Találatok a következő kifejezésre: Az normális hogy az (5195 db)

Az normális, hogy az apám arra biztatja az öcsémet, hogy minnél több jó nőt dugjon meg?

Azt sem bánja ha az öcsém megcsalja a barátn?jét, s?t biztatja is. Azt mondja neki ,hogy egyszer élünk. Nekem meg sokáig párkapcsolatom se lehetett, egy ideig jártam egy fiúval ?t kiutálta az apám. Most egy leszbikus kapcsolatom van, ezt mondom el neki. 19/L

Legjobb válasz: Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.

Az hagyján hogy nem normális. Egyenesen rossz. Önzõség, hiúság, butaság. Az lenne a jó, ha az öcséd beszélgetne normális férfiakkal is, normális példaképekkel.
Szerintem nem normális dolog, de biztos apukád is ilyen fûvel-fával típus és nem tud mást tanítani a tesódnak.
Ha nem az apád lenne azt mondanám egy kiégett, sekélyes érzelemvilágú, primitív tahó. Így csak azt mondom, amilyen hamar csak tudsz távolodj el tõle. Visszafordíthatatlan károkat okozhat az önbecsülésedben. Öcsédet ne próbáld meggyõzni, szinte törvény, hogy ugyanilyen lesz. Sajnos rengeteg ilyen agyatlan barom él emberbõrben.
Gondolom, a saját nõrokonainak nem kívánja azt, ahogy õ bánik a nõkkel.
Hát megvan apádról a véleményem... bunkó, önelégült, tróger alak lehet, ha ennyire nem érdeklik a nõk érzelmei...
Lehet apukád a saját vágyait próbálja kiélni öcséden keresztül. Mint amikor az anyukák szépségversenyekre hurcolják a kislányaikat... Ez esetben no comment Másrészrõl nem eszik olyan forrón, nekem gyerekkoromtól azt sulykolták anyuék hogy nem szabad az elsõ fiúnál leragadni, ahogy õk elkövették ezt a hibát, hanem meg kell ismerni több embert, nyitottnak kell lenni. Na, amikor e "szentírás" szerint cselekedtem és a barátom mellett egyetlenegyszer randiztam egy másik fiúval, ne tudd meg milyen balhé volt otthon + prédikáció a qrvákról és a tisztességrõl... Szóval lehet apukád csak húzza öcsédet, ha valóban lefeküdne egy csomó lánnyal õ lenne a legjobban kiakadva.
Viszont te elmondhatod a tesódnak, hogy aki fûvel-fával együtt van minden nemi betegséget összetud szedni. A nõk 40%-a nemi beteghordozó, a pasik körében meg pont emiatt nõ a szájrák.
Az apák a fiaikat dugni küldik, a lányukat meg féltik. Ez teljesen természetes, és normális.
Nekem van két lányom és egy fiam!Még kicsik, de a férjem folyton azt mondja, ha a fia végig dugja fél várost büszke lesz rá, de ha a lányához valaki hozzáér azt kinyirja!!Szerintem ez olyan apás hûlyeség.Szerintem nem kell mindig mindent véresen komolyan venni.:) )))
Apád, szegény, a legrosszabb fajta (átlag)férfi. Nemcsak magyar! - ó nem: INTERNACIONÁLIS:-)))) Ez a tipus, sajnos, mindenütt jelen van. Ostoba, érzéketlen (mert ha nem lenne ostoba, eleve elvetné a kettõs mércét); más iránt tiszteletlen - fõként, ha nõ - és egoista. Ezzel együtt lehet még becsületes ember is - és általában az. Próbálj többet beszélni az öcséddel: elmondani, miben alávaló - és az õ kapcsolati életére káros - egy ilyen falubika-szintû hablaty. Ha Te leszbikus kapcsolatot választottál, neki "köszönhetõ". Egy ilyen apa megmérgezi a leánygyermekét: egyszer-s mindenkorra meggyûlölteti vele a férfinemet, mint olyat (érthetõ módon). Ez az ember annyira ostoba, hogy fel sem tudja mérni a kárt, amit csinál. Neked csak azt kívánom: a leány-partneredben, legalább, találd meg azt az érzelmi világot, amely ugyan megvan az ellenkezõ nemben is, de ez az "antiapa" megfosztott a megismerésétõl. Vigyázz magadra és a testvéredre.
Teljesen normális.. Ez az ÉLET!!!
Elég érdekes nevelési elvei vannak az apátoknak, nem mondom.Ezzel csak azt éri el, hogy öcséd felnõttként egy igazán gerinctelen, tahó ember lesz, aki képtelen hû maradni valakihez.Remélem öcsédnek lesz annyi esze, hogy nem hallgat rá.Szerintem el kellene mondanod neki a saját véleményedet is cenzúrázatlanul, hátha ettõl kattan neki valami a kis agyában.És az egy dolog, hogy egyszer élünk, de nem mindegy, hogy hogyan.
az apád az öcséden akarja kiélni magát! valószínû õ ezt szerette volna csinálni, csak nem volt rá alkalma...
Így konkrétan nem normális.Nekem is van egy 19 éves fiam(meg egy 4 éves is), de így direktbe nem buzdítom erre(persze a nagyra értem).Különben van egy mondás-régrõl, ám a mai napig megállja a helyét:egy férfi akkor is férfi marad, ha a kalapjába szarik.Ergo:mindegy mennyi nõvel volt dolga, õ akkor is tisztességes.Én örülök, hogy fiaim vannak, mert könnyebb elõítéletek nélkül.Ám ha lányom lenne se zárnám a 4 fal közé, és maximálisan megérteném-és elfogadnám-az "igényeit".A nem túl régi idõkben(ez kis hazánkban is így volt) az apák maguk fizették be az örömlányokhoz a fiaikat(persze akkor még bordélyok voltak, ahol a lányok biztonságára és egészségügyi alkalmasságára is figyelmet fordítottak), hogy igazán férfivá váljanak.
Hát én nagyon remélem, hogy a párom nem akar majd ku.rvát nevelni a fiamból... ilyen pasinak nem is szülnék
A kérdező hozzászólása: * minél
Faterod jó nagy hülye lehet.

