Találatok a következő kifejezésre: Az normális már a (821 db)

Szerintetek az normális ha a barátom kijelentette h egy év együttjárás után már pukizhat előttem?

Legjobb válasz: Nálunk ez már egy hónap után is normális volt, mindkét fél részérõl.

Nálunk ez már egy hónap után is normális volt, mindkét fél részérõl.
Normális
Nem azért, de te erre, hogy reagáltál? Én biztos elröhögtem volna magam. Am meg szerintem nem gáz. És nem már, hogy mindig mikor fingania kell kirohanjon wcre.
ennek mar sokkal korabban normalisnak kene lennie. az mar mas kerdes ha direkt odamegy es az arcodhoz ereszti aztan rohog rajta :)
Nem akar, de muszáj. Miért, ha neked kell, akkor visszatartod?
És ez téged zavar?
Szerintem ez gáz.Pont erre találták fel a slozettát.
A kérdező hozzászólása: hát nekem elég fura ez h ilyesmit akar elõttem csinálni :D
Jaj bocsánat, akkor fingjon mindenki egymás szájába!
A kérdező hozzászólása: Eddig az volt h kiment a szobából ha kellett neki! Mostanában már nincs kedve..

Az normalis ha a menstruaciom 6-7 napjan mar barnas folyasom van? Nekem mindig igy volt soha nem volt semmi betegsegem

azt melletennem hogy nagyon keves jon mar a 6-7 nap, eleg 1 tisztasagi betet is, aztan mikor vege a menstruaciomnak onnantol minden rendben.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,ez teljesen normális!

Szia! Ne aggódj, ez teljesen normális!
Igen, ez így van rendjén.

Miért van az, hogy már a rendes, normális pasik is csak szexet akarnak?

Legjobb válasz: Mert a lányok lementek ribizlibe. Akkor meg minek a púder, a végén úgyis kúrás a vége. A szabadidejüket megtartják a haverjaiknak, és a potenciális jelöltekkel meg elvannak. Ha egy csaj normális, akkor attól egy normális pasi nem csak szexet akar majd.

