Találatok a következő kifejezésre: Az normális látok egy (35 db)

Normális az, ha látok egy nekem tetsző nőről képet, és feláll a farkam?

állandóan így van, normális ez? Akibe szerelmes vagyok(nem járok vele) annak a képeire miért nem áll fel?

Legjobb válasz: "Normális az, ha látok egy nekem tetszõ nõrõl képet, és feláll a farkam?" Nem!!! az lenne normális ha a fiúkra állna a farkad!!!

"Normális az, ha látok egy nekem tetszõ nõrõl képet, és feláll a farkam?" Nem!!! az lenne normális ha a fiúkra állna a farkad!!!
örülj neki
A kérdező hozzászólása: na igen de nincs nõm, ha meg lenne akkor meg állítom h nem lenne így...
nem, én olyankor leszoktam csapni baltával, csak utána újra nõ :S
NEM! azonnal fordulj orvoshoz amíg nem késõ! mondd el neki mi a panaszod és segít majd! LaL

Az normális, ha egy anya nem látja szépnek a gyermekeit?

Azért kérdezem, mert az édesanyám szerint én (15) és a húgom (3)csúnyák vagyunk. Szerinte még a szomszéd kislánya is szebb. Én nem tartom ezt normálisnak, mivel olyan csúnya babák vannak és az anya oda meg vissza van értük. Azt mondjuk belátom, hogy én nem vagyok a legszebb, de a testvérem szerintem egy kis tündér.

Legjobb válasz: Nagyon érdekes a kérdésed. Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy felfogd, megértsd, és megbocsásd neki.Felsorolok néhány lehetséges megközelítést: - Van úgy, hogy valaki nagyon alacsonyra értékeli magát, és csúnyának tartja magát. Mivel a gyerekét azonosítja magával, a gyerekét is csúnyának tartja. Úgy éli meg, hogy vele mindig rossz dolgok történnek, lám, lám,még a gyereke is csúnya. - Van olyan is, hogy valaki nagyon szépnek tartja a gyerekét, de bizonyos erkölcsi, vagy csak öröklött felfogás miatt a szépség egyenlõ a hivalkodással, aki szép az beképzelt is egyben, aki szép, az minden bizonnyal a züllés, a szexuális fertõ útjára lép, stb. Lehet, hogy anyukád ilyesmitõl akar megóvni. Kétség kívül, van bene igazság, azok a lányok, akik nem foglalkoznak a szépséggel, mint valami élet-központi kértdéssel, azok szebben, valahogy ártatlanabbul kivirulnak. - Az is lehet, hogy valaki az esetleg nem szeretett, vagy egyszerûen csak szépnek nem tartott apuka vonásait fedezi fel a gyerekében, és nem szívesen látja ezt. Ugyanez lehet egy nagyapának, bárkinek a jellegzetessége, akit nem szeret az anyuka. - Olyan is van, akinek minden jó és szép és kiváló, ami a másé, és minden rossz, és csúnya ami a sajátja. Az ilyen emberek depressziósak, vagy legalábbis hajlamuk van rá. Bármelyik eset is illik rád, vagy egyik se ezek közül, tünõdj el rajta, keresd az okot, de egy fontos dolog van: ne hibáztasd anyukádat. Õ is csak áldozat, egy felfogás, szokás, vagy bármilyen tanult viselkedés áldozata. Ha megtalálod az okot, próbálj vele beszélgetni. Esetleg dícsérd az õ szépségét, vonásait, (homlokát, szemét) bíztasd, hogy öltözzön szebben, stb, és ha magát felfedezi, akkor valószínüleg majd rácsodálkozik, hogy a gyermeke is milyen szép. Még itt is szétnézhetsz.http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Hibake..