Az normális, hogy az első alkalommal amikor lovagoltam, hogy egy kicsit, pár lépésben gyakoroltuk a tan ügetést?

úgy csináltuk , hogy lépés (kb.:2-3 kör és egy fél kör ügetés) persze közben monda az oktató, hogy mit hogy csináljak és nagyon jól tanítja, amint látta hogy kiesek az egyensúlyomból egyből vissza fogta a lovat (persze szerintem ez természetes) de nagyon jó hely és a végefelé, már nagyon belejöttem (amikor bent kell maradni a nyeregben és nem kiállni, azt gyakoroltuk egy kicsit, de nagyon jó volt)

Legjobb válasz: Teljesen normális. Az nem lenne normális, ha a kezedbe adná a szárat, meg a lovaglópálcát, hogy nesze galoppozz végig a mezõn. 12 évesen az elsõ órán ügetni természetes. (Én is oktatok, 7 éves gyerekek már ügetnek elsõ alkalommal) Amit elmondtál, hogy tanügetést tanultatok, az szuper (Sok helyen egybõl azt tanítják, hogy állj ki a nyeregben, sõt, lovagolj végig kiállva, ha meginogsz kapaszkodj a szárba, és 3 futószáras alkalom után menj terepre) ha figyel rád, és megállítja a lovat mikor elveszted az egyensúlyod, meg eleve, ha nem telefonál és szendvicset eszik, miközben a nyolcéves kislánya hajtja körbe a lovat, biztató. Ha tetszik a hely, maradj ott nyugodtan! Arra kell csak figyelni, hogy ha túl sokat kér tõled, túl nehezen kezelhetõ lóra ültet, és félni kezdesz, akkor keress más helyet, de nem gondolom, hogy ez elõfordul egy ilyen helyen, az elmondásod alapján tényleg jónak tûnik. Ha van weboldaluk, és elküldöd, lehet, hogy ismerem személyesen a helyet, tudok tapasztalatot mondani.

