Találatok a következő kifejezésre: Az normális hogy az első (192 db)

Az normális, hogy az első alkalommal amikor lovagoltam, hogy egy kicsit, pár lépésben gyakoroltuk a tan ügetést?

úgy csináltuk , hogy lépés (kb.:2-3 kör és egy fél kör ügetés) persze közben monda az oktató, hogy mit hogy csináljak és nagyon jól tanítja, amint látta hogy kiesek az egyensúlyomból egyből vissza fogta a lovat (persze szerintem ez természetes) de nagyon jó hely és a végefelé, már nagyon belejöttem (amikor bent kell maradni a nyeregben és nem kiállni, azt gyakoroltuk egy kicsit, de nagyon jó volt)

Legjobb válasz: Teljesen normális. Az nem lenne normális, ha a kezedbe adná a szárat, meg a lovaglópálcát, hogy nesze galoppozz végig a mezõn. 12 évesen az elsõ órán ügetni természetes. (Én is oktatok, 7 éves gyerekek már ügetnek elsõ alkalommal) Amit elmondtál, hogy tanügetést tanultatok, az szuper (Sok helyen egybõl azt tanítják, hogy állj ki a nyeregben, sõt, lovagolj végig kiállva, ha meginogsz kapaszkodj a szárba, és 3 futószáras alkalom után menj terepre) ha figyel rád, és megállítja a lovat mikor elveszted az egyensúlyod, meg eleve, ha nem telefonál és szendvicset eszik, miközben a nyolcéves kislánya hajtja körbe a lovat, biztató. Ha tetszik a hely, maradj ott nyugodtan! Arra kell csak figyelni, hogy ha túl sokat kér tõled, túl nehezen kezelhetõ lóra ültet, és félni kezdesz, akkor keress más helyet, de nem gondolom, hogy ez elõfordul egy ilyen helyen, az elmondásod alapján tényleg jónak tûnik. Ha van weboldaluk, és elküldöd, lehet, hogy ismerem személyesen a helyet, tudok tapasztalatot mondani.

Teljesen normális. Az nem lenne normális, ha a kezedbe adná a szárat, meg a lovaglópálcát, hogy nesze galoppozz végig a mezõn. 12 évesen az elsõ órán ügetni természetes. (Én is oktatok, 7 éves gyerekek már ügetnek elsõ alkalommal) Amit elmondtál, hogy tanügetést tanultatok, az szuper (Sok helyen egybõl azt tanítják, hogy állj ki a nyeregben, sõt, lovagolj végig kiállva, ha meginogsz kapaszkodj a szárba, és 3 futószáras alkalom után menj terepre) ha figyel rád, és megállítja a lovat mikor elveszted az egyensúlyod, meg eleve, ha nem telefonál és szendvicset eszik, miközben a nyolcéves kislánya hajtja körbe a lovat, biztató. Ha tetszik a hely, maradj ott nyugodtan! Arra kell csak figyelni, hogy ha túl sokat kér tõled, túl nehezen kezelhetõ lóra ültet, és félni kezdesz, akkor keress más helyet, de nem gondolom, hogy ez elõfordul egy ilyen helyen, az elmondásod alapján tényleg jónak tûnik. Ha van weboldaluk, és elküldöd, lehet, hogy ismerem személyesen a helyet, tudok tapasztalatot mondani.
Hogy gyakoroltátok, vagy hogy pár lépésben?
Ha korba is megvagy gondolom azér nem 6-8 éves vagy :) Már az elsõ lovaglásnál én is ügettem szinte az természetes, hogy nem is végig csak séta van. Meg gondolom látta az oktató hogy jól megy és ezért is :) )
A kérdező hozzászólása: igen 12 éves vagyok és élveztem is csak elõsször ijedtem megamikor ügetésbe át mentünk, pedig monda hogy figyeljek, mert ügetés jön, de akkor elõsször elvesztettem az egynsúlyom, de a vée felé egész belejöttem :)
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem meg, mert már olvastam olyat hogyha egybõl ez meg ez akkor inkább válts lovardát , de nagyon szimpatikus a hely és jó az oktató is (kedves, egybõl figyelmeztet türelmes, szelíd hangon stb) és meg akartam gyõzõdni arról, hogy nem kell emiatt ott hagyni a lovardát, de így megnyugodtam :)
Én 11 évesen kezdtem ott üget minden 12 már vágta is .D De vannak olyan ook sokna aki 10 év alatt már vágtázott normálisan :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy van-e honlapjuk, de azt én is szívesen megnézném egyébként (miskolc mellett) Görömbölyön van a 4-es busz végállomásánál (NEM a bükkaljai lovarda, annak tudom, hogy van honlapja)

