasit. Szóval ha TI csajok igyis ugyis jut nektek mindenképpen farok akkor nehogy már én kezdeményezzek???? ÚGYIS ti választotok. Én hiába megyek oda. A büszkeségeteket meg jólenne letenni. Mert igencsak elvagytok szállva magatoktól. De mire Fel?e nemtudom. Sõt ha kategorizálni kéne 1-5 ig a csajok kinézetét már igen csak nehéz eset felszedni egy csajt 3 -as (közepes) szinten ha be se jösz neki.... de ha nekem bejön egy csaj 3 as szinten és én is bejövök neki akkor tutira nyert ügye van. mert legalább nem kell hajtanom és van nõm. Szóval csajok nyugodtan hajthattok a pasikra.. Ne féljetek. Kéne pasi? hát ahhoz igen csak kéne tenni valami az asztalra. nyugodtan lehet nektek is kezdeményezni nem fog le esni az ujjatokról a gyûrû ha picit "lazábbak" lennétek és mernétek kezdeményezni. Egot meg felejtsétek otthon mert sok csajnak nem álljól fõleg ha csak közepes. 20/F
Nah lányok!!! mi van ilyenkor azzal a híres "egyenjogúsággal"?! :O
én nõ vagyok, de vanerre egy elméletem...:D a pasik félnek. egyrészt azért, mert sok azilyen kis buzernyák férfiatlan "pasi" mostanában, egyszerûen kezd kiveszni a férfiasság a mostani pasikból. a másik meg az h sok a feminista nõ mostanában akik meg necsodálkozzanak ha a pasi inkább nemszólítja meg. a férfiak elbúzásodásának amúgy ez a feminizmus is okot ad, a nõk átakarják venni a férfiak szerepét, így a férfiakból kiveszik az, ami miatt õk férfiak. a másik, h a tinik k9rében sok a kis beképzelt buta liba, akik a 0 IQjukkal szemberöhögik az olyan srácokat akik nekik esetleg nemjönnek be, de az bemert próbálkozni. szóval sztem kölcsön9ösen vagyunk egymásra, nõk és férfiak negatív hatással.
Kedves kérdezõ, tudod miért van ez? Nos megpróbálom leírni. Elõször is azért, mert ahogy már páran leirták, a nõk képesek annyira megalázni, az orruknál fogva húzni a férfit, hogy ez bizony nagyon nem jó. Ami nagyon nagy baj, hogy nem hûek a férfihoz, a férfiak sokkal becsületesebbek, mint a nõ. Igy már inkább meg se szólitom õket és még valami pont kb 3 hete szólitottam le egyszer és utoljára egy lányt elkértem msn-t meg beszélgettem vele 2-szer találkoztunk is, és végül azt mondta nem akkarja mert a volt barátjához mér minden pasit és, hogy még fülig szerelmes bele. -.- Na ez engem annyira pofán ütött, hogy most egyenesen nem érdekelnek más csajok, egybként a buszon õ kezdett el velem szemezni, õ próbált közelembe férközni, végül én szólitottam le. Ezért szólitsam le õket? Ezért beszéljek én velük? Ezért hajtsak ennyire? Na nem, majd ha eljön az ideje megtalálom azt a lányt aki jó nekem, vagy nem...
13:58 Lehet te is "el lennél szállva" magadtól, hogyha visszautasítanának kismilliószor...
Azért van ez, mert a XXI. században élünk! A csajok már nem XVIII. századi francia kisasszonyok, és a fiúk sem olyan úriemberek. Közben volt egy emancipáció, nõi egyenjogúság van, vagy azt te kihagytad?
13:50-es jól írja. eléggé el vannak szállva maguktól
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok 10-en évesinkább 30 és nagyon vidám vagyok és általában ha tetszik egy pasi szemezek vele mosolygok tehát flörtölök és mégse mernek oda menni.
félünk az elutasitástól :)
Azért van ez, mert tartunk a nyilvános alázásoktól, fõleg ha harmincan vagytok egy helyen. Vannak normális nõk is, akik szépen közlik, hogy most ne, de van, aki beletipor a földbe. Akkor most: miért is nyavalyogtok, hogy nem megyünk oda? Talán változtatni kellene a viselkedésen, és odamennénk.

Tabi szedés mellett normális a fehérfolyás? Még 1 szem van az 1. levélből. De vagy 2 napja fehérfoyásom van nem nagy mennyiségű. Voltam 1ütt a pasimmal védekezés nélkül. Gond lehet? Vagy már védett a tabi?