Nagyon érdekes a kérdésed. Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy felfogd, megértsd, és megbocsásd neki.Felsorolok néhány lehetséges megközelítést: - Van úgy, hogy valaki nagyon alacsonyra értékeli magát, és csúnyának tartja magát. Mivel a gyerekét azonosítja magával, a gyerekét is csúnyának tartja. Úgy éli meg, hogy vele mindig rossz dolgok történnek, lám, lám, még a gyereke is csúnya. - Van olyan is, hogy valaki nagyon szépnek tartja a gyerekét, de bizonyos erkölcsi, vagy csak öröklött felfogás miatt a szépség egyenlõ a hivalkodással, aki szép az beképzelt is egyben, aki szép, az minden bizonnyal a züllés, a szexuális fertõ útjára lép, stb. Lehet, hogy anyukád ilyesmitõl akar megóvni. Kétség kívül, van bene igazság, azok a lányok, akik nem foglalkoznak a szépséggel, mint valami élet-központi kértdéssel, azok szebben, valahogy ártatlanabbul kivirulnak. - Az is lehet, hogy valaki az esetleg nem szeretett, vagy egyszerûen csak szépnek nem tartott apuka vonásait fedezi fel a gyerekében, és nem szívesen látja ezt. Ugyanez lehet egy nagyapának, bárkinek a jellegzetessége, akit nem szeret az anyuka. - Olyan is van, akinek minden jó és szép és kiváló, ami a másé, és minden rossz, és csúnya ami a sajátja. Az ilyen emberek depressziósak, vagy legalábbis hajlamuk van rá. Bármelyik eset is illik rád, vagy egyik se ezek közül, tünõdj el rajta, keresd az okot, de egy fontos dolog van: ne hibáztasd anyukádat. Õ is csak áldozat, egy felfogás, szokás, vagy bármilyen tanult viselkedés áldozata. Ha megtalálod az okot, próbálj vele beszélgetni. Esetleg dícsérd az õ szépségét, vonásait, (homlokát, szemét) bíztasd, hogy öltözzön szebben, stb, és ha magát felfedezi, akkor valószínüleg majd rácsodálkozik, hogy a gyermeke is milyen szép. Még itt is szétnézhetsz.http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Hibake..
" a gyereknek is a saját anyja a legjobb, legszebb, legokosabb, stb....." Háááááát talán amig a ygerek pici addig tényleg így van, de utána már tuti nem
Az nem teljesen igaz, hogy a legszebbnek látja, de az tuti hogy szebbnek szokta látni a gyerekeit mint amilyenek valójában
Egy anyának (normális esetben)mindig a sajátja a legszebb!
Sztem meg abszolút lehet, de nem baj. Az meg hogy mit mond a gyerekének más dolog...Lehet h.nem azt gondolja. Büszke attól még lehet rá, mert pl.elhízott, vagy csúnyák a fogai vagy épp ragyás a bõre.(bocs ha durva voltam).A külsõség csak egy dolog.Nincs jelentõsége egy gyerek-szülõ kapcsolatban Amúgy én a környezetemben kapásból 3 anyát simerek akik rendkívül kritizálják a gyereküket, pedig szeretik! Elfogult lehet a szülõ, de ettõl még nem vak. Szóval sztem teljesen elképzelhetõ.
Szerintem ez nem normális. Rajtam van egy kis fölösleg [komolyan van] anyum meg azt mondja, h tökéletes alakom van :) meg szerinte én vagyok a legszebb. Meg akárhogy is néz ki egy szülõnek a gyereke, az mindig [legalábbis normális esetben] azt gondolja róla, hogy az a legszebb, mint ahogy a gyereknek is a saját anyja a legjobb, legszebb, legokosabb, stb.....
én speciel nem értek azzal egyet ha el van hízva egy gyerek és az anyuka elhiteti vele, hogy ez így rendben van így is gyönyörû, zabáljon tovább nyugodtan
*anyát *rendkívül sokat
Szinte nincs is csunya gyerek. Vagy ha igen, csak elvétve. A szülõ általában mindig szépnek találja a saját gyermekét azért is, mert saját magát látja bennük viszont Vagy lehet, hogy önmagát is csunyának itéli, s magán keresztül benneteket is? Édesanyádnak érzelmi zavarai vannak mert ez nem normális.
Nem létezik, hogy egy anya ilyet mondjon, és komolyan gondolja...
Miért ne lenne normális? akármennyire szeretek valakit, ha csúnya attól még csúnya. Max ha szeretem nem mondom neki hogy csúnya, de akkor már azt sem hogy de szép...