Teljesen normális. Az nem lenne normális, ha a kezedbe adná a szárat, meg a lovaglópálcát, hogy nesze galoppozz végig a mezõn. 12 évesen az elsõ órán ügetni természetes. (Én is oktatok, 7 éves gyerekek már ügetnek elsõ alkalommal) Amit elmondtál, hogy tanügetést tanultatok, az szuper (Sok helyen egybõl azt tanítják, hogy állj ki a nyeregben, sõt, lovagolj végig kiállva, ha meginogsz kapaszkodj a szárba, és 3 futószáras alkalom után menj terepre) ha figyel rád, és megállítja a lovat mikor elveszted az egyensúlyod, meg eleve, ha nem telefonál és szendvicset eszik, miközben a nyolcéves kislánya hajtja körbe a lovat, biztató. Ha tetszik a hely, maradj ott nyugodtan! Arra kell csak figyelni, hogy ha túl sokat kér tõled, túl nehezen kezelhetõ lóra ültet, és félni kezdesz, akkor keress más helyet, de nem gondolom, hogy ez elõfordul egy ilyen helyen, az elmondásod alapján tényleg jónak tûnik. Ha van weboldaluk, és elküldöd, lehet, hogy ismerem személyesen a helyet, tudok tapasztalatot mondani.
Hogy gyakoroltátok, vagy hogy pár lépésben?
Ha korba is megvagy gondolom azér nem 6-8 éves vagy :) Már az elsõ lovaglásnál én is ügettem szinte az természetes, hogy nem is végig csak séta van. Meg gondolom látta az oktató hogy jól megy és ezért is :) )
A kérdező hozzászólása: igen 12 éves vagyok és élveztem is csak elõsször ijedtem megamikor ügetésbe át mentünk, pedig monda hogy figyeljek, mert ügetés jön, de akkor elõsször elvesztettem az egynsúlyom, de a vée felé egész belejöttem :)
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdeztem meg, mert már olvastam olyat hogyha egybõl ez meg ez akkor inkább válts lovardát , de nagyon szimpatikus a hely és jó az oktató is (kedves, egybõl figyelmeztet türelmes, szelíd hangon stb) és meg akartam gyõzõdni arról, hogy nem kell emiatt ott hagyni a lovardát, de így megnyugodtam :)
Én 11 évesen kezdtem ott üget minden 12 már vágta is .D De vannak olyan ook sokna aki 10 év alatt már vágtázott normálisan :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy van-e honlapjuk, de azt én is szívesen megnézném egyébként (miskolc mellett) Görömbölyön van a 4-es busz végállomásánál (NEM a bükkaljai lovarda, annak tudom, hogy van honlapja)

Az normális, hogy az uj samsung galaxy s2 telefonom bekapcsoláskor kozépen lent egy sárga háromszog es benne egy felkiálto jel van. Ez normális?

Legjobb válasz: Most kapcsoltad be elõször? Ha igen akkor nem normális, ha nem akkor nézd meg miket tettél rá...

