Találatok a következő kifejezésre: Az normális hogy a (3479 db)

Az normális hogy a tegnap vásárolt laptopomnak tűz forró a töltője mikor töltöm? Dell Inspiron N5110

Legjobb válasz: Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.

Olyan szempontból normális, hogy ez megszokott jelenség gagyi adaptereknél, olyan szempontból meg nem normális, hogy ez arra utal, hogy gagyi. Elvileg kárt nem csinál, csak pazarolja az áramot.
Nekem is melegszik csak arra figyelj hogy ne rakd olyan dologra aminek árt a hõ, vagy megtud gyulladni.
Igen, az akkuk lemerülnek, ha használjuk. Ez úgyszólván általánosnak mondható...... Muszáj, hogy akkuról menjen a gép? Ha van rá mód, használd töltõrõl.
Ha nagyon meleg van a szobában, akkor normális. Most nekem is forró a HP töltõm, amikor nincs meleg akkor meg nem.
Bírják, így vannak tervezve, a gagyik is, meg a nemgagyik is melegednek.
A kérdező hozzászólása: és az normális hogy mostmár 3-4 napja megvan és naponta 2-3szor tölteni kell?? :/

Az normális, hogy a szülés közeledtével egyre izgatottabb vagyok?

Legjobb válasz: persze hogy normális! az nem lenne normális ha egyáltalán nem lennél izgatott. sok boldogságot a babához

persze hogy normális! az nem lenne normális ha egyáltalán nem lennél izgatott. sok boldogságot a babához

Szerintetek az normális, hogy a barátom akivel együtt élek minden nap vagy 4 órát tölt pornónézéssel?

Normális a szexuális életünk. Esetleg lehet valami perverziója?

Legjobb válasz: Ez már komoly függõség, nem normális. De tényleg. Ez már sok...

Napi négy óra még akkor is sok lenne, ha te nem lennél ott neki...Nincs bajom a pornóval, én is szoktam nézni, de amit a barátod mûvel, az már beteges kategória.
4 óra nagyon sok, valószínû pornófüggõ lehet. Én jó, ha napi 20-30 perc pornót nézek amíg lerendezem magam és barátnõm sincs.
Ez már komoly függõség, nem normális. De tényleg. Ez már sok...
Valószínûleg nem normális
azért 4 óra már tényleg sok
Vagy csak te gondolod, hogy normális a szexuális életetek. Lehet, hogy többre vágyik, vagy perverzebb dolgokra. Próbálj meg beszélni vele, és megnézni, h milyen pornókat néz.
Zavar?
szerintem az szingli embernél sem normális :D
Függõ.
Normális ilyet kérdezni? Egyébként, ugye, a normális szexuális életetekre is legalább ennyi idõt szán? Az speciel lehet, hogy a pornófilmekben valami olyat szeret, amit tõled nem kap meg, de az valami õrületesen extra lehet, ha egy fél munkanapot megér...

Az normális, hogy a mobilnetes modem hamar felmelegszik?

T-Mobile-os mobilnetem van és a modem (USB-s, olyan mint egy pendrive) kb 20 perc után szinte forró... Nem merem tovább bent hagyni, nehogy kisüljön vagy valami baja legyen :S Nektek is ilyen? (már aki mobilnetet használ)

Legjobb válasz: Igen, normális

Igen, normális
A kérdező hozzászólása: A félelmem reális? :D Vegyem ki 20 percenként vagy szarjam le? :D
Normális. Nekem már egyszer meg is olvasztotta a SIM kártyát a stick de az a stick nem is került forgalomba. A Telenortól kaptam anno az LTE hálózat tesztelésére ( Hipernet 84 ) de a jelenleg kínálatban lévõ stick-ek már nem olvasztják meg a SIM-et viszony ugyan olyan forróak.
Normális
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Természetesen normális.
Teljesen normális, a modern processzorok terhelés szerint csökkentik az órajelüket, hogy kevesebb energiát fogyasszanak. Ezt az Intel SpeedStep technológiának nevezi, az AMD pedig Cool'n Quiet-nek. Egyébként ha zavar BIOS-ban ki tudod kapcsolni, de nem érdemes. Ha kell a teljesítmény a processzor úgyis fölveszi magát a gyári maximumra, ha meg úgysincs rá szükség ne fogyasszon sokat.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a kifejtõ válaszodat! :)

Az normális, hogy a 9 hónapos kandúr macskám 3, 5 kg?