Szerintem normális. Egy felnõtt nõ, anya, gyerekkorban van elájulva a gyermekeitõl és tartja a legszebbnek. Ez így természetes. De ha már nagyobb gyerekrõl beszélünk, attól még láthatja, hogy az a gyerek "nem szép"...attól még ugyanúgy szereti, és imádja és az övé. De attól még nem vak, és észre fogja venni, ha mondjuk elállnak a fülei, és nem fogja azt gondolni, hogy õ a legszebb.Az õ dolga, hogy szeressen, ellásson és megvédjen minket....nõvérem is mindig húsosabb volt a kelleténél, és nem öltözött nõiesen, anyum mindig is szóvá tette ezt neki. Engem meg azért dícsért, mert én nõiesen öltözködött, de a hajamért mindig haragudott, ha összefogva hordtam, mert szerinte úgy nem szép.
Az nem szép anyukádtól, hogy csunyának nevez titeket. De az sem normális, ha az anyukák imádják, a legszebbnek, életük egyetlen értelmének tartják õket. Minden kisbaba aranyos, szeretni való, az anyukának a legkedvesebb, de nem biztos, hogy õ a legszebb.Azért van annyi elviselhetetlen, beképzelt tini, mert az anyujától azt hallja, hogy õ a legszebb, legokosabb. Szeressük a gyerekünket, de ne legyünk elfogultak vele szemben.
hát anyukád nyilván nincs megelégedve magával, nyilván egy nem olyan szép nõnek nem olyan szép gyereke lesz, ez genetika, te meg nem tehetsz róla, h hozzá dobott le a gólya...
Ahogy leírod, elég félelmetes a muterod, és sztem nem is százas. Tuti hogy van valami agyi defektje... Pszichiáterhez kéne mennie, de gondolom magától úgyse fog... Remélem változni fog a helyzet, de én egy ilyen anyától menekülnék, csak hát szegény húgod... Apátok nem tud tenni valamit? Mondjuk jól leüvölteni a fejét?
Nem tudom mi lehet, de sajnállak titeket :( Az apukád is ilyen? vagy õ magatokra hagy? Én is úgy tudom, hogy a szülõknek mindig a saját gyerekük a legszebb. Próbáltál már beszélni vele/velük vagy nem is lehet?
Ledöbbentem a kérdés kapcsán. Egy anyának nincs csunya gyermeke - normális esetben - Szerintem a legnagyobb sértést követ el az anya, ha még ezt ki is mondja.
szerintem ez nem jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Arra bizony már mi is rá jöttünk :-) . A kérdés csak annyi, hogy mit tud tenni egy 15 éves lány ilyen helyzetben? Egyébként az apukám teljesen más annyiból, hogy õ mindig játssza a tökéletes apukát. Még elõttünk is. Nála csak érezzük, hogy nem jön tiszta szívbõl a reggeli és esti puszi, meg hasonlók.
Szerintem sem normális.Anyu engem folyton csúfol, meg lemond mindennek.(pedig tök normális vagyok :(, semmi csúnyaság nincs rajtam)....
Mondd neki, hogy "Anyu, a szépségünket tõled örököltük..." :) ) Durva, hogy egy "anya" ilyet mond a gyermekeire. Akár életed végéig komplexusod, kisebbrendûségi érzésed lehet.
Szia, nem tudsz mutatni egy közös képet a tesóddal? Kíváncsi lennék azért, hogy anyukád mire mondja, hogy nem vagytok szépek.
Szerintem akit szeretünk, azt mindig szépnek látjuk. És a másik, ha anyukád mégsem lát olyan szépnek téged, meg a húgodat, nagyon csúnya dolog tõle, hogy ki is mondja....!
Sztem van.Nekem 2 fiam van, de picinek egyik sem volt szép(legfeljebb helyes baba).Amikor vki azt mondta, hogy jaj, de szép, én mondtam, hogy köszi, ne udvariaskodj, én is látok, amit látok.A nagy már kamasz, nagyon jó kis helyes, jóképû pasi lett belõle(de nem az az igazi SZÉP pasi!), a kicsi lassan 2 éves...na, õ az az igazi húúúú, de szép kisfiú vagy(kék szem, szõke, loknis haj)!Ráadásul nagyon kedves, csibész kisfiú.DE!!!!Én úgy gondolom, még Õ is változhat, és egyáltalán nem vagyok "elszállva" Tõlük!És amikor a nagy megkérdezi, hogy mi a véleményem, még ha számára negatív is, én õszintén megmondom!
Szerintem normális legallábis(reális)lehet, mert ha valaki csúnya és az anya szépnek mondja akkor az anya végülis hazudik a gyereknek, társkeresõk jellemzõ mondata:szépnek mondott...=anyukám szerint szép vagyok... és mégis egyedül van.És lehet, hogy anyud a stilusodra céloz...A tesódra nincs ötletem.
Szerintem tuti van ilyen. Szilveszterkor 1 külföldi pár is volt a buliban ahol voltunk, lányom akkor 16 hónapos volt én 20 hetes terhes és azt mondta a csaj, hogy ha ilyen szép lenne a gyereke mint a miénk akkor õ is vállalt volna még. Lányom szõke, kék szem, pici törékeny alkatú tündérke, az õ fia meg sötét szem, haj és kövér, bár volt már vagy 8 éves, de nem az a kövér hülye gyerek. Korához képest abszolút intelligens, nagyon normális kiskölyök. Ez olyan furcsán jött ki, hogy megkérdeztem, hogy közös e a gyerek, mert ez sem volt egyértelmû ahogy mondta. A végén nekem volt ciki hogy ezt megkérdeztem.
