Találatok a következő kifejezésre: Az normális hogy az első 12 (3 db)

Az normális hogy szorongok az elsö csók elött? (12 éves vagyok)

szerintetek elmondjam a pasimnak h még nem csókóloztam?

Legjobb válasz: persze mond el nyugodtan. 12 évesen semmirõlnemvagy lemaradva :D és ez természetes h még félsz:D

25/F
persze mond el nyugodtan. 12 évesen semmirõlnemvagy lemaradva :D és ez természetes h még félsz:D
két hét mulva jön tõle a kérdés: még idõben kivette lehetek terhes? szánalom ez a mai világ:S
egyetértek az elõttem szólóval. te még ne pasizz, 12 éves kiskorú GYEREK vagy!
12 évesen egyáltalán nem szégyen az, hogy még nem csókolóztál. Én majdnem 15 voltam mikor elõször csókolóztam. Nyugodtan megmondhatod a barátodnak, hogy még nem csókolóztál, biztosan megfogja érteni. De még nagyon fiatal vagy egy kapcsolathoz. Ha megcsókol a srác, akkor ezek után még többet akar majd! Benyúlni a bugyidba, vagy orális szexre fog kényszeriteni. Ha meg ellenállsz neki, akkor lehet, hogy meg fog erõszakolni, ha már nagy marha az illetõ. Hány éves a barátod???
nem akarlak megbántani de komolyan írom te még babázz vagy játssz éld meg a gyerekkorodat hiszen gyerek vagy ne akarj még felnõtt lenni hidd el nem olyan jóaz...persze a csókolózás egy nagyonjó érzés a világon az egyik legjobb fõleg ha szeretjük is azt akit megcsókolunk de én ugygondolom hogy neked fingod sincs még a szerelemrõl hiszen sok felnõtt ember sem tudja miaz igazán...naszóval én azt tanácsolom neked hogy még játssz élvezd a gyermekkorodat a fiatalságodat...a kis pasidnak meg mondd meg hogy menjen a haverjaival számháborúzni mer szerintem még õ sincs benne a korban
Figyeljetek! Nincs olyan, hogy nemtudomhányévesvagy szóval még nem lehetsz szerelmes, mert kicsi vagy. Szerintem nem az agyad irányítja, hogy mikor leszel szerelmes. Amikor érettnek érzi magát az ember az elsõ csókra vagy esetleg a szüzessége elvesztésére, akkor azt meg kell tennie és nem szabad más véleményével törõdnie.
Figyeljetek elhiszem hogy ez furcsa.!De ez a mai világ, és nagyon sajnálom azokat akik már rögtön a szexre gondolnak egy 14 éves fiú nem minden esetben akarja azt!Nem kell mindjárt ilyenekre gondolni!És amugy szerintem nyugodtan mondd el nei hogy még nem csókolóztál, meg fog érteni!Hisz 12 évsen ez nem ciki bár nem tudom hogy ti fiatalok hogy gondoljátok! 31/nõ
Hát, nem tudom ti hogy vagytok vele de én is 12 éves lány vagyok, nem tartom magam csinosnak(de 1-2 ember mondta h ARANYOS vagyok hangsúlyozom nem azt mondták hogy pl: szexi)a tanulmányi átlagom: 4.8 és most megyek hetedikbe.. DE MÉG EGYETLEN BARÁTOM SE VOLT!!!Nem hogy csók meg szex, meg ilyen f×szságok.Ember gondolj már bele mi a sz×art akarsz 12 évesen õszintén?Meg gratulálni szeretnék a 12 éves r×bancoknak hogy agyilag nullák de a b×szás már megy..Aztán mennek anyucihoz hogy így terhes úgy terhes... Legalább óvszert használt volna, hamár ilyen nagylány(kicsit se de nem gáz)Lehet hogy lkeszóltok de ez az igazság 12 éves szemmel így látom...
A kérdező hozzászólása: igen megjött már fél éve. és egyébként te hány évesen keztél el csajozni.?
Az unokatesóm (lány) lassan 11 lesz. Ha belegondolok, hogy 1, 5 év múlva már pasizni fog, rosszul vagyok. Hová fajult a világ? Ez így nem természetes!!! 12 évesen még élvezd, hogy gyerek vagy!!! Egyáltalán megjött már? Tudom milyen szeretni valakit? Mert szerintem maximum hiszed..
Ha magyar lány vagy, még várhatsz nyugodtan, de egy csók nem a világ, ne parázz! Aki kiröhög azért, mert még 12 évesen nem csokiztál senkivel, az hülye. Egy fiúnak is tisztesség, ha egy szûz szájat csókol meg. Ha c*igány lány vagy, fel se teszed ezt a kérdést. Náluk szerintem már a csecsemõkkel is szexelnek. Egyébként a 14 év alatti személlyel való szex bûncselekmény, különösen ha 18 év felettivel csinálja. Régen persze nem ez volt a helyzet, nemcsak a királylányokat adták férjhez gyermekkorban, hanem szinte minden lányt. Ahogy elkezdtek menstruálni, már mehettek férjhez, szülhették sorban a gyerekeket, amíg bele nem haltak. Szûz Mária se lehetett idõsebb, mint Te, amikor férjhez ment Józsefhez. Ha idõsebb lett volna, azt biztosan megemlítené a Biblia. Abban a korban jobb lett volna élned? Szóval legyél õszinte a pasidhoz, ha nagyon akarsz, de ne felejtsd el: a hasonló korú fiúk sokkal éretlenebbek nálad. Egyre vágynak: szexre azonnal!!! A csókkal csak méginkább felizgatod a pasidat...
sok kis 12 éves lepontozza azt aki sérteni meri az önérzetüket és az arcukba vágja hogy még igenis gyerekek! tudjátok, tudod kérdezõ hogy milyen leszel 20-22 éves korodra ha már 12 évesen elkezdessz pasizni? egy kiélt és szexuálisan kiégett 40 éves nõ szintjén lesz majd a nemi életed, és kb annyi pasinak is fogsz majd kelleni mint egy ilyen nõ, mert mindneki a környezetedben tudni fogja rólad hogy több [email protected] fogtál mint kilincset! belõletek lesznek 15-16 évesen a suli ribancai.
Nagyon nem kéne még 12 évesen fiúznod... Nagyon rossz lesz késõbb, hidd el...
A kérdező hozzászólása: 14. de még nem ismertam ki annyira.
A kérdező hozzászólása: kicsit durvák voltak a válaszaid, de azért köszi.
A kérdező hozzászólása: oké. és te egyébként hány éves vagy. ha kérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm. a válaszodat 3-mas. most kezd önbizalmam lenni. köszi:)
elõzõ komizó: én is 12 vagyok és attól még h gyerekek vagyunk nem biztos h nem tudjuk h mi az a szerelem!!!!!! nekem is van barátom de nem is gondolunk a szexre!!!!!! még nem is csókolóztunk és kb még 1 évig nem is akarunk úgy h nem csak olyan emberek léteznek amilyeneket elképzelsz!!!! 12/L