Sima házi cica. Nagyon lusta egész nap alszik, alig játszik pedig van egy kisebb cicánk is. Bárhol, bárhogyan képes elaludni. Néha olyan, mintha kicsit katatón lenne. Normális ez?

Legjobb válasz: Egy átlagos maccs 4 kg, és õ még növésben van, úgyhogy normális.

Egy átlagos maccs 4 kg, és õ még növésben van, úgyhogy normális.
Valójában nem alszanak állandóan. Ha jól megfigyeled, mm-nyire nyitva van a szemük általában, csak lesnek :) Amikor valóban mélyen alszanak, látszik a testükön is, mert elernyed. A súlya normális, nekem két nõstényem van, egyik 5 kg, másik 5, 5 kg. Nem kövérek, csak nem kistestûek.
Hat megvallom nem tudom pontosan mert nekem ez az elso macskam de ez is nagy fajta.Az enyem brit rovid szoru (brit kek)egy eveves es 8kg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :)
2 éves "mindent bele keverék" cicám van, a hölgyemény kb 4 kiló, pedig picike, csak hosszú, mint a vonatfütty :) Tök jó a 3, 5 kiló, az enyémen meg akkor lepõdök meg, ha napi 18-20 óránál kevesebbet fetreng :) Most is horkol :)

Szerintetek az normális hogy a párom 1, 5 hét kapcsolat után mondja h szeret vagy nem túl gyors egy kicsit?

Legjobb válasz: Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered),akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked,hogy szeret...

Az normális ha az emberek szeretik a párjukat. Ha te a párodnak nevezed azt, akivel másfél hete jársz (ne adj isten másfél hete ismered), akkor az semmivel sem kevésbé normális, ha õ azt mondja neked, hogy szeret...
Szerintem te nem vagy normális. De olyan biztos nem aki elõbb gondolkodik és aztán kérdezz.
Osztom a 19.19es kommentet...

Az normális, hogy a nőmnek sex közben jön meg a menzesze?

Azt mondta, hogy megjött neki amikor Én arra gyanakodtam, hogy még szűz lehet és azért vérzik...

Legjobb válasz: normálisnak normális (kb. bárhol, bármikor megjöhet, ha még nem rendszeres), de elég Bad Luck Brian lehet a barátnõd, ha tényleg ez történt :D

normálisnak normális (kb. bárhol, bármikor megjöhet, ha még nem rendszeres), de elég Bad Luck Brian lehet a barátnõd, ha tényleg ez történt :D

Az normális, hogy a 8 napos kishörcsögök nagyon sűrűn sírdogálnak, még többször mint eleinte?

Legjobb válasz: Igen, normális.:) de én ezt nem sírdogálásnak nevezném.

Igen, normális.:) de én ezt nem sírdogálásnak nevezném.
A kérdező hozzászólása: Akkor mi? :) Nagyon aranyosak!

Az normális, hogy a 4 hónapós kisfiam jókedvüen magas hangon sikoltozik?

Ez másnál is így volt vagy köze lehet hozzá,hogy egy ment?állomás mellett lakunk és sok szirénát hall?Néha még akkor is síkit ha az ölemben van.Elég fülsért?.

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, örül valaminek :-) Az enyém is sikongat, imádom

Persze, hogy normális, örül valaminek :-) Az enyém is sikongat, imádom
Nekem is 4 hónapos de még csak párszor csinálta. Szerintem normális.
az enyém is csinálja, sokszor olyan magasan szeretné, hogy nem is jön ki hang a torkán, vagy köhögnie kell utána:) tetszik neki, hogy õ ilyet is tud. szerintem normális! (vagy mindegyikünk gyereke zizis:) )
Ez aranyos:) :) Az enyém is sikongat, szintén 4 hónapos, és sokszor annyira magas hangot akar kiadni, hogy már nem jön hang a torkán. És nem is lakunk mentõállomás mellett! :)
az én fiam is sikongatott ilyen idõsen.most 7 hónapos, elkezdett heccbõl köhögni.utánoz engem.
Szia!Az én kislányom is sikoltozott.Most 7, 5 hónapos és sokszor most is csinálja.Leginkább akkor amikor nem lát engem vagy felhivja a figyelmünket arra, hogy Õ is itt van és IGEN is foglakozzunk vele.Ja és nem lakunk mentõállomás mellett:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Megnyugodtam, akkor nem zizis.Amúgy is általában akkor csinálja amikor betesszük a kiságyba, hogy esetleg megnézzünk egy filmet amit miatta nem hallunk! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!