Az normális, hogy az első szex annyira fájt, hogy majdnem sírtam? És a pasi még jobban erőltette befelé a a farkát amikor nyögtem

Ez normális?

Legjobb válasz: ha nem mondtad mi bajod normális azért van szád hogy beszélj a partnereid meg válogasd meg jobban (ezt mér elszúrtad)

ha nem mondtad mi bajod normális azért van szád hogy beszélj a partnereid meg válogasd meg jobban (ezt mér elszúrtad)
Egy faragatlan önzõ tuskó a pasid...
Elsõ szexet szerelembõl kéne... a szerelmeddel! Aki elvileg szeret , tehát ha látja, hogy neked nem jó / fáj, akkor tesz ellenne. :) Ennyi..ha buta vagy , viseld a következményeket. :)
a pasid egy gyökér ott kéne hagynod max 15 évesek lehettek ha ilyen történt
Nem csak szopásra van a szád..szólj ha fáj az aktus. Okoska.
Basszus... Miért nem szóltál? Egész életedbe az elsõ szex gondolata ehhez fog kötõdni. :/

Az normális, hogy az első alkalom után másnap mindenem fáj?

Tegnap feküdtem le elösször a barátommal és ugyebár ez volt az első alkalmunk. Fúh hát nagyon jó volt. De ma felkeltem és fáj belül mind két combom a csípőm és a bal karom... Ti is izomlázasak voltatok az első után?

Legjobb válasz: Sokat hallom, hogy tunyák a mai fiatalok. Az ilyen kérdéseknél értem meg igazán, mire is gondolnak. Sportolni kéne kiscsaj. Vagy többet szexelni. 28/F

Sokat hallom, hogy tunyák a mai fiatalok. Az ilyen kérdéseknél értem meg igazán, mire is gondolnak. Sportolni kéne kiscsaj. Vagy többet szexelni. 28/F
egyébként.. olyan izmok is megmozdulnak ilyenkor, amilyenek azelõtt soha, csak mondom. kicsit nekem is izomlázam volt, bár nem a karomba, meg lábamba, hanem a combom belsejében.
Vagy tul sokat lovagolt... azert kozel 1 ora pattogas kelt egy kis izomlazat a combikakban sracok... hiaba lebringazok 1, 5 orat mas izomcsoport...
A combod belül azért fájhatott mert a srácnak kiáll a csípõje, mert túl vékony. Az elsõ barátommal ez volt, mindig zöld volt a combom belsõ oldala a csipõje miatt. :D
El vagy picit lustulva, azért van izomlázad. Elszoktál a rendszeres mozgástól a nyáron.
Hány éves vagy?
gyenge vagy izomláz meg hasonlók
Normális, de biztosan nem vagy túl jó formában.....
1. igaz Sportolj többet ember!
Kemény lehetett ha mindenhol fáj :DD Nem rendkívüli...
A kérdező hozzászólása: Hát még gimibe járok és 2. félévben nem tesiztem, mert leestem a lépcsõrõl és beszakadt a szallag a lábamba nyáron meg nem szoktam csak úgy kedv telésbõl sportolni. So igazatok lehet, h a tunyaságom miatt lett izomlázam. Am köszi a válaszokat. :D És mostantól fájni fog a combom belsõ része?