Én most várom az elsõ pici babámat, de biztos vagyok benne, hogy akár milyen is lesz a külseje nekem ö lesz a legszebb legédesebb kisgyerek a világon!Elsem tudom képzelni egy anya hogy láthatja csúnyának a gyermekét!
Elhiszem, hogy ez bant teged es ha meg valaki nagyon csunya is, szerintem nem mondjak igy a szemebe, ha normalisabb a szulo. Lehet, hogy anyukad tul kritikus mindenkivel, mindenkinek csak a kulsejet nezi vagy mergeben mond ilyeneket. Szerintem az tenyleg nem art, ha egy szulo nem veszti el a realitas erzeket. Magyarul nem azt mondogatja maganak, hogy az o gyerekenel nincs szebb a vilagon, hanem azt, hogy szamara nincs szebb es jobb. De ez, amit irsz, a masik veglet es nem veletek van gond, hanem anyukad felfogasaval...felszines ember anyukad, aki a kulsosegekkel nagyon sokat foglalkozik? Mert lehet, hogy ezert akarhogy nezhettek ki, sosem lesz veletek elegedett. Ha felszines, probald neki megmutatni az elet mas oldalait is, hogy ne a kulsovel foglalkozzon mindig.
Nekem 17 éves fiam van, így nagyon nem tudom magamhoz hasonlítani...Kicsinek kiköpött én voltam, és számomra õ volt a legszebb kisfiú..17 éves fiút ha anyaként nézek rá jóképûnek tartok, de vannak hibái.. Inkább úgy mondom, hogyha egy férfi akinek ugyanolyan tulajdonságai lennének mint a fiamnak nem hiszem, hogy járnék vele..(elég akaratos, nehezen kezelhetõ, és egoista) Szóval egy jó szülõ tud külsõ szemmel is látni, és ha kell õszinte is lenni...
Én annyira imádom a lányomat meg tudnék érte dögleni, de nem vok elfogult. Amikor megszületett átlagos csecsemõnek láttam, se nem szép, se nem csúnya. Aztán ahogy elkezdett nõni egyre szebb lett. most 2 éves de szimplán "csak" szépnek látom (egyébként tényleg az :) ). De nem szoktam hangoztatni, mert, nem akarom, hogy azt érezze, hogy ez a legfõbb erény. Azt is észreveszem, hogy vannak kislányok, akik szebbek nála. Én mondjuk tudatosan nem akarok abba a hibába esni, mint 1-2 ismerõsöm, akik elviszik reklámfotózásra a kislányukat, mondván, hogy milyen szép, miközben szerencsétlen gyerek olyan rút...És abban sem igazán hiszek, hogy nincs csúnya gyerek. De van és hülye is van, nincs mit szépíteni a dolgon. Az meg a másik, hogy láttam én olyat, nem is egyet, hogy a tényleg nagyon szép kislány 11-12 éves korára olyan csúnya lett..., és persze láttam már a fordítottját is. Mindenesetre én sosem mondanék olyat a gyerekemnek, hogy csúnya az biztos.
16.58-as!Tökéletesen egyet értek Veled, fel is pontoztalak(engem ugyan lepontoztak, a 16.33-as vagyok.)Én is imádom agyer3ekeimet, elfogult is vagyok(egy bizonyos mértékig), de nem vagyok vak, és irreális!
Nem, ez tuti nem normális jelenség! Ez nagyon furcsa...uhh, mindenképpen beszélnie kéne egy szakemberrel!
Én máshogy közelítem meg ezt a helyzetet. A gyermekem valóban egy nagyon szép baba volt, és tiniként is az volt. Majd úgy 12 évesen azt mondta nekem, anya én olyan csúnya vagyok, persze xy milyen szép, az iskolában is mindenki szépnek tartja, körbe ajnározza. Megnyugtattam a gyermeket, ne aggódj, változni fog, mint ahogy minden gyermek. És egyáltalán nem rosszindulatúlag mondtam ezt neki. Teltek az évek a lányomból gyönyörû egzotikus nõ lett, akire pedig irigykedett elzülött, Elszaladt vele a csikó a szépsége miatt, hiszen a nagy dicséretbe beképzelt lett és cserélte a pasikat. Tehát aki szép ne szálljon el magától, mert a szépség mellet azért legyen erkölcsi tartás és nem üresfejüség.
szia.én teszek más véleményére.nekem két lányom van és õk a legszebbek a világon.nekem õk a legszebbek.
Jaj de nagyon durva... 3 éves kérdés, nem tudom, hogy a kérdezõ jelen van-e még. Jó volna, ha tudna mondani valamit arról, hogy hogyan alakult az életük? Kérdezõ! Ha lehetséges, kérlek írj! Összefacsarodott a szívem a kommenteket (is) olvasva...