Legjobb válasz: Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?

Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?
Normális :) sõt így kell mennie hogy, menstruáció elõtt van folyásod!
A kérdező hozzászólása: még 3 szem vt a tabiból amikor együtt vtunk most vettem be az utolsót

Az normális, ha már csak olyan pasival tudom elképzelni a szexet, aki körül van metélve?

Nemrég szakítottunk barátommal és ? körül van metélve és annyira jó volt vele a szex, és még szopni is szerettem, bárhol bármikor.. Annyira esztétikus és higiénikus... Már nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival szexeljek, aki nincs körülmetélve.. S?t, undorítónak találom..

Legjobb válasz: elég gáz am az ilyen "elvárás" egy fiúval szembe... mintha már nem is a szerelem miatt akarnál valakivel járni, hanem a körülmetél farka miatt....

Nem normális, viszont az igen, hogy az ilyen gyökerekkel, mint amilyen te vagy egy normális ember se szexeljen.
elég gáz am az ilyen "elvárás" egy fiúval szembe... mintha már nem is a szerelem miatt akarnál valakivel járni, hanem a körülmetél farka miatt....
Egyet értek veled kérdezõ.Szerintem is csúnya amelyik nincs körülmetélve.Amikor életemben elõször láttam olyat nagyon meglepõdtem, nekem valahogy olyan természetellenesnek tûnt.De végül is mindegy, mert nem a kinézete számít.Viszont itt Magyarországon nem sok körülmetélt fiút fogsz találni sajnos.
a körülmetélés egy betegség megoldása... fitymaszükületet gyógyítanak... oda kint mindenkinek ez..sok divatmajom.. :) ))
Pedig a fityma védi a makkot a külsõ behatásoktól, olyan gonosz csajoktól is mint te kérdezõ.
Nálad igen, máshol meg nem. Szerintem az emberek 90%a megvan anélkül, hogy ez lenne az általános mûveltsége, de persze arra jó, hogy te felsõbbrendûnek érezd magad.
Basszus, ha megkérdezik tõlem, mi Oroszország, nem fogom rámondani hogy fõváros, vagy tanya, vagy egy másik bolygó. EMBER! Egy általános mûveltséghez hozzátartozik.
ja, mert te biztos álmodból felkeltve el tudod mondani az usa összes államát, meg hogy melyik hol van és melyik a capital
Az amerikaiaktól ne várjunk mást, akik Európára azt mondják, hogy egy ország, és ha Hungary-ban lakok, azt hiszik, hogy éhes vagyok...
Neked valami nagyon nagy problémád lehet. Menj vissza az usába ha ilyen megszállott usa fan lettél.
A kérdező hozzászólása: Leszögezem, hogy 20 éves lány vagyok és nem körülmetélt pasi:) A kérdést meg helet, hogy rosszul fogalmaztam meg, de szerintem a lényeget mindenki érti.. Tényleg sokkal higiénikusabb és esztétikusabb a körülmetélt kuki.. Egyébként éekig éltem az USA-ban és elhihetitek és és föld a különbség. Nem csak körülmetélt kuki téren.. De ezt úgysem fogják azok megérteni, akik nem tapasztalják.. Nem is várom el, csak kíváncsi voltam, hogy mennyien fognak elkezdeni ocsmány kommenteket írni..
De amúgy már magát a kérdést hülyeségnek tartom, minek kérdezi meg valaki bármirõl hogy "ez normális?"...ha utána nemtetszik neki az ha megmondják h nem, nem az.
"17. századi nemi megjelenést"...lol :D
"A sok okos meg majd figyelje, hogy pornóban mennyi metéletlen kukit lát... Nem sokat fog találni, ennyit arról, hogy mi az igényes"...vicces hogy pont a pornót hozod fel az igényesség mintájaként, ahol simán beteszik seggbõl szájba és a cucc a végén a leányzó (esetedben pasi) arcán landol.
Figyelj, az amit mondtam, attól már csak te vagy szánalmasabb... A körülmetélést tényleg azért csinálják, hogy elkerüljenek egy betegséget, nem divatból! Ha a kérdezõnek csak az a pénisz kell, menjen utána. Kíváncsi lennék, hogy ismerkedne itt a fiúkkal. -Szia! Körülmetélt vagy? -Öööö szia... nem. -Na mindegy, akkor szia! Szerencsétlen fiúk, sajnálom õket, hogy ilyen lányokkal is összehozza õket a sors. Vagy ha együtt voltak amúgy is, miért nem vitte magával a fiú? Ha meg nem bírja ki, akkor meg vegyen vibrátort. Vagy törõdjön bele, hogy Magyarországon nem sok az olyan férfi, aki körül van metélve. De ha türelmes és vár kb 5-10 évet, itt is divat lesz, és akkor majd szexelhet örömére.