Szerintetek az normális hogy az első randevún lefekszik a lány?

Arra gondoltam ha velem, akkor mással is megteszi!

Legjobb válasz: Arra gondoltál... Én arra, hogy lehet, hogy mással is megteszi... De az is lehet, hogy soha életében nem csinált ilyet, csak Te voltál rá ekkora hatással és most õ is éppen azon rágódik, hogy vajon mit gondolsz róla... Mindkét dolog lehetséges, talán érdemes lenne beszélni errõl. (finoman persze, de kideríteni, hogy ez csak neked szólt-e, vagy rendszeresen elõfordul nála)

Arra gondoltál... Én arra, hogy lehet, hogy mással is megteszi... De az is lehet, hogy soha életében nem csinált ilyet, csak Te voltál rá ekkora hatással és most õ is éppen azon rágódik, hogy vajon mit gondolsz róla... Mindkét dolog lehetséges, talán érdemes lenne beszélni errõl. (finoman persze, de kideríteni, hogy ez csak neked szólt-e, vagy rendszeresen elõfordul nála)
"Arra gondoltam ha velem, akkor mással is megteszi!" - És te most amúgy különbnek érzed magad? Õ meg gondolhatja azt, hogy te minden lányt le akarsz fektetni az elsõ randin. Azt hiszem, egálban vagytok... Tudod a szex (jó esetben) két ember döntésén múlik, akár elsõ randin vagytok, akár nem.
Én voltam, aki azt írta, hogy lehet, hogy soha nem csinált ilyet, és õ is azon rágódik, hogy mit gondolsz róla. És hogy miért írtam ezt? Mert nõ vagyok és ez velem is megtörtént. És nem magyarázkodás volt, valóban elõtte ilyen nem volt és tényleg azon rágódtam, hogy mit gondolhat rólam a srác.... Ezt csak azért írtam le, mert látom, hogy van, aki szerint ez csak duma...
Attól hogy valaki elsõ randin szexel nem jelenti azt hogy nem hûséges és nem monogám.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ha ugy alakul miért ne!? És ha mással is megtette? Csak nem gondolod, hogy aki hetekig-hónapokig húzza, azt nem húzták már meg egy buliban vagy máshol?? Ugyan már...
"De az is lehet, hogy soha életében nem csinált ilyet, csak Te voltál rá ekkora hatással és most õ is éppen azon rágódik, hogy vajon mit gondolsz róla..." Ja, ez a hivatalos verzió, amit a lány aztán szépen bead minden egyes baleknak, akivel csak dolga akad. Ha ezt komolyan elhiszed, az nagyon kényelmes, mert megnyugtatod magad, de r.hadt nagy önbecsapás. És nem tudom ki hogy van vele, nem is érdekel, nekem az olyan lánynak nincs értéke, akiért nem kell semmit sem tenni, hanem elsõra odadobja magát. És nem csak azért, mert mással is megtette/megteszi. Ez emberi természet kérdése. Van aki megelégszik az átlagossal, a közönségessel, van aki meg nem. Én például nem. Soha nem kezdenék olyan lánnyal, aki az elsõ néhány alkalommal már odaadja magát.
Abba nem gondolt bele senki, ha nem lennének ilyen lányok, akkor nem lennének azok a nagy "kan" pasik, akiknek ennyi meg annyi lány megvolt... Másrészt pedig ha lehet, akkor miért ne... Nem az a fontos, hogy megtörtént-e, mert nem csak az határozza meg az emberek értékét, hanem az is, hogy hogyan kezelik a dolgot az esemény után...
sok ilyen lány van. sztem nincs vele semmi baj. én kedvelem õket.
Nem normális, egy kis [email protected]!

Normális hogy az első szeretkezés utáni napokban tapasztaltam pár csepp vért? Meddig fog ez tartani? És minden szeretkezés után ez lesz? Vagy csak az első után? És védekeztünk óvszerrel de mennyi az esély hogy netán mégis baj legyen?