Azt szeretnem kerdezni hogy az normalis-e ha a huvelybemenetembol kilog egy kis darab valami? Azt mondjak sokfele nemi szerv letezik de jobbnak latom megkerdezni.

Es meg az szertnem kerdezni h tinedzserkorban normalis e ha eleg gyakori es rendszertelen a menstruacio?

Legjobb válasz: Hát a hüvelybemenetbõl nagyon semminek nem kellene kilógni. A szûzhártyára tudok csak gondolni, de az sem lóg ki, hanem közvetlenül a hüvelybemenetnél van, belül. Szóval a helyedben megnézetném egy dokival. Egyébként mi az? Szõr vagy bõr vagy micsoda? A menstruációról pedig: Eleinte normális, hogy nem teljesen ciklusos, de nem tudom hány éve menstruálsz. Egy idõ után annak be kell állnia egy átlag 29 napra, persze lehet 27-32 is, és1-2 nap késés akármikor belefér,nem atomóra ez, de ha mondjuk kéthetente megjön az nem normális.

Hát a hüvelybemenetbõl nagyon semminek nem kellene kilógni. A szûzhártyára tudok csak gondolni, de az sem lóg ki, hanem közvetlenül a hüvelybemenetnél van, belül. Szóval a helyedben megnézetném egy dokival. Egyébként mi az? Szõr vagy bõr vagy micsoda? A menstruációról pedig: Eleinte normális, hogy nem teljesen ciklusos, de nem tudom hány éve menstruálsz. Egy idõ után annak be kell állnia egy átlag 29 napra, persze lehet 27-32 is, és1-2 nap késés akármikor belefér, nem atomóra ez, de ha mondjuk kéthetente megjön az nem normális.
Elsõre az ugrott be, hogy a méhszájad. De aztán tovább olvasva, rájöttem, hogy tini vagy, így gondolom gyereked sem lehet amitõl megsüllyedt a méhed. Menj el orvoshoz, ha aggódsz, mert jobb ezzel nem játszani! Egyébként, ha fekszel, akkor is kilóg?
Hát, a méhszájnak azért szülés után sem kellene kilógni a hüvelybõl.
Bizony nem egy anyukáról tudok akinek mûteni kellet ez miatt!! Te szültél már, olvastál már errõl, hogy mi lehet utána??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) nem nem szültem, még csak 14éves vagyok!...és nem úgy lóg ki hogy ha ránézek akkor látom, mert nem olyan nagy az, csak egy kb 1/2cm... A menstruáció: nem nem 1-2-al hamarabb jön meg, hanem 1-2hetente..
Ne szégyelld lehetöleg pontosan megfogalmazni a kérdésedet.( Ha ugy gondolod irj emailt.) 1..2 hetes ciklus elég ijesztöen hangzik. Minden esetben rendes menstruácionak néz ki? Vagy inkább valamilyen barna folyásnak? Nemiszervböl kétféle létezik F és N. Az, hogy mi "log ki" belöled, nézd meg tükörben és ugy irjál rola, talán akkor érthetöbb lesz. Vagy készits fotot és küldd el.
Tudom, ezt mondom én is, hogy nem kellene kilógnia. Vagy mit nem értettél? A válaszolónak írtam. Ha ez normális lenne nem kellene mûteni, vagyis én erre gondoltam, szerintem félreértettél.
Minden bizonnyal félreértettelek! Bocsi, remélem nem voltam kioktató.