*az, amit mondtál
A kérdező hozzászólása: Kérdésedre válaszolok, azért nem vitt ki, mert vizsgáim vannak sajnos.. De pont az ilyen paraszt kommentekre gondoltam:) Csak nevetek, hogy sajnos ennyire el vannak keseredve a magyarok, hogy mások jó életére irigykednek.. Ahhoz képest, hogy az amerikaiak állítólag buták, õk élnek a legjobban.. A magyar ember meg mire megy az okosságával?? max 150 ezer ft fizu, adózzunk stb.. Ezen kéne elgondolkodni a nagyokosoknak:)
Jómagam nem vagyok metélve és nem is szeretném, hogy e megváltozzon, de évek óta felhúzva tartom a fitymám, alig különbözik a metéléstõl és máris kevésbé hajlamos bebüdösödni, fõleg nyáron, melegben. 21F
Mire számítottál? Minek raktál ki ilyen kérdést? Tudtad rá szerintem magadtól is rá a választ! Ja és egyetértek azzal a felhasználóval aki a hajas témát írta! Teljesen igaza van! Másik dolog meg, hogy érdekes módon, sem apukámnak, sem a barátomnak nem kell körülmetélni a péniszét, mert tisztán tudja tartani, és figyel magára. Szerintem elkerülhetõek ezek as betegségek, akárcsak lányoknál a gomba vagy ilyesmik.... Te meg metéld körbe a fiadat, és ha szegénynek ez nem tetszik és egy életre megpecsételed és rosszul fogja magát érezni szerinted neki milyen lesz? Gondolj már bele!!! Mindenki divatból csinálja már... hát csináljátok, sõt egészbe levághatnátok, akkor tuti nem kaptok el semmit, és meg lesz oldva ez a problémátok...
#47-es vagyok. Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nagyon jó, hogy vannak ilyen lányok, akik szerint undorító, hogy ha nincs körülmetélve.
Sajnos ez Magyarországon nem elterjedt dolog, és látod sokaknak ilyen bunkó véleményük van róla. Sajnos én sem vagyok körülmetélve, de szívesen megcsináltatnám, ha majd egyszer lesz fiam, neki mindenképpen megcsináltatom.
én speciel nem fikázom a körülmetélteket, csak a "kedves" kérdezõt. minden nyelven a szerelem ugyan azt jelenti...és az a körülmetéléstõl független (amerikában is). ha f.szra vágysz akk oké, de a tiszta szerelemben tökmindegynek kéne lenni h körül van e metélve v sem... mintha valaki azért nem járna veled kérdezõ mert pl. a hajad nem fekete színû...
én nem tudom miért csinálnak ekkora ügyet ebbõl a dologból.egy lány szempontjából megértem.az tetszik neki, ez van, na de hogy a körülmetéltek fikázzák a körülmetéletleneket és fordítva na az már vicc.én metélt vagyok de eszembe nem jutna fikázni azt aki meg nem, nem is érdekel, ahogy az sem ha olyan csajt fognék ki akinek a metélt farkam nem tetszik.nekem sem tetszenek a lógó, lifegõ csiklók stb-k.van akinek ez tetszik van akinek az, ne legyen már ekkora úr a sötétség!
Én nem értem miért kell ezért ennyire megutálni szerencsétlen lányt.Én a helyzet túloldalán vagyok, km vagyok de nem zsidó.Eléggé parázok mindig amikor olyan helyzetbe kerülök, hogy zavarni fogja e a leányt...
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nagyon elkanyarodtunk itt a témától, és mivel túl sok a barbár, nem is reagálok a kommentekre:) De nektek jó fikázódást puszipá:)
A kérdező hozzászólása: És a legtöbb anyuka kint azért metélteti körül a fiát már kiskorában, mert higiénikusabb és ne legyen semmiféle betegsége, amiket említetté.. Nem vagyok hülye, tudom, hogy nem divatból, de akkor is sokkal jobb!!!
Mi az, h nem hobbiból? Ambuláns mûtét, csak utána pár hétig nem d.ghatsz. Az megy el, aki akar. És igen, igénytelen dolog ma már. Ez olyan mint a borotvált p.nci, meg a büdös száj.
Sztem is begyöpösödött vagyok, amiért bõr van a [email protected]