Most kapcsoltad be elõször? Ha igen akkor nem normális, ha nem akkor nézd meg miket tettél rá...
Akkor próbáld meg a KIES-el újratelepíteni....
Nem hinném, hogy normális... De xperia arc s felhasználóval gondolom ilyennel nem találkoztál még xperia-n... Vettél volna egy xperia s-t... Amúgy meg a KIES-el telepítsd újra...
Jobban tetted volna, ha xperia s-t vettél volna... KIES-el, telepítsd újra...
Rootkernelt tettek rá, vagyis emiatt van!!! ha vadiújnak árulta akkor menj reklamálni, és rúgd le a veséjét, mert átvert! Milyen android van rajta 4.0? Akkor talán ez segít! https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.t.. nekem is ott van nem zavar, így nem próbáltam ki a progit. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 innen ingyen leszedheted olvasd végig a figyelmeztetést utána próbáld meg! ha 2.3 van akkor jig-et kell szerezned!
A kérdező hozzászólása: 2.3 van rajta. tmobilenal vettem vadi ujan! nem ertek en ehhez.
Ha vadi új akkor gondolom van garancia...
hmmhmm.... vadiúj akkor hogy lehet rootolt? vmi nem oké, mivel egy vadiúj készülék nem indulhatna sárga háromszöggel, lehetetlenség! telefon névjegyében nézd meg a kernel verziót, mi szerepel ott? 2.3-nál jig-gel lehet nullázni a számlálot és eltüntetni a jelet
A kérdező hozzászólása: Mi az a jog?
A kérdező hozzászólása: Bocs jig
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy sima micro usb fej? Ezzel lehet nullázni a telefont?
A kérdező hozzászólása: amugy valami rootos cuccot ir ki
A kérdező hozzászólása: es mit ajanlasz mit tegyek? hogy hogy megjelolve? ezt nem ertem. ellehet tuntetni onnan ha igen kerlek segits! amugy minden jol mukodik rajta csak idegesito.
Tényleg új? Honnan vetted, menj vissza és rúgd le a veséjét! Ha ez megvan akkor... Azt jelenti hogy nem hivatalos romtelepítés történt, és custom rom vagy root kernel került rá. Én telefonomon is van, nem kell pánikolni! Most már meg van "jelölve" a telód, vagyis kies nem szedi le, trükközni kell hogy eltüntesd! Ami történhet JIG-gel megfelelõ bootloader esetén vagy Triangle away progival android 4.0 esetén. Service-be nem ajánlott vinni, ha hiperaktív a tag akkor csúnyán fognak rád nézni, mivel kókányolta vki a mobilodar és nem fogja bevenni a mesédet!
A kérdező hozzászólása: mit telepitsek hozza? xperia s t akartam de az nem jott be.
A kérdező hozzászólása: bar amugy minden jo rajta
A kérdező hozzászólása: oke. de es vajon mit jelenzhet? erdekelne
A kérdező hozzászólása: elso bekapcs ota csinálja!
A kérdező hozzászólása: probalom, de nem lep be a gepem a KIESbe.pedig izom gep
A kérdező hozzászólása: koszi mar sikerul
Akkor próbáld odin-al... ha akkor se megy akkor szervíz... Majd máskor nem külsõre veszel xperia arc s néven samsungot...
A kérdező hozzászólása: remelem sikrulni fog
A kérdező hozzászólása: Ki kérte a te id.óta, válaszod?


Az normális hogy az Arris TM601B típusú kábelmodemem nem tarthatom csak függőleges állított pozícióban ( a többi lent. )?

mert ha fektetve tartom akkor akkor cirippel-zizeg + a hangfal is gerjed tőle valamint az USB-s egerem kikapcsol és nem tudom használni még fel nem állítom vissza...

Legjobb válasz: ez nem normális üzem, elhelyezkedési állapottól fügétlenül kéne mûködnie. + USB -s egér hogy kapcsolódik a modemhez!?

ez nem normális üzem, elhelyezkedési állapottól fügétlenül kéne mûködnie. + USB -s egér hogy kapcsolódik a modemhez!?
A kérdező hozzászólása: USB-s egér sehogy az közvetlen a notebookba megy a modem meg kábellel a notebookkal...
A kérdező hozzászólása: * a modem egy UTP kábellel megy a notebookba
Szerinted normális dolog?.... Ha mindezek az általad leírtak szerepelnek a kábelmodem használati utasításában mint lehetséges mellékhatások akkor normális... Ha ezek nincsenek benne akkor szólj a szolgáltatódnak , hogy milyen hibával találkoztál, lehet zárlat is, és nehogy leégjen egyszer a házatok mikor épp nem vagytok otthon...
A kérdező hozzászólása: épp az a gond hogy egy árva magyar szó nincs benne... nem tudom hány nyelven van de magyarul nincs...

Az normális, hogy az első szex annyira fájt, hogy majdnem sírtam? És a pasi még jobban erőltette befelé a a farkát amikor nyögtem

Ez normális?

Legjobb válasz: ha nem mondtad mi bajod normális azért van szád hogy beszélj a partnereid meg válogasd meg jobban (ezt mér elszúrtad)

ha nem mondtad mi bajod normális azért van szád hogy beszélj a partnereid meg válogasd meg jobban (ezt mér elszúrtad)
Egy faragatlan önzõ tuskó a pasid...
Elsõ szexet szerelembõl kéne... a szerelmeddel! Aki elvileg szeret , tehát ha látja, hogy neked nem jó / fáj, akkor tesz ellenne. :) Ennyi..ha buta vagy , viseld a következményeket. :)
a pasid egy gyökér ott kéne hagynod max 15 évesek lehettek ha ilyen történt
Nem csak szopásra van a szád..szólj ha fáj az aktus. Okoska.
Basszus... Miért nem szóltál? Egész életedbe az elsõ szex gondolata ehhez fog kötõdni. :/

Az normális hogy az ősellenségem rámírt és elkezdtem bőgni?

