Találatok a következő kifejezésre: Az normális hogy a bölcsességfogam (3 db)

Az normális, hogy most 24 évesen nõ ki a bölcsességfogam?

Legjobb válasz: igen normális. van akinek ki sem nö avgy pl valamiylen vitamin hatására kezd el nöni.

igen normális. van akinek ki sem nö avgy pl valamiylen vitamin hatására kezd el nöni.
Nekem is most nõ, én normálisnak gondolom:D
23 vagyok, nekem is most nõ. vagyis már egy ideje próbálkozik. :)

Az normális dolog, hogy a bölcsességfogam már egy egész éve nől de csak a negyede van kint?

Legjobb válasz: Szerintem normális, én is így vagyok ezzel.

Szerintem normális, én is így vagyok ezzel.
Normális mindaddig, ha nem fáj nagyon erõsen és amíg nem dagad be az arcod. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor a fogorvos készít egy röntgent, mert lehet hogy a fog ferdén nõ, neki a 7-esednek, és nem tud kijönni. Ez esetben kimûtik.
A kérdező hozzászólása: nem fáj egyátalán csak idegesít, de már nagyon...
nekem 14évesen kezdett el nõni, most 27vagyok, és az alsó kettõ még mindig nincs kint teljesen!nekem évekig rettenetesen fájt, úgy 2havonta mindig nõtt egy kicsit.kb.2éve már semmit nem csimál, csak vannak kis bõrrel fedve, kb a negyede.ne aggódj, normális, és örülj hogy nem fáj.
Nekem is szakaszosan, éveken át nõtt. A jobb alsón meg olyan erõs volt a bõr'lapka', hogy azt sajnos le is kellett mûteni. :( Amíg nem fáj, addig nincs gond.
Nekem is kb 10 éven át nõtt, most meg ki kell õket húzni, mert "nem férek el a számban".... Ellenõriztesd fogorvossal, sokan azt mondják nem érdemes õket meghagyni, mert eldeformálódhat a fogsor és nagyon gyorsan tönkremenek. Persze ez egyénfüggõ.
Nekem is így van, ráadásul a röntgenen látszik, hogy félre áll, és el sem fér. Fájni nem fáj, de hogy az elõttem szólót igazoljam tényleg hamar romlanak. Nekem és anyukámnak már úgy nõttek ki, hogy lyukasak voltak. De ehez mondjuk társult az is, hogy a családban rossz fogakat örököltünk.
nekem 6 évbe telt mig kijött mind a négy, ebbõl 3 évig csak egyetlen egy jött, kb félévente nõtt valamennyit és rohadtul fájt is.a másik három egyátlalán nem fájt

Az mennyire normális, hogy 2 napja elkezdett nõni a bal bölcsességfogam és látom, hogy a fele a "hús"-on belül van?

és mikor harapok, néha ráharapok arra a fogra és mintha nem normális lenne, hogy az ott van, úgy érzem :D

Legjobb válasz: A fog így nõ ;) Amúgy meg fogdokik orrba-szájjba ki akarják venni a jól növõ bölcsességfogakat is, tehát ezzel nem lesz gond, ha ki akarod mûtetni.

A fog így nõ ;) Amúgy meg fogdokik orrba-szájjba ki akarják venni a jól növõ bölcsességfogakat is, tehát ezzel nem lesz gond, ha ki akarod mûtetni.
A kérdező hozzászólása: de nem úgy értem, hogy alulról benne van a számban, hanem mintha oldalról lenne benne, ahol a fogsornak vége kellene hogy legyen mintha a nem létezõ helyen a fog elkezdene nõni , vagyis áhh nemtudom elmondani :D de úgy látom de emlékszem mikor csináltak röngent eléggé ferdének tûntek szóval most nem értem mivan, nem értek az ilyenhez
Ha zavar elmész röntgenre. Ott megnézik hogy nõ. De pl. nekem az egyik elkezdett oldalról nõni, de aztán beállt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!