divat legyen h valaki körbe legyen metélve?? azért ez vicces dolog.. :DDD ha nem vagy körbe metélve akkor nem vagy ember vagy mi? Mert lassan itt tartunk.. Azokat a pasikat nem hobbiból metélik körbe!!!Ezt kellene megérteni.. felfogni.. de sok amerikát majmoló kis pitsa ezt nem érti meg!
Nekem egy körülmetélt szerszámmal volt dolgom eddig életemben, de valahogy egyáltalán nem jött be. Pedig ráadásul méreten felüli is volt. A srác viszont, akihez tartozott... áááá, hagyjuk! :s Elég rövid kapcsolat volt. Lehet, ezért is ment el a kedvem a körülmetélt farkaktól. Maradok a jól bevált, hagyományosnál. :) (Nem, köszi, nem kérek privát üzeneteket!!!)
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla.. Ha egyszer egy nõ megtudja mi a jó, nem adja le a szintet.. És nem zsidó vallású, hanem keresztény.. Tévhit, hogy csak a zsidók metéltetik körül magukat.. Ez van.. De komolyan mondom összehasonlítva a pasikkal, akikkel elõtte voltam, mondhatom, hogy õ a legjobb.. Lehet, hogy azért is, mert feka vagy nem tudom.. Érdekes..
"nekem valahogy olyan természetellenesnek tûnt"...te hülye vagy? :D
Ne itt keseregj, hanem telepedj ki Jeruzsálembe.
Izrael lenne neked a kánaán.
(amerikai is lehet zsidó)
A kérdező hozzászólása: És nem zsidó volt, amerikai.. Kint ez olyan alap dolog, csak Európában nem elterjedt..
A kérdező hozzászólása: Basszus szerintem sosem lesz már normális szexuális életem, hacsak nem megyek ki az USA-ba és találok még egy ilyen jó pasit...
éljenek a zsidók! :) ))))
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon bejött és a méret is tökéletes volt.. Ahhjjj kár, hogy visszament az USA-ba.. De lehetséges, hogy hazajön a szabadsága után, talán megvárom, úgysem találok nála jobbat..
persze hogy normális...én is körül vagyok metélve;)
Az a durva, hogy kezd egy ilyen kérdéssel: "Az normális, ha már csak olyan pasival tudom elképzelni a szexet, aki körül van metélve?" Aztán a kérdésben még leírja ezt: "Már nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival szexeljek, aki nincs körülmetélve.. Sõt, undorítónak találom.." És pár válaszra így reagál: "Hihetetlen, hogy a magyarok ennyire be vannak gyöpösödve.. Ezért nem fogok itt soha értelmes pasit találni.. Szörnyû ez a mentalitás.." Ebbõl leszûrve én azt tudom elképzelni, hogy ezt kérdést egy körülmetélt fiú tette fel, vagy az illetõnek az értelmi szintje egy aranyhaléval vetekszik.
én is körül vagyok metélve, de ezek szerint ilyen kevesen vannak a metélt pasik hogy nagyítóval kell õket keresgélni?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes választ:) Nem kamu, tényleg elgondolkodtam rajt, hogy hogy találok így pasit valaha is... Túl nagyok lettek az igényeim egy ilyen tökéletes férfi után, egyszerûen nem tudom lejebb adni az igényeimet..
ja, bocsi. nem.
Kérdezõ? ugye te pasi vagy?
Én is, és szerintem is normális. Én is utálom a metéletlen kukit (biszex vok). Szerintem kõkorszaki, és gusztustalan. De errõl értelmes vitát nem lehet folytatni, hiszen akinek nem vágták, az nyilván védeni fogja a helyzetet, már csak a szégyen és a kognitiv disszonancia elkerülése miatt is. Nyugaton sokkal elterjedtebb, a zsidókat meg kár belekeverni, nem attól függ. A sok okos meg majd figyelje, hogy pornóban mennyi metéletlen kukit lát... Nem sokat fog találni, ennyit arról, hogy mi az igényes. Érdekes egyébként h tegnap volt itt egy vita errõl, és pár ott leirt dolog itt is visszaköszön, de remélem nem kamu. 26/f
A kérdező hozzászólása: Hihetetlen, hogy a magyarok ennyire be vannak gyöpösödve.. Ezért nem fogok itt soha értelmes pasit találni.. Szörnyû ez a mentalitás..
Én is körül vagyok metélve...
I dont want to live on this planet anymore.
A kérdező hozzászólása: Eõtte egy 3 éves kapcsolatom volt, olyan sráccal, aki nem volt körülmetélve, ésa 3 év alatt kb 4-szer szoptam le, akkor is könyörgött.. Undorodtam tõle..

