Találatok a következő kifejezésre: Az normális már 5 (88 db)

NEM
Nincs kedv az nem kapcsolat! Remélem te fizetted az utat.
Hú... szerintem sem normális.
Nem. 70 évesen már azt mondanám jóvan...de ennyi idõsen
A kérdező hozzászólása: Ketten vagyunk, félre is tudunk vonulni. Persze vannak válaszok. Ahj most nincs kedvem...
Szerintem azert ez rajtad is mulik!? Ha pedig probalkozol, biztosan kapsz valami valaszt, hogy miert nem. Azt pedig, hogy a valaszokat mennyire fogadod el, tudsz-e tenni ellene, avagy tovabblepsz, ez mar megint csak rajtad mulik. Ha hazasok lennetek, valasi ok lehet a szexualis elet hianya.
ketten vagytok csak ? félre tudtok vonulni? ha az egyikre igen a válasz akkor NEM
nem
10 eve vagyunk egyutt a ferjemmel, raadasul masodik babankat varjuk, es az elso is meg csak ket eves, szoval eppen nem pezseg a szexualis eletunk, de a nyaralason minden nap egymasnak estunk...sot mikor nyaralt a gyerkoc a nagyszuloknel, akkor is... szerintem az baj, ha 5 ev utan semmi sex...

Az normális, hogy 5 hónaposan már nem nő?

3 hónaposan is csak kb 10 centivel volt alacsonyabb. És az utóbbi időkben nem látom, hogy tovább akarna női. Vagy csak lelassult a növekedése? Vagy így marad? (Keverék, talált kutya, nem palotapincsi méretű hanem nagyobb.)

Legjobb válasz: Az elején van amelyik megindul, mint a bolondgomba, aztán késõbb ez lassul:) Fog még nõni:)

Az elején van amelyik megindul, mint a bolondgomba, aztán késõbb ez lassul:) Fog még nõni:)
Nõni fog még, csak már nem olyan mértékben, mint eddig, ezért tûnik úgy, hogy nem nõ.
Tegyél fel róla fényképet!

Kb.5 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy a méhem görcsölget? Tegnap nem éreztem, de ma viszont már többször is!

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok! Ne ijedj meg, ez természetes. Ha 5 hetes vagy, akkor most marad ki a menzeszed és a szervezet még nem állt át a másállapotra, ezért görcsöl. Ez 1-2 héten belül el fog múlni, de közben (és utána folyamatosan) átáll a görcs másra, ami már a méhszalagok nyúlása miatt lesz. Ez nálam is így volt, most 10 hetes múltam és már csak ritkán görcsölget. Boldog babavárást!

Szia! Gratulálok! Ne ijedj meg, ez természetes. Ha 5 hetes vagy, akkor most marad ki a menzeszed és a szervezet még nem állt át a másállapotra, ezért görcsöl. Ez 1-2 héten belül el fog múlni, de közben (és utána folyamatosan) átáll a görcs másra, ami már a méhszalagok nyúlása miatt lesz. Ez nálam is így volt, most 10 hetes múltam és már csak ritkán görcsölget. Boldog babavárást!
Gratulálok! Normális , hiszen a méhednek párhónap alatt akkorára kell nõnie, hogy beleférjen a méhlepény, a baba, meg kb 1, 5 liter magzatvíz..szóval nem lesz kicsi, így a terhesség alatt ez gyakori érzés lesz , hol erõsebb, hol gyengébb változatban..a szalagok , inak, izmok nyulnak ilyenkor, sõt még kellemetlenebb, amikor a csípõcsont köze tágul, most én a 33. hét után alig tudok emiatt aludni, mert folyton begörcsöl..
Én is 5 hetes vok, és ugyanúgy görcsölget. Ne aggódj, szerintem is normális dolog. Minden nap ólom lassan megy el Neked is? Mikor lesz már a bûvös 12. hét?! Akkor elvileg elmúlik a görcsölés, és kisebb a vetélés esélye is.
Én is 5 hetes vagyok, és nekem is görcsölget a hasam, de most már én is megnyugodtam. Gratula mind a kettõtöknek!
Az a mindjár megjön érzés az normális, nekem is volt. Ha erõsen görcsölne és/ vagy véreznél, akkor lenne baj.
Szia!Én is 5hetes vagyok, nekem is görcsöl a petefészkem sõt még a derkam is fáj!Azt mondják, ez teljesen normális, ne idegeskedj :)
Gratulalok en is. Es csak ugyanazt tudom mondani mint az elottem szolok. Teljesen normalis, alakul at es keszul fol a mehed az elkovetkezendokre. Nekem is sokat faj (Mar majdnem 7 hetes) szurkal, gorcsolget, mindjart megjon, minden van. De ez normalis. Volt egy nagyobb, negyed oras nagyon durva gorcsom, de meg igy is rendben vagyok/vagyunk. Sot a verzes sem mindig rossz, attol se ijedj meg azonnal. De mindenkepp szolj dokinak ha verzel. Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációkat!! Most jöttem meg a dokitól és képzeljétek, az a kb. 5 hét, (az elõzõ menseshez számítva) az most 2 hét.Jónás-módszer ezek szerint bejött!(menses elõtt 1 nap volt a Jónás-napom, elõtte való nap voltunk együtt+meg a peteérésemkor ami a ciklusom 13. napján volt) csak a petezsák látszik, 2, 5*2, 3mm) Icuri-picuri!! Szurkoljatok, hogy ne legyen semmi gond, és 3 hét múlva még mindig ott legyen!:-))


Az normális ha eddig 5, 6, 7 npos volt a mensim most pedig már hónapok óta csak 3 napos vagy 4 vagy + -? 17/L

Legjobb válasz: most 22. èn jott meg, 23. án volt. a már csak kicsi ez normális??