Mert a lányok lementek ribizlibe. Akkor meg minek a púder, a végén úgyis kúrás a vége. A szabadidejüket megtartják a haverjaiknak, és a potenciális jelöltekkel meg elvannak. Ha egy csaj normális, akkor attól egy normális pasi nem csak szexet akar majd.
gyõzz meg, hogy többet érsz!
hidd el vannak olyanok akik az érzelemre mennek. ne általánosíts.
A rendes srácoknak nincs esélyük kapcsolatra a rosszfiúk melkett tehát így próbálnak szexhez jutni..
hány éves vagy? 30 felett már így megy ez sokszor.
késztetést érzek arra, hogy beszélgessek veled, kedves kérdezõ!
Hát ha nem is elsõ randin, de azért fontos a szex. De ettõl még normális kapcsolatot akarok. Viszont nekem a szex egy érzelemkifejezési forma is. Szóval nem akarok hosszasan húzni, hogy kiderüljön, ilyen téren nem passzolunk. Persze aki ezt annak nézi, hogy csak szexre megyek annak egészségére. Benne valószínûleg nincs meg eleve az az érzelmi intelligencia amit keresek.
Jobbat mondok. Menj te oda a fiúhoz, mert hozzád csak az megy oda aki szexet akar. Ha az is oda merne menni aki hosszútávú kapcsolatot szeretne elsõre akkor már lenne párja és már nem menne. Ilyen egyszerû. :)
Csáje, te nem csak rendes pasikkal randizol. Hanem fõleg nyomi pasikkal ezek szerint.
Férfiaknak, nõknek az agya alapjáraton kicsit máshogyan jár, csak mi férfiak megnyilvánulásainkban alkalmazkodunk a nõkhöz. Egy igényesebb férfinak igazából a legkönnyebb szexuálisan megnyílnia egy nõ elõtt. Ha látja, hogy ebben kellemes az összhang, és a nõt könyedebb párkapcsolathoz kellemes társként el tudja képzelni, akkor kezd érzelmileg is megnyílni egy nõ elõtt. Ha látja, hogy a csaj érdemes arra, hogy hosszabb távon is tervezzen vele, csak akkor fogadja bizalmába (könnyedebb párkapcsolatban ez nem is szokott kialakulni). Szexkapcsolathoz: elég ha a csaj ápolt, kellemes küljesû könyedebb párkapcsolathoz: szexkapcsolat követelményein túl csaj legyen kellemes partner a közös programokhoz, mindennapokban, legyen kellõen kultúrált, kiegyensúlyozott személyiség házassághoz: fentieken túl, a nõ legyen egészséges, jellemes, iskolázott, mûvelt, erõs akaratú 36F
22-es jól ír
A rendes, normális pasik nem csak szexet akarnak. Én legalább is nem. Szóval szerintem akikre azt hitted, hogy rendesek és normálisak, azokat csak te állítottad be magadnak úgy. Keresgélj másutt, azt tudom tanácsolni.
A kérdező hozzászólása: Jó az ok, de nem közöljük úgy, hogy, "Tudom, te normális komolya kapcsolatra vágysz, de nálam elõször a szex és utána ami alakul". Ez nem normális. Nekem idõ kell, és érzelmek.
Szerintem erõs szexuális kisugárzásod van. Helyezd másra a hangsúlyt és az elsõ randi nem a szexrõl fog szólni.
örülnél, hogy õszinte! szerelmet, házasságot hazudni rögtön az való neked.. egy felnõtt tudja, hogy ez nem feltétlenül lesz több és elõre nem lárhatja
Nem csak azt akarok, de nem is vagyok a társadalom által felállított normális kategória része. :D
A kérdező hozzászólása: sajnos csak ilyenekbe botlok. Nem akar komolyat, vagy, majd alakul, de elõször szex... Persze én az ilyeneket elhajtom melegebb éghajlatra, de akkor sem értem.
A kérdező hozzászólása: látom itt mindenki magából indul ki...
Nem csak szexet, szexet is ;) Onnantól még bármi lehet. Néha a dolgok mögé kell nézni.
ha nincs szex kapcsolatról sem beszélhetünk akivel csak randi van azzal nincs kapcsolat, bárki jöhet mellette. hány hónapig váratod a férfiakat?
nem csak szexet akarok fõleg egy kapcsolat elején, nem az a cél h megfektessek valakit, hanem elõször a lelkünk hangolódjon egymásra és ha már a kölcsönös vonzalom meg minden megvan akkor jöhet az intimitás!
A kérdező hozzászólása: nem váratok meg hónapokig senkit. csak már unom hogy aki rendes, ezt közli velem a randikon. mi a fene bajotok van???
Egy rendes normális pasi szereti a szexet a lánnyal.Ha nem szeretné akkor nem is lehetne normális.Vagy nem?
Ha mindig ugyanabba a típusba botlasz, akkor rosszul választasz! Keresgélj más szempontok szerint!
Igen normális :) ) 19/L
Úgy a jó. Az én párom is így volt ezzel, , legalábbis azt mondta. :) ) 22f
az enyem is igy volt meg par eve, de, majd idövel megszünik :( 22/f
Természetes dolog. Sok emberrel így volt, nálam az elsõ szájra puszinál történt ez.
Nálam csak attól is ez történt, hogy megfogta a fenekem :$

Az normális ha a 3, 5 hónapos fiam keze lába szinte állandóan jár, de olyan gyorsan mint ha el akarna repülni, és képes fél óráig megállás nélkül!? Már arra gondolok, hogy hiperaktív.

Kb másfél hónapja csinálja, és mosolyog közbe, de olyan ijeszt? néha a " sebesség"!Olyan mintha be lenne indulva valamire.Egy nap legalább 3X van ilyen fél óránk.

Legjobb válasz: Tornázik a Drága! Valahogy erõsítenie kell, egyhelyben fekve egész nap? Gondolj bele! Tök normális amit csinál!

Tornázik a Drága! Valahogy erõsítenie kell, egyhelyben fekve egész nap? Gondolj bele! Tök normális amit csinál!
ennyi idos korában az enyem is ugyanezt csinálta. most 10 hónapos, egész nap meg se áll. :)
Az én lányom 6 hónapos és csinálja, fõleg, ha nagyon örül valaminek.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, megnyugodtam, akkor nem hiperaktív!
Az enyém is ilyen volt, most 11 hónapos, és egyáltalán nem hiperaktív, csak aktív :-)
Neki tornáztatnia kell magát, hogy késõbb tudjon fogni, kapaszkodni, mászni. Emlékszem az enyémen mennyit nevettünk apával, mert úgy rugdosott mindig... Ezt már a pociban elkezdik ám!
"El akarna repülni" - ez aranyoooos! :) Már csak azért is mosolygok rajta tele szájjal, mert az én kisfiam is ezt csinálja és olyankor meg tudnám zabálni, olyan édes! Még be is csücsörít hozzá, jaj, imádnivaló!!! Szét tudnám puszilni azt a csöpp fejét! Apa "evickélésnek" hívja, én meg "tellegetésnek". Akkor csinálja, mikor valami nagyon felizgatta, örül neki, vagy csak valamit úgy, de úgy mondana! Cukorfalat! Én ilyenkor gurulok a nevetéstõl és puszilgatom a kis tellegetõs pofiját! 9 hetes baba anyukája
hiperaktivitást leghamarabb óvodáskorban lehet diagnosztizálni. vannak nagyobb mozgásigényû babák, de az teljesen normális az õ korukban.