Normális az ha a pasim 2x ujjazott már de. :?

de valahogy én eggyiknél sem mentem el. Élveztem meg jóvolt de nemvolt orgazmusom... ez ugye csak azért van mert még nemismerjük egymás testét olyan jól ugye? :/ 16/l

Legjobb válasz: ez csak 1 dolog amit te mondtal.. 2 ottvan meg az hogy szerintem abszolut nem ismeritek egymast.. 3 ha nem csinalja jol sose nem is lessz orgazmusod. 4 nemkell beijjedni. elkell lazulni es folytassatok is, ne csak jatszatok :D majd akkor lesz gond ha ugy nincs orgazmusod (tobb aktus utan..).. nembiztos hogy megis elmesz... nekem pl volt olyan baratnom hogy 3 orat egyhuztamba, leallas nelkul es nem ment el..szoval nemkel izgulni..

ez csak 1 dolog amit te mondtal.. 2 ottvan meg az hogy szerintem abszolut nem ismeritek egymast.. 3 ha nem csinalja jol sose nem is lessz orgazmusod. 4 nemkell beijjedni. elkell lazulni es folytassatok is, ne csak jatszatok :D majd akkor lesz gond ha ugy nincs orgazmusod (tobb aktus utan..).. nembiztos hogy megis elmesz... nekem pl volt olyan baratnom hogy 3 orat egyhuztamba, leallas nelkul es nem ment el..szoval nemkel izgulni..
a vegerol kifelejtettem hogy 3 orat dugtunk *
Nekem soha sincs hüvelyi orgazmusom csak csiklói, próbáljátok ki azt hogy a csiklódat izgatja!

A pasim telefonjában a régi nőinek a félmeztelen képei vannak ami szerinte nem jelent semmit, de ha az egyémben van pasis kép az már gond! Ez normális dolog?

Legjobb válasz: Ez a kettõsmérce biztosan nem. Fõleg ha tiltakozik, amikor megkéred, hogy törölje ki õket.

Ez a kettõsmérce biztosan nem. Fõleg ha tiltakozik, amikor megkéred, hogy törölje ki õket.
Nem.
Én tuti kiosztanám, h most velem van , szóval felejtse el a volt nõit, ha meg tetszenek neki menjen hozzájuk. Õ is ki van akadva, h mit keress más pasi a telefonodban szóval megkéne értenie......
Én alapból nem engedem senkinek, hogy a telefonomban keresgéljen.
1 ne kutakodj a telójában, neked se esne jól ha õ tenné! 2 szerintem a csajos képekkel csak akkor van gáz, ha azok az exek!
A kérdező hozzászólása: Nem kutakodtam(ezt én sem szeretem), a szeme láttára akartam a rólam készült képet kitörölni és akkor láttam meg a többi nem kívánt képet.És ha ezek a képek nem az ex képei lennének, nem is foglalkoznék velük. Én csak meg akartom érteni az elfogadható okot!
ne rinyálj!

Azt hiszem ebben a világban már nem lehet normális pasit találni. Egyedül maradok?

Szerintem igen, de jobb is. Annyi dolog keresztbetehet, pl: -pasim elmegy másik csajjal -ráhajt a hugomra aki szebb nálam (ám én sem vagyok egy rondaság, de ? szebb) -b.zivá válik -megcsal a f?nökn?vel, vagy még jobb-a f?nökkel O.O. Barátn?mmel, barátommal, a postással, villanyszerel?vel, vagy a bejárólánnyal O.O? Nekem már az is megcsalás, ha másik lányt csókol meg, akkor is ha: leitta magát, és a pillanat hevében megtörtént, szent ég, repülne, mint a kismadár, nem érdekel hogy mi hatására és követekztében csalt meg. Az sem hat meg, ha a magyarázat az, hogy azért tette, mert problémáink vannak. Akkor miért nem szólt hogy figyelj, gond vvvvaaannn? Az sem hat meg, ha azt találja ki, hogy a csaj mászott rá, igen ám, miért nem vakarta le? Kett?n áll a vásár, hacsak a csaj nem alkalmazott er?szakot. Aztán miért nem kell nekem még pasi: a normálisak is bekattanhatnak egy id? után, e csodás világból példát látva, mint egyik h?séges típusnak ismert haverom tette-elhagyta a feleségét és a pici lányát egy n? miatt, akivel az edz?teremben ismerkedett meg... Meg ilyenek, annyi mindent lehet itt is olvasni, sok a negtív példa, valahogy ugy vagyok vele, hogy jobb nélkülük, mint velük.