Legjobb válasz: Az nem normális, hogy õsellenséged van.

Tudod õsellenségek a Grimm mesékben vannak, normális, érett felnõtt ember ilyen szavakat nem használ, csak a hisztis tinik vagy az ovisok amikor az Ödönke elveszi tõlük a piros kislapátot a homokozóban. Dolgozd fel hogy vannak az életben szemét emberek és próbáld felnõttmódra kezelni.
Az nem normális, hogy õsellenséged van.
Õsellenség???? Kinyírta a családodat és felgyújtotta a házatokat vagy csak nem lájkolta a fészbukon a cicás képedet?
Ki vagy te, a Hegylakó?
Nekem általánosban volt ilyen osztálytársam. Esküszöm az a lány VELEJÉIG GONOSZ volt! :D
Ez nagyon durva :oo te milyen suliba jársz ilyen debilek közé? :D egyébként nekem az a véleményem hogy ha valakit nem kedvelnünk, akkor nem kell vele bunkónak lenni de azért kontaktust sem kell teremteni. Ha nem birod akkor mond hogy köszi nem, de nem kell kiborulni:) Egy segítõkész tini:)
A kérdező hozzászólása: Kölcsönös dolog.Bele egyeztem mert majd ha van valami max leütöm.és inkább én mint a barátaim.
Iiiigen, most elõállnék egy elmélettel. Nem lehet, hogy neki semmi baja nincs veled, csak te pikkelsz rá, õ ezt látja, és rosszul esik neki, most pedig barátkozni akar? Menj bele, hogy üljetek egymás mellé, és nézd meg, még mindig "keresztbe akar-e tenni" neked.
Pedig van ilyen. Nekem is volt gimiben egy ilyen osztálytársam. 2-3 évig szivatott mindennel...
Hát ez nagyon kész történet. :D Bocs, de ilyeneket a Vad Angyalban meg a Barátok Köztben lát az ember. Az õsellenséged nagyon fondorlatoskodik ám úgy tûnik. Hol szivat, hol meg melléd akar ülni? :D Viccen kívül tanuld meg kezelni az ilyen szituációkat, mert lesz még egy pár hasonló az életedben. Válasz: Nem, nem normális.
A kérdező hozzászólása: Mert tudja hogy nekem az rossz
De ha õ a megtesült démonod, akkor miért akar melléd ülni?
A kérdező hozzászólása: Haha :D csak az a baj hogy már volt ilyen és akkor is 1 évig arra játszott hogy ne jöjjön nekem össze semmi.
Visszaírod, hogy kösz, de nem. Ennyi. Mit kell ezen hisztizni????
A kérdező hozzászólása: Azt éreztem hogy földhöz vágom a laptopot.azért hogy idén ülünk e egymás mellet?
Mit éreztél, mikor rádírt? Egyáltalán miért írt rád?
A kérdező hozzászólása: Átverte az összes barátomat, engem is, pasijaimat sorra veszi el...mesélhetnék még.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) tényleg max leütöm de hogy ennyire érzékenyen érintett...

Az normális hogy az alkohol álmosító hatással van rám?

nem nagyon iszogatok, de amikor iszok akkor nagyon álmos leszek és egy picit szédülök. ez a természetes?

Legjobb válasz: Igen, ez normális. Személyfüggõ, hogy kire milyen hatással van, ez az egyik köztük.