Az normális, ha bárhol látok egy csinos lányt akkor begerjedek rá? Lentebb bővebben

Ott kezdem, hogy szexuális téren még nincs tapasztalatom n?kkel, és lehet, hogy ez a hiány okozza azt, hogy ha csak meglátok egy csinosabb lányt akár az utcán, vagy bárhol, van, hogy kidudorodik a gatya. Csak a látványtól, pedig nincsennek kihívóan sem öltözve annyira. És próbálom magam visszafogni, de egyszer?en nem tudom.

Legjobb válasz: Normálisnak normális csak iszonyú kellemetlen neked is meg az idegen lánynak is.

Normálisnak normális csak iszonyú kellemetlen neked is meg az idegen lánynak is.
Szerintem nem kellemetlen.Jobb lenne talán ha nem állna fel?Szerintem nem okoz ez neked sem gondot.Ha az a gond hogy látszik akkor húzzál fel normális alsónemût, boxert pl nekem az van.
teljesen normális. ezen szinte minden egészséges fiatal fiú átesik. ez normalizálódni fog mihelyt lesz egy állandó partnered aki minden kívánságodat kielégíti, na meg persze az idõ.
Nem, nem agydaganat. Annak nem ilyenek a tünetei. Ez szemészeti probléma lesz. Menj el a szemészetre!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:)

Miért van az, ha egy negatív fényképet nézünk kb fél percig, akkor utána mikor felpislogunk a falra normálisan látjuk?

Illetve milyen kapcsolatok vannak még az agy és a szem között? Hallottam egyszer, hogy egy emberre feltettek egy olyan szemüveget, ami megfordította a szeme által látott képet 180 fokkal, majd pár nap múlva ez az agya feldolgozta, és a szemüveggel láttott normálisan, majd ha levette 180 fokos képet látott.

Legjobb válasz: azért mert a szem színérzékelõje ½kifárad½ ezért látja a színek komplementerét, magyarul az ellentétét, vagy színesen az egészet!

azért mert a szem színérzékelõje ½kifárad½ ezért látja a színek komplementerét, magyarul az ellentétét, vagy színesen az egészet!
Kicsit pontosabban: - ha sokáig nézel egy színt mozdulatlanul, akkor azok a sejtek kifáradnak, és ha megmozdulsz, a kiegészítõ színt fogod látni azon a területen. - ha ilyen fordító szemüveget kapsz, 2 hét, amíg tökéletesen hozzászoksz. Mivel eredetileg az agy fordított, a hozzászokás után már nem fordít. 2 hét az is, amíg visszaszoksz, illetve más hibát is ennyi idõ alatt korrigál az agy. Nekem pl. volt egy rosszul csiszolt szemüvegem: ha lenéztem a lábamra, úgy láttam, hogy egy talapzaton állok. 2 hét múlva normális volt a kép. Amikor kaptam egy jó szemüveget, 2 hétig gödörben álltam.
Nem kell hozzá pár nap. Elég gyorsan átáll az agy :)
A kérdező hozzászólása: Tehát van egy olyan színtartomány amit a szem nem "szeret"?
Azt nem mondanám, hogy nem szereti, egyszerûen csak máshogy szokta meg. Hisz minden szín, amit csak lát az ember, ugyanabba a fényhullámhossz-tartományba esik. Amúgy mondok én is egy érdekességet. Az ember alapjáraton fejjel lefelé lát, csak az agyunk még csecsemõkorunkban fordítja meg a képet ;)

Az normális ha látok egy fiatal lányt az utcán mini szoknyába vagy fehér nadrágba amin átlátszik a tanga nagyon felizgulok?