Legjobb válasz: ha így viszonyulsz hozzá, számíts rá, hogy tényleg egyedül maradsz. am meg te mondtad ki a lényeget: nem láthatsz a jövõbe rajtad áll, hogy hogy fognak veled a férfiak bánni.

ha így viszonyulsz hozzá, számíts rá, hogy tényleg egyedül maradsz. am meg te mondtad ki a lényeget: nem láthatsz a jövõbe rajtad áll, hogy hogy fognak veled a férfiak bánni.
Mi a kérdés, drágám?
Mert a nõ analfabéták a párválasztásban. Elsõre a legritkább esetben döntenek jól, aztán meg sírnak.
Kérdezõ, merre laksz?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de nem szeretnék infókat elárulni magamról.
Igen degradálóan beszélsz rólunk...egyedül maradsz fõleg így! Utoljára 15 évesen gondoltam arra, hogy mi lesz ha megcsal a barátnõm... 22/F
Tele van a világ normális pasikkal, csak nyitott szemmel kell járni. /F
Utolsónak igaza van bár ez ránk is vonatkozik kb majdhnem ugyanezt mondhatnám amit te írtál kb én is ebben a cipõben járok csak a nõk tekintetében próbálok nyitott szemmel járni egyszer majd csak lesz vhogy, de sztem az nem megoldás h ennyire negatívan lásd a dolgokat ha akarsz írhatsz privit... 20/F ^^
Vannak normális pasik, csak rossz helyen keresgélsz. Am itt vagyok Miskolcon:)
Gondolom már megcsaltak és most azért vagy ilyen szkeptikus... Ne csüggedj, küldj privit megbeszéljük.
Ha nem talasz magadnak normalis pasit erd be egy nem-normalissal. Kulonben tenyleg egyedul maradsz es te sem leszel tobbe normalis :D Amugy egy normalis pasinal a fenti 4 rizikofaktorbol csak a buz.va valas esik ke elbol, a tobbi benne van a pakliban. Azaz kockazat nelkul nincs semmilyen pasi :P
Ha egyedül is maradsz, nem veszítesz vele sokat.
Hát megeshet, de sajnos azok a fiúk akik rendesek, hüséges tipusok már csak a halálnak kellenek.
*akkor elhiszed?
Ha én azt mondom neked, hogy inkább fejbelõném magam, semmint, hogy megcsaljam/elhagyjam a páromat, akkor elhiszed. Nem is értem, hogy miért mondod a fiúkat elhagyó/megcsaló személyiségnek. Az én környezetemben 20 szakításból 16-17 alkalommal mindig a nõ hagy el.
Küldj képet privátban :)
Az vigasztal, ha azt mondom, hogy ugyan megvannak a magam hibái, de a felsorolt tényezõket tekintve makulátlan vagyok? Csak sajnos rólam már lecsúsztál.
A kérdező hozzászólása: De te sem látsz a jövõbe, vigyázz, maradj is olyan, amilyen most vagy. Képet bocsi de nem.
Elég speckó vagyok, hogy ilyen is maradjak (: Például van lelkiismeretem. (meg antiszoc vagyok egy csöppet, így egyáltalán nem vágyom idegen emberek társaságára, ergo a megcsalás nálam nem opció)
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy rajtam is áll, én a magamét megteszem, csak ez néha nem elég, attól még elveszíthetem. Hülyeségek miatt.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 24.
Úgy nem is lehet hozzáállni egy kapcsolathoz, hogy "mi lesz, ha megcsal?". Ha mindenki így állna hozzá (mert elviekben bárkit megcsalhat a párja), akkor nem is jönnének létre párkapcsolatok.
Szerintem menj vissza a suliba és fejleszd még kicsit magad kérdezö... Agyilag nem vagy valami magasan...
A kérdező hozzászólása: A százalékodból ítélve te sem, utolsó :)
Nekem még barátom sem volt és 18 leszek:( De már szeretnék egy aranyos helyes srácot aki nem bulizik mert én nem járok buliba. És aki törõdne velem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!