Igen, ez normális. Személyfüggõ, hogy kire milyen hatással van, ez az egyik köztük.
Nálam is így van ha picit iszok elàlmosodom, de ha mèg töltök rà, akkor... :)

Szerintetek az normális hogy az normális hogy azzal szórakoztatom magam hogy ide irogatok?

de komolyan

Legjobb válasz: Van fila táskád?mert ha van, akkor semmi baj....

jah értem, mert minden bu-zin azt láttok már:D
Van fila táskád?mert ha van, akkor semmi baj....
Aha! Én meg azzal szórakoztatom magam, hogy itt olvasgatok.
Nem mondta, hogy egész nap ide írogat, lehet, hogy csak kb. napi egy órát. Az meg kifejezetten jót tesz. A röhögés egészséges, felüdíti a testet és a lelket. :D
Ha dolgoznál valamit és nem itt tespednél egész nap nem lennél szánalmas.Kövér leszel.
szánalmasvagy akkor.
mindenki másképp szórakozik, valaki ide irkál baromságokat, valaki nõnek adja ki magát msn-en, és átver egy férfit, lehetnse sorolni, a lényeg az embereknek hogy másokkal szórakoznak, akkor õkis szórakoznak. -.-
Szerintem inkább szánalmas, h más szórakozásod nincs.
A kérdező hozzászólása: a fila az egy elfuserált b*zi dolog egy táska ami akcióc volt a TESCO-ban ezért mindenki ezt vette :D
A kérdező hozzászólása: ja :D
mi a faxom az a fila táska? xdd
A szórakozás azt jelenti, hogy kivered? :P
Szerintem teljesen normális, én is imádtam itt szórakozni, sok minden másnál érdekesebb és viccesebb, bár amióta különköltöztem a szüleimtõl, inkább a sütés fõzés témában "szórakozok" :D
igen

Europass önéletrajzot ha kitöltöm akkor az normális, hogy az oldalakon alul jelölve van, hogy az europass oldalról van letöltve? Alá kell irni vagy nem. Kell-e dátum rá vagy nem.

Legjobb válasz: Normális, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol word ismerete fontos, akkor szedd ki. Hozzánk jelentkeztek titkárnõnek ilyen önéletrajzzal, cifra dolgok voltak benne, már az elsõ rostán kiestek. Szedd ki a logót, élõlábat, mindent, amit nem te írtál bele.

Normális, de ha olyan helyre jelentkezel, ahol word ismerete fontos, akkor szedd ki. Hozzánk jelentkeztek titkárnõnek ilyen önéletrajzzal, cifra dolgok voltak benne, már az elsõ rostán kiestek. Szedd ki a logót, élõlábat, mindent, amit nem te írtál bele.
Nem normális, ha szeretne nem mondana ilyet!!
Nem. Nem normális. Bár az idõ elõre meghatározása sem az. Mind két félnek úgy kell gondolni, hogy majd akkor lesz sex, ha mindketten úgy érezzük, hogy itt az ideje. Ha a pasi sürget, akkor valószínûleg csak meg akar fektetni. A leírásod alapján amúgy a pasid egy kõbunkó. Menekülj tõle amíg lehet.
Ez nem "papucsság", csak egyszerû bunkóság.Ha te várni szeretnél a szexel, õ meg nem, akkor hagyd ott, nem vagytok egymáshoz valóak szerintem, találsz te jobbat is! Bocsi!
hagyd a p*csába, csak arra kellesz, semmi többet nem akar. egyébként meg asszem a dolognak spontán kéne megtörténnie. nem fogok nyomás alatt, kényszerbõl szexelni, de lehet h ez egyéni vélemény.
Mondd meg neki, hogy vegyen inkább egy guminõt, jobban jár. Aki szeret az ilyet nem mond, de akár azt is mondhatnám, hogy normális pasi ilyet nem mond. Szerintem ne járj vele!
Mivel még csak randiztok, így szerintem korrekt. Úgyhogy ha neked nem kell ilyen pasi, akkor hagyjad a francba. Azzal meg hogy hülyének nézett ne foglalkozz, egyáltalán nem éri meg. :)
Figy õszintén elmondja az elvárásait. Nincs ezzel baj, eldöntöd h neked ez így oké-e vagy nem. legalább nem késõbb csalódsz benne, nincs baj ezzel.
A kérdező hozzászólása: igen, ha pl én nem gondolom úgy h pl 2 hónap után lefekszek vele, hogy ezt még korainak tartom, akkor hagy el:/ amugy még nem járunk, csak a randizásnál tartunk.
A kérdező hozzászólása: én is igy vagyok vele, csak engem néz hülyének.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!