Normális ez? A sógornőm már 7 éve van együtt a barátjával. Az normális, hogy a fiú ott van a lányéknál, mert kulcsa van, s nincs közben otthon senki? Kvázi ő várja haza a családot?

A férjemnek a mai napig csengetnie kell ha megyünk hozzájuk látogatóba. Engem csak ezért és azért zavar, mert ahonnan én jövök ez nem volt szokásban. Max megvárhatta a fiú a lányt vagy fordítva ha az nem volt otthon. Kulcsot meg a saját közös lakáshoz kapott. Õk még nem is jegyesek.

Legjobb válasz: Szerintem ebben semmi kirívó nincsen. Az öcsém felesége a házasságuk elõtt itt élt velünk 6 évig (most már különköltöztek), természetesen volt kulcsa a házhoz, és az is gyakran elõfordult, hogy egyedül volt itthon.

Szerintem ebben semmi kirívó nincsen. Az öcsém felesége a házasságuk elõtt itt élt velünk 6 évig (most már különköltöztek), természetesen volt kulcsa a házhoz, és az is gyakran elõfordult, hogy egyedül volt itthon.
Hát ha már 7 éve együtt vannak, szerintem nincs ebben semmi különös.. :)
A sogornodet varja haza a baratja, es nem a csaladot!! Mivel egyutt laknak, ezert van kulcsa, gondolom nem egy idoben vegeznek a munkaval, es ezert kapott kulcsot. De mivel a parod nem lakik mar otthon, ezert nincs is kulcsa, de miert nem kertek, ha annyira szuksegetek van ra.
Mármint hogy a férjedéknél a "barát" várja haza a családot? a férjednek meg csengetnie kell? Háááát...nézõpont kérdése. Én úgy gondolom, hogy ha a férjednek is lenne kulcsa (meg Neked) akkor az fair lenne, de ez igy nem az. miaz hogy a saját fiúk csenget, õ meg "várja haza a családot"? Ez jogosan háborit fel. Viszont az hogy azzal támadsz, hogy nem jegyesek, azért kicsit durva, mert van aki két hónap után lesz jegyes van aki két év után, és van aki 7 év után. Szerintem igazából rég együtt vannak, ez a fele nem baj. s úgy látom igazából ez esik rosszul Neked, ami jogos. Mondjuk a barátomnak már én is adtam kulcsot ha úgy van, persze azért nem várja haza a családot... szerintem a férjed beszéljen a szüleivel, vagy célozgasson kicsit arra, hogy miért van ez igy... Üdv
A kérdező hozzászólása: Bocs nem jól fogalmaztam, nem laknak együtt( csak 7 éve járnak) csak a fiúnak a lányszüleihez ahol a lány is lakik van kulcsa. Akkor jön és megy amikor akar. S igen ha mi megyünk a férjemmel és a két gyerekkel nekünk csengetni kell. Annyi sincs, hogy akkor nyitva legyen a kapu.

Az normális, hogy a csicsókának még nincsenek nagyon gumói, de már 2 méteres a szára?

Április végén ültettem trágyázott földbe 60cm tõtávra. Egy fészekbe 1-2 gumó került.

Legjobb válasz: Normális. A csicsóka magasra nõl, és szinte kiírthatalan. Még évek múlva is kikel újra.