Egy év után most feküdtem le el?sször a barátommal. Nagyon jó volt. Megérte eddig várni úgy érzem. Nem is véreztem semmi baj nem volt. Viszont másnapra tapasztaltam egy kis vért. Csak pár cseppet.Védekeztünk.Óvszerrel.De azért bennem van a félelem hogy nehogy terhes legyek. Mert nem véd az óvszer sem 100%osan ugyebár.Gyógyszert viszont nem nagyon szeretnék még szedni.18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Az normális, hogyha az első alkalom után, az ember fél, hogy terhes lehet akkor is, ha védekeztek?

Legjobb válasz: Ha normálisan védekeztetek akkor nincs okod félni. Válasszatok olyan védekezési módszert, amiben meg tudsz bízni.

Ha normálisan védekeztetek akkor nincs okod félni. Válasszatok olyan védekezési módszert, amiben meg tudsz bízni.
detto ugyanez szokott velem lenni, pedig nem elsõ alkalom már. félek, hogy valamelyikünk keze olyan maradt vagy valami, és mindig görcsösen várom, hogy megjöjjön, úgyhogy meg tudlak érteni, így 1 órakor is :D
persze.. én még most is szoktam félni :)
Normális. De olyan védekezést kell választani, amiben megbízol:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. jó tudni, hogy nem csak én vagyok így vele :D

Normális, hogy az első szex után napokig vérzek?

szombaton veszítettem el a szüzességemet és azóta mindennap vérzek picit, pedig csak jöv?héten kellene megjönnie. mindenkinél így volt az els? után?

Legjobb válasz: Igen, normális.

Igen, normális.
én egyáltalán nem véreztem az elsõnél :O de kinek hogy van... hát ha nem dõl a vér belõled akkor nincs baj sztem:D
A kérdező hozzászólása: szex közben nem véreztem, csak az utána lévõ napokon.meg néha ilyen barnafolyásom is van és nemtudom hogy normális-e. :S
Nekem is nagyon erõs szûzhártyám volt, és amikor (sokadik próbálkozásra) végre sikerült teljesen átszúrnunk, nekem is pár napig folyt a vérem, majdnem annyira mint egy menstruálás. De normális lehetett, mert utána a maga idejében megjött az "igazi" mensim és azóta nem volt semmi probléma vele. A barnaság lehet az alvadástól is.
Egy kis vérzés normális. De ha nagyon vérzel, irány az orvos.
Igen normális!

Normális, hogy az elsõ közösülésem óta, már több napja enyhén vérzek?

A vérzés mellett más problémáim is vannak. Pettingeltünk is, és azóta fáj a torkom, pedig azt már többször csináltam elõtte, de most nem óvszerrel. A hangom is másmilyen lett. Plusz egy pici seb az ínyemen, ami reggel még vérzett, de azt sajnos nem tudom, hogy már régóta van ott, vagy most keletkezett. Lehetséges, hogy elkaptam valamilyen nemi betegséget? Utánanéztem, de más jellemzõ tünetek nem jelentkeznek ezeken kívül.

Legjobb válasz: Remélem tudod, hogy embernek emberrel kéne összefeküdnie, nem pedig egy nagy lóval. :)

Remélem tudod, hogy embernek emberrel kéne összefeküdnie, nem pedig egy nagy lóval. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó meg tanuljon meg írni.
A kérdező hozzászólása: Igen, hallottam szûzhártyáról. Értelmezd a kérdést, és moss lábad, kérlek...
Nekem a lábujjam szokott viszketni amikor orálisan elégíteni ki!
Nekem a lábujját szokott viszketni amikor orális ám elégíteni ki!
Bokán fosom magam! Hogy lehetsz ennyire hülye? Szûzhártyáról halottál már?
A kérdező hozzászólása: Uhh, ez megnyugtató, köszi! Remélem az is elmúlik, de lehet inkább elmegyek orvoshoz, mert elég ijesztõ dolgokat találok (szájrák?!).
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd legközelebb észben tartom... Amúgy ennek semmiféle lónak, vagy lóhoz köthetõ méretnek sincs köze. :( Csak akkor lett volna normális?
Nekem utana 4 napig volt pecsetelo verzesem, nyugi, teljesen normalis. A torokfajos reszhez mar nem ertek, de fura.. :D
A kérdező hozzászólása: *moss lábat

Ha menszi alatt magasabb a hőmérséklet, az normális? Ez az első hónapom hogy hőmérőzök.