Legjobb válasz: Igen, teljesen normális reakció, ne aggódj!De azért az utcán próbáld leplezni, vagy elterelni a gondolataid, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj...

Igen, teljesen normális reakció, ne aggódj!De azért az utcán próbáld leplezni, vagy elterelni a gondolataid, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj...
az direkt azért van úgy hogy felálljon
Mért, te olyan öreg vagy? :F
Szerintem csak nagyon hiányod van!Mihamarabb keress egy lyukat!!!!!!

Az normális, hogy 15 évesen többet látok egy kapcsolatban, mint sexelési lehetõséget? F/15

Legjobb válasz: Szerintem meg pont ez az a kor, amikor még egy fiúnak is illene többet látni a csajozásban, mint a szexet. Általában utána gondolják meg magukat a fiúk, miután egy-két lány átverte õket.

Szerintem meg pont ez az a kor, amikor még egy fiúnak is illene többet látni a csajozásban, mint a szexet. Általában utána gondolják meg magukat a fiúk, miután egy-két lány átverte õket.
Hát, inkább ennek kéne lennie a normálisnak, mint annak, hogy alkalmi szexet láss benne. Én kifejezetten szeretem az ilyen lányokat :) Belõletek kellene több.
Igen.
Ennyi idõsen nem kéne szexelési lehetõségrõl gondolkodnod. Ráér még. Éretlen vagy.
#4 Én már 3 évesen a szexrõl gondolkodtam. Legtöbb gyereknél erõs a libidó 2-4 között, aztán csökken 7-8 éves korig, majd újra elkezd nõni. Ez a "még éretlen vagy" duma nagyon sokat ronthat a helyzeten. Ilyeneket mondasz a gyerekednek, akkor soha a büdös életben nem fogja megbeszélni veled semmilyen szexualitással kapcsolatos kérdését. Ami annyit tesz, hogy mindent meg fog tudni máshonnan, és semmi biztosíték nincs rá, hogy jól fogja tudni. Igen teljesen normális, hogy egy 13-15 éves fiú szexelni akar. Kíváncsi rá. Az meg még inkább egészséges, hogy látja, hogy egy kapcsolat nem csak a szexbõl áll.
Utolsó! Én nem az apja vagyok, nem velem kell megbeszélnie a késõbbiekben. Azonban visszagondolva erre az idõszakra, azt tényként tudom állítani, hogy egy ennyi idõs gyerek még az ilyen témához éretlen; bármennyire hiszi is az ellenkezõjét. Dughatnékja lehet, le is vezetheti, de nem árt, ha tisztában van vele, hogy ezt partnerrel egyelõre hanyagolni érdemes, vagy maximum nagyon fokozatosan, és lassan haladva érdemes nekikezdeni.
vannak még ilyen fiúk is? :)
a kérdezõ fiú, csak én néztem be a kérdést (mentségemre szóljon mobilról írtam) :)
5-ös! HATALMAS marhaságot írtál! Amúgy normális kérdezõ, igen!
hányadik fog? ha a 7. akkor rágó, ha a 8. akkor már bölcsességfog

Miért van az hogy a lányok ha látnak egy kisebb péniszt azt egymás közt gúnyosan kinevetik és szerintük ez normális. De ha a fiúk megjegyzik 1 lányról h lehetne nagyobb cicije"akkor ők már totál bunkók?

Nem azt szeretném hallani hogy ez nem igaz mert azok is letagadták akiket én láttam hogy kinevettek egy fiút m?ármint a lány mesélt a többieknek és ugye megvan az a mozdulat mikor a hüvelyk és a mutatóújjal jelzik h mekkora is van az adott srácnak. Szóval ha a lányok kinevethetnek egy fiút emiatt(aki ugye nem tehet róla h neki mekkora)akkor a fiúk miért bunkók ha csak szóvá teszik.Ilyenkor a lányok azonnal és örökre vérig sért?dnek de ?k nem gondolnak arra hogy amikor ?k nevetik ki a fiút ? ugyanígy érezhet.

