Találatok a következő kifejezésre: Az normális kb.5hetesen (2 db)

Az normális ha kb.5hetesen minden nap van mindjárt megjön érzésem? Általában esténként, nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Teljesen normális ne aggóódj, lehet hogy a terhesség végéig megmarad. Nekem még mindig van és már 27 hetes vagyok. Boldog babavárást!

Teljesen normális ne aggóódj, lehet hogy a terhesség végéig megmarad. Nekem még mindig van és már 27 hetes vagyok. Boldog babavárást!
Nekem is volt az elején ne izgulj piengessél ha tudsz.Ez teljesen normális vigyázz magatokra

Sikeres beültetés után vagyok, kb. most 5hetes. Normális hogy néha nagyon szurkál a hasam és görcsölök? Az ultrogestan is okozhatja ezeket a görcsöket?

Legjobb válasz: Ha pici szurkálás, olyan, mintha húzó fájdalom lenne, de nem igazán fáj, az rendben van. Nõ a méhed, húzódnak a szalagok, ez normális. Az Utrogestan nem csinál görcsöket. Ha erõsebb görcseid vannak, akkor irány az orvos!

Ha pici szurkálás, olyan, mintha húzó fájdalom lenne, de nem igazán fáj, az rendben van. Nõ a méhed, húzódnak a szalagok, ez normális. Az Utrogestan nem csinál görcsöket. Ha erõsebb görcseid vannak, akkor irány az orvos!
Ha egy-egy mozdulat fáj, szúr csak, vagy nincs mozgás, hanem elkezdõdik, és nem tart tovább pár másodpercnél, akkor nincs gond! Szedj magneB6-ot, én is ezt ezt szedem, és nagyon jó a méh növekedésére. Gratula a babához! szintén 5 hetes
2. vagyok. Ha olyan, mint mensikor, annyi különbséggel, hogy vér nélkül, akkor az jó!! :) Ne aggódj, ez természetes! Én most váltottam Béres Mg+B6-ra, mert drágállom a Magne-t, és a Béresben több a Mg! Ha elfogy a tied, neked is ajánlom. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát elég erõs görcseim vannak és ehhez társul a szúrkálás. Olyan mint menszesznél.
A kérdező hozzászólása: Szedem a magne B6-ot már a beültetés óta. Én is gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!