Az normális dolog, hogy az első 12 hétben össze vissza fírkálták a kiskönyvem, hol 9 hetes voltam, hol 10, majd kiderült, hogy 12?

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy mikor volt az utolsó menzeszed, akkor az alapján számolják ki, hogy hány hetes vagy. Ha nem voltál benne biztos, vagy rendszertelenek voltak a vérzéseid, akkor csak a magzat nagysága alapján tudnak kalkulálni. Ezért fordulhat elõ, hogy mindig más hetet írtak be.

Ha tudod, hogy mikor volt az utolsó menzeszed, akkor az alapján számolják ki, hogy hány hetes vagy. Ha nem voltál benne biztos, vagy rendszertelenek voltak a vérzéseid, akkor csak a magzat nagysága alapján tudnak kalkulálni. Ezért fordulhat elõ, hogy mindig más hetet írtak be.

A tableteket legelőször hogy kell tölteni? Vagy normálisan feltöltöm és ennyi? Nem igényel az első tültés semmilyen 12 órás töltést?

Legjobb válasz: Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.

Még ha akarnád se tudnád annyi ideig tölteni. Mikor feltölt utánna már csak tartja a feszültséget.
Csak addig kell tölteni amíg fel nem tõlt! Nem kell kisütni, formázni!
A kérdező hozzászólása: oke koszi :)
Van, hogy a leírásában benne van, hogy, amikor kiveszed a dobozból és néhány órán keresztül töltsd. De késõbb, mikor lemerül csak addig töltsd amíg fel nem tölt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!