Legjobb válasz: Fura amit írsz.Én és az ismeretségi köröm ezen nem témázik.Mondjuk egyszer volt egy beképzelt fickó,aki megérdemelte..:))de azt csak egyetlen személy tudta meg.És tudom,hogy többet nem csinálnék ilyet.Szerintem gerinctelen. Ha pedig egy fiúnak nagyobb mell kell,hát istenem!Én úgy szeretem a formás kis melleimet!

Fura amit írsz.Én és az ismeretségi köröm ezen nem témázik.Mondjuk egyszer volt egy beképzelt fickó, aki megérdemelte..:) )de azt csak egyetlen személy tudta meg.És tudom, hogy többet nem csinálnék ilyet.Szerintem gerinctelen. Ha pedig egy fiúnak nagyobb mell kell, hát istenem!Én úgy szeretem a formás kis melleimet!
Az ilyen lányok szánalmasak!!!Én is lány vagyok, 18, 3 éve van barátom és neki is olyan 15 cm kb, de én így szeretem!És szeretem a szexet is vele, mert attól h nem nagy nekem az nem gond, mert amúgy baromi jól csinálja:) ) mellesleg õ nekem az elsõ és nem kellene se 20centis se semmilyen) Az ilyen lányokat inkbáb kerüld jó messzirõl!
utolsó: a 15 teljesen átlagos... mi az, hogy így is szereted? kérdezõ: jézusom, most ez tényleg ilyen fontos? tanulj meg rendesen nyalni szard le a sok köcsög lányt, akik ilyenek miatt nevetnek embereket(pisisek)
Azért mert 20cm alatt a nõknek egy f asz meg sem kottyan. Csak van aki szereti a barátját és vele marad.Persze dugni eljár máshoz. Ahol javába 20felett mennek a dolgok. És persze hogy kiröhögik mit csináljanak vele?De most gondolj már bele a szituba van egy srác mondjuk 14-el odamegy beteszi nekik erõlködik tényleg mindent belead szeretné hogy a nõnek jó legyen.De a nõ más magába is nevet és kb.azt várja hoggy na élvezz már el aztán hagyjuk az egészet. Ez kb. olyan mint amikor te éhes vagy és valaki odaad neked egy kenyérmorzsát.
A kérdező hozzászólása: 15:19. De ha kicsi is azt miért kell kinevetni??Errõl tényleg nem tehetnek az emberek.Szerintem sokkal inkább kinevetni való az ha buta vagy ápolatlan. És végül is a kéérdés az az lenne hogy ok. hogy kinevetik de ha õket is kineveti valaki a mellei miatt akkor olyankor az iletõ bunkó holott akkor amikor kinevette a kis péniszû srácot akkor õ is bunkó volt.De õ azt akkor mégis normálisnak találta.
A kérdező hozzászólása: Nos én nem tudom de én ezt soxor hallottam már lányoktól.És töbször is szem illetve fültanuja voltam ilyen dolgoknak. Ismerek olyan lányt is aki miután kinyalta a srác és oda került volna a sor láttta hogy a fiúnak nem nagy és otthagyta az ágyba felizgulva a srácot.
mert pl 10 centi alatt tényleg kicsi. mmint az átlagos méretnél kisebb. a lányok is trükköznek azért a melltartókkal, ne aggódj.:)
bocsi, elírtam:) csak egymás fölött van a 2 szám. *12cm
ja oké, na az pl tényleg olyan, amit pecázásnál még visszadobnál a vízbe :P Nade ettõl még lehet simán isten az ágyban. Nem csak egy [email protected] vagyunk emberek, kezek, és száj? Tök mindegy mekkora a farkad, ha lelkes vagy és figyelmes mindenképp jó lesz neki.
Mintmár írtam és teljesen meg avgyok elégedve vele, volt már mindkét orgazmusom, természetesen a csiklós többször:D Nagyon szeretem a páromÉs aki ez alapján ítélkezik..pff...Mellesleg meg egy nagyfarkú pasi is lehet béna:D
csak vicceltem pecázossal :D , nehogy zokon vedd :D
azt mondja a sok okos h nemfontos... de igenfontos de eztfogadd el nemtudszvele mit csinálni keress oan lányt akinek megfelsz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!