A kérdező hozzászólása: most 22. èn jott meg, 23. án volt. a már csak kicsi ez normális??
Teljesen normális így.
A kérdező hozzászólása: kösz szèpen! ez az is normalis ha mar mindrn alkalommal igy fog lenni?

Az normális ha 2, 5 honapos kislányom még nem tudja tartani a fejecskéjét? Hasonlo tapasztalatok? Már nagyon aggodom

Legjobb válasz: Ne hallhass azokra, akik szerint nem normális!!! Felnõttként sem vagyunk egyformák (szerencsére!!!!). Túl pici ahhoz, hogy a nagykönyv szerint fejlõdjön. ;)

Ne hallhass azokra, akik szerint nem normális!!! Felnõttként sem vagyunk egyformák (szerencsére!!!!). Túl pici ahhoz, hogy a nagykönyv szerint fejlõdjön. ;)
majd fogja tartani. arra figyelj, h ne billenjen fekve mindig 1 oldalra (ill. mindkét oldalra tudjon feküdni) néha-néha tedd hasra, majd kicsit edz semmit ne erõltess, és vésd a fejedbe (mert lehet, más kismamák tanácsai, észrevételei frusztrálhatnak, megijeszthetnek) minden baba a saját ütemében fejlõdik, és eltérnek a képességeik egymástól pár hónaposan. (a védõnõ majd megmondja neked, mikor kell aggódnod - szerintem 4 hónapos koráig a fej emeléstt meg kell tudnia persze csinálni)
Sehol nem irja a kérdezõ, hogy hasonfekve nem tartja...Ha kézben nem tartja, az nem túl jó...Sokat kell büfipózba lennie és erõsödik neki, és sokat legyen hason is.Egy erõs kisbaba már 3-4hetesen is tudja tartani.De láttam én is babát aki lányommal egy idõs volt, de nyeklett nyaklott mindenfelé a feje.De hát lógott az anyja kezén hason egész nap...
Az én lányom már 6 hetesen tartotta a fejét. Számomra ez nem normális.
normális
Ne aggódj! Az én fiam a 3 hós státuszon is csak nagyon bizonytalanul tartotta, fekvésbõl felhúzva egyáltalán. Meg is jegyezte a védõnõ. Most 4 hós múlt, és tartja rendesen. Ne aggódj! Ennyi idõsen még nem is kell neki!
Nekem se tudta tartani még ekkor. Ne aggódj. Tedd többet hasra és majd gyakorolja. :)
Fura, a lányom ilyenkor már régen tartotta.
Szia.Nekem tegnap volt egy hónapos a picim, de már bent a kórházba pár naposan emelgette a fejét hason.Itthon meg már teljesen felemeli, meg ha fel is vesszük akkor nagyon szépen tartja magát már viszonylag régóta(2-3 hete, nem kell a leszólás, én vagyok vele és látom mit csinál!)Azt hozzá teszem csak hason alszik.
A kérdező hozzászólása: koszonom válaszaitokat. Ugy értem, hogy ha hasrateszem ha éppen van kedve akkor nagyon szépen tartja, de ez ritkán van, ha felveszem akkor még nem tudja tartani, 2 hosan sokszor egymás után átfordult hasrol hátra, de már nem. Nekem nagyon furcsa és talán azért is aggodom annyira mert elso babám már egy honaposan tokéletesen tartotta, bár ot nagyon ritkán raktam hasra de kézben tokéletesen tartotta. További válaszokat várok
Kedves kérdezõ! Most akkor hogyan nem tartja? Mert sokan a hasonfekvésre gondolnak, amit nyilván tud. A kézben levésnél meg ráér még, nincs semmi baj, ha most nem tartja meg még a fejét.
Kézben még késõbb kell tartania, mint hasonfekvésben. Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy az a 3 hetes, aki tartja a fejét túl feszes izomzatú.
7-es vagyok. Közben törölték az elõzõ választ. Nem arra értettem, amit a 6-os írt. Mindegy, az a lényeg, hogy teljesen normális, hogy nem tartja még ilyenkor a fejét. 3 hónaposan kell 45 fokban megemelnie hason fekvésben, 4 hónaposan pedig 90 fokban. A mi lányunk nem tudta 3 hónaposan ezt megcsinálni, csak 1 héttel késõbb. Azóta más elmúlt 1 éves és semmi baja. Tedd sokat hasra, úgy erõsödik.
Éppen ezt akartam írni, amit az elõzõ.
Az enyém is csak hason alszik, már születése óta, mégis csak kb egy hete kezdte igazán emelni a fejét (ma 3 hónapos). Én azt vallom ez gyerekfüggõ. Akinek hamarabb kezdni, az meg csak örülhet, hogy milyen ügyes babája van. :)

18 hetes vagyok és az utóbbi 1, 5 hétben már többször éreztem a baba mozgását (első baba) de ma pl nem. Néha egész nap jelentkezik máskor 2 napig semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!

Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Igen egy bizonyos ideig normális!

5-6 kg plusz, ami rajtam maradt a terhességből, az normális még?

5 hónapos a kisfiam és most szántam rá magam,hogy ráálljak a mérlegre.Meglepetésemre 15 kg leolvadt rólam,magam sem értem hogy és mikor (nem sportolok,csupán igyekszem figyelni az étkezésekre+szoptatok);viszont még maradt "bónuszban" 5-6 kg.Ezt még le lehet dolgozni,vagy szokjak hozzá a gondolathoz,hogy ez meg fog maradni?Ha esetleg most kezdenék el sportolni,lemehet még?

Legjobb válasz: Az a 15 kiló valószinûleg a szüléssel meg a szoptatással le is ment. Nem kell bele törõdnöd, abba az 5 kilóba sem. Megfelelõ táplálkozással és sporttal simán olyan lehetsz, mint a terhességed elõtt.

Az a 15 kiló valószinûleg a szüléssel meg a szoptatással le is ment. Nem kell bele törõdnöd, abba az 5 kilóba sem. Megfelelõ táplálkozással és sporttal simán olyan lehetsz, mint a terhességed elõtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszaitokat!Akkor nem keseredem el, nekifogok "dolgozni" rajta! :)

Az normális hogy ha apa a 4-5 hónapos kisbabát hagyja sírni a kiságyában pedig szegény már végig üvölti egész magyarországot?

Legjobb válasz: Egy 4-5 hónapos gyerek még nem tudja mi az hogy hiszti.Ha kiabál vagy üvölt akkor valami baja van.

Egy 4-5 hónapos gyerek még nem tudja mi az hogy hiszti.Ha kiabál vagy üvölt akkor valami baja van.
igen lehet, h beteg vagy éhes.
Hát a férfiak másképp reagálnak erre, nincs bennük az ösztön, csak azt gondolja biztos hogy hisztizik. Pedig ez 100%, hogy egy ennyi idõs babánál nem így van!!!! ha nincs is semmi baja, akkor is anyára, vagy apára vágyik, fél, vagy pocak, akármi. nem szabad sírni hagyni, mert késõbb akkor sem fog sírni, ha nagyobb baj van.
Nem normális az ilyen viselkedés. Nálunk ha sír a baba elõször megyek én és ha nem hagyja abba akkor összeszalad a család :)
Egyáltalán nem normális!Azért sír mert baja van, máshogy nem tud jelezni szegénykém :( Lehet pont csak egy kis szeretgetésre, ölelésre vágyik és pont azt nem kapja meg.....
Nem normális, biztosan van valami gondja annak a kicsinek! Hol van ilyenkor anya? A párom sem tudja ösztönösen, hogy mit kell/lehet csinálni a babával, de amit lehet elmondok neki, és ha el kell mennem, bármilyen rövid idõre is, mindig van nálam telefon, hogy tanácsot tudjon kérni. Nagyon haragudnék rá, ha hagyná sírni a lányunkat!
10 percig sem lehet hagyni, ugyae csak viccbõl írtad és nem órával állsz a síró babád mellett? :( Meg kell beszélni apával, hogy ha sír a gyerek, akkor meg kell nyugtatni, a férfiaknál nem jön ez olyan egyértelmûen...
Nem normális.10 percnél tovább nem szabad hagyni sírni.
Mi az hogy 34, 5 vegyes ampulla?
sztem nem vagy gyenge éhgyomorra normális, ha megérzed meg valszeg nem éhgyomorra is :) a porto rico 60 fokos :D és az nem semmi :)
gynge vagy!! de majd a felsõoktatásban belejössz hogyan tanulj meg inni!!
A kérdező hozzászólása: Úgy érted munka után hogyan tanulok meg? Te anyaszomorító idõlopó intellektuális egyetemista. 2 év múlva leszek 18 és akkor már végre dolgozhatok
A kérdező hozzászólása: Kommersz, de kérlek ne offolj
Nem offolok te írsz érthetetlenül.
(Majd ha 40 év minimálbér után várod a nyugdíjat, akor lehet hogy másképp érzed majd, de én kívánom, hogy ne így legyen. Nem divatból akar mindenki egyetemre menni.) Ha az 1 dl "porto rico" az a 60 fokos piros löttyöt jelenti, akkor normális, hogy megérzed. Én is. (Hogy a felsõoktatásban meddig fejlesztik az emberek az alkoholtûrést borzasztó nagy unalmukban, az egy egészen másik kategória, és egyálalán nem nevezném normálisnak:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!