Normális. A csicsóka magasra nõl, és szinte kiírthatalan. Még évek múlva is kikel újra.
Õsztõl lehet szedni és igen, nagyon magasra nõ.
És még van elõtte egy virágzási fázisa is.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy csak nyár végén kezdi a gumókat igazából fejleszteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor jó, tavaly ültettem pár tövet, csak azt nem figyeltem, hogy mikor hogy nõttek a gumók, de októberben bõven volt mit szedni.
Teljesen normális, hiszen, ahhoz, hogy raktározzon (erre valók a gumói) ki kell fejlesztenie az "infrastruktúrát", ami lehetõvé teszi ezt. Ehhez pedig fejlett növény kell.

Az normális, ha a legjobb barátnőmből néha már nagyon elegem van?

Állandóan okoskodik, olyanokkal szavakkal tud megbántani ami nekem nagyon rosszul esik, de neki ez fel se tűnik. Nem bírja elviselni, ha valamiben nekem van igazam és olyankor úgy viselkedik, mintha én lennék a hibás, hogy nincs igaza. Ha magyar órán már észre vettem, hogy azt figyeli, mikor írok helytelenül és akkor egyből olyanokat kérdez, hogy diszlexiás vagyok, hogy ezt nem írtam helyesen? meg ilyenek..de ha megmondom a véleményem akkor neki áll feljebb..Még nyáron egyszer, rám írt egy fiú facen, hogy tetszek neki meg minden és járni akart velem, de a barátnőm egyből azt mondta, hogy ne járjak vele, mert biztos valami pedofil emberke...Szóval féltékeny is rám, azért mert sokan azt mondják, hogy sokkal szebb vagyok mint ő...pedig sztem azért nem..Mit csináljak? Néha már azt is érzem, hogy csak kihasznál azért mert neki nincs sok barátja, meg hogy én egy picit népszerűbb vagyok..Lécci segítsetek!! Hogyan tudnám ezt megoldani?

Legjobb válasz: [Elmúltatok már 12?]

[Elmúltatok már 12?]
A kérdező hozzászólása: El hát....
Van olyan, hogy egy baratsag elmulik, vagy nem is volt soha igaz baratsag. Szerintem mond el ezt neki, de ne bantoan, mond el neki, hogy nagyon kedveled de neha nagyon meg tud bantani, hogy nem szeretned, hogy a baratsagotok veget erjen, vagy hogy veszekedjetek de neked ez rosszul esik. Ha nem megy, es miutan beszeltel vele, tovabbra is ilyeb vagy csak nem latja be hogy bantoan viselkedik akkor nem tudsz mit tenni, vagy marad igy a baratsagogok(ami szerintem nem igaz baratsag) vagy megszakitod a baratsagotokat Enis baromi hasonlo helyzetben voltam a baratnommel, beszelte vele de nem akart megerteni, es nem torodott azzal amit mondtam. Utana megszakatt a baratsagunk, mert vegett vetetem neki, de nem bantam meg, sokkal jobb nekem igy. Szereztem mas baratokat es o is, es nem valtunk el haragban.

Nekem van 2 papagájom (Hullámos), most raktak fészket stb. Azt akarom kérdezni hogy az normális hogy a kicsik minden második nap keltek ki a következőre már ez a 3-4edik nap amennyit vártam de még mindíg nem bújt ki?

Eddig 3 kelt ki 3 tojás maradt,az eggyik tojás kicsit sárgább a másiknál,az baj?

Legjobb válasz: Igen normális, mivel nem egyszerre rakja a tojásokat, így úgy kelnek ki, ahogyan azokat rakta.

Igen normális, mivel nem egyszerre rakja a tojásokat, így úgy kelnek ki, ahogyan azokat rakta.
Attól még kikelhet a többi kismadár! De a kérdésedet megfogalmazhattad volna érthetõbben is!

Az normális, ha a műtét után maradt seb keloidosan gyógyul?

A köldököm fölött van a seb, kb így néz ki:

Legjobb válasz: Nem normális, de van aki hajlamos a keloid képzõdésre. Steroidos injekcióval állítólag a plasztikai sebész el tudja tüntetni, vagy argon lézerrel, de ez nehéz, mert többszörösére nõve visszatérhet. 6-10 alkalmas kezelés kell hozzá.

Nem normális, de van aki hajlamos a keloid képzõdésre. Steroidos injekcióval állítólag a plasztikai sebész el tudja tüntetni, vagy argon lézerrel, de ez nehéz, mert többszörösére nõve visszatérhet. 6-10 alkalmas kezelés kell hozzá.
...de kipróbálhatod a bioptron lámpát is. Az eltünteti a hegeket. Hogy kimondottan a keloidos hegeket is, azt nem tudom, de próba szerencse!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!