Hüvelyben mérem 10 perces lázmér?vel.Itt van az e havi görbém:

Legjobb válasz: A menses 1-2.napján lemegy majd a hõd.Az enyém még mindig 37.2,pedig ma reggelre megjött.A hüvelyben én úgy tudom,hogy kicsivel amúgyis is többet mutat,és elég az 5 perc.Én a számban mérem,nyelv alatt és csak reggel.

A menses 1-2.napján lemegy majd a hõd.Az enyém még mindig 37.2, pedig ma reggelre megjött.A hüvelyben én úgy tudom, hogy kicsivel amúgyis is többet mutat, és elég az 5 perc.Én a számban mérem, nyelv alatt és csak reggel.
Ez egy teljesen normális görbe! Úgylátszik hogy 36.5 36.6 lesz az alaphõd. Ha ennél lentebb lesz a hõd a 12-14 nap körül, akkor akkor van a peteérésed és ha volt utánna másnap felkell ugrania 36.6 fõlé!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat és segítséget! Tehát akkor ha kb 36, 5 alá megy, akkor lesz peteérésem? Köszönöm, pont azt kutattam a neten hogy hogyan alakul a hõgörbe peteéréskor.. :) Akkor majd a hõleeséskor kell együtt lenni párommal + az azt követõ 2 napon?
1.vagyok.Igen, akkor.Sok sikert a babatervezéshez!:) Üdv.

Nagyon fájt amikor a barátom először be akart hatolni. Félek hogy ha legközelebb próbálkozunk, szintén nagyon fog fájni. Normális hogy az első ennyire fáj? Még a kedvem is elment tőle.

Legjobb válasz: Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né,i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!

Soksoksok elõjáték, kényeztessen agyon, bukjon le szépen arccal a cicádba :D és Te is puszilgasd, simogasd a testét, érzed át, mennyire tetszik, mennyire kívánod, mennyire szeretitek egymást - és csak akkor próbálkozzatok, ha már nagyon-nagyon nedves vagy. Segíthet az is, ha elõször csak az ujját teszi be, mondjuk a csiklódon né, i nyelvmunka kíséretében, aztán - nem kell rohanni, mondjuk a következõ alkalommal két ujjat - ha az is jó, jöhet a farka is! De nagggyon-naggyon óvatosan, érzékletesen, félcentinként megállva, nem bedöfni!!! Légy felül, (de szerintem jobb, ha nem ráülsz, hanem ráfekszel, mert úgy kevésbé fog feszíteni), nehogy önkéntelenül is hirtelen mozdulatot tegyen!
-igen-sajnos sokaknál az elsõ ilyen...de ne add fel pedig, mert így nem fogod megtudni, milyen jó lesz ...késõbb még élvezni is fogod. :) -hidd el, ennyi ember nem hazudik-jó lesz meglásd!
Szia! Figyelj, ha félsz, hogy fájni fog akkor tényleg fájni fog!Tudod pszihologia..:) ..Lazulj el és engedd el magad.Csak arra gondolj, hogy végre megpecsételitek a szerelmeteket egy szép együttléttel.Ne görcsölj csak add át magad az élménynek és akkor nem fog fájni(ha még is nem lesz vészes)Nekem is csak 5mp-ig fájt kb mikor berakta 1× de utána már jó volt!Nem szabad arra gondolni, hogy fájni fog! Sok , , sikert" és nyugi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!